Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 25 septembrie 2015

SaLuSa, 25 sept. 2015



Channeler Mike Quinsey.
 Traducere Const. Mihăilescu.

Dragilor, a sosit un moment important și interesant, când mulți dintre voi veți fi pregătiți să primiți înaltele energii care vin pe planetă.

Unii dintre voi știu fără îndoială că schimbările au început să se producă și ele sunt binevenite. Trebuie doar să priviți în jurul vostru pentru a vedea că, în centrul evenimentelor apar și acele schimbări pe care lumea voastră le așteaptă. Foarte curând veți avea încă și mai multe schimbări care vor deveni foarte clare și ușor identificabile, schimbări care vor indica direcția spre care omenirea planetei se îndreaptă.  Nu se mai caută acum un luminiș sigur în vechile energii, energii care nu vă mai servesc, ci o zonă sigură în care predomină noile energii ce devin din ce în ce mai stabile.
 Acum Illuminati fac ultimele încercări disperate de a vă păstra pe calea aleasă de ei. Efortul lor este zadarnic căci puterea le-a fost redusă drastic prin acțiunile Forțelor Galactice aflate în jurul Pământului.
Deci, nu aveți nicio teamă, căci totul este și va fi bine, chiar dacă progresul de necontestat pare unora ca nefiind concludent. Este absolut sigur că vă aflați în perioada Marii Treziri.
 Puteți fi siguri că fiecare suflet care se află acum pe Pământ, când se marchează un moment important în evoluția sufletului, își va pune în valoare experiența acumulată de-a lungul vieților pe care le-a avut până acum. Toate acele acumulări sunt utile și vor fi utilizate în interesul acelei entități.
Nu este cazul să vă  preocupați de viitorul vostru, deoarece totul se derulează în conformitate cu planul de evoluție. Veți merge mai departe în grupuri de suflete cu evoluție similară.
Mari schimbări sunt pe punctul de a se produce și totul se va derula rapid pentru a ajunge în Noua Eră, care, cu siguranță va fi pe placul vostru. Evident, fiecare are o idee asupra a ceea ce vă așteaptă, dar realitatea pe care o veți întâlni vă va depăși așteptările.
Toată lauda pentru cei care au trecut prin multe încarnări, chiar dacă multe dintre ele au fost dificile, sau unii dintre voi au avut roluri negative la un moment dat. Face parte din programul ales pentru a vă extinde cunoașterea.
Când veți citi înregistrările Akashice, veți găsi că ați avut tot felul de roluri care v-au permis să evoluați.
Întotdeauna a existat un plan pentru a ajuta cât mai multe suflete cu putință să ajungă în situația de a ascensiona. Toate aceste câștiguri sunt acum pe punctul de a-și demonstra viabilitatea.
De-a lungul timpului ați fost îndrumați cu atenție prin multele provocări pe care le-ați avut, pentru a face față; în primul rând v-ați bucurat de ajutorul, înțelepciunea și înaltul grad de cunoaștere al Arhanghelului Mihail.
Au fost, de asemenea, multe alte suflete care v-au ghidat, astfel ca scopul vostru principal să fie atins.
Toți cei care au avut potențialul de a se ridica acum au făcut acest lucru, ei aflându-se în plin proces de ascensionare. Din nou vă asigurăm că nu este cazul să vă faceți griji în privința înălțării voastre în dimensiunile superioare pe care sufletul vostru le vizează, și pentru care s-a pregătit.
Așa cum veți vedea, nu este, totuși, extrem de dificil să vă plasați comportamental și voința pe calea care să vă aducă împlinirea. Cei care, la modul celei mai depline obiectivități, se simt pregătiți, nu ar trebui să aibă dificultăți în a găsi calea către Lumină. Cu orientările pe care le-ați primit de la ființele superioare, ar trebui să aveți clară posibilitatea de a merge înainte cu încredere, știind că viitorul care vă așteaptă este unul mirific.
Deși nu este încă evident pentru toată lumea, ați câștigat bătălia cu cei întunecați, care nu se mai pot aștepta să-și finalizeze planul de dominare a lumii.
Ei sunt în matricea dezintegrării, dacă nu părăsesc urgent planeta căutând o cale de ieșire în timp ce încă se agață de speranța că mai pot găsi formula de succes.
Fiți siguri că nu vor putea recupera, nici acum și nici mai târziu, toate pierderile pe care le-au suferit. Ne-am obișnuit cu mentalitatea lor de a nu ceda chiar atunci când nu mai au nicio șansă.
Între timp, Forțele Luminii cresc și devin în fiecare moment mai puternice, și nu mai există forțe potrivnice care să le mai poată face față. De altfel, pentru destui dintre voi, imaginea realității este din ce în ce mai clar conturată, ea confirmând că obstacolele în calea înaintării voastre sunt din ce în ce mai ușor de eliminat. Modificările continuă să apară într-un ritm mai rapid decât anterior, și așa se va merge pe tot drumul Ascensiunii.
Pentru o mai bună edificare, vă sugerăm să fiți cât mai informați în ceea ce privește derularea evenimentelor și sensul către care ele se îndreaptă. Spunem aceasta deoarece este foarte probabil ca în noianul informațiilor să apară unele extrem de semnificative și de importante care v-ar ajuta să vă plasați cât mai corect în realitate, aceasta, mai ales pentru faptul că, în unele situații, nu veți fi anunțați din timp. Voi înțelegeți că în această confruntare cu forțele întunecate, succesul acțiunilor depinde mult și de elementul „surpriză”.
În ceea ce privește calendarul, orice întârziere în derularea evenimentelor programate va fi de scurtă durată, dat fiind faptul că opoziția celor întunecați este lipsită de putere și nu mai poate avea efecte majore. Întunecații sunt victimele propriilor lor acțiuni ale căror efecte se întorc împotriva lor.
Cu lăcomia și aroganța lor, ei nu au conceput că ar putea pierde în această îndelungată luptă. Neputința și epuizarea lor ne permit nouă să ne concentrăm pe toate acțiunile cuprinse în calendar și cărora le vom asigura un deplin succes.
Aceia dintre voi cu sensibilitate mai pronunțată, veți avea ocazia să sesizați schimbările care vor apărea sub impactul Luminii. La modul general, oamenii vor începe să aibă simțământul înălțării și bucuriei în diverse moduri de manifestare. Cei care nu veți avea asemenea trăiri, adică nu veți trăi sentimentul schimbării în ființa voastră, nu trebuie să vă impacientați, deoarece nu toți sunteți la fel iar schimbările le puteți constata în diverse feluri. Pur și simplu păstrați-vă calmul și amintiți-vă că în acest fel atrageți mai bine energiile benefice. O perioadă plină de evenimente va urma, într-o succesiune rapidă.

Important, este să nu vă descurajați căci nu tot ce se întâmplă puteți vedea și înțelege voi. Din partea noastră veți avea tot sprijinul, inclusiv cu un aport substanțial de energii benefice. Pe cât posibil, noi am dori să vedem pe Pământ o tranziție lină de la vechia la noua praradigmă, dar aceasta nu se va putea realiza decât după înlăturarea totală a întunecaților, și în aceasta constă efortul nostru principal.
Am dori să adaugăm câteva comentarii despre sufletele de grup, cum se întâlnește în special la păsări, de exemplu. Acesta este un mod eficient de a evolua. Evoluția lor va fi remarcată printr-un colorit minunat al penajului și prin cântece melodioase și bine coordonate. Animalele pe care acum le considerați sălbatice vor începe să aibă un comportament mult mai pașnic. Cele care acum sunt carnivore vor trece la consumul de vegetale, oricât de incredibil vi s-ar părea.
Și pentru a vă surprinde și mai tare, vă anunțăm că animalele domestice mai evoluate, precum caii, vor avea capacitatea de a comunica cu omul prin puterea gândului. Tot astfel se va întâmpla și cu animalele de companie: câinii și pisicile. În special animalele sălbatice vor avea o evoluție de grup.
Sunt SaLuSa de pe Sirius, și aștept momentul când voi vă veți bucura de schimbările care sunt foarte aproape. Totul se va întâmpla la momentul cel mai potrivit pentru civilizația voastră.  
Reiterăm rugămintea de a nu dispera dacă ceea ce vă așteptați să se producă nu va apărea exact atunci când vă așteptați voi. Momentul Înălțării voastre este iminent și fiecare dintre voi se va afla în situația cea mai favorabilă pe care i-o poate oferi nivelul său evolutiv. Fiți calmi și încrezători, ceea ce vine spre voi este spre binele vostru. Vă aflați acum în ultima confruntare cu energiile vechi.  
Veți avea un timp de testare care se va realiza în diverse modalități, însă, pe termen mai lung, toate își vor găsi o rezolvare convenabilă și fericită.
V-ați câștigat locul în istorie, ați trecut cu succes prin perioade de adânc întuneric. Acum, în marea voastră majoritate, v-ați ridicat în lumină.. Am putea spune că v-ați „mișcat cu grație” și determinare.
Ne bucurăm și știm că și voi vă veți bucura de roadele strădaniilor voastre.

Website: Tree of the Golden Light


3 comentarii:

  1. Multumesc pentru incurajari, sunt necesare si binevenite.

    RăspundețiȘtergere
  2. "Momentul Înălțării voastre este iminent și fiecare dintre voi se va afla în situația cea mai favorabilă pe care i-o poate oferi nivelul său evolutiv. Fiți calmi și încrezători, ceea ce vine spre voi este spre binele vostru. Vă aflați acum în ultima confruntare cu energiile vechi"
    Adica momentul mortii voastre colective este aproape, "stati aproape", moartea vine-n valuri.
    http://forpedia.ro/showthread.php?49-Vise-premonitorii&p=350488&viewfull=1#post350488

    RăspundețiȘtergere
  3. NAMASTE ! Domnule A.Dogaru,după poza Dvs.vă văd o persoană serioasă pe care nu cred că o face fericită glumele răutăcioase. Chiar dacă,să zicem,momentul morţii colective ar fi aproape aşa cum cu multă răutate sugeraţi şi daţi o altă conotaţie textului,răstălmăcind băbeşte,m-aş bucura să aduceţi şi argumentele care acum vă învrăjbesc gîndurile şi pornirile negative.Sînt foarte mulţi FRUSTRAŢI,văd că din respect pentru fiecare fiinţă conştientă sau INCONŞTIENTĂ domnul C.Mihăilescu nu a considerat să vă răspundă,deşi dumnealui ar fi cel mai îndreptăţit. Vă sugerez ca pentru a vă elibera de toată această stare de încătuşare şi porniri nejustificate împotriva Dvs dar şi a nevinovaţilor cititori ai acestui blog,să mergeţi undeva în mijlocul unei păduri şi să urlaţi din toţi rărunchii,eliminînd astfel tot nămolul emoţional care acum vă încearcă. Sau altă metodă mai la îndemînă este SĂ RÎDEŢI CREÎNDU-VĂ BINEÎNŢELES ŞI MOTIVE.

    RăspundețiȘtergere