Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 februarie 2015

D-nei Daniela


----------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper că nu vă deranjează dacă-mi explic dorința ca aparatul dv. SCIO să-mi facă ..... reidentificarea.

Contrar teoriei științifice că ADN-ul nu se modifică (de-a lungul vieții), se pare, mai ales conform unor concluzii ezoterice, că sunt cazuri când, în anumite perioade (sau intervale cosmice de timp), structura ADN se modifică, asta explicând și posibilitatea evoluției conștiinței prin salt.

Sunt convins că vă este cunoscut faptul că în perioada actuală ne aflăm (sistemul nostru planetar și nu numai) la sfârșitul unui ciclu cosmic. Nu știu al câtălea ciclu în istoria planetei este acesta, dar cunosc că vom părăsi dimensiunea inferioară 3D și vom trece în cea de a 4-a dimensiune, care este una de tranziție spre dimensiunea 5D.

De fapt, declicul trecerii noastre în 4D s-a produs în perioada 12 – 21 dec. 2012. Pentru acest adevărat salt, sistemul nostru planetar s-a pregătit de eoni, acțiunea făcând parte din Planul Divin al Creatorului încă de la crearea universurilor.

Cunoașteți desigur că în ultimii cca 70-80 de ani, din cauza acumulărilor enorme de negativitate (datorată, în special, comportamentului civilizației umane), Pământul s-a aflat într-un iminent pericol de dezintegrare. Urmare lansării semnalului SOS de către mama Gaia (sufletul Pământului) către Divinitate și către civilizațiile înaintate ale universului, înaltele conștiințe ale universului în care trăim au decis, cu aprobarea Dumnezeului acestui univers, să nu lase să se producă acest proces de anihilare (așa cum nu rareori se întâmplă în Cosmos).

Poate că cel mai important motiv al acestei hotărâri l-a constituit faptul că, încă de la începuturi, Dumnezeul universului nostru a ales ca planeta Pământ să fie cel mai important laborator de plămădire și prefacere a sufletelor (evident, numai din universul acesta. Apropo, multe entități superioare, printre care, dacă nu mă înșel, se numără și Sananda - adică Iisus -, Arhan. Mihail, Arhan. Metatron, Comandantul Ashtar etc. afirmă că întregul Cosmos ar fi format din 7 universuri).

Această alegere, deși extrem de onorabilă pentru planetă, a adus multă suferință ființelor care s-au născut pe Pământ și însăși planetei. Marele nostru avantaj este că planeta pe care trăim este copilul de suflet al lui Dumnezeu (vezi și cartea „Casa Domnului” de Jacob Lorber).

Pentru ca ascensiunea într-o dimensiune superioară să poată avea loc, se impune cu necesitate ca ființele (formate din partea materială și părțile lor nemateriale) să-și crească frecvența de vibrație, pentru a putea asimila lumină, devenind astfel compatibile cu cerințele și realitățile dimensiunii superioare 5D, către care ne îndreptăm.
Pentru ca partea noastră materială să-și poată crește frecvența de vibrație, trebuie să se producă unele modificări ale structurii ADN.

ADN-ul uman obișnuit, așa cum îl cunoaștem noi, are două spirale. Este numărul minim de spirale în care se mai poate menține și regăsi conștiința umană.

În dimensiunea 5D sunt necesare însă între 5 și 12 spirale. O ființă cu doar două spirale ADN, care, ipotetic, ar ajunge în 5D, nu ar putea supraviețui căci acel mediu ar fi unul puternic toxic pentru ea.

Spuneam mai sus că sistemul nostru planetar a pășit în 4D, la sfârșitul anului 2012. Cum și dimensiunea 4D se caracterizează printr-un spectru vibrațional superior lui 3D, a fost nevoie de GRAȚIE Divină pentru ca planeta noastră și ființele să poată rezista impactului. Este însă o păsuire temporară, care ne oferă un interval de timp limitat, în care noi să ne creștem frecvența de vibrație. Din câte cunosc, această derogare este valabilă până la sfârșitul anului 2015. În acest interval, toate ființele pământene (personal, cred că toate regnurile: animal, vegetal și chiar mineral) vor trebui să-și crească frecvența de vibrație, dacă doresc să ajungă în 5D.

Este extrem de probabil ca destul de multe ființe să nu o facă, fie din cauza influențelor malefice, fie din cauza complacerii lor în situația actuală, mai ales dacă starea lor materială este suficient de ridicată iar nivelul de conștiință suficient de scăzut. Aceasta va însemna moartea corpului lor fizic și preluarea de către suflet a unui corp într-o dimensiune corespunzătoare (rezonantă, din punct de vedere frecvențial), pe un alt tărâm, o altă planetă.

Nu știu dacă mai este valabilă varianta Vechiului Pământ și Noului Pământ care, în principiu, pot ocupa același spațiu (gândiți-vă la un burete îmbibat sau nu cu lichid). În acest caz, cele două civilizații ar putea exista simultan, fără ca cea veche să fie conștientă de existența celei noi, prin cele cinci simțuri cunoscute.

Există însă o certitudine: mai mulți specialiști, inclusiv unii de formație științifică, au comunicat, în ultimii ani, descoperirea unor modificări apărute la ADN-ul unor ființe umane și anume, creșterea a încă unei spirale ADN. La unii, au apărut chiar încă două spirale. Fazele de creștere a noilor spirale par a fi diferite, semn că momentul declanșării procesului a putut fi diferit de la o persoană la alta, sau că viteza de creștere este diferită (direct dependentă de eforturile și dorința de ascensionare a ființei).

Iată câteva concluzii:

-  copiii născuți după 2012, în marea lor majoritate, au de la început ADN-ul cu mai mult de două spirale. Sunt însă destule cazuri în care, din varii motive, unii dintre noii născuți pot să aibă vechea structură ADN. Aici, determinantă este încărcătura karmică a sufletului (deci, prevederile contractului de viață cu care sosesc),

-  cu cât ești mai tânăr cu atât ai șanse să ți se modifice ADN-ul, procentul „modificaților genetic” scăzând dramatic cu vârsta,

-  totuși, ființele care s-au înscris în procesul de ascensionare au mari șanse să-și modifice structura ADN, chiar a corpului material pe care-l au acum, în această viață, indiferent de vârsta biologică pe care o au,

-  cei la care programul de viață cu care au venit nu prevede și „restructurarea” ADN în actuala viață, își vor modifica structura în viețile care urmează (deci, după moartea corpului fizic actual).

Cu stimă, C.M.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu