Pentru a ajuta procesul ascensionării, propum cititorilor ca în fiecare DUMINICĂ, ora 22,30, timp de 10 minute, să facem următoarea invocație: Cu credință, umilință și iubire, cer Matricei-Dumnezeu să retragă de pe Pământ toate ființele care, prin alegerile, acțiunile și gândurile lor, se opun ASCENSIUNII planetei și umanității în dimensiuni superioare. Eu sunt pregătit(ă) și vreau să ascensionez. Eu sunt sănătos(-oasă) și plin(ă) de iubire ; eu sunt nemuritor (-are). Amin.


Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 8 februarie 2014

„Marturie pe patul de moarte” despre OZN-uri, data de catre un fost oficial CIA in anul 20138 feb. 2014 

 După o astfel de mărturie dramatică, ne întrebam cum ar mai putea oare cineva să se îndoiască de existenţa civilizatiilor extraterestre şi a navelor spaţiale cu care membrii acestora se deplasează?

Mărturia prezentată în clipul video de mai jos a fost făcută publică în cadrul evenimentului din luna mai 2013, numit Citizen Hearing on Disclosure, organizat la National Press Club din Wahington, eveniment pe care și noi l-am anunțat și prezentat în știrile noastre la acea vreme.

Richard Dolan a înregistrat această mărturie pe data de 5 martie 2013. Fostul oficial CIA, care doreşte să rămână anonim, suferă de o afecţiune incurabilă la rinichi, care nu îi va mai lasa mult timp de trăit. Simţind că informaţia pe care o deţine trebuie să fie făcută publică şi nemaiavând nimic de pierdut, el a dat declaraţia din acest clip video.


http://www.youtube.com/watch?v=4CSeWkJvdbQ#t=29


Fostul oficial pretinde astfel că a servit în cadrul US Army, apoi a lucrat pentru CIA, iar mai târziu a făcut parte din colectivul US Air Force ce s-a ocupat de Proiectul Blue Book. El face precizarea că Proiectul Blue Book a fost o mare fraudă. Dolan îl întreabă în legătură cu acest aspect: „Vreţi să spuneţi că proiectul Blue Book a fost în întregime contrafăcut şi că el reprezintă o ficţiune?” „Da.”

„Anonimul” a mărturisit de asemenea că în anii 50, în urma unei ameninţări cu invazia ce i-a fost adusă la cunoştinţă preşedintelui Dwight Eisenhower, el şi superiorii lui din CIA au fost admişi să pătrundă în cadrul bazei secrete Aria 51 din Nevada pentru a aduna informaţii şi a i le prezenta mai apoi Preşedintelui. Acolo, „anonimul” pretinde că a văzut mai multe tipuri de farfurii zburătoare care au fost recuperate după ce s-au prăbuşit, incluzând farfuria zburătoare care s-a prăbuşit la Roswell, New Mexico. Mai apoi, el şi superiorii lui au fost duşi la baza S-4, situată la sud-vest de Aria 51, unde s-au întâlnit cu câteva fiinţe extraterestre.
Aceasta extraordinară mărturie va fi inclusă într-un documentar ce va apărea în curând sub titlul Truth Embargo.

SURSA:  http://www.edituradaksha.ro 

(pentru conf C.M.)

Un comentariu: