Totalul afișărilor de pagină

duminică, 29 decembrie 2013

ESTE TIMPUL…Mesaj de la Consiliul Superior din Orion


(24 dec.2013; channeled by Holly Hawkins Marwood)  

Traducere: Constantin Mihăilescu


Salutări Dragii mei,
Suntem Consiliului Superior din Orion .
A sosit momentul ca fiecare suflet de pe planeta voastră, care rezonează cu noile vibrații, să-și crească puterea personală și cunoașterea și să înceapă cu toată dăruirea să lucreze cu noile energii ale dimensiunilor superioare. 
Unii dintre voi vor spune că această indicație este vagă și nu reprezintă decât vorbe fără acoperire. Mulți veți întreba: ” Dar de unde să știu eu care sunt energiile pozitive, energiile noi, pentru ca eu să le pot alege? Ce, au culori diferite, se găsesc anume undeva, de unde aș putea să mă aprovizionez? 
Dragilor, nu este nicio glumă și noi nu ne permitem să vorbim pentru a ne afla în treabă. Deși energiile noi, ca de altfel și cele vechi, sunt, în genere nevăzute, ele pot fi identificate și pot fi utilizate. Ne folosim, ca de multe ori până acum, de metafore. Să spunem că în timp ce mergeți printr-o zonă acoperită de iarbă și de boscheți, începeți să mirosiți ceva fetid. Imediat veți ști că vă apropiați de un corp intrat în putrefacție. Sau, mergând prin pădure, ajunge la voi un miros de ciuperci. Fără a le fi văzut, simțul olfaciv a luat-o înainte și a depistat ciupercile. Cu aceeași siguranță veți ști că ați dat de vibrațiile benefice ale noilor energii dacă vă plasați într-o zonă în care domnește pacea, bunăvoința, înțelegerea și iubirea. Energiile nevăzute, care sunt în voi și în jurul vostru sunt la fel de reale ca orice altceva și pot fi percepute, dacă dispuneți de acel tip de ”detector” care să vă poată stimula simțurile.

Mulți dintre voi sunt acum capabili să lucreze cu energiile dimensiunii 4D și 5D.  Acum este momentul pentru a începe cu adevărat să trăiți viața pe care o oferă dimensiunile superioare. Trebuie însă să veniți în întâmpinarea acestor energii. Ne referim la faptul că nu este suficient să te postezi în starea de așteptare fără a face nimic. Multe puteți și ar trebui să faceți. Printre acestea enumerăm câteva, deși este sigur că majoritatea dintre voi cunosc despre ce este vorba. Astfel: pentru menținerea la cote maxime a corpului fizic, mental și emoțional, nu este indiferent cu ce vă hrăniți. Inafara faptului că, așa cum se spune la voi, „ești ceea ce gândești”, mai trebuie să adăugăm și că „ești ceea ce mănânci”. 
Nu numai hrana materială contează ci, cel puțin în egală măsură, și hrana spirituală.

Este evident că pentru multe neajunsuri puteți cere socoteală celor care vă conduc: guvernanți, politicieni, biserică, educatori, șefii unor sectoare de activitate etc. Noi spunem însă că cea mai mare responsabilitate revine fiecăruia dintre voi: ce faci pentru a te menține sănătos la minte și la trup, ce alegeri faci, cum și cât contribui la efortul general pentru a avea o societate mai bună, mai civilizată și mai evoluată spiritual?

Bazele noilor realități au fost deja puse; este momentul să începeți să trăiți cu adevărat în aceste realități. Vă ajută substanțial prietenii și frații voștri de pretutindeni, dar nu va fi suficient fără angajarea fermă a fiecărui component al societății umane.
Acesta este momentul împuternicirii individuale, pentru a vă extinde cunoașterea și înțelegerea dincolo de granițele impuse de dimensiunea 3D. Pentru aceasta se impune mai întâi să aveți disponibilitate, apoi dorință și apoi determinarea de a mișca lucrurile din punctul mort în care au ajuns. 

Îmbucurător este faptul că ici și colo au apărut ființe umane care fac lucruri greu de înțeles de către privitori. Asemenea oameni nu sunt extrem de deosebiți față de ceilalți. Pe ei îi caracterizează însă nivelul de credință în posibilitățile lor, și marea putere de concentrare. Vestea bună este că marea majoritate dintre voi pot obține asemenea performanțe, dacă vor lucra cu determinare pentru aceasta. (n.m., Amintiți-vă: ”Dacă veți avea credință cât un bob de muștar, veți putea muta munții”) 
Dragilor, începeți și lucrați cu gândirea pozitivă, încercați să fiți vizionari chiar în acțiunile cotidiene, adică stimulați acea parte din voi care anticipează. 


Oricât de nefericită ar fi o întâmplare, un eveniment, există cu siguranță și ceva bun în el. Axați-vă pe acel sâmbure de bine și nu dați voie gândurilor catastrofice să vă cucerească mintea. Prima și cea mai importantă măsură: NU VĂ PLÂNGEȚI! Nu vă lamentați!

Mai întâi că asta, de obicei, nu vă avantajează, nu vă îmbunătățește situația. Cu nefericirea voastră nu veți reuși decât să-i „contaminați” și pe alții. Veți amplifica astfel câmpul energiilor negative care vor prinde putere și se vor extinde. „Ceea ce se aseamănă se adună” spuneți voi. Așa și este. Conform acestui principiu, câmpul de negativitate creat se va conecta repede la câmpul negativ universal care va trimite efluvii de energie de joasă frecvență în punctul sau zona cu care s-a creat legătura, escaladând starea de rău sub diferitele ei aspecte (deprimare, revoltă, abandon, acte necugetate etc).

Dragilor, nu există în întregul univers problemă pentru care să nu existe una sau mai multe soluții. Dacă gândiți pozitiv, cu certitudinea ieșirii din impas, soluția nu va întârzia să apară. Legile imuabile ale energiilor universale există și lucrează pentru fiecare, dacă se cunoaște modul în care pot fi puse la treabă.

Există diferite metode prin care puteți să produceți anumite efecte. Puteți începe să lucrați cu diferite forme de stimulare energetică cum ar fi: pendule, anse, cărți de tarot, reflexie în oglinzi etc. Unii dintre voi vor spune că asta înseamnă o invitație la practicarea unor tehnici vrăjitorești, unor descântece. Din păcate, în practicarea acestor tehnici există și multă escrocherie, multă minciună, multă înșelătorie și manipulare. Dar asta nu exclude faptul că undeva, în fiecare dintre aceste practici există și un adevăr. În fond, totul se rezumă la a învăța cum că te ”joci ”cu energiile.

Dacă vă hotărâți să abordați o anume tehnică, mai întâi pregătiți terenul, ca să zicem așa.

Adică:

-) găsiți o perioadă în care nu sunteți stresați de nimic,

-) vă puteți permite mai mult timp liber și mai multă singurătate (izolare);

-) este nimerită o perioadă de post sau, oricum, de mai puțină ”îmbuibare”.

-) alegeți un interval orar când există mai puțină forfotă și încercați să vă plasați într-o zonă în care să nu vă dreranjeze nimeni.

-) începeți prin a cere ajutorul unui guru spiritual sau de la Dumnezeu. În acest sens, invocați numele acestuia și exprimați-vă dorința de a primi ajutor pentru realizarea a ceea ce vă propuneți să faceți.

-) enunțați-vă dorința și așteptați orice fel de manifestare care să vină în întâmpinarea cererii voastre.

-) înainte de a încheia, mulțumiți entității căreia v-ați adresat și dăruiți-i ”fructele” acelui exercițiu.

Rare sunt cazurile în care să meargă totul perfect. Insistați și repetați, rezultatele vor apărea cu siguranță.
La toate acestea trebuie adăugată și condiția de a fi o ființă cu gânduri de iubire, de înțelegere, de curățenie morală și de pace.

Este posibil ca asemenea tehnică să nu vă iasă din prima, dar faceți o preocupare din aceasta, adică gândiți-vă la reușita acțiunii și întăriți-vă credință că veți reuși.
Holly

Dragilor, vă aflați în perioada în care oferta de oportunități în plan spiritual este mare. Puteți valorifica " nevăzutul "; energile universului vă stau la dispoziție. Ați fost împuterniciți să le utilizați în tot ceea ce v-ar putea ajuta să evoluați. Tot ceea ce faceți, faceți cu bucurie, cu dorința de a vă ajuta aproapele și de a-L sluji pe Dumnezeu.

În această vastă operă de Ascensiunare, fiecare dintre ființele umane este importantă. Experiența voastră unică va folosi și altor civilizații ale universului .

Bucurați-vă de călătorie și apelați, dacă socotiți necesar, și la ajutorul nostru. Fiți binecuvântați!
Noi suntem Consiliul Superior din Orion.

SURSA: http://www.akashahealingstudio.com

(C.M.)

Un comentariu:

  1. ce vand astia aici ?..... http://store.akashahealingstudio.com/category-s/1821.htm
    tipic american...ne vand CD-uri cu tehnici extraterestre...americanii astia vand orice, dar stau si ma intreb daca tot ne vom inalta ce vor face astia cu banii de pe CD-urile vandute ?... cred ca noi vom fi sus si ei vor ramane pe pamant printre muntii lor de bani :))

    RăspundețiȘtergere