Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 decembrie 2013

De la Sarah, fiica lui Iisus și a Magdalenei.



(24 dec.2013; channeler: Rachel Goodwin)
Traducere Constantin Mihăilescu


Cu ocazia sărbătorilor de Crăciun, primiți, vă rog, urările mele de bine și de bucurie !
Acesta este un moment special al anului, când se sărbătorește nașterea lui Iisus Hristos.


Între această zi și Noul An este o pauză binevenită care trebuie să fie folosită de toată suflarea ca o oportunitate de a se adânci în meditație, contemplație și rugăciune. 
Este minunat să aveți aceste prilejuri pentru a sărbători împreună cu cei dragi, cu famila sau prietenii, bucurându-vă și veselindu-vă pentru tot ceea ce aveți, lăsându-vă conduși pe aripile speranței de mai bine în anul care așteaptă să înceapă.

Dragii mei, vă îndemn ca în această perioadă să găsiți momente când să vă retrageți în profunzimea sufletului vostru și să meditați, încercând să vă izolați de forfota de afară. Încercați să simțiți bogăția energiilor care vă înconjoară; lăsați-vă scăldați în aceste energii ale bucuriei și speranței.

Până în ziua de Crăciun mulți dintre voi simt agitația pregătirilor și aleargă de colo colo pentru a face toate pregătirile  prin care să poată cinsti această minunată zi care amintește de nașterea Mântuitorului.

Momentul acesta special al Crăciunului reprezintă o pauză în care lucrurile și evenimentele par a se mișca mai încet pregătindu-vă pentru schimbarea anului. Revenindu-vă după scurta pauză luată în ziua de Crăciun, încet, încet începeți să intrați în febra întâmpinării Noului An.
Se poate spune cu adevărat că în săptămâna dintre cele două sărbători, îngerii umblă pe Pământ, circulă printre voi și vă îndeamnă să uitați necazurile și să trăiți cu toată ființa voastră bucuria apropiatei înnoiri.  
Inimile voastre revarsă minunate lumini multicolore creând o adevărată feerie pe Pământ. Pentru aceia dintre voi care celebrează Sfânta Familie, acesta este perioada cea mai semnificativă a anului. Flacăra vie a credinței arde mai puternic în fiecare dintre voi cei aflați în credința lui Christos și a Dumnezeului nostru. 
Instinctiv simțiți, mai mult ca în oricare alt moment al anului, nevoia de a împărtăși daruri și iubire. Sunteți mai dornici în această perioadă să vi se readucă aminte povești legate se nașterea și copilăria Fiului lui Dumnezeu. 
Rachel
Misterul care se păstrează în jurul nașterii lui Iisus, capătă în această perioadă mai multă strălucire și fașcinație. Căci ce altceva a fost nașterea și viața Domnului Iisus Hristos! 
Nu puteți să nu vă amintiți de iubirea și suferința Mamei Divine care ca fost aleasă să aducă pe Pământ pe fiul mântuirii omului. O mare binecuvântare a fost dată planetei voastre, atunci când Tatăl Ceresc a hotărât ca Fiul său să devină om.

Anul 2014 bate la ușă. El aduce multe daruri dar și multe încercări pentru ființa umană. 
Dragilor, folosiți cu credință și pricepere perioada aceasta, până în Anul Nou. Prin credință și determinare puteți reîntineri spiritual, pregătindu-vă cât mai bine pentru a vă avânta în evenimentele anului care vine. Gândiți cu speranță și încredere că perioada care vine vă va apropia încă și mai mult de mântuirea sufletelor voastre.
AVEȚI CREDINȚĂ!
Eu sunt Sarah, fiica lui Iisus și a Magdalenei, copil despre a cărei existență mulți au fost învățați să nu creadă. Nu uitați că tatăl meu a fost nu numai ”Fiul MEU Iubit”, adică Fiul lui Dumnezeu, dar și Om.

Primiți binecuvântările mele. Amin.
Notă: Rachel Goodwin este un canal și vindecător, îndrumată de Maestrul Înălțat Sarah, fiica Magdalenei și a lui Iisus. Ea a fost numită ca maestru pentru Era Vărsătorului și are ca zonă de activitate planeta Pământ.
 

SURSA:   http://www.sarayei.com

(C.M.)


4 comentarii:

  1. ..nu este adevarat ca Isus a avut o fica sau un copil,...cititi cartea URANTIA BOOK transmisa prin channeling..O GASITI PE INTERNET. este si in lb. romana tradusa ..si acolo la cap. 4 ve-ti citi toata viata lui Isus pe Pamant!!!

    NAMASTE

    RăspundețiȘtergere
  2. bancuri aceasta sarah a fost inventata!nu exista nici o dovada ca iisus a fost casatorit sau iubitul mariei magdalena!doar cei ce urasc crestinismul au inventata asta ca sa discrediteze pe iisus si sa ne faca sa nu mai credem in el ca Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar dețineți dv. vreo dovadă că Iisus nu a fost căsătorit? Dacă vă veți referi la răspunsul pe care-l dă biserica, atunci lăsați-o baltă; biserica creștină (ortodoxă și catolică) precum și marea majoritate a celorlalte, nu sunt decât invenții interesate ale unor profitori care au dorit să folosească credința oamenilor în Dumnezeu pentru binele material al slujitorilor bisericii. (Pentru asta nu trebuie să căutați prea departe: uitați-vă la ceea ce face patriarhul României, masonul Daniel, observați cum clerul a întors spatele enoriașilor punându-le în față doar ”cutia milei” la care cei ignoranți cotizeză). Da, există dovezi clare ale faptului că Iisus a fost căsătorit, numai că dv. și toată masa habotnicilor nu veți crede niciodată în ele. Totdeauna Dumnezeu ne-a invitat să avem cu El o relație directă nu prin intermediari. Dumnezeu să vă lumineze calea! C.M.

      Ștergere
    2. Din pacate ,biserica nu e decat o adunatura de profitori, ce sub acoperirea "intermedierii spre Creatie" chipurile, ne tot amageste de un timp nedefinit,cu destule invataturi croite cu dibacie, penrtru a-si perpetua viata materiala, si mai ales chivernisirea ei in speta pe spatele si naivitatea multor creduli. Fireste ca in sanul bisericii ,au existat si preoti cu har ,si nu numai, in sensul ca prin credinta si devotamentul lor, au putut sa-si consacre si dedice intreaga viata ,petrecand-o in mult post si rugaciune, si anumite acte de bunatate sa zicem cu anumiti oameni fie nevoiasi, sau la grele incercari ,dar au fost din pacate putini in raport cu cei ce au profesat cu tenacitate, "meseria" de preot, parvenind in fel si chip.Astfel ca toti acestia prin astfel de atitudini ,au incercat din pacate sa ne indeparteze de D-zeu, si sa ne insufle o falsa perceptie a fenomenelor de fond. E poate timpul sa se sfarseasca mascarada infinita parca a acestor impostori.

      Ștergere