Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 29 aprilie 2013

Energiile lunii mai ne invită să fim fericiți.



(28 April 2013; channeler: Jennifer Hoffman)   
                   
Așa cum s-au încheiat ultimele zile ale lunii aprilie, mulți dintre noi se întreabă ce altceva nou s-ar mai putea întâmpla în luna care urmează? Cu siguranță, aprilie a fost bogată în evenimente la scară globală. Cum  s-a prognosticat că
Jennifer
potențialul lunii mai va depăși pe cel al lui aprilie, ne întrebăm cam la ce ne mai putem aștepta în plus? Aceasta și pentru faptul că în mai vor fi două eclipse (pe 10 mai, eclipsă inelară de Soare și,
pe 25 mai, eclipsă de Lună prin penumbră), iar Marte și Saturn vor fi în opoziție. Evenimentele vor seamăna un pic cu ceea ce se întâmplă când ai o pană de cauciuc pe față, la viteză peste medie. Cine nu va fi bine fixat de scaun, va putea avea probleme cu integritatea corporală sau cu ejectarea prin parbriz.. 

Când trăiam în Australia, și făceam curse între Sidney și Los Angeles, aproape totdeauna, pe la mijlocul cursei, apăreau turbulențe, ceea ce determina echipajul avionului să ne ceară din timp să fim mai atenți și să ne punem centurile de siguranță. În toate situațiile, călătorii care n-au ascultat indicația echipajului, la căderea în gol de căteva sute de metri a aeronavei, au fost aruncați spre plafonul aparatului, alegându-se cu răni, dintre care, unele grave, sau cu unele contuzii și cu o sperietură zdravănă, care le-a fost de învățătură. Este o bună comparație cu ceea ce ne așteaptă, pe unii dintre noi, în luna mai, dacă nu ne vom pune ”centurile de siguranță”.
Luna mai va semăna cu acest tip de necazuri și accidente, pe care le putem evita dacă ne luăm toate măsurile de siguranță și nu ne hazardăm în acțiuni riscante. Mulți dintre cei care o vor păți vor trece prin momente destul de grave sau măcar neplăcute. E mai bine ca, în această perioadă, să ”nu călătoriți” adică să amănați unele acțiuni care presupun un anumit risc (financiar, familial, medical, de serviciu și chiar de deplasare, pe trasee lungi sau cunoscute a fi de mare risc). Oricum, este bine ca aceia care se decid să pornească în acțiuni mai neobișnuite, să facă consacrări și să ceară Grația Divină, prin tehnicile cunoscute de practicanți (n.m.; în special yoghini). Asemenea practici și tehnici de divinație, au importanță și pot fi explicate ezoteric prin crearea unui câmp energetic favorabil practicantului, care-l va feri de neplăceri (Nota C.M.: excepție cazurilor în care un anume eveniment face parte din programul de viață cu care acea ființă a venit pe Pământ). Știu că destui bagatelizează asemenea acțiuni, dar este mai bine să le facă decât să regrete ulterior (ei sau... urmașii lor!). Mă rog, e o chestiune de obțiune.
Un aspect interesant este cel al tendinței ca în această lună să apară unele dezechilibre între ceea ce s-ar putea numi ”intrări” și ”ieșiri”. Aspectul este important mai cu seamă prin faptul că reechilibrarea acelor situații se va putea face cu o oarecare dificultate și va cere timp. 
Perioada lunii mai va fi parcursă cu destulă ușurință și chiar comoditate de către cei care vor acționa nu din interese dictate de rațiune, de minte ci de inimă. Dacă nu trăim în iubire și în bucurie pentru tot ceea ce ni se întâmplă, atunci energiile lunii mai vor scoate în evidență cu mare claritate ceea ce ne lipsește și ne vor indica cum vom putea să umplem golurile. 
În cazul unora, va putea apărea necesitatea unor schimbări pentru care nu au avut până acum curajul și determinarea să le facă. Poate fi vorba de renunțarea la o anume credință, asupra căreia aveam de mult unele dubii, poate fi vorba despre necesitatea de a rupe o relație, de a renunța la o prietenie sau la un legământ matrimonial deoarece devenise o piedică în dezvoltarea noastră spirituală. Poate fi vorba de renunțarea la un loc de muncă care ne impunea desfășurarea unei activități nepotrivite pregătirii și aptitudinilor noastre.

Luna mai 2013 va fi perioada propice rezolvării unor asemenea probleme care au trenat în viața noastă.

Suntem acum în a cincea lună a anului 2013 și mulți dintre noi, simt că nu au făcut progrese notabile în unele domenii de interes, cu deosebire în plan spiritual. 
Cum putem răspunde unor întrebări legate de pacea noastră interioară, bucuria de a trăi, iubirea necondiționată față de cei din jurul nostru, abundența spirituală și materială la care ne-am gândit la sfârșitul anului 2012? La aceste întrebări vom putea fi ajutați să răspundem în luna mai și să înțelegem cam ce ar trebui să mai facem pentru a ne crește performanțele și a aduce în viața noastră aceste adevăruri. Cred că luna mai 2013 va fi pentru fiecare dintre noi un sfetnic bun, o lumină care să ne clarifice asupra viitorului nostru imediat și apropiat.


SURSA:http://enlighteninglife.com

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu