Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 februarie 2012

Matei, 1feb.2012

(1 feb.2012; channeler: Suzanne Ward)
Matei

Salutări pline ce iubire din partea tuturor sufletelor aflate pe această navă spațială! Eu sunt Matei.
In timp ce mulți Lucrători întru Lumină aşteaptă cu încredere următoarele etape ale tranziției spre Epoca de Aur, alții doresc dovezi incontestabile referitoare la acest proces. Şi pentru că marea majoritate a populaţiei nu are nicio idee despre faptul că la finele acestui an se va trece pragul unei Noi Ere, a păcii, cooperării și armoniei cu lumea și cu natura, orice zăngănit de arme, starea economică precară, noile evenimente în plan politic, fac ca oamenii să nu creadă prea mult în perspectivele instaurării libertății pe planetă.
La începutul procesului de ascensionare a Pământului, cu cca 70 de ani în urmă, negativitatea atinsese dimensiuni îngrijorătoare în conștiința colectivă.
Era începutul perioadei când civilizații puternice ale universului începeau să trimită lumină divină pentru a contracara energiile negative și a salva planeta Pământ.

Zece ani de efort susținut au fost necesari pentru a începe o redresare a situației. În procesul de reechilibrare energetică au intrat și ființele umane care au început să se trezească într-un număr din ce în ce mai mare. Nivelul conștiinței colective s-a situat pe un trend crescător iar negativitatea a început să se retragă lăsând locul luminii.
Cantitatea foarte mare de Lumină care s-a trimis pe Pământ a stabilizat situația și a asigurat înaintarea sistemului vostru planetar spre dimensiunea 4D, de tranziție. În legătură cu această înaintare, nu există niciun fel de deviere de la Programul Divin. Există o creștere accelerată și masivă a numărului ființelor umane care se trezesc și care își cresc nivelul de conștiință. Energiile benefice, pozitive, au devenit predominante pe planetă, în detrimentul celor negative, ale întunericului.
Dar există un mijloc foarte lesnicios de a crește energiile negative. Frica este elementul principal de refacere a energiilor întunericului. Fără sentimentul fricii, negativitatea nu ar avea nicio șansă. Din acest motiv, din nou, vă cerem să nu dați curs gândurilor negative, disperării și desnădejdiei, dacă vreți să vă continuați ascensiunea către și mai multă lumină. Cineva care urmărește mesajele mele transmise de mama, a scris că frica este tot atât de greu de oprit precum te-ai hotărî să comanzi sângelui să nu mai circule prin corp. Eu îi propun : hai sa transformăm asta în: „Lasați gandurile pozitive să curgă la fel de natural precum sângele prin corp!”

Gândurile preced emoțiile, cu o frântură minusculă de timp care nu poate fi recunoscută, ceea ce dă impresia că gândul legat de o anume situație s-ar produce simultan cu emoțiile. Atunci când percepeți o situație ca fiind înspăimântătoare, instantaneu acel gând conduce la o reacție naturală – sentimentul de frică. Pe masura ce gândul ezită, preocupat de posibilele rezultate ale situației respective, sentimentul de frică devine din ce în ce mai puternic.

Legea Universala a Atracției, care nu poate face diferența între ceea ce vreți – ceva de natură pozitivă – și ceea ce nu vreți – ceva negativ - acționează în același fel, aducând în realitatea voastră acel lucru sau eveniment asupra căruia vă concentrați. Când atenția este centrată asupra aspectului terifiant al unei situații – să spunem, lipsa banilor, care reprezinta preocuparea multora – universul nu poate furniza decât sițuatii care să continue aceasta lipsă, fără a face deosebirea între abundența banilor și lipsa acestora.
Voi aveți puterea de a vă schimba gândurile! Dacă gândiți: Am bani pentru tot ce imi trebuie și pentru aceasta sunt recunoscător, veți declanșa fluxul energetic universal, care va face ca asta să se și întâmple în realitatea voastră.

Frica apare și în legătură cu situații asupra cărora nu puteți deține controlul - cum ar fi efectele pe termen lung, asupra corpului, ale radiațiilor nucleare, ale deveresărilor chimice în atmosferă, ale vaccinurilor și ale uraniului sărăcit. În mesajele noastre anterioare, am declarat că nu trebuie să vă faceți griji în legatură cu toate acestea, pentru că efectele lor nocive, care există numai pe nivele vibraționale joase, vor fi eradicate împreună cu tot ce este legat de vibrațiile joase, odată cu creșterea frecvenței de vibrație din cea de a 4-a densitate. Toate persoanele care insoțesc Pământul în cea de-a patra densitate vor fi vindecate de efectele acelor toxine, precum si de orice alte boli sau infirmități s-ar putea să mai aibă.

Ne-am mai referit și la alte situații sau condiții, precum recoltele doar anuale, poluarea de toate felurile, alimentele modificate genetic, tehnologii distructive, legi care vă limitează libertatea, corupția corporatistă etc, toate avînd la bază strădania forțelor întunecate de a ține lumea sub control. Acestea, și multe altele, nu se vor mai regăsi în dimensiunea a 4-a.
Eforturile noastre susținute de a îndepărta frica includ și numeroasele noastre asigurări că nu va exista niciun razboi nuclear, nicio reluare a evenimentelor din 11/9, nicio epidemie globală (pandemie), nicio ciocnire a planetei cu vreun corp ceresc. Nu dați crezare previziunilor sumbre legate de schimbări catastrofale în echilibrul dintre uscat și oceanul planetar, care ar face planeta de nelocuit. Păstrați echilibrul, calmul și încrederea care sunt condiții obligatorii pentru asigurarea înaintării voastre spre densitățile superioare, cea mai mare piedică în această înaintare reprezentând-o frica.
In iubirea noastră pentru toate sufletele de pe Pămânat – și pentru entitatea Gaia, sufletul Pământului, vă asigurăm că stadiul actual al transformărilor este încurajator.
Suzanne
Nu putem însă, sub nicio formă, să încălcăm liberul arbitru al nimănui, de a gândi și a simți după cum alege – nu putem și nici nu vrem așa ceva. Putem totuși să atragem hotărât atenția tuturor să nu se lase pradă fricii în nicio situație prezentă sau viitoare, indiferent cât se va părea că nu mai există cale de salvare. Pe lângă puterea pe care o are de a întârzia evoluția sufletului și de a crea situații personale dramatice, frica este un sentiment dureros. Este mult mai indicat, mai valoros, mai sensibil si mai plin de bucurie, să traiești fără frică!

Dorim cu ardoare ca niciunul dintre voi să nu cadă pradă fricii, mai cu seamă dacă avem în vedere evenimentele care urmează. Printre acestea, nu puține vor fi și revelațiile. 

Suntem realiști și știm că reacția voastră în fața evenimentelor nu va fi exact așa cum dorim. Chiar și Lucrătorii întru Lumină, care așteaptă cu bucurie venirea Epocii de Aur, vor încerca din când în când sentimente de frică, în anumite situații concrete, prin care vor trece sau la care vor asista. Ei vor găsi însă puterea de a depăși aceste momente, în timp ce aceia care nu sunt angajați în ascensiune, care sunt nehotărâți și neîncrezători în proces, sunt predispuși în cea mai mare măsură gândurilor cele mai sumbre, disperării și desnădejdiei. Sentimentul de frică, chiar de panică, îi va domina și asta îi va scoate din minți, îi va teroriza și cu greu vor putea să-și recapete echilibrul.
Râmânând statornic în Lumină, veți ține frica la distanță și, prin aceasta, veți transmite și altora încredere și îmbărbătare. Numai energia voastră poate calma anxietățile celorlalți, legate de ceea urmează să apară. Încercați să le fiți de ajutor celor înfricoșați, vorbiți-le despre faptul că tot ceea ce se întâmplă este spre binele umanității și că evenimentele prin care trec sunt ținute sub control de Dumnezeu, cu ajutorul fraților voștri din univers precum și cu contribuția oamenilor evoluați. Spuneți-le că nu sunteți singuri, abandonați stihiilor naturii și amintiți-le că, de fapt, nu există moarte.

Acum, este momentul să răspundeți la întrebarea :” Cum putem ști dacă înaintăm împreună cu Pământul?” Intuitiv, știți raspunsul. Oricum, dacă aveți îndoieli din cauza necomunicării cu ființa voastră lăuntrică, încercați să vă evaluați cu sinceritate. Inventariați-vă calitățile și defectele în modul cel mai onest. Atitudini și comportamente de genul geloziei, lăcomiei, lipsei de onestitate, aroganței, resentimentelor, amărăciunii, furiei, apatiei și egoismului, toate astea emit vibrații joase, care vă mențin ancorați în densitatea a treia. Dacă recunoașteți în voi o tendință către oricare dintre acestea, acționați cât mai repede pentru a le abandona, și asta vă va crește frecvența de vibrație. Propuneți-vă să aveți ființa calată pe frecvențe superioare precum: generozitate, ajutorare,  iertare, smerenie, adevăr, sinceritate, răbdare, compasiune, recunoștință. S-ar putea să vi se pară mai complicat decât este în realitate, așa că vă spunem că, atunci cand i-a fost pusă lui Dumnezeu întrebarea în legătură cu evoluția împreună cu Pământul, El a răspuns: „Este la fel de ușor ca a fi BUN.”

Dacă vă căutați răspunsurile înlăuntru și le urmați – ascultandu-vă intuiția – veți avansa pe calea evoluției sufletului și, făcând astfel, separați grâul de neghină în tot ceea ce faceți. Pregătirea înălțării include dezbărarea de meschinărie, de interesele mărunte și de superficialitatea celei de-a treia densități și aderarea la valorile spirituale adecvate vieții în a patra densitate.

Mai există și un alt aspect al înaintării în tandem cu planeta: nu toate sufletele aleg să treacă în 4D păstrându-și corpul fizic. Mulți, care își încheie experiența celei de-a treia densități, vor să părăsească planeta înainte de intrarea acesteia in Epoca de Aur, astfel încât să poată observa acest moment din Nirvana, pe „ecran panoramic”, cum ați spune voi.
-) Există acum pe Pământ dovezi incontestabile ale evoluției în lumină. Multe dintre evenimentele care se produc au această calitate, deși modul lor de manifestare pare a dovedi contrariul. De exemplu, continuarea luptelor în Siria și în alte țări reprezintă efectele Luminii ce crește continuu în cetățenii care și-au depășit frica de a se opune conducatorilor lor opresivi. Conflictele otrăvite din interiorul guvernelor sau parlamentelor au loc între numărul în permanentă creștere al membrilor receptivi la Lumină, care vor să servească intereselor cetățenilor, și cei care servesc interesele proprii, sau de grup.

-) Nu s-a ajuns încă la stabilitate economică, pentru că vechile sisteme corupte nu au fost încă total destructurate, astfel încât să poată fi implementate cele noi. Demolarea aceasta produce haos, unele neînțelegeri, redistribuiri de forțe, multă opoziție și multă diversiune, totul dând impresia că se merge spre mai rău, nu spre mai bine. Așa este oriunde: pentru a se clădi noul, trebuie demolat vechiul, degajat terenul de moloz, pentru a face posibilă începerea noii construcții.

-) Un alt aspect: retragerea trupelor dislocate în diverse teatre de conflict, nu reprezinta o slăbire a capacității de apărare și securitate a țărilor, ci pași în direcția schimbării mentalității internaționale, de la atitudinea de război la cea de pace.

-) Ca urnare a diminuării acumulărilor de negativitate pe Pământ, fenomnele de curățare (cutremure, erupții vulcanice, furtuni devastatoare, inundații etc) care se vor mai produce , vor fi de mult mai mică intensitate și mai puțin frecvente. Pe de altă parte, reducerea la mai puțin de jumătate a capacităților tehnologice ale Iluminaților, utilizate de aceștia în scop distructiv și al creșterii stării de frică, vor conduce, deasemenea, la micșorarea numărului și gravității fenomenelor “naturale” provocate de aceștia pe Pământ.

Însă negativitatea mai are încă importante resurse pe planetă, pe care forțele întunericului le vor arunca în lupta lor disperată împotriva Luminii. Cei care sunt motivați de profituri financiare și teritoriale vor să provoace un război – dar, acțiunile lor se vor încheia printr-un eșec definitiv. Dezechilibrele majore în economia concurențială, bazată pe „a avea” si „a nu avea”, predominantă în lumea voastră, se vor diminua treptat prin înlăturarea profitorilor, a conducătorilor tiranici, a justiției nedrepte și corupte.

-) Înțelegem că ați dori să cunoașteți mai exact când se vor manifesta în realitatea voastră aceste schimbări; când se va elibera lumea de opresiune și violență, când se va stabiliza economia mondială și când vor fi eliminate sistemele de impunere a celor care produc adevăratele valori ale națiunii? În mod justificat, doriți să știți când hrana, locuința, asistența medicală și educația vor deveni disponibile tuturor. Și, mai ales, când vor debarca pe Pământ solii familiilor noastre din univers?

Suflete preaiubite, dacă am cunoaște cu exactitate răspunsul la aceste întrebări, legitime de altfel, ne-ar face mare bucurie să vi le comunicăm. Ceea ce vă putem spune este că, atunci când se discută cel mai bun moment și cele mai eficiente mijloace de a face cunoscute adevărurile profunde și reformele majore, se are în vedere, în primul rând, siguranța deplină a tuturor. Datorită tenacității Iluminaților în lupta cu forțele Luminii, pe parcursul ultimilor câțiva ani, planul general a trebuit să fie modificat, cu scopul de a păstra obiectivele de eliminare a rezistenței armate și de a pregăti, cât mai bine posibil, populația din punct de vedere psihic.


-) Nu a fost în totalitate îndepărtat controlul deținut de către Iluminați asupra facțiunilor militare care v-ar putea face mare rău atât vouă, cât și navelor care ar ateriza. In plus, majoritatea civilizației voastre tot nu este încă pregătită să facă față schimbărilor dramatice neașteptate – și cu atât mai puțin să poată întâmpina cu bucurie, o masă de extratereștrii care ar aparea brusc din ceruri în diverse locuri ale globului. Cu toate acestea, timpul trece și suflete foarte evoluate din univers lucrează împreună cu conducatorii voștri mai evoluați pentru a reduce sistematic zonele de rezistență și pentru a monitoriza psihicul colectiv, astfel încât schimbările să poata fi inițiate în siguranță și cu un impact minim asupra celor care nu au nicio idee că lumea voastra se transformă cu ajutorul multor altor civilizații.


-) Ciocnirea dintre vibrațiile înalte, aflate în continuă creștere pe Pământ și vibrațiile joase, emise cu ajutorul echipamentelor abuziv folosite de întunecați, determină modificări în câmpul magnetic al corpurilor umane. Aceste influențe pot fi resimțite chiar și de către ființele umane care au acumulat mai multă lumină și care au modificările ADN la zi. Evident, asupra acestora influența este mai mică, dar ei pot acuza anumite stări de oboseală, disconfort la nivel fizic sau mental, episoade de descurajare, de pierdere pasageră a memoriei etc. Remediul cel mai la îndemână, în cazul apriției unor asemenea manifestări este odihna activă sau somnul, consum mai mare de apă pură (cel puțin 2-3 l/zi), hrană mai ușoară și mai puțină, exerciții fizice sau mers mai vioi, cca o oră pe zi.

Interacțiunea dintre vibrațiile de joasă și cele de înaltă frecvență poate da naștere la un fel de bâzâit în urechi (acufene).

-) Dintre cele cinci simțuri ale voastre, auzul este, de cele mai multe ori, cel mai puternic afectat. Influențele pot fi mai mult resimțite și de cei care sunt supuși unor surse de poluare fonică mai pronunțate (diverse mașinării care produc zgomot în timpul funcționării, traficul de mașini, zgomotul din șantierele de construcții, muzica nearmonioasă etc.). Influențele negative ale diverselor surse de poluare fonică, vor dispărea pe măsură ce corpul fizic al omului se va transforma la nivel celular, de la structura de carbon la cea de cristal.
-) În legătură cu modificările la nivel de celulă, am fost întrebat dacă trecerea de la carbon la cristal va avea influență și asupra centrilor de forță (chakrele) ai corpului uman. Da, într-adevar! Atunci când, în antichitate, ADN-ul a fost modificat, chakrele au fost afectate și restructurarea lor are o strânsă legătură cu ceea ce se întâmplă cu celulele.

Orice modificare a structurii celulare, indiferent unde are ea loc (oase, mușchi, organe interne, sânge, creier etc.) modifică parametri de funcționare ai întregului, în sens benefic sau nebenefic. Dar și simțurile vor fi modificate ca urmare a trecerii la structura de cristal. Și nu numai ele, dar și nivelul de conștiență/constiință.

-) Pe masură ce evoluția spirituală va continua, se vor deschide și alte chakre prin care ființa umană va face schimb de informații și de energii cu universul. Corpurile sufletelor foarte evoluate își vor dezvolta sisteme magnetice complexe, pentru a putea interacționa multidimensional cu lumile universului.

Prin contrast, chakrele indivizilor înclinați către întuneric se vor micșora și chiar se vor închide, deoarece, pentru ei, ‘’dincolo’’ nu va mai înseamna nimic. Ca urmare, conștiința lor se va diminua, chakrele superioare se vor atrofia iar izolarea fiecărei ființe va fi din ce în ce mai profundă și mai înspăimântătoare.

-) O altă problemă care suscită interes poate fi rezumata in ceea ce a scris un cititor: „Ce se va întampla cu banii mei, într-un sistem nou?” Câștigurile cinstite, strânse în conturi bancare sau investite, nu vor fi afectate negativ la implementarea noului sistem monetar mondial, bazat pe metale prețioase. In orice caz, chiar si cu explicatii ample date publicitatii înainte de schimbare, va exista, probabil, o scurtă perioadă de confuzie, până când activitățile comerciale vor începe să se desfășoare normal, în noul sistem.

Vor fi sever afectați cei din primele rânduri al Iluminaților, cei care au strâns averi inimaginabile, prin metode ilegale, imorale sau tiranice. Toate bunurile – de ordinul multelor miliarde de dolari – banii și tezaurele din bănci sau alte instituții de credit, depozite de aur, argint, platină și pietre prețioase, corporații multinaționale, resurse naturale, industria drogurilor „ilegale”, tezaure de artă, aflate în special în maruntaiele Vaticanului, toate își vor pierde nemerituoșii deținători. Fondurile provenite din aceste exploatații generatoare de profit, precum și din aurul pe care Iluminații l-au acumulat și tezaurizat, vor fi reintroduse în circulație și distribuite pentru eliminarea sărăciei în întreaga lume. Drogurile vor fi distruse și comorile de artă, care au fost furate sau acumulate prin mijloace lipsite de etică, vor fi reașezate în muzeele naționale și în galeriile de artă.


Acum trecem la întrebările care nu se regăsesc în marea conștiință colectivă, dar care cred că vă vor interesa.

1. Realități neacceptate de știința voastră
Oamenii voștri de știință nu pot înregistra, cu precizie, schimbarea axei Pământului, pentru că ei nu cunosc faptul că aceasta reprezinta o consecință naturală a mișcării pe orbită a planetei, ce s-a redresat pe parcursul ultimelor șapte decenii, prin infuzia masivă de Lumină care s-a dat Pământului. Cum ei nu știu că planeta se afla în procesul de înălțare spre dimensiuni superioare, sunt contrariați de ceea ce observă – apariții naturale pe care le consideră anomalii și „noi” corpuri cerești, care apar în interiorul sau dincolo de sistemul vostru solar. Ei nu știu că toate calculele lor în ani-lumină sunt inutile, pentru că ceea ce ei considera „distanță” reprezintă, de fapt, planuri variabile de energie. Pornind de la o asemenea diferență între cunoașterea lor și realitatea universală, mulți membri ai comunității știintifice vor putea cu greu să accepte adevarurile ce vor fi revelate.

2. Este acceptată folosirea unei arme, ca măsură de salvare? 
Da, folosirea unui pistol sau a oricarui tip de armă ca masură de salvare a vietii „este acceptabilă”. Rănirea sau uciderea agresorului în asemenea situații poate reprezenta o prevedere în contractul sufletului, care pune capăt experienței în cea de-a treia dimensiune și aduce echilibrul pentru toți cei implicați.

3. Cum este sexul în densitatea a cincea? 
Răspunsul depinde de locul în care se desfășoară viața; într-o civilizație fizică sau pe tărâm spiritual și încă de multe alte particularități. Unele civilizații fizice au evoluat din punct de vedere intelectual, în a cincea densitate, neavând însă nicio fărâmă de spiritualitate, ceea ce face ca practicile lor sexuale să fie la fel de brutale ca și cele ale naturii umane. Alte civilizații, care au evoluat spiritual către a cincea densitate sau dincolo de aceasta, aleg corpuri cu o densitate mai scăzută, astfel încât să poată experimenta practica relațiilor sexuale și a nașterii, în loc să folosească alte mijloace de reproducere, cum ar fi clonarea sau concentrarea cu intenție, a gândului (Nota C.M.: așa cum este pe Saturn, de ex.). Locuitorii tuturor tărâmurilor spirituale, indiferent de densitate, nu au organe de reproducere, așa că actul sexual, cum il știți voi, nu există. La ce vă puteți aștepta, atunci când Pământul va ajunge la destinația sa din a cincea densitate? Toate uniunile sexuale vor fi fericite, cu senzatii la fel de sublime pentru ambii parteneri. Dar, tinem să vă asigurăm că bucuria de a face dragoste în cea de-a patra densitate nu este nici ea de loc de lepădat!

4. Dacă rutina astrologilor ar fi coroborată cu o suficientă claritate vizionară spirituală, aceștia ar putea întocmi cu precizie diagrame bazate pe poziția la un moment dat a planetei Pământ, în drumul său către dimensiunile 4 și 5.


5. În măsura în care îl cunoaștem noi pe Dumnezeu, vă putem spune că nu are nimic împotrivă să-i spuneți Dumnezeu / Dumnezeiță sau El/Ea – sau orice alt nume folosiți in referirile spirituale sau religioase. Oricum, a-I atribui un sine masculin sau feminin, conducătorului universului, nu este tocmai corect, pentru ca El înseamnă și masculinul și femininul.

Toți dumnezeii/ dumnezeițele aleși de Creator pentru a guverna un anumit univers se află la apogeul echilibrului energiilor masculine si feminine – androginul – astfel că, esența lor cuprinde atât atributele dumnezeului, cât și pe cele ale dumnezeiței.

Ca parte a lui Dumnezeu – sau oricum vreți să numiți ființa supremă a acestui univers – fiecare dintre voi este un dumnezeu sau o dumnezeiță, în funcție de sexul pe care ați ales să il aveți în această viață. Cu mult mai importantă decât forma voastra fizică este compoziția sufletului vostru, care este Lumină – aceeași energie ca iubirea, cea mai puternică forță din cosmos. Dacă știți asta, puteți înțelege adevărul a ceea ce v-am spus de atâtea ori: Sunteți ființe puternice, cu potențial nelimitat!


Cu iubirea necondiționată a ființelor de Lumină, din tot acest univers, care va ovaționează, pe măsură ce vă apropiați de „linia de sosire”, vă spunem pentru moment, bun rămas.


IUBIRE si PACE

Matei și Suzanne
SURSA: www.matthewbook.com 

(C.M.)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu