Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 15 decembrie 2023

W80. Extratereștrii gri (I) - Micii grădinari și Maitre.

Publicat 27 iulie 2023
Traducere Const. Mihăilescu

Mari Swaruu : Bună din nou, mulțumesc pentru prezență. Sper că sunteți cu toții foarte bine. Eu sunt Mari Swaruu.

Extratereștrii gri sunt cea mai frecvent întâlnită rasă extraterestră în cultura populară de pe Pământ. Sunt aproape peste tot și, până de curând, ei erau singura rasă ET la care umanii făceau referire. Referiri la ei există peste tot în cultura populară, autocolante, tricouri, căni, filme, semne de circulație, postere pe pereți, păpuși animate și așa mai departe, dar continuă să existe și în spațiu, cel puțin în acest cadran galactic.
Unul dintre cele mai importante lucruri pe care trebuie să le știți despre ei, și care nu este menționat în afara grupului meu, este că ei nu sunt o singură rasă; sunt multe, toate arătând la fel, dar cu anumite diferențe importante între ele.
Există cel puțin 165 de variante  de extratereștri gri, unii semănând bine între ei, alții fiind foarte diferiți, ca fizionomie și ca alcătuire biologică.
Voi descrie, în continuare, cele mai importante sau relevante variante ale acestora, relevante din cauza influenței lor generale sau pentru că se găsesc în mod obișnuit pe Pământ ori în apropierea Pământului; deși ei există aproape peste tot în acest cadran galactic, în această galaxie împărțită în patru părți egale.

Cele două grupuri sau subdiviziuni mai cunoscute ale acestora provin din constelația Orion, cunoscute, de obicei, ca fiind regresive sau lucrând pentru rase agresive, dar și rasele extraterestre Zeta Reticuli, despre care se știe că sunt benefice, pozitive. Ca locație, Zeta Reticuli este un sistem binar aflat în constelația sudică a galaxiei, cunoscută sub numele de Reticulum, la aproximativ 39 de ani lumină distanță de Pământ.

Câteva specii extraterestre de grii au, fie componente de ADN reptilian, fie de amfibian hibrid, cu genetică reptiliană. De departe, majoritatea dintre ele au o structură ADN vegetală, ceea ce înseamnă că sunt plante sau specii de plante evoluate.

Acest lucru a fost descoperit la începutul anilor 1950, când americanii țineau în captivitate un extraterestru gri, „botezat” de ei cu numele de EBE 1 (abreviere de la „entitate biologică extraterestră”). Deși am câteva îndoieli cu privire la veridicitatea acestui fapt, se spune că EBE 1 a fost singurul supraviețuitor al celebrului accident OZN de la Roswell, din 1947. Ținut de americani în captivitate, starea de sănătate a lui EBE1 s-a deteriorat rapid, ceea ce i-a determinat pe supraveghetori să apeleze la medici. După câteva teste, medicii și-au dat seama că EBE 1 nu avea o natură animală ci vegetală, indicând să se apeleze la specialiști în botanică. Ceea ce s-a întâmplat în continuare este destul de neclar, dar cert este că EBE1 a murit la începutul anilor '50, în timp ce se afla în custodia armatei americane.
Ebe 1 făcea, cel mai probabil, parte dintr-o versiune mai evoluată a rasei Zeta Reticuli, cunoscută și sub denumirea de „micii grădinari”. Acest nume se regăsește și în lucrările lui Dolores Cannon, unde autoarea descrie „Grădinarii” de pe Pământ ca având o biologie mixtă, de plantă și animal.

Datele sunt destul de precise, și concordă cu preocuparea principală a griilor din Zeta Reticuli de a conserva și salva ADN-ul confraților lor de pe Pământ. Ei intervin oriunde apare pericolul dispariției sau alterării ADN-ul oricărei specii de grii, reparându-l cât mai mult posibil, inclusiv prin utilizarea tehnologiei genetice pe care o au la bordul navelor lor spațiale, după tratament, exemplarele fiind readuse în habitatele lor originale.

Aceasta, desigur, face referire și la specia umană, din care răpesc anumiți oameni pentru a le corecta ADN-ul sau, dimpotrivă, pentru a încerca să-și corecteze propriul lor ADN, crescându-și astfel speranța de sănătate deteriorată (
nota C.M.: datorită folosirii clonării, singura metodă de înmulțire pe care o mai pot folosi. Altfel spus, ei încearcă să folosească ADN uman pentru ameliorarea propriului lor ADN, ajuns într-o stare avansată de deteriorare).

Cu toate eforturile depuse, grii au încă corpuri emoționale, mentale și fizice departe de cele umane, pe care le doresc. De obicei, umanii răpiți în corp fizic pentru a fi studiați în navele extratereștrilor, sunt readuși în habitatele lor, după încheierea experiențelor. Experiența răpirii și cercetări rămâne însă traumatizantă pentru cei vremelnic răpiți.

Micii grii (cenușii) sunt, de asemenea, autori ai însămânțărilor practicate pe nativii mai multor planete (în regnul animal și vegetal), în efortul lor de a obține hibrizi viabili și habitate prietenoase, care să le conserve și perpetueze rasa. Aceasta ar fi o explicație a motivelor pentru care multe specii de asemenea ființe specifice ajung pe multe planete, chiar dacă vin de la distanțe de sute de ani lumină.

Asemenea cercetări sunt efectuate din inițiativa și însărcinarea Federația Galactice, care încearcă să le creeze condițiile cele mai bune pentru efectuarea acestor cercetări. 

Este însă documentat că asemenea cercetări se făceau și anterior creării Federației. Prin urmare, Federația îi folosește doar pentru a-și promova propriile interese, motivul inițial al implicării „grădinarilor” în acțiunile Federației..

Tot ceea ce pot găsi eu în acest moment, legat de acest subiect, este că ceea ce fac „grădinarii” pe Pământ și pe alte planete, este cu știrea și din însărcinarea Federație Galactice.

Configurația biologică a micului și specialului grup de extratereștri cenușii Zeta Reticuli, cunoscuți sub numele de „Grădinari”, are, în mod ironic, o natură botanică (vegetală). Ei se reproduc prin spori în păstăi biologice, când sunt în mediul natural și în păstăi medicinale (
un fel de eprubete; n.m) special create, când sunt în laborator. Au nevoie de tot ceea ce au nevoie plantele. Nu au organe sexuale, deci nu sunt nici bărbați, nici femei, și comunică între ei exclusiv telepatic neavând corzi vocale.

O altă variantă a extratereștrilor gri, care arată aproape identic cu variantele Zeta Reticuli, sunt, de fapt, roboți biologici, lipsiți de orice urmă de suflet, produși genetici sintetici care servesc mai multor scopuri inclusiv atunci când e nevoie de un anume tip de corp, pentru modelare. În general, sunt perfecți pentru călătorii spațiale pe distanțe lungi, când acțiunile și procesele au nevoie de perioade prelungite de timp, în condiții de gravitație scăzută și de mediu dure sau neprietenoase, pe planete îndepărtate.

Trebuie să prezint și varianta cealaltă, pe care o susțin, anume afirmația că aceasta este o concepție greșită, des întâlnită pe Pământ, precum că extratereștrii gri, oricare ar fi ei, ar urmări să influențeze evoluția rasei umane, prin care s-ar explica și justifica răpirile de oameni, în vedere prelevării de mostre ADN. Aceasta este o teorie strâns asociată cu înțelegerea darwinistă a evoluției tuturor speciilor. Conform cu informațiile pe care le am la dispoziție, acest lucru nu este adevărat pentru că biologia lor este complet diferită, incompatibilă cu structura ADN-ului uman. Grii nu pot avea niciodată ADN uman, căci ei au o natură botanică (vegetală), doar câteva dintre speciile lor având influențe de ADN reptilian și amfibian.

Mergând mai departe, cei mai relevanți extratereștrii gri, care au ADN-ul cu hibridări reptiliene, sunt cei numiți Tall Grays (Grii înalți), cunoscuți și sub numele de Maitre        (nota C.M.: care trăiesc și pe Marte); sensul cuvântului „Maitre” este „maestru”. Aceștia se consideră a fi stăpânii rasei extraterestre gri, dar speră să devină și stăpânii Pământului.
Această specie (rasă) este una dintre cele mai imorale, regresive și agresive specii extraterestre din galaxie. Sunt lipsiți complet de empatie, nu au emoții și sunt preocupați exclusiv de propriile lor interese, fiind una dintre cele mai narcisiste specii. Pentru mine, aceste aptitudini, însușiri și comportamente definesc exact demonii.
Inițial, această specie a apărut și s-a dezvoltat pe o planetă îndepărtată nespecificată de către geneticienii regresivi, Draco reptilieni, care căutau să creeze o rasă de sclavi care să le execute treburile lor murdare. Se spune că rasa Maitre s-a răzvrătit împotriva creatorilor săi, Draco-reptilieni, ucigând nenumărați dintre ei, acțiune care le-a scăzut mult vibrația, astfel formând o specie independentă.

Maitre-ii și-au găsit drumul spre planeta Pământ. Deși motivul pentru care au ajuns pe planetă a rămas oarecum necunoscut, totul pare a fi în legătură cu planeta Tiamat și conflictul care i-a cauzat dezintegrarea. Există date care afirmă că ei au una dintre părțile implicate în conflict, ceea ce a determinat Federația Galactică să acţioneze agresiv împotriva lor, într-o încercare zadarnică de a-i controla sau de a-i elimina.

Conform informațiilor pe care Ummiții le-au furnizat pământenilor, Maitre controlează jumătate din lumea voastră, în special națiunile din blocul estic, inclusiv Rusia, blocul occidental de națiuni fiind controlat de unele variante reptiliene, mai ales cele cunoscute sub numele de Kingu, care îi slujesc pe stăpânii lor Draco. Ummiții susțin că acesta este motivul din spatele luptei continue dintre Est și Națiunile Occidentale de pe Pământ.

Eu consider aceste informații extrem de îndoielnice, deoarece structura socială și de putere de pe Pământ, precum și motivele pentru care există un conflict constant între acele blocuri de națiuni, sunt foarte diferite, ambele fiind controlate și manipulate de același grup de oameni și non-oamenii, așa cum am descris în detaliu în alte lucrări, eu sau predecesorii mei. Trebuie să clarific că atunci când mă refer la Draco, ca specie, nu includ și pe Alpha Draco, care sunt o specie complet diferită și benefică, dragonii spațiului.

În acest moment, se știe că Maitre, ca specie, există doar pe Pământ și pe planeta Marte, mai ales în interiorul acelei planete.
Datele extinse ale grupului meu contrazic puternic multe dintre alte date despre Maitre, deoarece Federația Galactică domină complet această regiune a galaxiei. Din cauza lipsei de date concrete despre Maitre, care, probabil, mai există și în alte locuri ale galaxiei (altele decât Pământul și Marte) și ținând cont de faptul că cele două planete se află sub controlul aceluiași grup de oameni, umani și non-umani, eu cred cu tărie că Maitre se mai află și pe alte planete, căci, în realitate, ei au apărut ca un egregor materializat din fricile comune umane și non-umane. O specie atât de urâtă (rea) și puternică să existe doar pe două planete este o probabilitate îndoielnică, mai ales că datele provin din surse dubioase.

Voi continua să vorbesc despre alte specii extraterestre de grii, mai frumoase, în a doua parte a acestui videoclip.

Vă mulțumesc pentru vizionare și pentru modul cum ați apreciat videoclipul. Sper să ne vedem aici și data viitoare. Aveți grijă de voi !

Cu multa dragoste.
Prietena voastră,
Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/grey-aliens-part-1-little-gardeners-and-maitre-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu