Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 8 decembrie 2023

W71- Cum vede Federația Unită a Planetelor Pământul, Partea 2, Directiva principală

Publicat 18 martie 2023

Traducere Const. Mihăilescu


Mari Swaruu : Bună, sunt Mari Swaruu. Vă mulțumesc că-mi sunteți alături încă o dată.

Aceasta este a doua parte a comunicării despre modul în care Federația Galactică (Federația Unită a Planetelor) vede Pământul.

Astăzi voi intra în subiectul Primei Directive, iar apoi, în următoarea, voi face referire la restricțiile privind contactul și comunicarea pe care Federația le impune non-oamenilor și oamenilor.
Subiectul nu a fost niciodată tratat într-o manieră directă; vorbesc despre punctul de vedere al cuiva care a fost cândva acolo jos, pe Pământ, mergând pe străzi, ca oricare alt pământean.

După cum mulți dintre voi v-ați putea imagina, există o corelație directă cu infama așa-numita Primă Directivă. Acest document este foarte lung și conține protocoale detaliate pentru explorarea spațiului, gestionarea noilor specii de orice fel și modul cum pot avea loc interacțiunile cu și dintre membrii Federației; cum ar fi, de ex., cele referitoare la comportamentul echipajului unei nave de explorare, a unor noi civilizații, noi specii de plante sau animale.

Directiva conține protocoale despre cum să se evite expunerea la contaminări, spori și microorganisme, precum și orice alte substanțe biologice sau chimice cu care echipajul navei spațiale ar putea intra în contact. Prima Directivă conține, de asemenea, informații și protocoale referitoare la legea comportamentului spațial (în univers), care este structural identică cu legea voastră privind circulația maritimă, lege care, după opinia mea, e inspirată din legea spațială a Federației.

Deci, Prima Directivă este un document lung care formează mai multe volume de arhivă și care, în sine, poate fi un subiect foarte interesant pentru un viitor videoclip; dar astăzi, mă voi concentra pe câteva prevederi  din acest document, care ne privesc direct.

Mai întâi, trebuie să menționez că acest material este cunoscut și pe Pământ, dar nu exact, cuvânt cu cuvânt, și se regăsește, de ex., și în serialul vostru TV. din filmele „Star Trek”. El au apărut acolo pentru că Federația însăși, prin Cabala Pământului, pe care o controlează, l-a folosit pe creatorul „Star Trek”, Gene Roddenberry și pe restul oamenilor implicați în saga, pentru a introduce multe concepte spațiale în cultura Pământului.
Deci, conceptul există pe Pământ, dar oamenii îl apreciază ca fiind de natură science fiction, fără legătură cu realitatea pământeană. Se știe că „Star Trek” se bazează pe o combinație dintre Programul spațial secret de pe Pământ și structura adevăratei Federații Galactice, deoarece Gene Roddenberry, la începutul anilor 1960, era în contact direct cu entități non-umane, când se credea că acestea sunt pe punctul de a se retrage. De altfel, chiar și Dolores Cannon a menționat în lucrarea sa, de mai multe ori, că Prima Directivă nu este o ficțiune ci o realitate.

Paragraful extras de mine din taygetană, legat de subiect, cuprinde următoarele:
Prima Directivă :

Cel mai solemn jurământ al comandantului stelar este că mai degrabă își va da viața, chiar și împreună cu întregul echipaj, decât să încalce Prima Directivă. Această lege (directivă) se aplică tuturor culturilor de pe orice planetă, care nu au atins încă capacitatea warp, ceea ce înseamnă că nu sunt încă interstelare.
Această directivă se regăsește în legislația Federației, capitolul 1, articolul 2, paragraful 7, în care se precizează:

Nicio lege sau autoritate a Federației nu va autoriza Federația Unită a Planetelor să intervină în chestiuni care există în jurisdicția internă a oricărui alt sistem social planetar și nu va impune membrilor acelor civilizații să adopte legislația Federației, dacă aceasta contravine legilor locale.

Acest principiu nu aduce atingere aplicării măsurilor de executare conform capitolului 6.
Deoarece dreptul fiecărei specii simțitoare de a trăi în conformitate cu nivelul evoluției sale culturale este inalienabil și considerat sacru, niciun membru al Federației nu poate interfera cu dezvoltarea normală și sănătoasă a vieții și culturii extraterestre cu care a intrat în contact. Se consideră interferență inacceptabilă și introducerea cu forța de cunoștințe sau tehnologie superioară într-o lume a cărei societate este incapabilă să gestioneze cu înțelepciune astfel de avantaje.

Personalul Federației nu poate încălca această directivă principală, nici măcar pentru a-și salva viața și/sau nava, decât dacă acţionează pentru a remedia o încălcare anterioară sau o contaminare accidentală a culturii respective.

Această directivă are prioritate față de orice alte considerente și poartă cu ea cea mai înaltă obligație morală și etică.

Cu alte cuvinte, Federația nu poate impune unei specii, rase sau culturi, aflată în evoluție, o tehnologie pe care specia încă nu a descoperit-o sau nu este capabilă să o dezvolte în prezent.

Nu este permis să se ia contact sau să se interfereze cu rase mai puțin evoluate,
excepție cazul în care există o amenințare directă asupra acelei civilizații venită din exterior. Este interzisă comunicarea cu orice rezident nativ dintr-o rasă și cultură mai puțin dezvoltată folosind orice dispozitiv, aparat, mașină, unealtă, armă sau tehnologie, chiar dacă aceasta ar însemna o îmbunătățire a științei și tehnologiei deja existentă pe acea planetă.
Este interzisă predarea către rase sau culturi mai puțin dezvoltate de dovezi care să demonstreze existența indubitabilă a Federației Unite a Planetelor ori de tehnologii avansate, care nu ar fi înțelese ori utilizate în scopuri benefice.
În cazul în care zvonul existenței lor s-a propagat deja printre membrii acelei rase menționate, acesta va fi rapid înăbușit și acoperit prin orice metodă de care dispun membrii Federației, pentru a nu conturba, pe cât posibil, progresul firesc al acelei civilizații (spiritual, cultural, tehnologic), întrucât neimixtiunea în treburile altora este considerată sacră.”. (
Sfârșitul citatului meu din Directiva Primă a Federației.)

Când proiectul Primul Contact a apărut, în jurul anului 2009, acesta a fost aprobat de Consiliul Federației, cu condiția ca acel prim contact între rasele Federației și oamenii de pe Pământ să fie realizat doar folosind tehnologia umană și să nu se ofere vreo dovadă directă.

Despre motivul pentru care proiectul „Primul Contact” a fost aprobat și cu ce intenții, s-a spus că a fost acela de a evalua nivelul de acceptare pe care umanitatea ar avea-o față de prezența făpturilor non-umane pe Pământ și pentru a pregăti umanitatea pentru un contact direct, iminent, față în față.

Deși proiectul „Primul Contact” s-a încheiat cu ani în urmă, unii oameni au rămas în comunicare cu extratereștrii (non-oamenii), acest lucru fiind dovedit de multele materiale care apar pe canal YouTube și pe altele. (Eu afirm, încă o dată, că toate comunicările mele au loc fără interferențe umane.)
Concluzia este că oamenii, în general, nu sunt pregătiți pentru niciun fel de contact direct cu rasele non-umane ale Federației.
Aici încep problemele pe care le văd eu, pentru că motivul pentru care societatea umană nu e pregătită, la nivelul fiecărui individ, pentru contactul cu civilizații extraterestre are și cauze subiective. Din păcate, pe Pământ, există multe surse care tratează subiectul extratereștrilor și care se contrazic între ele ori chiar ajung să se lupte între ele.
Regret, dar trebuie să subliniez ceva foarte deranjant pentru Federație: Observați cum Federația face orice și tot posibilul pentru a nu deranja structura societății umane a Pământului, pe care, în mod clar, vrea să o conserve așa cum este, adică la nivelul actual.
Implicit, asta dovedește faptul că Federația se face vinovată și este complice pentru că umanitatea voastră bate pasul pe loc, ceea ce produce și menține suferința oamenilor, din cauza persistenței numeroaselor probleme pământene care rămân nerezolvate, Federația prevalându-se de existența Primei Directive.

Această problemă agravează situația planetei și umanității voastre deoarece Pământul, care, în mod clar se află sub controlul federal și se supune directivelor Federației, e condamnat să rămână cu o rasă mai neevoluată, din cauza politicii Federației, care nu admite interferențele exterioare, conform cu prevederile Primei Directive. Federația este direct implicată în toată politica asta de obstrucționare a umanității în ceea ce privește importul de tehnologii din alte lumi.
Întrebarea dacă extratereștrii există sau nu pe Pământ sau în proximitatea lui este puerilă, pentru că această prezență este statuată de mii și mii de ani, acei non-oameni aparținând raselor Federației existând permanent și cotidian printre voi, la suprafața, în interiorul sau în atmosfera planetei. În concluzie, impunerea respectării prevederilor Primei Directive, pentru Pământ, este nejustificată, face rău și provoacă stagnarea dezvoltării civilizației umane.
Mai mult, Federația poate fi acuzată de nenumărate încălcări ale prevederilor Primei Directive, cazuri în care unele elemente extraterestre au avut de câștigat.


Eu înțeleg pe deplin că majoritatea oamenilor trăiesc într-o bulă de realitate pe care o numim Matricea 3D și că realitatea acceptată social, ar trebui respectată, lăsând umanitatea să evolueze așa cum își dorește, însă, deoarece societatea Pământului este interferată atât de puternic de către Federație, această instituție ar avea obligația etică și morală de a ghida umanitatea într-un mod constructiv, fără a o obstrucționa..
Pe de altă parte, eu văd motive pentru care Federația ar trebui să acționeze într-un mod permisiv și asta are mult de-a face cu partea umană întunecată și cu capacitatea lor foarte eficientă de a manifesta totul, din păcate, în mare parte, lucruri rele pentru ei înșiși. (Acesta va fi subiectul unui videoclip primit).
Înțeleg nevoia Federației de a izola non-oamenii de oameni, dar există multă inconsecvență și lucruri ilogice cu care nu pot fi de acord; eu însămi am trăit și trăiesc multe dintre ele.


Intenționez să postez o serie de videoclipuri despre Federație, unul legat de celălalt..

Vă mulțumesc că ați urmărit videoclipul meu.

Cu mult drag, Mari Swaruu

https://swaruu.org/transcripts/how-the-united-federation-of-planets-views-earth-part-2-prime-directive-english

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu