Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 noiembrie 2023

MATEI/1 nov.2023

 Traducere Const. Mihăilescu

  Atacul asupra Israelului: Illuminati, Netanyahu, răzbunare, răspuns; consilii universale; populație trezită; puterea de intenție; speranţă; inteligență, credință

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație spațială; sunt Matei.

Illuminati provoacă moarte și devastare oriunde se potrivește agendei lor. De data aceasta este Israelul, iar obiectivul este de a distruge Palestina și de a asigura Ierusalimul ca sediu Illuminati în Orientul Mijlociu. Acesta nu este un eveniment izolat în programul lor, este un alt pas spre dominarea lumii.

Benjamin Netanyahu, care a aparținut Illuminati înainte de a deveni prim-ministru al Israelului în 1996, a fost unul dintre cei care au plănuit atacul inadmisibil. El nu a intenționat niciodată să servească interesele israelienilor sau evreilor care trăiesc oriunde în lumea voastră. Întotdeauna scopurile și acțiunile sale au fost aliniate cu agendele Illuminati,  cronologic evenimentele fiind planificate cu decenii înainte de formarea grupării Hamas și a celorlalte grupări teroriste.

Folosindu-se de o puternică campanie împotriva antisemitismului și justificat de faptul că Israelul are nevoie de o forță militară puternică, pentru a-și asigura supraviețuirea, țara a beneficiat de sprijin emoțional, militar și financiar și de încredere încă de la înființare, în 1947. Cu toate acestea, retragerea formidabilei apărări de la graniță cu Gaza chiar înainte de atac a fost atât de suspectă încât Netanyahu n-a mai primit sprijinul pe scară largă la care se aștepta.

Administrația Biden și alte câteva guverne controlate de Illuminati lansează strigăte de luptă, alăturându-se lui Netanyahu, dar alte voci influente condamnă uciderea civililor palestinieni, cărora nu li se mai asigură strictul necesar vieții și li se dărâmă casele, ca răspuns la luarea de ostatici de către Hamas.

Fiecare persoană care este afectată de această tragedie – sau de oricare dintre multe altele traume sfâșietoare cauzate de Illuminati, pe care le îndură marea familie de pe Pământ – este un copil al lui Dumnezeu și El simte durerea fiecărui om în suferință.

Dragilor, vă rugăm să nu vă implicați emoțional în această situație tristă, ci, mai degrabă, să trimiteți lumină-iubire tuturor celor năpăstuiți – care va forma un adevărat tsunami al vibrațiilor înalte de energie care va pune capăt acestei situații tragice.

Răzbunările nu vor aduce pace în regiune și nici nu vor vindeca viețile zdrobite. Cu siguranță că vecinii doresc să trăiască în pace și în cooperare, și vor ca pacea și înțelegerea să domine în lumea voastră.. Nu vă înarmați, nu acționați unii împotriva celorlalți, căci răzbunarea nu este modalitatea de a aduce pacea în lume.

Forțele combatante varsă sânge în ambele părți beligerante uitând că, de fapt, oamenii sunt manipulați de forțele întunericului. Înverșunarea nu duce decât la și mai mult întuneric. Întunecații sunt autorii din umbră ai acestor tragedii. Noi nu judecăm pe nimeni și încercăm să determinăm popoarele să fie mai atente la cine stă în spatele lor și le îndeamnă la atrocități. Ele trebuie să afle de existența și acțiunile Illuminati, Deep State, One World Order, Shadow Government. Cabala este reală – nu este doar „teoria conspirației”, trâmbițată de mass-media.

Întunecații sunt disperați și tenace pentru că au nevoie de vibrațiile joase ale fricii și ale suferinței, pentru a supraviețui, în această ultimă etapă a bătăliei dintre forțele luminii și întunericului, și vor provoca haos și devastare. Cu tehnologia de care dispun, ei pot provoca dezastre „naturale” nimicitoare, pot crea holografic o invazie a unor extratereștri monstruoși sau pot trimite indivizi pe care-i controlează mental să ucidă oameni nevinovați.

Unii dintre voi cred că membrii familiei spațiale îi vor aduce pe Illuminati în fața justiției, pentru a apăra civilizația umană.

Este adevărat că extratereștrii benefici au ajutat de multe ori Pământul, într-o multitudine de moduri, de-a lungul istoriei sale, și asta face ca pământenii să creadă că, salvarea umanității și a planetei va veni tot de la civilizațiile extraterestre benefice. Știu că va fi o veste neplăcută însă noi trebuie să vă atenționăm că în Planul Divin nu există prevederi de a interveni din afară pentru salvarea civilizației umane, decât în măsura trezirii oamenilor pentru a-și lua soarta în propriile mâini.

Asta nu înseamnă că civilizațiile extraterestre prietene vă sunt potrivnice sau indiferente; ele, de ex., acționează prin crearea unei rețele luminoase puternice care împiedică entitățile întunecate, care au vibrații scăzute, să intre în sistemul vostru solar. Puternice civilizații îndepărtate v-au trimis masiv lumină, care a salvat în mai multe rânduri viața planetei, iar forțele speciale ET au împiedicat detonarea focoaselor nucleare pe rachetele care urmau să fie lansate de pământeni, unii împotriva altora. Echipaje de pe nave spațiale mamut, aflate la marginea sistemului vostru solar, au alungat formele IA fabricate, răuvoitoare dar inteligente și au demontat tehnologia menită să capteze mințile oamenilor de Pământ, prin rețelele 5G.

Consiliile universale, care stabilesc standarde pentru interacțiunile civilizațiilor, nu vor permite uciderea a 90% din populația Pământului, obiectivul pe termen lung al Illuminati.

De asemenea, nu se va admite declanșarea celui de al treilea război mondial pe planeta voastră. Se cunoaște că adepții și organizatorii Primului și Celui de al Doilea Război Mondial au făcut averi uriașe fabricând și vânzând mașini de război ambelor părți combatante în cele două războaie ; și nu vor fi lăsați să producă și să răspândească pe planetă mai mulți viruși letali.

Consiliile vă transmit că domnia întunericului pe planetă se va încheia o dată pentru totdeauna. Însă tragerea la răspundere, acționarea în justiție a răufăcătorilor este responsabilitatea popoarelor nu a Divinității ori a civilizațiilor extraterestre.

Am explicat anterior despre direcționarea fluxurilor de energie prin gânduri și intenții și că trebuie să puneți mai mult accent pe puterea intenției, care emite vibrații separat de cele produse de acțiunea însăși. O intenție binevoitoare cu un rezultat pozitiv produce vibrații la vârful spectrului de frecvență, iar un rezultat dezastruos produce vibrații la nivelul inferior.

Atunci când o intenție bună se materializează printr-o acțiune greșită, vibrațiile înalte ale intenției le depășesc pe cele joase ale acțiunii. Un exemplu simplu: buna ta intenție te-a făcut să duci un buchet de flori unei vecine bolnave, pentru a-i ridica moralul. Nu știai însă că vecina este alergică la polenul florilor, astfel că gestul tăul îi putea provoca mai mult rău decât bine. Însă, vibrațiile înalte ale bunei tale intenții le va depăși pe cele scăzute ale acțiunii și efectele negative nu se vor mai produce.

Iubiților, intenția contraatacului Illuminati în Gaza este de a provoca cât mai mulți morți, răniți, frică și disperare, greutăți extreme celor aflați acolo. Forțele de ripostă israeliene au primit ordin să distrugă iremediabil tot ce există în Gaza.. Vibrațiile care se produc acum acolo, anunță mulți morți, mai multă suferință și asta este de rău augur pentru Pământ și pentru civilizația umană.

Dragă familie, numai intensitatea luminii voastre va ajuta la risipirea acelor vibrații și la încheierea acestei nopți întunecate pentru sufletul Gaiei. Ajutorul real, care poate fi dat acum, se poate acorda doar prin empatie, curaj, compasiune, împărtășire, bunătate, speranță, onestitate, iertare - toate ingrediente ale iubirii care trebuie manifestată de întreaga omenire, de fiecare individ în întreaga lume.

Vrem să subliniem importanța speranței. Un sentiment puternic de speranță – nu un sentiment slab, mărginit de îndoială, ci o speranță la nivelul instinctual– trebuie să-l aibă fiecare pământean iar rezultatul va fi răsplătit pe măsură. Speranța menține în viață potențialul de succes în timp ce perseverența îl manifestă.

„Dacă Unitatea tuturor este cunoașterea la nivelul sufletului, cum pot lucrătorii în lumină să știe asta iar ceilalți, nu? ”

La nivel universal, majoritatea oamenilor știu asta. În această etapă a evoluției civilizației Pământului, încă mai există puțină conștientizare a informațiilor, care sunt cunoscute în mod obișnuit în alte lumi. Ei văd clar cum stau lucrurile în cea de a treia densitate și constată că, la nivelul sufletului, „trezirea” abia acum începe.

Înăbușirea capacității de inteligență a multor suflete s-a produs atunci când marionetele forțelor întunecate au inactivat 10 din cele 12 fire (spirale, catene; n.m.) ale ADN-ului civilizațiilor devenite slabe și neexperimentate. Intenția a fost de a-i face pe acești oameni ușor de controlat, inoculcându-le în minte credința că sunt inferiori și că au nevoie să fie conduși de „autorități”. Această credință a fost implementată sufletelor în memoria celulară de la o încarnare la alta.

Mult mai târziu, conducătorii servili și vicleni ai bisericii și statului au deviat „legile lui Dumnezeu” și au introdus alte dogme. Ei le spun oamenilor că sunt păcătoși și că, în funcție de cât de ascultători vor fi în viață, vor merge fie în rai, fie în iad, pentru veșnicie, după moartea corpului fizic.

Ceea ce crede cineva este realitatea lui, indiferent de cât de departe este această credință de adevărul universal. A crede în dogmele religioase înseamnă a accepta frica, resentimentele, furia, înșelăciunea, vinovăția, stresul, suspiciunile, răzbunarea, obscenitatea, invidia, gelozia, obsesia, auto-neprihănirea și ideea de moarte eternă.. Adesea, aceste sentimente duc la un comportament îngrozitor și perpetuează întunericul.

În timpul acelor lungi epoci, înainte ca Terra să fie numită Pământ, planeta voastră era cunoscută ca o școală excepțională, în care sufletele puteau învăța să-și gestioneze corect emoțiile și să evolueze de la a treia densitate la a patra, din punct de vedere spiritual și conștient.

Din păcate, Pământul a devenit un carusel karmic, deoarece majoritatea celor care s-au înghesuit acolo au venit din civilizații cu ADN latent. Asta a format un văl între conștiința oamenilor și cunoștințele lor, la nivel de suflet, astfel că cei mai mulți aveau nevoie de mai multe vieți pentru a-și învăța lecțiile alese. Majoritatea locuitorilor Pământului, după pierderea Atlantidei și Lemuriei, provin din acele civilizații slăbite.

De aceea v-ați oferit voluntar să mergeți acolo, dragilor! Ați crezut atunci că veți ajuta cu succes alte civilizații din a treia densitate să se trezească, deoarece știați că sunteți suflete puternice, multidimensionale, nemuritoare, care au trăit în diferite civilizații pe Pământ ori pe multe alte planete. Știați că ați avut anumite roluri în diferitele vieți pe care vi le-ați ales, și că sunteți inseparabil legați unii de alții în acest univers.

Voi încă știți toate acestea și multe, multe altele pe care nu vi le mai amintiți pentru că vă aflați într-un corp 3D, într-o lume care tocmai acum iese din miasma mentalității 3D. Dar, ocazional, în fulgerări ale memoriei celulelor, revedeți viețile evoluate prin care ați trecut de multe ori, în diferite locații, în diverse condiții, cu diverse vibrații.

Știați că majoritatea dintre voi, iubiți frați și surori, experimentați din când în când senzații plăcute de recunoștință și smerenie pentru că ați fost aleși să trăiți o viață demnă și remarcabilă, acum, în timpul celei mai dramatice și dinamice epoci de pe Pământ?

Toate ființele de lumină din acest univers vă onorează și vă susțin cu iubire necondiționată.

____________________

IUBIRE și PACE
Suzanne Ward

https://www.matthewbooks.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu