marți, 9 august 2022

Y13 - Mesaj de la extraterestra Swaruu : Falsurile științei de pe Pământ (II).

Author Gosia de la Cosmic Agency,
Publicat pe 20 oct. 2018
Traducere Constr. Mihăilescu.

(partea a doua)


Codul ADN-ului uman s-a dovedit a proveni din afara Pământului, și asta este una dintre cele mai puternice dovezi care susțin existența ființelor umanoide extraterestre. Însă știința voastră oficială a discreditat aceste dovezi și le-a ridiculizat; acesta este doar un exemplu dintre multe altele.

Oamenii de știință trebuie să aibă o imaginație vie și intuitivă, deoarece ideile noi nu sunt generate prin deducție, ci de o imaginație creativă și, am putea spune, artistică.” - (Fizician, Max Planck).

Genul de știință care ajunge la populație este complet denaturat și modificat de către cei care vă controlează.

Deși este eficient pentru a descrie lumea fizică prin crearea de gadgeturi și aparate de bază, știința voastră este limitată la 3D și ținută așa de Matrix. Ea acceptă și se bazează exclusiv pe mecanica newtoniană, unde Universul este redus la o construcție pur materială, Universul = Materie .

Știința de pe Pământ reduce totul la 3 aspecte sau consecințe:

-) Materialismul, care susține că nimic nu există în afara materialului și observabilului.

-) Reducționismul, care este metoda de a analiza ceva complex prin suma părților sale.

-) Determinismul, argumentul prin care se susține că toate evenimentele și toate acțiunile, inclusiv cele umane, sunt cauzate de ceva extern, din afara voinței individului.

S-a susținut că ființa umană nu are control asupra nimic și că nu poate fi considerată responsabilă pentru propriile sale acțiuni.

Această limitare fundamentală a Științei Umane provoacă consecințe foarte grave la multe niveluri. Ea apare ca răspuns sau reacție la inepțiile religioase, și are o tendință clară și puternică de a discredita tot ceea ce nu este observabil evitând tot ce are de-a face cu cunoașterea și credința interioară.

Știința umană are o tendință puternică de a discredita tot ceea ce nu este în lumea fizică și tot ceea ce are de-a face cu conștiința, intuiția și alte planuri existențiale.

Prin urmare, pentru Știința Pământului singurul lucru care contează este logica, iar înțelepciunea interioară, cum ar fi intuiția, care ar putea să o contrazică, este respinsă și ridiculizată.

Acest lucru determină o separare clară a individului de SURASA Originală.

În Materialism nimic nefizic nu are vreo valoare pentru societate, și acest lucru duce inevitabil la nefericirea și disperarea populației de a nu-și putea satisface nevoile de bază, ignorând toate aspectele creșterii spirituale reale. Aceasta determină apariția contradicției dualiste între gândirea religioasă, care se confundă cu spiritualitatea, pe de o parte, și gândirea științifică, pe de altă parte, făcând imposibilă încorporarea aspectelor spirituale și nemateriale în știință, limitându-i astfel sfera de acțiune și, în consecință, rezultatele.

Această concepție, acest comportament a făcut ca animalelor să li se refuze dreptul de a fi respectate ca ființe simțitoare, favorizându-se exploatarea și suferința acestora dincolo de orice limită rațională; și asta, de-a lungul secolelor.

Termenul animal înseamnă că acel ceva este animat, dar și că are anima, adică suflet.

Ca o consecință nefericită, toată suferința umană non-fizică este, de asemenea, discreditată de știință (care le consideră probleme de adaptare la mediu și probleme sau decompensare chimică în organism); un exemplu perfect de reducționim.

Nu trebui considerată a fi o realizare adaptarea cuiva la o societate bolnavă”

Valorile științei umane au fost inversate: persoana, individul, sentimentele, spiritualitatea nu au valoare, dar obiectele materiale, neînsuflețitul este prețuit. E o aberație !!

Reducționismul, delimitează știința, o reduce la fizic, la ceea ce este posibil a fi imediat verificat. Este matematica care justifică și explică totul prin însumarea părților sale materiale. În acest fel se ignoră funcționarea întregului care include și aspectele non-materiale, din alte planuri existențiale sau spirituale, limitându-i încă o dată posibilitățile și rezultatele.

Determinismul stă la baza întregului materialism și reducționism prin eliminarea tuturor valorilor persoanei și conștiinței care, pur și simplu, nu au valabilitate pentru sistemele lor de gândire.

Acest lucru face ca ființele umane să intre într-o stare constantă a mentalității de victimă, pierzându-și controlul asupra vieții lor, asupra „nimicului”.

Prin urmare, ei își vor ceda controlul, întreaga lor putere unei autorități care promite să le rezolve problemele.

Determinismul, așadar, ca efect al Științei Materialiste, este perfect pentru controlorii care au impus toate acestea cu unicul scop de a controla populația.

Știința terestră este limitată artificial în așa fel încât să poată oferi doar rezultate a ceva care va servi întotdeauna controlorilor, și este concepută pentru a reduce percepția realității la un coridor îngust care îi va ghida pe oameni să se miște exact și numai în direcția dorită de controlori.

Controlorii planetei Pământ au proiectat Știința astfel încât să servească intenției și planurilor lor. Ea limitează gândirea oamenilor ajutând celor care vă controlează să-și mențină puterea. Știința Pământului este limitativă pentru mintea umană, astfel încât oamenii să nu poată extinde în gândire dincolo de limita impusă de știință. „Știința Pământului este proiectată de controlori exact cu scopul de a menține oamenii într-un cadru specific și strict delimitat, atât cât să asigure celor care vă conduc controlul deplin asupra gândurilor și acțiunilor voastre” - [Swaruu din Erra (9)]

Mă scuzați, dar Știința de pe Pământ este o caricatură ultra-redusă a adevăratei Științe și este observată de toate celelalte rase. Ea nu poate oferi populației umane nici măcar energia liberă, care abundă în univers, și nici o explicație plauzibilă în ceea ce privește cosmologia și aceasta deoarece ambele aspecte trebuie să accepte încorporarea factorilor care țin de spiritualitate și conștiință, factori care implică alte planuri existențiale.

În ceea ce privește energia liberă, știința terestră nu o poate explica fără a accesa alte planuri precum așa-numitul Eter, cu care încearcă să înlocuiască ceea ce ea nu cunoaște.. Pe lângă limitarea ei conceptuală, știința este controlată și filtrată de cei de la putere, așa că dacă cineva reușește în mod independent să dezvolte ceva în afara parametrilor acceptați de ei, va intra imediat în conflict cu „știința” acceptată și controlată de ei. Ei nu pot permite dezvoltarea unor tehnologii care nu se află sub controlul lor, deoarece ar provoca o cascadă de consecințe nedorite lezându-le meschinele lor interese materiale, ori de prestigiu.

Când rețeaua lor de minciuni va fi ieși la lumina zilei, tot eșafodajul pe care și-a clădit puterea și influența va cădea.

În timp ce Mecanica Cuantică face primii pași în explicarea și înțelegerea complexelor concepte legate de natura și esența conștiinței și a non-materialului, ei încă se străduiesc să creeze modele matematice rigide care de fapt nu explică nimic dar îi afundă tot mai mult în conceptele nerealiste ale Materia Întunecate sau a particulelor gravitaționale, Gravitoni, despre care ei susțin că ar fi niște elemente cuantice care ar poarta o sarcină gravitațională; aceasta în cadrul Teoriei Corzilor care este exemplul perfect de model matematic și materialist auto-susținut și ultra-reducționist, iluzoriu și complet rupt de realitate.

Controlorii permit ca anumite concepte de conștiință, foarte limitate, să fie explicate prin Mecanica Cuantică, pentru că aceasta nu este practic de nici un folos populației care nu are capacitatea de a verifica respectivele teorii.

Știința umană și cei care o controlează critică și invalidează concepte și teorii ale unor avangardiști geniali care și-au dezvoltat propriile metode de cercetare, care contrazic metodele cercetării stricte și limitate la materialitate. Argumentul cel mai frecvent folosit de către „știința” aservită este că trebuie să se dea crezare dogmelor și preceptelor guvernamentale, care totdeauna trebuie crezute și respectate.

Acest lucru este irațional și un act criminal împotriva populației căreia i se cere să creadă orbește. Aceeași populație este condiționată să-i creadă „pentru că ei reprezintă autoritatea” .

Deoarece știința terestră este limitată la 3D și în ceea ce privește cunoașterea și realitatea cosmologică, este imposibil pentru ea să prezinte argumente în afara cadrului limitat al matematicii.

Modelele lor diferă complet de realitate și prin faptul că adoptă în multe situații observațiile empirice, limitându-se doar la aria percepției 3D. Universul este însă este compus din elemente mult mai extinse și care cuprind o totalitate în toate planurile existențiale. Știința Pământului ignoră complet aceste aspecte.

Prin urmare, concluziile actualei științe pământene acceptate sunt complet greșite.

Dacă conștiința și percepția voastră sunt de dimensiunea unei cutii mici, realitatea voastră și universul vostru vor avea doar dimensiunea potrivită pentru a se încadra în acea cutie. Dacă aveți o conștiință și o percepție mai extinsă, realitatea voastră va fi în consecință tot extinsă. Cu cât conștientizarea este mai mare, cu atât percepția realității este mai mare. Este direct proporțională" (Swaruu din Erra (9)

Știm că pentru scepticii de pe Pământ, informațiile pe care le oferim noi vor fi greu acceptate și încă și mai greu asimilate; aceasta deoarece ceea ce prezentăm noi nu încape în cutiuțele lor mentale; le va fi mult mai ușor să le ignore sau să le arunce în ridicol.

Cu cât este mai înalt gradul de conștientizare, cu atât este mai bună recepționarea de date noi. Scepticismul manifestat la voi este doar un instrument al oamenilor de a nega că nu știu totul și că nu sunt capabili să integreze în mintea lor noi cunoștințe care depășesc tot ceea ce au învățat deja.

În afara cadrului pur științific, controlorul principal al planetei, CABALA, a implementat sisteme extrem de eficiente de discreditare care sunt activate împotriva oricărei persoane sau a oricărui eveniment care nu se încadrează în formatul acceptat de știința oficială actuală.

După cum sa menționat deja, ei confiscă sau chiar distrug lucrări valoroase, de avangardă, ori măcar le discreditează inventatorii. Din nefericire, de multe ori îi aruncă în închisori sau îi ucid. Însă metodele de eliminare sau scoatere din joc sunt mult mai diversificate. Una dintre aceste metode este internarea forțată în spitale specializate unde li se aplică „tratamente” de ștergere a memoriei, senilizare, care-i transformă pe bieții oameni în adevărate legume.

În această activitate mizerabilă de ascundere a realităților, ajutorul de bază al cârmuitorilor este nass-media coruptă. Mass-media este cea mai eficientă metodă prin care scara valorilor umane este literalmente răsturnată. Nu-i mai puțin adevărat că diriguitorii se bazează mult și se folosesc de ignoranța cetățeanului. Mai amintesc aici folosirea actelor medicale (mai ales când e vorba de spitalizare) pentru introducerea în corpul celor puși sub observație prin transfuzii, organe de la decedați, medicamente etc. a unor substanțe care produc în final efecte de anihilare sau transformare/alterare a gândirii ori a personalității. Nu credeți dar asemenea metode nu sunt de loc rar folosite.

De aceea susțin în alte mesaje că populația umană este Matricea însăși. Prin aceeași condiționare și control mental al populației umane, efectuate în diverse moduri, subiecții sunt obișnuiți să primească informația și să nu o pună sub semnul întrebării, presupunând că ceea ce primesc este necesar ți adevărat.

Aceleași metode sunt folosite și când este vorba să convingi masele de oameni că extratereștrii nu există, cel puțin în proximitatea voastră, și că dacă totuși ei ar exista, orice contact cu ei ar fi periculos. Verificați, dacă veți posibilitatea, și veți constata că toate telescoapele performante, radiotelescoapele și orice alte mijloace tehnologice de observare și monitorizare cosmosului sunt administrate de iezuiți care nu sunt alții decât Illuminati, Cabala.

Toate informațiile obținute de la telescoape și agenții spațiale raportate și frecventabile ori lipsesc complet ori sunt măsluite.

Trebuie să înțelegeți că ascunderea realităților universului, care nu convin Cabalei, este o îndeletnicire veche și bine pusă la punct. Obiective precum limitarea științei cunoașterii universului, negarea existenței extratereștrilor, introducerea diverselor religii au fost și sunt primordiale pentru Iluminați.

Trebuie să vă educați pe voi și copiii voștri în sensul înțelegerii corecte a faptului că nu aveți cum să fiți singuri în univers și nici măcar în sistemul vostru solar. Nu acceptați ideile și îndrumările altora numai pe motivul că ei sunt considerați o autoritate în societate.

Crearea propriului sistem de valori și a propriului univers este cheia și trebuie să rămână preocuparea voastră permanentă. Swaruu of Erra (9)

https://swaruu.org/transcripts/extraterrestrial-pleiadian-message-falsity-of-earth-science-swaruu




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu