vineri, 12 august 2022

Conversație cu Federația Luminii/31 iulie 2022

 Traducere Const. Mihăilescu

Federația Luminii: Vom începe această conversație, printr-o schimbare, de acord?

Bun venit ție, Blossom și vouă, celor care urmăriți.

Contactul cu voi ne oferă o mare bucurie, deoarece este și dorința noastră. Pentru că făcând acest lucru, prin intermediul vostru, noi contribuim la ascensiunea planetei voastre care atât de multă vreme a fost ținută „sub cheie”.

Blossom: O schimbare este la fel de bună ca o odihnă, după cum se spune! Bună ziua! N-ați vrea să detaliați exprimarea „sub cheie”? Deși, cred că știu la ce vă referiți.

Cu siguranță. Pentru a identifica „Coduri” de un anumit calibru, trebuia să existe o eliberare, o deblocare, pentru ca o Vibrație Superioară să curgă.

Oh, nu asta credeam că vrei să spui; continuă, te rog !

Aceste Coduri... nu toate, dar suficiente pentru ca voi să le observați,... au fost acum eliberate în câmpul vostru vibrațional... în general.

Acest lucru nu înseamnă că pot fi activate și accesate de toată lumea, doar de cei pregătiți să se „trezească”

Fiecare, după cum știi, Blossom, fiecare merge pe propriul său drum acumulând cunoaștere pentru a putea fi trezit la un anumit moment divin, în funcție de abilitatea de a se recunoaște pe sine...

Ei bine, trebuie s-o spun,...cu coduri sau fără coduri, cu siguranță eu simt o schimbare în mine în bine. Doar cât o scânteie. Deci, Codurile, spuneți!

Blossom, am spune că totul este codat.

Tot?

Da. Pentru că fiecare Cod are în sine o poveste.

Sunt multe povești! Vorbind despre codificare,... ce coduri tocmai au fost lansate/deblocate? Care este povestea lor?

În esență ele sunt pentru vibrații mai înalte. Nu au putut fi „eliberate” (emise) decât în momentul în care umanitatea a atins un anumit nivel de frecvență a luminii, prin propria-i trezire, propria-i călătorie .

Timpul acela a sosit, este ACUM și, din această cauză, există multă bucurie în alte tărâmuri. Pentru că aceste coduri particulare sunt „brevete” care vor permite multe schimbări fizice, mentale, emoționale și spirituale, astfel încât mulți umani vor trece în faza următoare a iluminării.

Când cineva simte, recunoaște și acceptă acest lucru, se produce o metamorfoză în interiorul ființei. Aceia nu vor putea nega sentimentul de a se simți mai luminoși, mai „în formă”.

Pe măsură ce cineva se va conecta la această rezonanță, va începe să elibereze și să activeze Coduri care să se potrivească cu interiorul său... Codurile vor fi capabile să se sincronizeze cu cele trimise.

Codurile acestea sunt exprimări matematice?

Da, totuși, sunt dincolo de asta.

Cine a conceput aceste coduri?

Divinitatea Vieții.

E un fel de a le descrie astfel, pentru a nu ne complica.

Codurile originale” au fost puse în aplicare și, datorită naturii lor, au putut apoi să continue să creeze.., toate Codurile.

Inteligența Codurilor Originale, în/ca/în sine, s-a pus pe treabă pentru a scrie „seturile” necesare care, la rândul lor, odată puse la lucru, au creat din ce în ce mai multe, tot mai multe, și din ce în ce mai multe și așa mai departe, ca un efect de avalanșă.

O.K. Totuși, v-aș ruga să încercați să spuneți ce conțin aceste coduri, pentru a înțelege... cum găsesc ele în plan fizic potrivirea necesară pentru a curge?

În primul rând, ele nu „găsesc”, ci sunt legate de la început prin fire, așteptând să fie activate.

Și aceste conexiuni, cum se fac și cine le face ?

Sufletul, nu corpul fizic.

Prin atingerea Sufletului Interior, la o anumită Frecvență a Luminii.

Devii un fel de persoană veselă?

Într-adevăr, Blossom. Exact asta! Pe măsură ce Lumina cuiva... strălucește, ea își schimbă Frecvența într-o atracție vibrațională superioară. Un fel de „atracție” care luminează Codul pregătit pentru ca cineva să experimenteze un sentiment mai înalt despre el însuși.

De asemenea, permiteți-ne să vă informăm, Codurile nu pot rămâne niciodată nemișcate. Nu este posibil. Totul s-ar „opri”, dacă ar face-o. Ele sunt „mecanismul de ceas” al tuturor lucrurilor.

Cu toate acestea, spre deosebire de computerele dvs. și altele asemenea, nu se pot opri chiar dacă le scoți bateria. Căci ele sunt, ca și viața însăși, un continuum.

Este interesant, pentru că oamenii vorbesc că anumite lucruri sunt codificate, iar voi spuneți că TOTUL e codificat!

Da, pentru că n-ar putea fi altfel. Fără un Cod... orice și oricine nu există.

Măi, să fie,.. covorul meu este un obiect, este codificat?

Da.

Și codarea covorului meu se schimbă continuu?

Da.

Ehei, de-acum îmi voi privi covorul altfel !!! De ce și cum se schimbă codarea covorului meu?

Codurile, chiar și atunci când „nu sunt activate”, trebuie să fie în continuă mișcare.

Există Codare în cadrul Energiei și cum TOTUL este Energie, vibrând pe o frecvență proprie, orice obiect, orice ființă devine unică.

Dar, de ce covorul meu trebuie să fie codificat?

Pentru că și el este tot Energie. Nu „trebuie” să schimbi codurile, Blossom, ci codarea nu poate rămâne nemișcată.

Parcă încep să înțeleg mai mult!! Te rog, suportă-mi întrebările. Îmi imaginez că un covor nu are nevoie de un Cod potrivit, deoarece cu greu ar avea nevoie să treacă printr-un proces de iluminare...

Corect. Codarea sa a fost necesară doar pentru a se transforma din energie în covor.

Știm că dorința ta este să vorbești despre Mantră și Codarea din aceasta.

Da, mulțumesc. Pentru că ați spus că totul este codat. Codurile din Mantre sunt speciale?

Mai întâi să emitem mantra.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Codificarea celor două cuvinte... EU SUNT... se referă la cele mai înalte frecvențe pe care le puteți folosi pentru a deveni EU SUNT.

Deveni? Nu suntem noi deja ?

Bună întrebare. Este vorba de recunoașterea lui „EU SUNT” în interiorul sinelui, care activează din nou Codurile și se conectează din interior la EU SUNT... .

Deci, dacă Codurile EU SUNT fac deja parte din noi... de ce trebuie să mai spunem Mantra?

DATORITĂ MODULUI cum CODURILE știu să RĂSPUNDĂ VIBRAȚIEI voastre..

Ah! Hai că m-ai dat gata!!

Tot ceea ce sunteți, spuneți, gândiți, faceți... dictează modul în care „reacționează” codurile „voastre” și la ce frecvență se conectează, în funcție de SENTIMENTUL pe care cineva îl are când spune, gândește, răspunde etc.

Mantra EU SUNT … nu poate fi doar un anumit Cod … în/ca/din/în sine…

a) pentru că este în continuă schimbare și 

b) pentru că FIECARE SUFLET ESTE AL lui EU SUNT... și Fiecare Suflet rezonează la propriul său individualism. Prin urmare, nivelul de Frecvență, atunci când spune Mantra, depinde de Frecvența individului și de modul în care aceasta se sincronizează vibrațional.

Te urmăresc, deși nu știu sigur dacă pricep ceva...

Să încercăm să simplificăm.

Oh, te rog, fă-o!

Pe măsură ce cineva înțelege mai mult despre cine este el cu adevărat… frecvența lui crește. Nu poate rămâne la același „nivel”, deoarece căpătând o mai mare înțelegere produce automat schimbarea codurilor (nota C.M.: avansează în „clasament”)

Pe măsură ce Codurile Superioare se activează, și ființa aceea se ridică , ca nivel de conștiință. Nu se poate altfel..

În cadrul acelor Coduri Superioare, SENTIMENTUL din Sinele Suflet se schimbă/activează și, prin urmare, Codarea din Mantra însăși... se mută într-o formă Superioară, care, la rândul ei, se activează și mută într-o formă Superioară,... și asta se tot repetă...

Totul se rezumă la... noua identificare a CINE SUNTEȚI. (nota C.M.: e ca și când ai primi o altă carte de identitate)

Când ajungi să ȘTII CINE EȘTI... ȘTII CU ADEVĂRAT... Codificarea din tine și frecvența de rezonanță pe care o produci atunci când spui mantra, face ca Ființa Mantrei să se activeze și să te „transporte” pe scara Iubirii de sine mai aproape de TOT CE ESTE... (nota C.M.: pentru ca Sursa să te recunoască și să te primească ACASĂ)

Nu-mi e clar ce înțelegi TU prin „activare”? Pe mine mă trimite, ca înțelegere, la un circuit electric.

DA, Blossom, ai înțeles și pronunțat exact cuvântul pe care doream să-l folosești.. CIRCUIT.

Când Codarea din VOI atinge/se potrivește, (rezonează) cu Codarea IUBIRII-LUMINĂ SUPERIOARE... circuitul se închide și apare Lumina.

Parcă aș fi la bâlci, când lovesc ca bila să se urce cât mai sus, înălțimea până unde ajunge bila depinzând de forța celui care lovește. Când clopoțelul sună, ai atins înălțimea, altfel...mai încerci o dată, de două ori etc..

Într-adevăr, o comparație înțeleaptă, Blossom.

Încă o întrebare înainte să terminăm: ce se întâmplă dacă uneori, într-o zi, „nu ești în formă” și bila n-a mai ajuns sus la clopoțel ? Las clopoțelul mai jos ca să-l pot atinge sau mă mai „antrenez” și revin?

Codurile, odată activate, rămân la acea Frecvență. (nota C.M.: numai să nu persiști în acea stare pe termen îndelungat !)

Înțeleg! Ei bine, băieți... conversația a fost minunată. Sper că atunci când o voi reciti, totul să aibă sens!

Multă dragoste pentru tine pentru că ne-ai transmis aceste mesaje. Cu siguranță ne va ajuta, pe mine și pe mulți alții. În recunoştinţă. În Serviciu Iubitor. EU SUNT.

https://www.blossomgoodchild.com/31st-july/

Un comentariu: