Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 aprilie 2022

MATEI/4 april 2022

Traducere Const. Mihăilescu

Elanul de neoprit al luminii; Ucraina, reședințe ale Illuminati; dublura lui Putin; „omicron stealth”; Legea atracției; educația actuală și viitoare 

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor de pe această stație; sunt Matei. Câmpul de potențial energetic al Pământului arată că fluxurile pline de lumină, deși încă în zig-zag, au primit un impuls de neoprit. Această dezvoltare binevenită, care va asigura atingerea țintei, se datorează amplorii curățării energetice care a avut loc în ultimele câteva săptămâni.

Timp de decenii, facțiunea Rothschild a Illuminati, cunoscută acum mai mult sub denumirea de Statul Profund sau Cabala, și-a centrat activitățile în Ucraina. Aceste activități se referă la controlul guvernelor țărilor din Uniunea Europeană, producția și depozitarea de arme chimice și bio, spălarea banilor, piratarea computerelor la nivel global, propaganda în rețelele sociale, traficul sexual, pedofilia și întemnițarea oamenilor (mai ales tineri0r) pentru fi folosiți în ritualuri satanice. Unele persoane din Statele Unite și din alte țări sunt puternic implicate financiar și în controlul economic al acestei țări.(nota C.M.: cel mai implicat este fiul președintelui Biden, Hunter Biden).

Rușii nu au intrat în Ucraina pentru a cuceri acea țară. Scopul lor a fost să distrugă sutele de obiective plasate în acel teritoriu unde se desfășurau activități de genul celor menționate mai sus, activități care erau, în marea lor majoritate, mascate. Illuminati le ascunseseră în special în zone rezidențiale sau de afaceri.

Am aflat de la cei din Nirvana, care monitorizează ceea ce se întâmplă pe Pământ, că multe containere pentru război biologic, cu efect mortal, au fost depozitate în subsolul acelui spital bombardat de ruși și pe care mass-media l-a mediatizat copios și repetat.

1) Forțele speciale extraterestre din agențiile de informații – care au aflat și cunoșteau acele locații – ne-au spus că președintele ucrainean Zelensky a fost înștiințat din timp de către Vladimir Putin că va lovi acel spital, cerându-i să-l evacueze, motivându-i și cauza pentru care a ordonat aceasta. Zelensky, care este o marionetă a Illuminati, nu a ținut seama de avertismentul primit, și l-a ignorat total.

Luptele au produs o mare tristețe trupelor și civililor din ambele țări – deoarece este vorba de un conflict între familii slave, cu aceeași rădăcină și care, de secole au conviețuit pașnic. 

Adevărul despre cauzele reale și scopul invaziei rusești nu mulți oameni îl cunosc. Nu se cunoaște, pentru că nu s-a dorit, popularizarea faptului că, de exemplu, trupele terestre rusești au eliberat peste 1000 de oameni care erau ținuți captivi în tuneluri (de pe teritoriul Ucrainei) de către iluminați, cu scopul de a fi sacrificați în ritualuri. După eliberarea acestor  captivi, tunelurile au fost distruse de către trupele rusești prin explozie, măsură care a contribuit la apropierea zilei în care planeta va fi eliberată de orice forțe ale întunericului.

2) Cât despre *dublura (sosia) lui Putin, vă informez că ea a fost pregătită de câțiva ani de către Illuminati, care au avut în vedere lichidarea adevăratului Putin și înlocuirea lui, pentru că acesta a refuzat să lucreze cu ei. Dublura a fost supusă unor operațiuni plastice (ca să semene cât mai bine cu cel pe care urma să-l înlocuie ), după care i s-au transferat în creier informațiile originalului, și a exersat pentru a deprinde gestica, obiceiurile, modul de a vorbi etc, totul pentru ca nimeni să nu bănuiască înlocuirea. Ca măsură de precauție, veți putea observa că noul Putin evită societatea, se întâlnește cu cât mai puțini oameni și preferă să stea cât mai retras.

După ce, cu doi ani în urmă, s-a înfăptuit asasinatul, dublura lui Putin a înlocuit cu succes originalul, comportamentul „noului” Putin fiind foarte asemănător cu al celui adevărat.

După scurt timp, în care s-a conformat ordinelor primite  , „Putin” a început să se îndepărteze de Iliminați și să colaboreze cu Forțele Luminii. Se poate spune că personajul „a văzut lumina” cu adevărat. Mai explicit: noul Putin a ales să-și ridice nivelul vibrațiilor (în special al celor feminine) acceptând îndrumarea sufletului.

* Înțeleg că V. Putin (cel original, asasinat de Iluminați) nu a fost înlocuit cu o clonă (crescută în laborator - așa cum este, de ex., Hillary Clinton) ci cu o sosie (persoană fizică care-i semăna), care a fost supusă unor operații estetice și instruită intensiv pentru a semăna cât mai perfect cu cel asasinat, atât ca fizionomie cât și comportamental, gestică, obiceiuri etc. Cu ceva timp în urmă, Matei anunțase că Putin, cel original, fusese anihilat; a folosit termenul de „dublură” pe care eu l-am considerat a fi fost o clonă. Din detaliile pe care le-a dat în acest mesaj, înțeleg că el se referea nu la o clonă (produs de laborator) ci la o sosie. Cer scuze cititorilor pentru eroare ! C.M.

3) O altă problemă despre care sunt întrebat este în legătură cu „stealth omicron”. Această așa-numită sub-variantă a covidului este o „găselniță”, diagnosticul care se pune oficial celor care, de fapt, mor din cauza ingredientelor din soluțiile numite în mod fals vaccinuri. (nota C.M.: deci celor care mor deși erau vaccinați. Cu alte cuvinte: cei care mor de „covid” deși erau vaccinați, nu sunt victime ale virusului ci ale substanțelor din vaccinurile primite anterior ).

De asemenea, această variantă face parte din programul insidios prin care oamenilor li se induce ideea că „pandemia” nu va dispărea ci veți trăi cu ea, ceea ce va impune „necesitatea” vaccinării tuturor și periodic, la anumite intervale de timp, probabil semestrial. Persoanele care au planificat această crimă împotriva umanității fac averi din miliardele cheltuite pe „vaccinuri”.

4) Din ce în ce mai mulți oameni înțeleg că tot ceea ce există în acest univers este energie, care are diferite valori ale vibrației și că nivelul de frecvență dă nivelul de conștiință. Pentru majoritatea dintre voi este încă greu de crezut că gândirea concentrată asupra unei intenții este un act de creație de care fiecare dintre voi este capabil. Pur și simplu, gândindu-vă la ceva, puneți în mișcare manifestarea (inclusiv materializarea) a ceea ce ați intenționat. .

Trebuie înțeles că like atrages likec (ceea ce se aseamănă se atrage), Legea Universală a Atracției este o constantă și în acest univers.. Este însă adevărat că această lege nu face distincția între bine și rău, plăcut sau neplăcut, creator sau distructiv etc. Asta înseamnă că dacă un sentiment negativ, o credință venită din teamă (de ex.) se propagă și persistă într-o colectivitate, ea se va amplifica până când va apărea în realitatea acelei colectivități.

Astfel, referindu-ne la știrile mass-media transmise pe diferite căi, dacă ele sunt pline de disperare, de teamă, de previziuni sumbre, în ceea ce privește viitorul unei zone, al unei populații etc, energiile negative se vor acumula, zona se va vulnerabiliza și, în final, populația va trăi în realitatea sa acel eveniment de care se temea.

ACEASTA ESTE O LEGE A CREATORULUI, dată vouă pentru a vă folosi să evoluați, nu pentru a vă distruge. Depinde cum o folosiți.

Dragilor, puteți avea compasiune pentru toți cei afectați de circumstanțe adverse, dar nu vă concentrați pe imagini și gânduri legate de ceea ce îndură acei oameni (nota C.M.: adică nu trebuie să tratăm cu milă, nu trebuie să preluăm suferința altuia, căci asta agravează situația, n-o vindecă. Trebuie însă să ajutăm, să avem compasiune dar să nu ne implicăm emoțional).

Acea situație se va schimba dacă vă veți gândi la cei implicați cu iubire, cu dorința de a-i vedea fericiți, dacă veți afirma și vă veți imagina o lume mai bună, mai dreaptă, mai plină de iubire.

5) Lideri onorabili ai planetei Pământ, fiți înțelepți, respectați diversitatea, respectați dreptul fiecărei ființe de a fi liberă și fericită !!

Dați legi pline de omenie, de iubire, care să asigure fiecăruia dreptul de a trăi în pace, în armonie și în îndestulare. Societatea care respectă diversitatea este o societate prosperă.

Oameni, tratați cu înțelegere și bunăvoință toate animalele, toate ființele, toată creația ! Militați pentru un mediu sănătos ! 

Pe scurt, puneți la temelia vieții IUBIREA !

6) Câțiva dintre voi v-ați întrebat dacă meditația chiar ajută în acest sens. Da, într-adevăr ajută! Individual, într-un grup restrâns sau în întruniri de la distanță (internet) ori prin acord de meditație global (sincronizat în timp), vizualizarea și concentrarea asupra unei lumi glorioase, așa cu o doriți, cu siguranță ajută la apariția acesteia în realitatea voastră.. Puterea de a „muta munții” nu este o fantezie – căci voi aveți abilități înnăscute de a realiza minuni!

7) Părinții și profesorii care și-au exprimat nemulțumirea față de sistemele educaționale actuale sunt etichetați uneori ca fiind „deplasați”, „obstrucționiști ai formării gândirii și judecății raționale” ori „sunt fără valoare”.

O mamă a scris:„ Mulți dintre noi suntem nemulțumiți de felul în care se face educația copiilor noștri în școli. Poate Matei să ne încurajeze cu privire la îmbunătățirile din viitor?

Înainte de a răspunde, să spunem că dacă am fi întrebați ce credem că ar ajuta la deschiderea minții și inimii oamenilor, am răspunde: educația.

Da, absolut putem oferi încurajare. Schimbările majore, care vor fi implementate în etape, vor dura timp, dar va fi un început bun faptul că unii părinți vorbesc despre ceea ce doresc să li se predea copiilor lor în școală. Deși acum opiniile sunt destul de diferite, consensul va veni atunci când adevărul despre sistemele voastre educaționale va fi spus în gura mare și recunoscut.

Cu mult timp în urmă, Illuminati au decis că ar putea controla mai ușor masele dacă în școală s-ar preda numai ceea ce doreau ei să se cunoască. Generația de astăzi slăbește cu fiecare zi; cu toate acestea, manualele pe publicate pentru toate nivelurile conțin încă doar ceea ce doresc Iluminații să se cunoască. Ciclul actual de învățare-predare-învățare are rădăcini adânci și se bazează pe o mare cantitate de dezinformare și omisiuni.

De aceea, vor fi necesare manuale noi, cu informații autentice, temeinice despre istoria națională și mondială și despre toate științele; vor fi necesare alte cărți începând chiar cu nivel elementar. Scrierea, tipărirea și distribuirea tuturor acestor cărți pentru toate vârstele în toate limbile va fi o sarcină uriașă, dar multe mâini vor participa pentru a realiza acest lucru cât mai repede posibil.

Înregistrări antice valoroase vor fi scoase la lumină iar nenumărate surse recente de informații exacte și corecte vor fi disponibile – tot acest material va facilita pregătirea de noi cărți. Filmele documentare și internetul sunt, de asemenea, instrumente educaționale iar acolo unde informațiile sunt greșite, se vor face corecțiile necesare.

Noile ediții ale cărților sfinte vor conține doar înregistrări originale și corecte, nu elaborate din interese de grup. Ele vor dovedi originea comună a tuturor religiilor, Ființa Supremă a acestui univers, divinitatea fiecărui suflet și puterea iubirii.

S-ar putea să vă întrebați ce se va face cu milioanele de manuale. O copie a fiecăruia va fi păstrată într-o clădire din fiecare țară care dorește un muzeu al istoriei tipărite a Pământului, iar toate celelalte copii, cu excepția celor care sunt deținute personal, vor fi reciclate pentru a produce cărțile noi. Muzeele vor găzdui, de asemenea, o copie a romanelor, biografiilor, autobiografiilor, misterelor, rețetelor - etc.pentru ca posteritatea să le poată consulta. O aripă a fiecărui muzeu va conține un teatru și filme selectate, deoarece și acestea vor fi înregistrări ale ceea ce a influențat comportamentul și convingerile societății de-a lungul vremii.

Acum înapoi la școală.

Așa cum ceea ce este predat se va schimba, la fel se va schimba și modul în care este predat. Elevii de la toate nivelurile vor fi încurajați să vorbească despre ceea ce învață, iar discuțiile se vor extinde mult dincolo de cărți. Încă de la grădiniță se va pune accent pe încurajarea artelor în care scop se vor asigura materiale sau instrumentele necesare.. Toate formele de artă – muzică, literatură, pictură, dans, sculptură, artă populară, actorie, fotografie, amenajare, design vestimentar, arhitectură, ceramică și alte forme – ​​sunt modalități de exprimare a sufletului. .

Chiar de la grădiniță, unele cursuri se vor ține în aer liber pentru ca cei mai mici elevi să învețe să respecte toate formele de viață. Ei vor planta și îngriji grădinile de flori și legume și vor ajuta la îngrijirea animalelor „sălbatice” și domestice, astfel încât elevii să poată observa interacțiunea speciilor și procesele lor variate de învățare. Excursiile pe teren adecvate vârstei și filmele despre viața naturală în ținuturi îndepărtate și în mări vor completa experiențele personale.

Exercițiile fizice vor fi recunoscute ca o parte importantă a menținerii sănătății minții, corpului și spiritului. Abordarea „kill-em” a sporturilor de echipă (nota C.M.: sporturile dure) se va schimba competițional, astfel încât fiecare practicant să-și atingă potențialul, fără a cauza rănirea cuiva, iar sporturile care pot provoca leziuni cerebrale vor fi modificate pentru a 
elimina aspectele dăunătoare sănătății.
P
erioade scurte de singurătate și tăcere vor urma efortului fizic (relaxare activă; n.m.)

Noua economie globală va include școlarizarea gratuită sau accesibilă pentru fiecare copil.

Copiii care sunt deosebit de dotați din punct de vedere intelectual vor merge la școli în care pot progresa cât de repede este nevoie pentru a le menține interesul ridicat.

Sălile de clasă vor fi primitoare și vor varia în mărime în funcție de numărul de elevi. Sălile pentru instruirea practică vor fi mici, filmele vor fi difuzate în săli de dimensiunea unui teatru, iar spectacolele studenților – concerte, piese de teatru și altele – vor avea loc într-un auditoriu. Predarea va fi mult mai plăcută, deoarece elevii vor fi mult mai interesați să-și folosească și dezvolte aptitudinile.

Modul în care va fi implementată această nouă bază de școlarizare va diferi de la țară la țară.

Iubiți frați și surori, multe schimbări minunate, în tot ceea ce afectează viața pe Pământ, vă așteaptă în viitor! Toate generațiile viitoare vor trăi în bucurie și lumină.

Toate ființele de lumină din acest univers vă onorează și vă susțin cu puterea de neegalat a iubirii necondiționate.

Matei,

prin Suzanne Ward

IUBIRE și PACE! 

https://www.matthewbooks.com


6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimate Dle NEMO,

      Prea lungi disertatiile Dvs,mult prea alambicate,mult prea pline de hiperbole,parabole,aluzii si acuzatii asupra tuturor si a toate cele ce sunt!Cred ca mult mai productiv ar fi sa scurtati la maxim mesajele Dvs reducindu-le la esential si ,mai ales,sa le "dezbracati" de toate aceste aluzii,hiperbole,parabole si sa le formulati drept si direct.Dar pe scurt.Adica pe limba noastra romaneasca: SCURT si CUPRINZATOR! Numai bine va doresc.

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    3. Sunteti in continuare foarte foarte "alambicat" si,din ultima postare va considerati si atoate-stiutor!Va spun doar atit:sunt o femeie in virsta,cu vreo doua facultati absolvite pe vremea idiotului incult din Scornicesti,o femeie care a citit enorm si care,ajunsa astazi la virsta senectutii a inteles ca nu stie NIMIC!Eu nu tin neaparat sa citesc elucubratiile Dvs si sincera sa fiu,nici nu ma intereseaza.Cu atit mai putin Ciuca-Maciuca si politica...Scrieti ce doriti,cum doriti,sub orice forma doriti,impanati scrierile Dvs cu alegorii,parabole,hiperbole,aluzii si orice altceva doriti si,din punctul meu de vedere puteti chiar sa-ncepeti sa scrieti citeva romane fluvii dar nu stiu cine va avea rabdarea ca sa vi le si citeasca!Toata viata am avut oroare de acesti indivizi "atoate-stiutori" si multi-lateral dezvoltati...Se pare ca idiotul complet incult din Scornicesti n-a murit...Ramineti cu bine,in pace!

      Ștergere
    4. Generatia Dvs(50) observ ca habar n-are ca inca din anul 1944 asupra tuturor oamenilor de cultura,stiinta si literatura,filozofie,psihologie si altele "cei veniti calare pe tancurile sovietice" au desfasurat cea mai distrugatoare,criminala si nenorocita teroare fizica,materiala,dar mai psihica exterminind la propriu in lagarele raspindite pe intreaga suprafata a acestei tari peste 2.500.000 de oameni si distrugind complet mintile,gindirea analitica dar mai ales cea proprie a peste 95% din restul oamenilor ramasi!!!Pot afirma,fara nici cea mai mica teama c-as gresi faptul cert ca este o minune ca au mai ramas din generatiile anilor "20-"30-"40 poate 5% cu capul pe umeri si care si-au pastrat puterea de a gindi singuri si de a-si mentine "verticalitatea".Poate ca gresesc si numarul lor sa nu fie nici macar 5% din populatie.Posibil.Nu sunt specialista in cifre sau matematica.Problema majora a Dvs precum si a tuturor generatiilor de dupa 1970 nu este impotenta,asa cum gresit afirmati,ci inutilitatea,incapacitatea si nimicul aproape absolut al Dvs,al tuturor,"fara deosebire de nationalitate"-vorba idiotului din Scornicesti.De altfel,anii ce vor veni va vor demonstra cu certitudine faptul ca "impotenta" despre care vorbiti ar fi fost o foarte mare "realizare" fata de ceea ce veti reusi sa faceti practic,concret, Dvs si absolut toate generatiile despre care tocmai va vorbeam!!!Nu trebuie decit sa priviti in jur la ceea ce a mai ramas din aceasta "colonie" caci tara nu mai este din decembrie 1989!
      Cele mai bune ginduri!

      Ștergere