Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 22 martie 2022

Y264 - Zborul lui Athena Swaruu în vecinătatea Ucrainei.

Autor Gosia de la Agenția Cosmică
Publicat 20 martie 2022
Traducere Const. Mihailescu

Robert : Mi-a venit foarte puternic în minte astăzi... că ucrainenii folosesc populația civilă împotriva voinței oamenilor
Swaruu X (Athena) : Da, așa este. Dezinformarea mass-mediei occidentale este monumentală în Ucraina. Practic, nimic din ce spun nu este adevărat.
Lasă-mă să-ți explic. Am zburat trei zile la rând în zonă. Ceea ce am văzut este că în jurul Ucrainei, deasupra Poloniei, roiesc în principal avioane NATO.

Tancuri, vehicule blindate și foarte multe avioane încât arată ca un cuib de viespi, dar nimeni nu are voie să treacă granița sub amenințarea cu curtea marțială. Foarte multe avioane de vânătoare occidentale zboară de colo colo, se încurcă între ele și nici măcar nu știu cine sunt cei pe lângă care trec în zbor. Oricum, multă dezorganizare !
Am văzut și mult armament și muniție antiaeriană, rachete SAM, M270 MLRS echipate cu focuri trasoare de rachete care pot distruge mari zone. În Marea Neagră există nave US NAVY și Royal Navy. Am văzut și cel puțin șase submarine. În Marea Baltică există un singur submarin, Hampton. Dar este un submarin de luptă nu un purtător de rachete, deși poartă Tomahawk. Poate lovi inclusiv populația din interior. Este de clasă Los Angeles II.

În România există acum a 10-a divizie de munte a Armatei SUA. Adăugați la asta și o divizie de 1 100 de oameni. Am văzut escadrile de elicoptere.

Și pe partea rusă roiesc avioane. În total, sunt mii de avioane, de ambele părți. Din cauza marii densități de avioane aflate în zbor, au existat deja incidente care puteau să se soldeze cu coliziuni. Cât pe ce era ca și nava noastră să treacă printr-un eveniment de coliziune. (În timp ce zburam la mică altitudine, am trecut periculos de aproape de un T-6 Texan II care tocmai decola. Am trecut unul pe lângă celălalt, mai să ne acroșăm.
Robert : Ai filmat toate astea pentru ca cei de pe Toleka să le vadă?
Swaruu X (Athena) : Da, dar a fost foarte periculos pentru că am trecut practic la vreo doi-trei metri. Am fost atât de aproape încât coada unui Texan II mi-a zgâriat stabilizatoarele din spate. În plus, aveam în față un munte care mă orbea astfel că am trecut la doar vreo 90 de metri, unul de altul, pe verticală ( altitudine AGL).
Robert : Asta înseamnă că aduc piloți fără experiență.
Swaruu X (Athena) : Da, așa cred și eu.. I-au adus să fie la număr, începători mai ales. De exemplu, dacă te uiți pe internet, afli că T-6A Texan II este mai mult un avion de antrenament al USAF. Ce cauta ăsta în Polonia?
Acolo este un butoi cu pulbere gata să explodeze. Se poate întâmpla orice și e din vina rușilor; a fost cel mai periculos moment pe care l-am trăit vreodată.

Acum, partea a doua.

Cele ce urmează nu sunt raportate de mine pentru că eu nu am putut zbura deasupra Ucrainei. Informațiile le-am cules prin alte metode.
Noi nu vedem că acolo s-ar desfășura lupte, așa cum vi se arată vouă la știri. Putem observa concentrări de forțe rusești în puncte cheie, cum ar fi centrale nucleare și poduri, aeroporturi și baze militare cucerite. Arată de parcă Rusia ar fi ocupat deja Ucraina, aproape în totalitate. APROAPE.
Ceea ce vezi însă sunt mulți refugiați, în număr foarte mare. Se îndreaptă spre granițele cu Rusia, Polonia și România. Mii și mii de oameni, cărând tot felul de bagaje. Scenariul ăsta apocaliptic e comparabil cu cele din al Doilea Război Mondial.

Se văd multe sate și orașe distruse și arse, unde pare să fi avut loc atacuri cu bombe incendiare. Observatorii noștri au avut impresia că armata ucraineană este cea care atacă propria populație, așa cum bănuiește și Robert.
Occidentul împinge în față o narațiune absurdă. Știrile lor sunt complet false. Adevărul este că ei atacă civili ucraineni făcând lumea să creadă că rușii sunt cei care îi atacă. La granițe și în unele grupuri de refugiați sau convoaie au fost văzute vehicule blindate rusești transportând refugiați ucrainieni.

Aici, analiștii militari ai Taygeta, în special Dhor Kaal'el și Khila, spun că se popularizează o poveste despre „eroismul” armatei ucrainene, al aviației ucrainene și al oamenilor de rând, care au rămas să lupte împotriva invaziei ruse...asta pentru a convinge și înverșuna occidentul împotriva Rusiei, dar și pentru a încuraja poporul ucrainean să lupte, exploatându-i astfel curajul și hotărârea de a nu ceda.
Robert : Cred că le este frică că populația civilă din Occident va descoperi că toate aceste atrocități sunt opera comandourilor mercenare care sunt cu siguranță din SUA.
Swaruu X (Athena) : Da. Nu putem spune dacă sunt sau nu „mercenari” ca atare și nici nu pot fi sigură că în interior ( în Ucraina; n.m.) sunt forțe speciale ale SUA sau ale NATO, care săvârșesc atrocitățile, dar, știind cum lucrează aceștia și bazându-ne pe ceea ce ne-a arătat istoria, sunt convinsă că Ucraina este plină de soldați americani SOC (Forțe Speciale, Delta Force, Navy Seals, Marine Pathfinders și așa mai departe). Mai mult decât o fac mercenarii, armata ucraineană înseși lucrează pentru Occident.
Gosia : Un lucru nu înțeleg. Ai spus că nu ai văzut lupte, dar, pe de altă parte, că totul este distrus, e în flăcări și puțini oameni care s-au salvat, dintre cei care s-au refugiat. Cum este posibil să fi apărut asta fără a fi avut loc lupte și bombardamente?
Swaruu X (Athena) : Nu credem că e rezultatul unor lupte, mai degrabă oamenii sunt scoși din zonă, după care sosește armata(ucraineană) care dă foc și distruge locuințele. La fel și în sate: după evacuarea populației, se trece la distrugerea caselor și gospodăriilor.
Cu doar câteva minute în urmă, CIC mi-a comunicat că n-au găsit nici măcar o înregistrare reală de tip Gun Cam care să arate lupte dintre forțele ruse și forțele ucrainene.
Un exemplu de manipulare: există filmări ale unui vehicul blindat APC rusesc de tip BMP având scris Z (așa cum au rușii în Ucraina), pe care ucrainienii îl distrugeau și îl ardeau. Se pare că acel tip de BMP nu mai este folosit de armata rusă din anii 1980. Este deci o farsă.

Da, trebuie să fi fost lupte între ruși și ucraineni, dar e de mirare că rușii, care dominaseră luptele, au avut chef să se mai și filmeze. Concluzia logică este că nu există filmări cu evenimente reale.
Robert : Ce se poate întâmpla cu președintele Ucrainei? Se pare că au ajuns la un fel de înțelegere.
Swaruu X (Athena) : Aici, din punctul meu de vedere, va intra în joc planul mai amplu al Cabalei, care controlează ambele părți.
Suntem siguri că au avut loc lupte sângeroase și morți de ambele părți, dar, cu siguranță, nu la proporțiile și în numărul pe care-l amplifică mass-media. CIC raportează, de asemenea, că încetarea funcționării YouTube în Rusia este iminentă. Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar nu m-ar surprinde.
Gosia : Încă o întrebare... cam care este situația în acest război? Câștigă Rusia? Ce credeți că se poate întâmpla?
Swaruu X (Athena) : La nivelul de conștientizare al străzii, Rusia câștigă detașat. Mass-media occidentală nu va recunoaște niciodată asta. Dacă vor câștiga, asta nu va fi ca urmare a strategiei, tehnologiei ori armamentului mai performant. 

Totul va fi așa cum doresc controlorii, Cabala. Poate să decidă ca Rusia să piardă și atunci așa va fi. De justificări nu vor duce lipsă, în oricare dintre situații.
Gosia : Și ce crezi că ar putea dori Cabala, în acest conflict?
Swaruu X (Athena) : Totul depinde doar de planul Cabalei care controlează ambele părți.

Da, este posibil un mare steag fals în stilul Golfului Tonkin (Vietnam) și ca acesta să motiveze declanșarea războiului NATO împotriva Rusiei. Eu văd că totul avansează către asta. Dacă se va întâmpla sau nu, eu nu am răspuns la această întrebare. Gândindu-ne la ceea ce s-a făcut până acum pentru resetarea civilizației, un război dintre NATO și Rusia ar fi o opțiune bună (pentru Cabală).

Etapele în acest scenariu ar putea fi acestea:

-) prăbușirea economiei mondiale,

-) motivarea celor rămași, să o ia de la capăt și să lucreze din greu pentru „reconstrucție și renaștere națională”,

-) acceptarea cu „patriotism” de către populație a lipsurilor și penitențelor, ca urmare a războiului.

Robert : Dar și o bună ocazie pentru mascarea efectelor secundare care se vor manifesta în urma vaccinării anti-covid.
Swaruu X (Athena) : Da, și asta, exact. Ei vor spune că decesele se datorează armelor chimice rusești sau a radiațiilor, nu vaccinării.

Văd asta ca pe un posibil scenariu, da. Probabil că niciun deces nu va mai fi raportat ca fiind din cauza vaccinurilor. Va fi o mistificare grosolană.
Robert : Odată ce Rusia va lua Kievul, ce se va întâmpla? Cred că sunt deja înconjurați.
Swaruu X (Athena) : Conform rapoartelor pe care le primesc, rușii au luat deja Kievul. Poate au mai rămas niște cuiburi de rezistență, izolate, pentru că Kievul este mare.
Armata ucraineană nu a avut nicio șansă împotriva Rusiei, de aceea a ales să acționeze împotriva propriei populații civile, pentru ca măcar în acest fel oprobiul general să cadă asupra Rusiei și, în felul acesta, Ucraina să primească mai mult sprijin occidental pentru reconstrucție.

Agenda Cabalei este să demonizeze Rusia, ceea ce face de ani de zile, fără să ia în calcul Războiul Rece. Totul este gândit pentru a crea două tabere opozante puternice, ceea ce va ușura mult sarcina Cabalei de a ține sub control întreaga populație a Terrei.
Robert : Dar, cu referire la parlamentul ucrainean ?
Swaruu X (Athena) : Despre asta, nu am date. Mă refer doar la pozițiile armate în jurul și în interiorul Kievului, dar nu am acel detaliu anume.
Robert : Încă o știre falsă, Tina: „Astronauții ruși urcă la bordul stației internaționale îmbrăcați în culorile Ucrainei”. Cum, că doar se cunoștea că pe stație nu este nimeni?
Swaruu X (Athena) : Totul este manipulat. ISS (stația spațială internațională) nu este ceea ce li se spune oamenilor, filmările se fac în studiouri de pe Pământ și în apă. Sunt niște falsuri. Ceea ce se întâmplă cu adevărat pe ISS nu este dat publicului niciodată.
Singurul lucru real despre ISS este că, uneori, transmit unele fotografii reale ale habitatului, luate de la distanță; doar uneori, nu totul, deoarece majoritatea sunt reluări despre ISS în sine. Dar atunci când se întâmplă să fie ceva real, și asta rar, ceea ce se arată este natură moartă animată. Oricum totul trece mai întâi prin cenzură și abia apoi se transmite pe post. Niciodată imaginile de pe stații nu sunt date în timp real. Știm asta cu precizie căci de pe Toleka vedem ce se întâmplă.
Gosia : O întrebare, revenind la Ucraina. Steagurile false (neadevărurile; n.m.) prezentate de ucraineni în Ucraina... le vedeți ca fiind făcute de ucraineni plătiți de Occident, sau de ucrainenii înșiși, care caută să fie considerați drept victime și, prin aceasta, să obțină mai mult sprijin occidental? Sau amândouă?
Swaruu X (Athena) : Ambele.

Da, se întâmplă. Noi vedem clar cum bieții oameni civili sunt alungați practic din țara lor printr-o politică de îngrozire dusă de ai lor.

Nu mă îndoiesc că au existat și numeroase atrocități rusești, și asta se întâmplă mereu, dar dovezile pe care le avem acum indică faptul că tocmai armata și mercenarii ucraineni precum și infiltrații forțelor speciale ale SUA sunt cei care comit acele atrocități și distrugeri.

Robert : Ar putea Rusia să-l acuze oficial pe președintele Ucrainei (!?) pentru crime de război?
Swaruu X (Athena) : La nivelul străzii, sigur DA. Din ceea ce mi-ai spus azi, bănuiești și tu asta. Ceea ce explică și cenzura mass-media și tot ce vine din Rusia.
Robert : Care ar fi scopul arderii tuturor caselor?
Swaruu X (Athena) : Pentru a crea cât mai multă emoție, cât mai mulți refugiați și multe resentimente împotriva Rusiei,  pentru a acuza Rusia de atrocități de război, de atacare a civililor și, prin urmare, pentru a obține sprijin din partea populației și guvernelor occidentale (considerente la nivelul străzii). Atrocități extinse, distrugeri masive și cât mai multă suferință pentru poporul ucrainean, ĂSTA ESTE SCOPUL și cheia.
Gosia : Am o întrebare. Matias mi-a spus cum oamenii, familia lui în Finlanda, de exemplu, sunt speriați și toate astea. Ei cred că trebuie să-și facă rezerve de hrană, buncăre, s.m.d. Eu însumi am văzut oameni în grupurile FB din Finlanda vorbind despre buncăre în care să se ascundă. Ce s-ar putea spune oamenilor de la nivelul vostru de înțelegere? Există posibilitatea ca războiul să se extindă și în alte țări precum Finlanda, de exemplu?
Swaruu X (Athena) : Dacă izbucnește războiul, se va răspânde în întreaga voastră lume. Dacă NATO începe să lupte împotriva Rusiei, atunci, da, va fi război generalizat. Finlanda ar fi prinsă la mijloc între bazele rusești de la Kola și bazele NATO din Norvegia. Noi nu deținem agenda lor exactă dar, cum stau acum lucrurile, nu arată bine. În asemenea situație nu se mai poate face mare lucru, dar, în principiu, orice pregătire poate fi utilă. Totuși, nu vreau să provoc panică.
Gosia : Matias mă întreba și despre documentul PDF Agenda 2030. El întreabă dacă acest război are ceva de-a face cu asta și dacă acel document are legătură cu planurile reale ale Cabalei?
Swaruu X (Athena) : Da. Face parte din Agenda 2021, mai precis cu depopularea până în 2030. Ei sunt obligați să spună oamenilor ce vor trebi să facă pentru ca vina să cadă asupra lor. Dar nu înseamnă că lucrurile se vor întâmpla exact ca în acel document. Dar el conține elemente pe care le considerăm reale. Este un avertisment foarte serios. Dar, cu siguranță, nu ne este posibil să știm cum vor face asta sau când. Nu știm ce urmează. E indicat să nu vă alarmați, deocamdată.
Lipsa prezenței militare în Marea Baltică ne arată că acolo nu prea se acționează, ceea ce mă frapează pentru că bazele rusești sunt la Kola. Cu toate acestea, există multă activitate în Norvegia și Marea Nordului, mai ales din partea Marinei Regale engleze.

Punct secundar: În prezent, cel mai liniștit loc din America Latină, în ceea ce privește agendele, este Mexicul (Est, Sud și Nord); departe de zona narco și influența SUA. Apoi Mexicul rural, care este Chiapas, Oaxaca, Veracruz, Campeche.
Mă refer doar la probleme legate de agenda Covid. 

Altfel, Mexicul are problemele lui cu traficul de droguri, cu mafia și corupția. Cu toate acestea, chiar și așa, vedem că, comparativ, nu este atât de rău în ceea ce privește agendele Covid. Deocamdată, dar mâine, cine știe.... Pentru că există planuri foarte puternice pentru Mexic, de a-l distruge, folosind metodele care s-au aplicat în Balcani (nota C.M.: referire la războiul din Jugoslavia), de fragmentare în state independente și mici. Cât despre Peru, Bolivia sau Venezuela, nu am încă raportări.. Deci ar putea fi mai bine, sau mai rău, dar nu știu încă.
Știm că poporul mexican s-a apărat, dar nu prin „trezire”, nu protestând. Mai degrabă prin propria-i dezorganizare internă și prin ignoranță. O spun cu tot respectul pentru poporul mexican. Cabalei i-a fost dificil să impună măsuri într-o țară din prima lume; totuși Mexicul este foarte mare.
Un alt lucru în favoarea Mexicului este că se află înconjurat de „ochiul Gaiei” sau punctul energetic major, „glanda pineală” a Pământului (Golful Mexic). Acolo este plin de mistici, șamani și oameni foarte avansați spiritual și de fenomene paranormale puternice. Ceea ce simt și fac acei oameni se distribuie de-a lungul liniilor energetice ale planetei către întreaga lume. Are asemănări cu Ucraina, care este așezată pe un nod energetic foarte puternic .
Înșiși mexicanii cred că haosul în care trăiesc, sărăcia endemică, polarizarea extremă a societății fac atât de grea viața mexicanului de rând. Noi vedem asta ca un exemplu de rezistența pasivă care face mai mult rău decât demonstrațiile deschise cărora Cabala este pregătită să le facă față.
Indiferent dacă mexicanii nu se supun pentru că pur și simplu nu vor sau pentru că sunt dezorganizați, corupți și ignoranți, rezultatul este același: sunt greu de controlat nefiind în interiorul sistemului la fel de mult ca alte țări. Vorbesc de masa populației, deși desigur există grupuri și orașe din Mexic complet în Matrix, dar și pentru că populația de acolo, în majoritatea ei, este foarte săracă și puțin educată.
Gosia : Bine. Încă o întrebare. Cum poate Occidentul să susțină ceva atât de opus față de ceea ce se întâmplă în Ucraina, când știe că există posibilitatea reală ca unii dintre mulții refugiați să spună în afara țării ceea ce se întâmplă cu adevărat în țara lor și motivele pentru care au plecat? Mă refer la refugiații civili. Cu excepția cazului în care, din anumite motive, și ei ar fi fost manipulați astfel încât să nu-și permită să spună adevărul? Cum se poate explica această păstrare a secretului?
Swaruu X (Athena) : Îmi explic prin faptul rușii le-au făcut ucrainienilor mari necazuri, multe mizerii, s-au dedat la adevărate atrocități pe care ucrainienii nu le pot ierta, chiar dacă unii dintre agresori erau mercenari. Așa că acum au ocazia ca tot răul care li s-a făcut să-l descarce în capul rușilor care, oricum, tot agresori rămân. În consecință refugiații vor spune peste tot că rușii sunt singurii vinovați de ceea ce li se întâmplă lor acum.

Adevărul este că eu nu am văzut niciun interviu luat refugiaților dar dacă asta se întâmplă, atunci explicația mea poate sta în picioare. Există și posibilitatea ca aceia cărora li se ia interviu să nu fie tocmai refugiați ci oameni plătiți. De fapt, tot ceea ce apare în mass-media este departe de adevăr.

https://swaruu.org/transcripts/athena-swaruu-s-flight-report-ukraine-and-more-no-video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu