Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 7 decembrie 2021

Conversație cu Federația Luminii / 23 nov. 2021

 Traducere Const. Mihăilescu.

Blossom: Ei bine, este 3.15 dimineața. Cred că e un moment la fel de bun ca oricare pentru a încerca să „realizăm contactul”. Nu prea am idei și mă simt atât ce secătuită energetic.... Să încercăm, da?

Deci, care e starea lumii ? Deși n-ar părea, oamenii încep să se trezească, însă cei mai mulți, se conformează, fac doar ceea ce li se spune. Ce spuneți voi, străinilor, despre toate astea?

Federația Luminii: Bun găsit, dragă Blossom! În primul rând îți amintim de bucuria soțului tau la întoarcerea ACASĂ și de faptul că îți trimite iubirea lui pură și necondiționată, îndemnându-te să renunți la tristețe, căci este absolut nejustificată.

Bl.: Mulțumesc!

FL: În al doilea rând, considerăm că mișcarea care se produce acum pe planeta voastră este una pozitivă.

Bl.: Înseamnă că eu nu sunt în legătură cu FOL, ci cu un nebun! Glumesc... Explică dacă vrei, te rog!

FL: În jurul tău sunt prezentate adaptări ale scenariilor care prețuiesc Adevărul sufletului. Agitația, înălțarea sinelui la deplinătatea înțelegerii, ridică vibrația Planetei voastre. Chiar dacă mulți au o viziune sumbră și simt dezamăgire, noi spunem că există creștere iar răul pe care-l percepeți este mai mult o aparență.

Bl.: Totuși, este întuneric și se întâmplă multe nenorociri, nu-i așa ? Nu suntem mai aproape de Soare și de curcubeu.

FL: Acest lucru depinde de modul în care fiecare alege să vizualizeze. Întotdeauna există o alegere, o atitudine care poate fi negativă sau pozitivă. Noi considerăm că fluxul iubirii și luminii pe planeta voastră este mai puternic și nu se justifică în niciun fel disperarea și desnădejdea. Trebuie să aveți un comportament fără teamă, plin de încredere căci pentru asta ați ales să fiți acolo acum. Adoptați atitudinea câștigătorului !

Analizați-vă un pic. În loc să-ți plângi de milă, recapitulează-ți victoriile, reușitele, momentele când ai fost mândru de tine. Aruncă o privite în interiotul tău, amintește-ți, recunoaște-ți chemarea interioară de a-ți urma calea și menirea. Acceptă-te așa cum ești căci tu ești perfect. Ține-ți aprinsă flacăra înțelegerii legilor universului care se află în profunzimea fiecăruia dintre voi.

Folosește-te de iubire, acea forță care nu-ți poate fi luată de nimeni.

TU EȘTI IUBIRE . TU EȘTI TOT CE EXISTĂ. În tine se regăsesc toate însușirile, toate abilitățilre, toată priceperea. TU EȘTI TOT CE ESTE, CĂCI ATUNCI CÂND EȘTI IUBIRE, EȘTI TOTUL.

Și în haos există iubire.

Permite vremurilor actuale să fie oportunitatea ta de aur de a putea oferi mai multă IUBIRE celor care au nevoie de ea.

Permite vremurilor actuale să fie oportunitățile tale de aur de a primi de la ceilalți toată iubirea și bunătatea pe care ei doresc să ți le ofere.

Permite acestor vremuri să fie oportunitatea ta de aur de a IUBI necondiționat toată creația.

Fă ca fiecare moment al zilei tale să fie Iubire... pentru tine și pentru ceilalți.

Încercați să nu vă lăsați pradă devastării, fricii și disperării atunci când vă gândiți la viitorul vostru. Nu vă clădiți viitorul cu cărămizile găunoase ale neîncrederii !

VOI SUNTEȚI RĂZBOINICII LUMINII, VENIȚI AICI ȘI ACUM PENTRU A VĂ SALVA PLANETA. De asta ați venit, de asta ați ales să fiți pe Pământ.

GÂNDEȘTE/FĂ/EXPRIMĂ/OFERĂ/PRIMIITE/RĂSPÂNDEȘTE LUMINĂ IUBIRII PRIN FIECARE RESPIRAȚIE A TA. Așa îți vei putea schimba propria-ți identitate, propria marcă. Și, mai ales aruncă, lasă în urmă ceea ce nu te definește, ceea ce nu-ți servește.

Ridică-te deasupra momentului și AMINTEȘTE-ȚI CINE EȘTI TU CU ADEVĂRAT.

AMINTEȘTE-ȚI CĂ EȘTI CEEA CE GÂNDEȘTI. Gândul care te domină, este unealta care te modelează.

La ceea ce gândești mai profund are toate șansele să se manifeste în realitatea ta. 

Controlează-te mereu, vezi unde-ți îndrepți atenția, care este gândul care te domină? Este el benefic ? Dacă nu este, atunci schimbă-l. INTENȚIONEAZĂ ! FII IUBIRE ! Tot ce întâlnești, tot ceea ce vezi că este golit de iubire, umple-l tu cu iubirea ta cea mai dezinteresată ! Ai de unde, căci totul în toate universurile, este IUBIRE. Ai atât de mult de oferit !!

Și, nu uita: CU CÂT DAI MAI MULT, CU ATÂT PRIMEȘTI/AI MAI MULT.

Un izvor nesecat de iubire pură se revarsă, curge prin tine și prin univers. Este un izvor inepuizabil, iar tu te confunzi cu el, căci și tu ești iubire. Totul, toată creația s-a născut din iubirea intenționată a CREATORULUI. Lumea ta este energire și va fi schimbată și modelată de energie; de energia IUBIRII și acceptării.

Da, trebuie să fie revoluție, trebuie să fie revolta binelui împotriva răului; altfel cum credeți că se va produce schimbarea?

IUBIREA, IUBIREA, IUBIREA.

Profităm de această ocazie pentru a vă aminti de mantra.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Bl.: O, nu trebuie să-mi amintești de asta căci a devenit parte din mine. Îmi curge prin sânge.

F.L.: Îi îndemnăm pe toți să o repete. Iar şi iar. Până când o veți auzi în mintea voastră repetată, fără ca voi s-o mai pronunțați. Pentru că valoarea ei este peste măsură. 

Bl: Da.. ar putea deveni atât de ușor, în ciuda aceea ce se întâmplă reprobabil în viața noastră.

Mulți vor simți asta chiar dacă deocamdată lucrurile nu se schimbă... și „neînțepatul” nu poate merge nicăieri în public. De fapt, folosiți această perioadă, în care vi s-a impus carantinarea, pentru a vă acomoda cu această mantră, până când veți căpăta rutina, obișnuința de a o repeta aproape involultar, ca pe un cântec interior. Această practică vă va lumina inima.

Știu că va fi neobișnuit și poate, la început, incomod. Dar va avea efect, vă va schimba starea; și nu va semăna cu milioanele de informații aduse de diverșii channeleri și mediumi, bine-intenționați, informații care, cel puțin deocamdată, nu au produs nicio schimbare. Absolut nimic... până acum! 

FL: Ne bucurăm că ai adăugat „până acum”, Blossom.

 Bl.: Ei bine, cu siguranță ar fi minunat să te trezești într-o zi și să descoperi că lucrurile au început, în sfârșit, să se miște într-o direcție dorită.

Bănuiesc că totul este despre răbdare, într-adevăr deși, pur și simplu, totul pare a fi o mizerie în întreaga lume...

FL: Priveși jumătatea plină a paharului, sau pe cea goală?

Bl.: Știu, știu. Cu toate acestea, răbdarea noastră este pusă la grea încercare.

FL: Nu este vorba despre răbdare. Este vorba despre încrederea în plan. Când faci asta... CÂND ȘTII CĂ ESTE UN PLAN DIVIN ÎN ACȚIUNE... nu mai este nevoie de răbdare. Doar de inspirație și de exprimarea iubirii.

 Bl.: Trebuie să fii o ființă de un înalt calibru, ca să poți trece cu ușurință prin aceste încercări.

FL: Toate ființele sunt de un înalt calibru, TOATE.

Întrebarea este... câți dintre voi acceptați această afirmație.

 ți dintre voi, în aceste vremuri, își ascultă vocea interioară care este acolo pentru a le aminti?

 Câți își amintesc de perfecta matrice în care au fost plămădiți ? Câți își amintesc și acceptă acest adevăr?

LUMINĂ CARE SE SCURGE ȘI CONSTRUEȘTE PE PLANETA VOASTRA, ÎN JURUL EI, .. ESTE O FORȚĂ ATÂT DE PUTERNICĂ.... ATÂT DE PUTERNICĂ... ATÂT DE PUTERNICĂ...  

SI TU ESTI PARTE DIN EA.

AȘA CUM PICĂTURĂ CU PICĂTURĂ, APĂ DEVINE OCEAN … TOT ASTFEL PICĂTURILE DE FORȚĂ DIN FIINȚA VOASTRĂ SE POT REUNI PENTRU A FORMA UN VAL INFINIT DE PUTERE, DE FORȚĂ … ASTFEL CĂ UN SINGUR GÂND, O SINGURĂ DECLARAȚIE POATE SCHIMBA REALITATEA.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

POTEȚI REVOLUTIONA PLANETA DACĂ VEȚI STA ÎMPREUNĂ, CA UNUL.

VEȚI PUTEA FI UN SINGUR CORP DE LUMINA, CARE NU VA MAI TOLERA SUFERINȚELE MAMEI VOASTRE GAIA.

Bl.: Doamne, ăsta a fost încă un sfârșit foarte abrupt, destul de puternic în de energie!. Mulțumesc, băieți!

Nu eram sigură că voi stabili această legătură. Cu recunoștință ! În serviciu iubitor. Eu sunt.

nota Blossom: Mulțumesc tuturor pentru bunăvoința și urările de bine exprimate în orice mod, pentru trecerea în neființă a soțului meu Goody. V-aș ruga să aveți răbdare cu mine până când inima mea își va reveni, după acest eveniment. Vă mulțumesc!

 https://www.blossomgoodchild.com/23rd-november/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu