Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 21 noiembrie 2021

MATEI, 2 noiembrie 2021

 Traducere Const. Mihăilescu 

Matei
Suflete în tranziție; lumină crescută de la civilizații evoluate, efecte; subțierea rândurilor Illuminati; război spiritual, forțe luminoase vs întuneric; cum întunericul a ținut sufletele captive, efecte persistente.

Cu salutări iubitoare din partea tuturor sufletelor aflate pe această stație spațială; sunt Matei. 

Să abordăm prioritar preocupările legate de componentele din soluțiile numite în mod fals vaccinuri, care provoacă cele mai multe decese atribuite oficial virusului. 
În primul rând, vreau să vă reamintesc că dacă ați „pierdut” vreunul dintre ființele care și-au părăsit corpul fizic, în marea lor majoritate, aceste tranziții au loc în conformitate cu programul de viață karmic stabilit de suflet înaintea fiecărei întrupări.
Fiecare persoană a cărei viață fizică se încheie, indiferent din ce cauză din orice, este întâmpinată în Nirvana cu dragoste și i se acordă îngrijire personalizată până când starea de bine (ca minte, trup și spirit) este restabilită. Apoi rezidenții încep o viață activă în acea lume minunată a iubirii, diversității și iluminării, de unde îi ghidează pe toți cei cu care sunt legați în dragoste.

Cu referire la actualitatea de la voi, dacă angajarea în câmpul muncii, frecventarea cursurilor școlare sau călătoria vă impun vaccinarea, vă rugăm să nu vă faceți griji. Sistemele imunitare și restructurarea celulară de la carbon la cristal a tuturor corpurilor adulților și copiilor de pe planetă sunt întărite de lumină într-o intensitate crescută, pe măsură ce tot mai multe civilizații ajută popoarele Pământului în acest sens. 
Cel mai mare dușman al vostru este frica — o emoție de joasă vibrație care estompează lumina și-i hrănești pe cei întunecați, întreținând actualul flagel, fără precedent, pe Pământ.

Nu știm când acesta se va epuiza energetic, dar cunoaștem că pentru oprirea și lichidarea lui sunteți puternic ajutați de civilizațiile prietene. 
Deoarece păpușile întunericului încalcă legea cosmică a Creatorului, negând dreptul vostru la libera alegere, cu privire la vaccinare, unii dintre cei de la vârful Illuminati au fost expulzați de pe planetă, iar alții urmează să aibă în curând aceeași soartă. Parte dintre ei, conștienți de acest lucru, recurg la acte de suicid, iar mulți din rândurile inferioare abandonează nava care se scufundă.
Vă rugăm să nu alimentați cu energie, prin gânduri sau sentimente, informațiilor menite să panicheze lumea despre AI, 5G sau orice alte planuri bazate pe intenții întunecate - niciunul dintre acestea nu se va realiza! 
Dragilor, vă rugăm să trăiți în spațiul inimii voastre, despre care Dumnezeu a spus: „Inima este scaunul sufletului” – continuați să îmbrățișați lumina pentru a aduce tot mai aproape ziua în care veți trăi liberi ca ființe suverane multidimensionale și divine, așa cum ați fost creați !

Întrebare: „Vreau să-l întreb pe Matei de ce a fost ales Pământul drept câmp de luptă între forțele luminii și cele ale întunericului. Ni s-a spus că lumina a câștigat deja. Dacă este adevărat, de ce atunci întunericul încă mai poate controla viața noastră?” 
Răspuns: Încă din antichitate, planeta voastră a fost unul dintre nenumăratele locuri de război spiritual între forțele luminii și cele ale întunericului. Distrugerea vieții în numeroase moduri sinistre a fost de mult timp evidentă în lumea voastră. Însă această bătălie la nivelul acestui univers nu este pentru trupuri, ci pentru suflete care, de fapt, sunt eterne, spre deosebire de trupurile fizice, care sunt temporare.. Capturarea sufletelor este scopul forțelor întunecate, cărora li se opun forțele luminii care, dispunând de cea mai puternică armă din Cosmos - IUBIREA-, nu au cum să piardă bătălia! Acest adevăr este valabil nu numai pentru Pământ, ci și pentru toate civilizațiile din univers, care, inevitabil, se vor elibera de domnia forțelor întunecate.

Importat este să vă reamintim că, la nivel de suflet, voi cunoașteți acest adevăr. Într-un mesaj pe care l-am transmis mamei mele în 1995, când încă locuiam în Nirvana, găsiți o detaliere a acestor informații. La acea vreme, cu un sfert de secol în urmă (timpul vostru liniar), comunicarea dintre Nirvana și Pământ era puternic perturbată de forțele întunecate, iar „noi”, cele câteva sute de suflete reunite, am reușit atunci să asigurăm continuitatea comunicărilor cu Pământul.

Mamă, te salutăm în această dimineață cu vești proaspete. Creatorul a decretat că prin liberul lor arbitru forțele întunecate nu va mai avea voie să exceadă alegerile liberului arbitru ale ființelor luminoase!
Tocmai am aflat de această victorie a luminii din surse care au vizitat tărâmurile cele mai înalte. Vestea vine de la o serie de astfel de mesageri, toți devotați total Luminii încât integritatea și iluminarea lor nu pot fi puse la îndoială.

Decretul Creatorului a fost promulgat nu pentru că forțele luminii sunt mai slabe ca altă dată decât forțele întunericului. Lumina va fi întotdeauna mai puternică și, în cele din urmă, va predomina în totalitate. Întotdeauna individualitatea fiecărei ființe de lumină a fost considerată sacră și inviolabilă, și alegerile libere ale fiecărui suflet, onorate separat.

Oriunde au stăpânit forțele întunecate, totul a fost diferit. Liberul arbitru al ființelor atrase de întunecați a mărit puterea întunericului căci au contribuit la realizarea proiectul stăpânilor lor malefici. După ce ființa a căzut sub influența întunecaților, liberul său arbitru n-a mai funcționat corect, căci alegerile sale s-au conformat dorinței și voinței stăpânilor săi.  Totul a fost viciat de influența nefastă a întunecaților. Astfel, marea înșelăciune a continuat generație după generație. Consecința acestor influențe nefaste a fost acumularea unor enorme cantități de negativitate care, până la urmă, au pus în pericol însăși existența Pământului. Puterea combinată a  forțelor întunecaților devenise, la un moment dat, mult mai mare ca intensitate decât puterea fiecărei ființe de lumină, luată separat. Asta a făcut ca întunericul să prolifereze până la urmă prevalând asupra alegerilor libere ale ființelor individuale de lumină.
Numai prin retragerea liberului arbitru entităților aflate la vârful întunericului putea fi stopată această tendință hegemonică, și asta l-a determinat pe Creator ca, prin Dumnezeul acestui univers, să ceară promulgarea unui decret care să interzică forțelor întunecate să mai încalce Liberul Arbitru al oricărei ființe de pe Pământ. 
Efectul cel mai profund al decretului asupra Pământului va fi  curățarea planetei și mediului său aferent de negativitatea acumulată și stoparea tendinței de noi acumulări negative. Efectul imediat va fi că numărul și amploarea daunelor în societatea umană și numărul deceselor în plan fizic se vor diminua drastic. Este de presupus că vor urma câțiva ani de eliberare moderată a energiei cinetice dar fără evenimente cataclismice notabile.
De fapt, activitatea de curățare începută cu aproximativ o jumătate de secol în urmă, la nivelul suprafeței dar și în interiorul imediat al planetei, a cunoscut o intensificare în ultimii câțiva ani. Energie luminoasă trimisă planetei pentru restructurarea celulară umană esențială a fost necesară pentru a lupta împotriva forțelor întunecate, deoarece însăși inima și sufletul Pământului erau în pericol.

Prezența puternică a întunericului și angajarea critică a Forțelor Luminii în confruntare puneau în pericol procesul de restructurare celulară. De aceea acest proces, început în urmă cu câteva decenii, încă nu s-a încheiat. Procesele, care se desfășoară la nivelul sufletului și la nivel celular, ar fi putut fi finalizate într-o clipire, însă, din cauza bătăliei continue dintre lumină și întuneric această schimbare la nivel celular s-a întârziat și a provocat și presiuni extraordinare în interiorul și la suprafață planetei.
Dacă forțele luminii nu ar fi fost prezente în tot acest timp, conștiința oamenilor de pe Pământ – poate chiar conștiința planetei însăși (care, ca orice entitate, are liber arbitru) ar fi putut fi grav compromisă din cauza încălcării Legii Liberului Arbitru de către întunecați. Fără opoziția constantă a forțelor luminii, întunecații ar fi putut avea succes și ar fi putut încheia ofensiva pe care au dus-o pentru dominația multor civilizații din univers.
Chiar dacă actual întunericul nu numai că și-a stopat acțiunile de punere sub stăpânire a aproape tuturor civilizațiilor din univers, dar a înțeles că nu poate nicicum câștiga confruntarea cu Forțele luminii. În disperarea lor, forțele întunecate recurg la tot felul de subterfugii pentru a mai întârzia cât de cât deznodământul acestei lungi confruntări cu Forțele Luminii. 
Presiunea enormă negativității acumulate de- a lungul a mii de ani încă trebuie atenuată prin disiparea energiei cinetice sin sistemul planetar. Deși procesul nu va provoca devastări considerate anterior necesare, vor exista totuși răsturnări și schimbări planetare pe măsură ce energia cinetică va fi  eliberată. Bucuria și încrederea ființelor din acest tărâm, la nivel de suflet, va accelera curățarea Pământului de negativitatea încă existentă.

Forțele Luminii, care s-au luptat atât de mult timp și atât de eroic, spre marea satisfacție a lui Dumnezeu și Creatorului, au atras în ultima vreme multe surse de energie benefică   îndepărtate. Da, mamă, este vorba de civilizațiile binevoitoare și foarte evoluate ai căror reprezentanți s-au exprimat prin mesaje convingătoare către oamenii Pământului.
 Suzanne: „Matei, veștile tale despre decretul Creatorului și despre o activitate de curățare mai puțin devastatoare îmi depășește capacitatea de a face aprecieri calificate.. Mă întreb totuși dacă acțiunile acestor puternice ființe luminoase vor fi suficiente pentru ca umanitatea să fie ferită de evenimente drastice ?. 
Matei: Absolut, mamă! De zeci de ani, acele entități au ajutat la salvarea vieții și a respirației Pământului! Stabilitatea planetei pe orbită și compoziția acceptabilă a mediului din ultimii 50 de ani s-au datorat în mare măsură nivelului ridicat al asistenței lor energetice, deși acest ajutor de neprețuit a fost aproape total necunoscut și nerecunoscut de oamenii Pământului.
În ultima vreme, concentrarea și prezența lor a fost cerută într-o măsură mult mai mare decât înainte, deoarece forțele întunecate de la vârf știau că Pământul este un premiu pe care nu acceptau sub nicio formă să-l piardă, asta determinându-i să se angajeze în conflict cu toate puterile. 
Acțiunile de curățare drastică a negativității concepute anterior pot fi nu neapărat necesare dacă se vor putea baza mai mult și mai eficient pe umanitate. Disponibilitatea lor în trecut și asistența continuă au ajutat la păstrarea vieții Pământului, și fac tot ce se poate pentru a vedea din nou planeta voastră  sănătoasă și prosperă. 
Mesajele lor au aceeași valoare ca angajament și determinare, stimulate încă și mai mult de Decretul Creatorului! Ajutorul lor este acum tot atât de important ca în trecut, dar (repetăm !) se dorește o angajare mai fermă în această luptă și din partea pământenilor, angajare care înseamnă comportament responsabil, plin de iubire și compasiune față de întreaga creație, grijă față de mediul înconjurător.
Mesajele lor vor contribui la generarea tipului de primire, apreciere și cooperare deschisă. Marile schimbări nu vor permite milioanelor de inocenți să fie capturați de întuneric, totuși sufletele mai au de efectuat călătoriile individuale prin lecțiile lor karmice. Doar călătorind în deplină cunoaștere (care este echivalentă cu starea de „trezire”) și respectul fraternității universale, numai în conștientizarea interconexiunii dintre toate creaturilor lui Dumnezeu, sufletele pot crește spre lumină. Acea cale către reintegrarea cu Creatorul rămâne esențială și acum, ca în orice moment al existenței Pământului!
Dualitatea din interiorul fiecărui suflet, care este o luptă personală pentru echilibru, și existența bipolară a Pământului, care este un fenomen planetar, vor dezvălui adevărul luminat. În aceasta constă echilibrul care este ingredientul esențial pentru reintegrarea cu Dumnezeu și cu Creatorul. 
Dar, mamă, te rog nu te aștepta la o realizări miraculoase peste noapte! Mai degrabă, va fi o desfășurare a puterilor luminii, care va fi întărită de-a lungul anilor în care vor avea loc schimbările.
Prin proprie voință, lumina este atotcuprinzătoare, se propagă și dă putere. Cei care aleg lumina o fac în totalitate conștienți că individualitatea lor prevalează întotdeauna în mijlocul unității dorite în iubirea și liberul arbitru de sus în jos a ierarhiei luminii.

Asta nu este adevărat și pentru ierarhia întunericului care se bazează pe amăgire, înșelăciune, stăpânire la vârf și înrobirea mentală și spirituală a celor de sub ei. Așa că sufletele care au fost prinse în întuneric trebuie să depășească tentația și relele deprinderi căpătate în captivitatea lor. Acei indivizi pot acționa numai în conformitate cu propria lor înțelegere a puterii și dominației, unde alegerile lor „libere” sunt manipulate.
Vestea bună este că și aceste suflete se vor trezi până la urmă. Claritatea spirituală se va întoarce la ei, căci în profunzimea lor există lumină care va estompa spațiile întunericului. Chiar și în crevasele adânci, acel întuneric va fi dislocat. Dar, din nou, vă rugăm să nu vă așteptați ca acest lucru să se înfăptuiască imediat, deoarece nu toate alegerile libere ale indivizilor au în vedere creșterea spirituală.

Nimic din ceea ce se întâmplă pe Pământ n-ar trebui să afecteze universul, iar eforturile de remediere la nivelul întregii planete sunt necesare din abundență! 
Oamenii defavorizați, care se numără cu miliardele, sunt cei mai nevinovați, cei mai nevoiași și cei mai uitați. Nu toți și-au ales să învețe lecțiile karmică în asemenea sărăcie abjectă, în greutăți, durere și deznădejde. Suferința lor a fost cauzată de deciziile puținilor lideri guvernamentali sau afaceriști, total captivați de păpușarii care-i manevrează. Este clar că liberul arbitru al acestor oropsiți a fost încălcat de cineva.

Una dintre măsuri va fi crearea condițiilor pentru ca scoaterea de sub controlul păpușarilor a celor care le-au servit drept unelte docile. Acești lideri obedienți vor fi ajutați, dar cine va putea spune dacă vor accepta sau nu lumina care le este transmisă? Asta pentru că și în cazul lor se va respecta cu adevărat Liberul arbitru. Din acest motiv este absolut necesar ca nivelul de conștiință să crească. Deși pare nedrept, Liberul Arbitru nu poate fi negat celor puțini care provoacă mizerie pentru mase. Deciziile lor trebuie încă onorate chiar și atunci când nu sunt încă, sau nu acceptă încă lumina. 
Cu toate acestea, în final, lumina transmisă către ei va pătrunde mai clar și-i va influența să ia măsuri diferite de voința și dorința maestrului întunericului. Mai este ceva: cei rău-intenționați nu se vor mai putea uni, vor trebui să lucreze fragmentar, ceea ce va ușura ca lumina să le influențeze deciziile. În plus, prin grație divină, acumularea de karmă suportată de masele defavorizate va putea fi folosită pentru a disloca întunericul în cotloanele cele mai întunecoase ale ființelor.
Potrivit rapoartelor care ajung la noi, vor avea loc multe schimbări în guverne și alte structuri, pentru a se putea asigura funcționarea într-o societate mai ordonată. Această acțiune este necesară pentru conservarea civilizației umane a planetei. Cândva acele sisteme sociale se bazau pe onoare și integritate și la aceste principii se va reveni. Schimbarea de atitudine va fi desigur consumatoare de timp, căci ea se va adopta pe căi democratice dar, în cele din urmă, lumina va prevala într-o asemenea măsură încât întunericul pur și simplu nu va putea exista supraviețui.

Potrivit rapoartelor, sistemele dvs. monetare se vor schimba. În viitorul vostru nu prea îndepărtat, banii nu vor mai fi deloc necesari. Țineți cont că dar lăcomia a creat fluxul de bani și întregul sistem economic al Pământului. Cu miezul său de întuneric, acel sistem nu va mai putea suporta venirea unei lumini din ce în ce mai mari. Sistemul monetar va fi înlocuit cu un unul calitativ superior, unul al luminii, conceput de inimi și minți bazate pe lumină.
La baza oricărei forme de comerț va sta cooperarea și solicitarea pentru binele tuturor.

Controlul minții, care acum ține captive toate păpușile manevrate de stăpânii întunericului, se va reduce drastic.. Pe măsură ce sufletele încep să vadă că individualitatea lor poate fi puternică și intangibilă controlul minții va fi diminuat. Indivizii vor realiza că le stă la îndemână restabilirea liberului arbitru și asta îi va convinge destul de repede să iasă de sub influența întunericului. Totul depinde de viteza cu care ființele umane se vor „trezi” și vor înțelege cât sunt puternice.
Indiscutabil că nivelul conștiinței va crește deoarece exista unitatea în cârdășie, colaborarea în săvârșirea fărădelegilor a indivizilor corupți vor dispărea. Nu este o afirmație gratuită, dacă vă amintiți că fiecare suflet este, la origine, curat, neprihănit și iubitor. Toate aceste calități sunt tot acolo, în adâncul fiecărei ființe, și ele vor fi recunoscute și scoase la suprafață imediat ce întunecații nu vor mai reuși să controleze ființele umane.
Conștiința indivizilor se va întări, deoarece unitatea (colaborarea malefică) din întuneric va dispărea.
Toată negativitatea se va diminua pe măsură ce sursa acesteia va fi îndepărtată iar puterea atașamentelor de energie negativă se va spulbera. 
Suzanne: deși negativitatea a crescut timp de mii de ani ,  diminuarea ei drastică poate fi înfăptuită în doar câțiva ani, ni se spune.
Matei: mamă, lasă-ți spiritul să exulte de bucurie căci se prevăd în viitorul apropiat schimbări importante ca urmare a aplicării cu strictețe a Decretului Creatorului! (privind interzicerea cu desăvârșire a încălcării Liberului Arbitru; nota C.M.)
 
Iubiți frați și surori, din motive care se explică în 3D, voi nu vă mai amintiți că atunci când v-ați oferit voluntar să vă întrupați pe Pământ, ați făcut această alegere pentru că doreați să ajutați omenirea să se „trezească”. În prezent, un număr din ce în ce mai mare dintre voi, încep să-și amintească aceasta.
Iubiților, toate ființele de lumină din acest univers vă onorează pentru că v-ați asumat această misiune vitală; ele v-au sprijinit cu puterea de neegalat a iubirii necondiționate la fiecare pas pe care la-ți făcut pe calea voastră deosebit de dificilă.

  https://www.matthewbooks.com.

nota C.M.: în general pledoaria lui Matei este, desigur, una  din lumină, corectă, optimistă și încurajatoare. Din acest motiv, îmi vine greu să amintesc cititorului că, totuși, Matei este un personaj, un suflet care aparține și respectă Creația lui Dumnezeu, ceea ce este ceva deosebit de SURSA care ne-a creat. 

Un comentariu:

  1. Cum adică, SURSA care ne-a creat e diferită la Matei și la restul oamenilor de pe pământ? Din această afirmație reiese că dacă Matei este un personaj, un suflet care aparține și respectă Creația lui Dumnezeu, noi am fost creați de altcineva, care NU are legătură cu Dumnezeu? Poate nu am înțeles bine, caz în care rog explicații...
    C.M., aproape că vă cereți scuze că dați și informații pozitive, care or fi plictisitoare, pentru că nu fac rating și trafic!

    RăspundețiȘtergere