Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 28 septembrie 2021

Raport Ben Fulford (21.sept.2021) - Inundații biblice sau pace în lume; Ce va fi ?

 miercuri, 22 septembrie 2021

Erupția de săptămâna trecută a unui vulcan de pe insula atlantică La Palma are potențialul de a declanșa un tsunami de 100 de metri care ar distruge coasta de est a SUA, coastele sudice ale Europei și părți mari din Africa de coastă și America de Sud. Acest lucru se întâmplă după ce barajul Celor Trei Chei din China (este cel mai mare din lume) a fost supus unei presiuni puternice din cauza „unei inundații o dată la o mie de ani”, la începutul acestei veri. Dacă barajul ar colapsa, ar putea fi afectați până la 600 de milioane de chinezi și ar fi înregistrate nenumărate decese.

Nu întâmplător, aceste evenimente se întâmplă întrucât administrația falsă și criminală a lui Joe „mască de cauciuc” Biden se confruntă cu un termen de plată la sfârșitul anului fiscal din 30 septembrie pe care nu îl poate respecta. La suprafață, acest lucru pare a fi poker geopolitic cu miză mare între SUA și China, fiecare amenințându-se că o va inunda pe cealaltă (prin intermediul armelor meteorologice).

Aceste amenințări par a fi legate de războiul financiar, așa cum se observă în colapsul iminent raportat (în Occident) al grupului chinez Evergrande și în rapoartele de propagandă corporativă despre „impas bugetar” în guvernul SUA. Prăbușirea Evegrande, în cazul în care sunt incluse entități afiliate, ar afecta datoria în valoare de 1 trilion de dolari și ar putea afecta economia chineză aproape la fel de mult ca și o defecțiune a regimului Biden care ar afecta SUA, estimează surse CIA. De aceea, această sursă suspecta inițial că problemele La Palma și barajul Three Gorges erau legate de acest conflict SUA / China.

Cu toate acestea, verificarea faptelor din mai multe surse a dezvăluit un conflict mult mai profund care implică Societatea Thule, francmasonii Grande Lodge de L'Orient, grupul Octagon cu sediul în Elveția, francmasonii italieni P3 și pseudo-evreii satanici care manevrează marionetele majorității așa-numiților lideri ai G7. Alte părți precum francmasonii lotusului chinezesc, francmasonii de rit scotian, rușii și alții sunt, de asemenea, implicați în diferite grade.

Descoperirea uimitoare a fost că, conform MI6, miile de cutremure urmate de erupția vulcanică din La Palma au fost urmărite într-o „matrice Haarp” cu sediul nu în China, ci în Norvegia din mai multe locuri.

Acest lucru este fascinant, deoarece săptămâna trecută un diplomat japonez a fost ucis în Norvegia, iar poliția norvegiană a confiscat 2 milioane de dolari în numerar, potrivit surselor familiei Asian Dragon. Banii urmau să fie folosiți pentru finanțarea aranjamentelor de călătorie și protecție pentru ca membrii familiei Dragon să monetizeze obligațiunile istorice asiatice. Aceste obligațiuni, la rândul lor, urmau să fie utilizate pentru a finanța un proiect masiv condus de Occident pentru salvarea planetei, care ar împiedica inițiativa chineză a Centurii și Drumurilor.

Matricea Haarp din Norvegia identificată drept sursa dezastrului iminent din La Palma se află în jurul unui complex masiv de baze subterane de acolo. Această bază a fost supusă unui control temporar la sfârșitul anului 2009 ca locul de origine al misterioasei „spirale norvegiene”.



Cu alte cuvinte, societatea Thule din Europa de Nord pare să fie implicată. Am contactat o sursă a societății Thule care a legat-o de evenimente la baza aeriană Thule din Groenlanda și „o legătură complicată între Groenlanda și ceea ce se află sub lacul Geneva”. Amintiți-vă, grupul Octagon care controlează falsa administrație Biden are sediul central în jurul lacului Geneva din Elveția.

Iată mai multe info din această sursă:
„De ce credeți că președintele rus Vladimir Putin a fost cu adevărat la Geneva în 16
iunie? Să-l cunoască pe Biden? Nu, el nu a fost de-asta ... Genova, Italia, marchează intrarea unui tunel subteran de 275 de kilometri care permite submarinelor care vin de la baza militară Thule din Groenlanda să ajungă la sediul global al CIA sub lacul Geneva. Acest lucru pare să confirme legătura prin faptul că Geneva și Genova au steaguri similare cu cruci roșii. Stema Genovei poartă o cruce romană, asemănătoare steagului Elveției și identică cu sigla Crucii Roșii, care se întâmplă să aibă și sediul la Geneva, Elveția. ” „Există o curățenie continuă în Elveția. Pe lângă inundarea DUMBS, au loc arestări în masă la sediul global al CIA din Geneva, la vizuina mafiei khazare (Octagon) și în alte localități din regiunea înconjurătoare. "

Avem o confirmare parțială open-source că toate acestea sunt într-un fel legate de SUA din cauza cantității uriașe de avioane care zboară de la Washington DC la baza aeriană Thule, în Groenlanda. Aceste zboruri conțin prizonieri, spun surse CIA.

OK, acum permiteți-ne să mai conectăm câteva puncte pentru a încerca să ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat aici. Sursele francmasonice P3, MI6 și Mossad spun cu toții că atacă filiala franceză controlată de grupul Octagon al familiei Rothschild și servitorii francmasoni ai Marii Loji de L’Orient. Acesta este, de exemplu, ceea ce se află în spatele incidentului submarin australian care este redat în presa corporativă.

Ca fundal, amintiți-vă că Partidul Comunist Chinez a fost înființat de agenți chinezi educați de francmasonii francezi. Se numesc Marea Lojă de L’Orient pentru că se consideră controlorii secreți ai Asiei. Generalul Douglas McArthur, care a instituit regimul postbelic în Japonia, de exemplu, a fost membru al acestei loji.

Comuniștii chinezi (PCC) au fost de acord să finanțeze falsul regim Biden, deoarece francezii Rothschild le-au promis controlul Japoniei, Australiei, Noii Zeelande și ASEAN, potrivit surselor familiei Dragon. Iată câteva informații furnizate de CIA în Asia de Est:

,,PCC a preluat guvernul australian. Le-au promis mită, astfel încât să poată șterge absolut dominația britanică pe insula continentală pentru ca China comunistă să o preia. Deci, trădătorul guvern australian a luat miliarde de dolari, în schimbul a ceea ce fac și, cel mai probabil, acest lucru se scurge până la poliție și armată și în Australia.

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, Zhao Lijian, a calificat pactul AUKUS aranjat sub acoperire [acordul submarin] drept standarde duble „extrem de iresponsabile”, îndemnând națiunile membre să „abandoneze mentalitatea învechită a războiului rece cu sumă zero și conceptele geopolitice înguste”. Global Times, susținut de stat, a mers mai departe, susținând că Australia s-a transformat în adversarul Chinei și că „trupele australiene sunt, de asemenea, cel mai probabil, primul lot de soldați occidentali care își pierd viața în Marea Chinei de Sud”.

De ce ar fi atât de supărați chinezii că australienii cumpără Anglo în loc de submarine franceze? Răspunsul este că britanicii, americanii și australienii au oprit promisiunea francmasonică de a preda Australia Chinei. Au pus Australia sub umbrela lor nucleară. Interesant este că rușii ajută și ei în lupta împotriva masonilor francezi Rothschild și a stăpânilor lor octogoniști din Elveția. De aceea, trupele ruse au fost trimise în Africa pentru a opri furtul francez Rothschild de resurse ale acelui continent, spun surse FSB.

Iată ce se află în spatele mesajelor de propagandă corporativă care denunță prezența mercenarilor ruși în Mali. Amintiți-vă, Mali este locul unde francezii Rothschild fură aur pentru a-și plăti datoriile față de asiatici. https://www.reuters.com/world/france-criticises-deal-bringing-russian-mercenaries-into-mali-2021-09-14/?utm_source=reddit.com

https://www.dw.com/en/berlin-and-paris-concerned-over-russian-mercenaries-in-mali/a-59201331

Am văzut, de asemenea, că site-ul britanic Alcuin și Flutterby semnalează apropierea britanică de Rusia, citându-l pe Putin pe larg asupra naturii criminale a regimului mafiei khazare din Ucraina:

,,De ce să ne întâlnim cu președintele ucrainean Volodymyr Zelensky când a acceptat administrația externă completă a țării sale? Cele mai importante probleme care afectează funcționarea Ucrainei nu se decid la Kiev, ci la Washington și, într-o oarecare măsură, la Berlin și Paris. Despre ce altceva se mai vorbește? ... autoritățile ucrainene iau măsuri complet ilegale, chiar și în afara jurisdicției lor. Disidenții sunt pur și simplu uciși pe stradă și după acest tip de crimă, nimeni nu caută criminalul sau oamenii sunt arși de vii ” etc.- https://alcuinbramerton.blogspot.com/2021/08/putin-on-russia-and-ukraine.html

Poate că această mutare în Rusia combinată cu îndepărtarea agenților germani din guvernul britanic este motivul pentru care MI6 ne-a spus joia trecută: ,,Ne confruntăm cu un atac cibernetic complex, atât de complex încât am pierdut o zi întreagă în fața sa și mulți oameni trebuie să lucreze foarte greu peste noapte. Conexiunile au fost sabotate la primele ore ale dimineții, iar atacul cibernetic a fost atât de sever încât a fost pe radarul securității naționale și al forțelor de ordine”.

Să aruncăm o privire la câteva dintre celelalte lucruri care s-au întâmplat în întreaga lume în această săptămână plină de evenimente. Poate că cea mai importantă și mai puțin observată veste a fost că Iranul a fost invitat oficial să se alăture Organizației de Cooperare din Shanghai ca membru permanent.: https://en.irna.ir/news/84475996/Experts-says-Iran-SCO-membership-strengthened-Asian-cooperation

Acest lucru ar însemna că alte atacuri israeliene asupra Iranului ar duce la represalii din partea Rusiei, Chinei, Indiei și Pakistanului, toate membre ale SCO. Și nu, SUA și NATO nu vor începe al treilea război mondial luptând cu SCO pentru a proteja Israelul, promit surse din Pentagon. De aceea, ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, a rupt săptămâna trecută opoziția de lungă durată a Israelului pentru a reîmprospăta diplomația nucleară cu Iranul, au spus surse din Mossad.- https://www.debka.com/has-gantz-closed-the-gap-with-us-over-an-iranian-nuclear-threshold/

Această știre, combinată cu retragerea continuă a SUA din Orientul Mijlociu, după cum se dovedește, de exemplu, prin retragerea apărării antirachetă a SUA din Arabia Saudită, reprezintă o schimbare completă a politicii din Orientul Mijlociu. Israelul speră să convingă Egiptul să-l apere, dar Egiptul l-a înfundat. Se pare că Israelul nu mai are de ales decât să caute o pace durabilă cu vecinii săi.

Între timp, în America de Nord, din ce în ce mai mulți dintre consumatorii de băuturi răcoritoare (acceptatori de vaccinuri) se trezesc. Rappărița Nicki Minaj a contribuit spunându-le zecilor de milioane de adepți adevărul despre vaccinuri, postând comentarii ca acestea:

,,80% dintre artiștii pe care îi urmăriți acum simt ca și mine în ceea ce privește vaccinurile. Și le este prea frică să vorbească despre asta.” ,, Dacă mă ucid și îmi atacă personalitatea și mă fac să par nebună sau proastă, ghici ce? Nimeni nu va mai pune întrebări vreodată. Nu vezi ce se întâmplă aici?”

Când regimul fals al lui Biden a încercat să organizeze un alt eveniment pentru patrioți la Washington, la 18 septembrie, într-un motel, erau mult mai mulți polițiști, reporteri și ofițeri de informații sub acoperire decât protestatari. Singura persoană pe care au putut să o aresteze s-a dovedit a fi un agent sub acoperire.- https://www.thegatewaypundit.com/2021/09/breaking-armed-person-arrested-j6-rally-undercover-agent-pulls-badge-video/

Aceasta înseamnă că acești criminali își pierd capacitatea de a-i înșela și a-i seduce pe patrioți. În California, surse din Pentagon spun că se pregătesc acțiuni militare împotriva regimului guvernatorului Gavin Newsom după ce s-a stabilit că o petiție de retragere împotriva sa era o psi-op satanică. Acest lucru a fost dovedit de votul său de victorie cu 66,6%. Atacul militar va viza, de asemenea, sediul Facebook și Google din Palo Alto, California, și nodul de dezinformare CNN / AT & T din Atlanta, Georgia, au spus sursele.

De asemenea, primim multe rapoarte din Canada, unde candidatul manchurian Justin Castro încearcă o preluare totalitară comunistă. Se pare că Castro și-a prefăcut propriul „vaccin Covid” (Certificate Of Vaccine ID) pentru a-i păcăli pe canadieni să le injecteze vaccinuri care modifică ADN-ul.- https://rumble.com/vmm00j-certified-nurse-confirms-justin-trudeau-and-wife-sophie-faked-vaccination-o.html

Castro și regimul său satanic sunt, de asemenea, implicați într-un atac asupra creștinilor din Canada. Peste 64 de biserici canadiene au fost vandalizate sau arse în ultimele luni pe baza unei povestiri false despre care au fost găsite morminte comune ale persoanelor din Primele Națiuni. Jurnaliștii de investigație care au vizitat site-urile pentru a investiga nu au găsit dovezi ale foselor comune. De asemenea, au descoperit că un cimitir năpădit care exista înainte de înființarea școlilor rezidențiale a fost denumit mormânt comun în mai multe rapoarte media internaționale. Cu toate acestea, crucile de lemn plasate pe morminte erau putrede. Nimic din această narațiune nu este susținut de fapte, nu au existat gropi comune, nimic nu a fost acoperit. Armata canadiană trebuie să se trezească la faptul că guvernul civil a fost preluat de sataniștii care venerau infractorii.

PS – Aici am rezerve vis-à-vis de neexistența gropilor commune. Kevin Annett, un fost preot catolic investighează de ani aceste crime ale familiei regale britanice și ale guvernului Canadian în cârdășie cu biserica catolică. Mai multe amănunte la categoria ,,Kevin Annett” din blog.

În orice caz, reprezentanții Societății Dragonului Alb și ai Masonilor chinezi Lotus se vor întâlni mai târziu în această săptămână pentru a încerca să pună capăt tuturor acestor neliniști și, sperăm, să găsească o soluție câștig-câștig pentru oamenii planetei. Ar trebui să putem împărtăși cititorilor detaliile acestei întâlniri în raportul de săptămâna viitoare. Sperăm că în curând se vor găsi niște conduceri rezonabile.

Sursa: http://benjaminfulford.net/

https://burebista2012.blogspot.com/2021/09/raport-ben-fulford-21sept2021-inundatii.html?spref=fb&fbclid=IwAR3hF2ZE_sfpD6vv-vCeNkPqB8uzW

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu