Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 11 septembrie 2021

MATEI, 3 sept. 2021

 Traducere Const. Mihăilescu

Lumina recâștigă planeta; progresul lucrătorilor în lumină; Afganistan; importanța adevărului despre alegerile prezidențiale din SUA; noi factori ai sistemului economic global; dietă; acordul la nivel de suflet al animalelor și al oamenilor; regate animale și vegetale.

Cu salutări iubitoare de la toate sufletele de pe această stație spațială, sunt Matei. Mass-media raportează întâmplări dramatice în lumea voastră și, deși acestea sunt de o importanță monumentală pentru toți cei direct afectați și pentru toate persoanele îngrijitoare, ceea ce se întâmplă în spatele scenei are o semnificație pentru întreaga umanitate.

Nu este prerogativa noastră să vorbim despre acțiuni care distrug ultimele redute ale întunericului - ele vor fi făcute cunoscute de ființe special numite, atunci când va veni momentul. Vă putem spune însă că este foarte încurajator ceea ce vedem în câmpul potențial energetic al Pământului, în care se regăsesc: energia gândurilor, sentimentelor și acțiunilor colective ale civilizației umane, precum și energia emisă de toate celelalte forme de viață de pe planetă.

* Lumina a fost dezrădăcinată constant de activitățile Illuminati, culminând cu producerea și răspândirea coronavirus-19. Restricțiile dure, închiderea afacerilor, greutățile financiare și statisticile foarte umflate au produs masiv energia fricii care a alimentat întunecații, iar câmpul energetic ordonat și structurat a devenit o încurcătură haotică cu amestecuri de atașamente luminoase și întunecate între care se duce o crâncenă luptă pentru dominație. Cu toate acestea, progresul procesului de ascensionare a Pământului, nu a încetat și nu există îndoială asupra victoriei Luminii în această zonă a universului și ridicarea nivelului de conștiință a ființelor umane. În continuum este perfect clar că Lumina a câștigat iar Pământul va fi readus la sănătatea și frumusețea sa originală.

Când lupta pentru a manifesta acea lume ideală s-a generalizat (cu cca un an și jumătate în urmă), lucrătorii în lumină au fost aruncați înapoi în tranșeele emoționale, ca să spunem așa, și mulți dintre ei au început să se întrebe dacă nu cumva izbânda a devenit o incertitudine. Adevărul este că popoarele Pământului se trezesc, se îmbunătățesc situațiile iar întunericul este cu adevărat învins. Da, popoarele se trezesc și lumea voastră se îndreaptă spre schimbări esențiale iar întunericul este cu siguranță învins! „Pandemia” nu a fost și nu va fi niciodată o victorie a întunecaților ci dovada că puterea lor se destramă cu mare repeziciune.

Indiferent cât de îndârjiți ar fi, Illuminati nu mai pot rămâne ascunși căci Lumina continuă să crească pe Pământ iar conștiința ființelor umane și ridică neîncetat. Ei și colportorii lor de minciuni nu vor mai putea face față valului popular în creștere a nemulțumirii generale și frustrării omului de rând. Armata nemulțumiților este în creștere și din ce în ce mai mulți aruncă măștile, ies din izolare și sfidează dispozițiile celor care vor să-i țină sub control și să le anuleze libertățile. Lumea începe să conștientizeze că vaccinarea nu aduce nimic bun în viața celor care o acceptă.

În ceea ce ne privește, am dori să vă putem spune mai precis când va ieși la lumină adevărul despre așa-zisele vaccinuri, așa-numita „variantă Delta” - și tot ce ține de „pandemie”. Cu siguranță înțelegerile dintre Illuminati și diriguitorii mass-media se destramă treptat, dar încă nu suficient pentru ca faptele, informațiile false să poată fi recunoscute oficial. Cu siguranță însă, ziua aceea nu este departe. Vestea bună este că celor vaccinați anti-covid le putem spune că civilizațiile ET prietene au reușit să anihileze efectele catastrofale ale vaccinării pentru sănătatea lor.

Este adevărat că mai există potențial, dar vă rugăm păstrați în primul rând în gândurile voastre ideea că lumina este cel mai bun aliat al sistemului imunitar și, așa cum Dumnezeu i-a spus mamei mele pământene, absorbția luminii este cu atât mai bună cu cât oamenii dau dovadă de o mai mare înțelegere, mai multă iubire și compasiune, refuzând sentimentul fricii.

** Dragilor, ochii lumii sunt ațintiți acum asupra crizei umanitare din Afganistan. Inimile din întreaga lume sunt alături de oamenii din acea țară în care, într-adevăr, situația ar fi putut fi gestionată cu totul altfel, adică cu înțelepciune, previziune și compasiune. Ceea ce se întâmplă acolo ne provoacă o mare tristețe, deoarece oamenii din țara respectivă se confruntă cu condiții de viață cumplite, sunt supuși unui control sever și abuziv, execuțiile fiind la ordinea zilei. Noi le spunem că NU, aceasta nu este o chestiune impusă de datorii karmice.. Pentru unii indivizi, flexibilitatea în contractele sufletului poate fi aplicată, dar majoritatea sunt și vor fi experiențe pe care nu și le-au ales (la nivel de suflet; n.m.) și niciunul dintre ei nu va ști până nu vor ajunge în Nirvana dacă această suferință este un salt în evoluția sufletului lor.

Este adevărat că guvernul afgan corupt trebuia înlăturat iar trupele de ocupație retrase, astfel încât afganii înșiși să-și poată croi un curs către stabilitate, cooperare și prosperitate. Acum, aceasta pare a fi o slabă și îndepărtată speranță, dar va veni, cu siguranță. Puterea vibrațiilor luminii va vindeca în cele din urmă rănile și va uni cetățenii în interesul lor comun, dragostea față de familie și țară.

Toate popoarele trebuie să știe că, atunci când un guvern își trimite trupele într-o altă țară, pentru a „asigura libertatea cetățenilor săi” sau pentru a ajuta la „construirea națiunii”, întotdeauna există un scop ascuns de cucerire și subjugare a acelei țări. Asemenea conflicte se produc inevitabil cu vărsare de sânge și au ca finalitatea înrobirea și exploatarea țării adusă în conflict. Când trupele „eliberatoare” se retrag, în urma lor apar dezordinea, haosul, suferința și disperarea.

Iubiților, vibrațiile de pe planetă, în continuă creștere, asigură că această tragedie nu se va mai întâmpla niciodată pe Pământ!

*** Importanța dovezilor care apar despre alegerile prezidențiale frauduloase din Statelor Unite este acum și mai mare. Societatea trebuie să știe că aproape întotdeauna alegerile sunt și au fost manipulate de Illuminati, astfel încât ei să poată controla guvernele. Timp de două secole, alegerile din țara respectivă, și din multe altele, au fost furate printr-un mijloc sau altul. În acest mod, viața pe Pământ a fost în concordanță cu scopul Illuminati de a domina lumea.

**** În al doilea rând, (iar acest fapt va avea și un impact la nivel mondial), în viitor se va schimba forma de guvernare a Statelor Unite. Reiterăm realitatea că, la scurt timp după ce coloniile și-au unit voința, regalitatea britanică, din facțiunea Rothschild a Illuminati, a creat, în secret, din acea națiune nou-născută o corporație pe care încă o dețin. După ce s-a instituit o formă de guvernare republicană, în conformitate cu constituția țării, legislația cunoscută inițial sub numele de NESARA, acum sub numele de G / NESARA sau GESARA, va putea fi înfăptuită.. Aceasta va însemna încetarea sărăcirii maselor și împărțirea echitabilă a enormelor averi acumulate de câțiva; aceasta va reprezinta baza transformării economice mondiale.

**** În mesajele noastre anterioare am spus că nu suntem consilieri financiari, și asta este adevărat. Cu toate acestea, într-o oarecare măsură, putem răspunde la întrebările dvs. despre ce se va întâmpla atunci când noul sistem economic global va fi pus în funcțiune. Nu știm când va avea loc acest lucru, dar știm că tranziția de la sistemul actual la cel nou va asigura gestionarea mult mai ușoară a economiei și finanțelor mondiale evitându-se inconvenientele și confuzia de astăzi.

Banii din conturile bancare și de economii, din bănci și uniuni de credit, vor fi siguri, deoarece se vor afla în instituții de tip „cărămidă și mortar” (adică, probabil: foarte sigure; n.m.), ca să spunem așa. Deși sistemul bancar majoritar se află în mâinile Illuminati, lichidarea a nenumărate conturi ar necesita mai mult timp decât acum. Este probabil ca aceste instituții să se închidă în timpul implementării noului sistem.

Se vor face aranjamente astfel încât veniturile lucrătorilor plătiți din fondurile de stat de pensionare să fie protejate și plățile efectuate către beneficiarii îndreptățiți; de asemenea, fonduri vor fi disponibilizate pentru compensații de handicap și asistența socială. Va fi, probabil, nevoie de o scurtă întârziere în procesarea tuturor acestor plăți.

Nu știm exact cum vor fi afectate investițiile și fondurile de pensii legate de piețele de valori, deoarece acestea sunt manipulate în mod strategic în sus și în jos de către Illuminati. O întrerupere temporară a plăților este probabilă pe măsură ce piețele vor fi scoase de sub controlul lor și stabilizate.

Cardurile de credit cu dobânzi actuale reprezintă un alt instrument al Illuminati, menit să incite la cheltuieli, dincolo de posibilitățile proprii și să creeze o populație stresată de mari datorii. Nu știm dacă cardurile vor continua să fie o metodă de cumpărare sau va fi înlocuită cu o altă modalitate.

Criptomoneda a fost, de asemenea, concepută de Illuminati și se află sub controlul lor. Cu câteva capturări (intrări) de date computerizate, toate formele acelei monede pot fi șterse - nu depind de „anonimatul garantat” pentru a salva acele conturi. Ar fi rezonabil să luați în considerare utilizarea acestor fonduri, însă trebuie acționat cu multă prudență și operativitate.

Încă o notă despre GESARA: scopul său este de a institui un sistem economic global echitabil, onorabil și de a întării dreptu de prosperitate în întreaga lume. Nu este conceput pentru a oferi fiecărei persoane de pe planetă o sumă mare de bani, așa cum apare în unele dezinformări despre legislație. [ Mesajul din 26 august 2017 are o explicație cuprinzătoare a dispozițiilor economice ale legislației .]

*****Alimentele organice și dietele vegetariene sau vegane ajută la sănătatea și evoluția personală?”

Ascensiunea personală, progresul în conștientizarea spirituală și conștientă, vin din absorbția luminii, așa că haideți să vorbim despre modul în care dieta afectează acest lucru. Alimentele cultivate fără substanțe chimice (îngrășăminte și insecticide) sunt într-adevăr mai sănătoase, însă stresul creat de costul acestor alimente duce la anularea beneficiilor, căci stresul dezechilibrează sănătatea minții, corpului și spiritului - toate acestea ducând la estomparea luminii în corp și slăbind, astfel, imunitatea. 

Legumele și fructele proaspete sunt cele mai nutritive, deoarece conțin cea mai benefică lumină; de altfel, când boabele măcinate și leguminoasele nu sunt tratate cu substanțe chimice toxice, acestea conțin și multă lumină. Mulțumiți pentru orice mâncați și trimiteți-vă intenția ca hrana să servească binelui vostru cel mai înalt.

Unii oameni simt că organismul lor are nevoie de carne, fructe de mare și produse lactate pentru a-și menține sănătatea, iar alții consideră că corpul lor este mai sănătos fără acele alimente. Dincolo de orice dietă determinant este modul în care sunt tratate animalele a căror carne sau lapte le consumați. Animalele din lanțul alimentar au un acord la nivel sufletesc cu omenirea pentru a-i oferi hrană în schimbul recunoștinței, respectului și tratamentului „omenesc” în timpul vieții lor și să moară cu blândețe și demnitate. Procesele de fabricație la nivel industrial, în marea lor majoritate, încălcă în mod grav partea umană a acestui acord și, de-a lungul veacurilor, animalele, domesticite și sălbatice, au fost tratate brutal. Comportamentul lipsit de omenie al oamenilor între ei și între ei și animal, a făcut ca planeta Pământ să se cadă în spirală de la densitatea a cincea la densitatea a treia (partea ei cea mai de jos) și acolo stă și se complace omenirea de mii și mii de ani.

Sufletele care se încarnează ca animale au inteligență și emoții, iar familiile lor se iubesc la fel ca și voi. Când animalul experimentează traume de viață și de moarte, acea energie rămâne în corpul și psihicul lui iar când intră în Nirvana, are nevoie și i se oferă aceeași vindecare personalizată de care are nevoie, la fel ca sufletele care au părăsit un corp uman.

Ca parte integrantă a energiei iubirii necondiționate a Creatorului, fiecare viață din regatele voastre animale și vegetale este un suflet cu grade diferite de conștiință. La nivelul de specie, cetaceele sunt cele mai conștiente și spiritualizate suflete evoluate de pe Pământ - ele s-au oferit voluntar să se întrupeze acolo sub forme de mari dimensiuni pentru a ancora în adâncurile oceanului lumina radiată de la civilizațiile îndepărtate ale universului.. Gândiți-vă și la regatul plantelor. Fiecare sămânță știe când să înceapă să crească și ce să devină - iarbă, copac, floare, fruct, cereale sau legume - și fiecare adaugă o calitate incomensurabilă vieții tale și tuturor celorlalte suflete de acolo.  

Poate, mai ales în perioade de neliniște, cum ar fi acest moment, poate uitați că vă afectează și sunteți afectați de orice altă viață de pe Pământ. Necesitatea de a trăi în consonanță cu această conștientizare, contribuie la îmbunătățirea tuturor vieților cu care împarți planeta - aceasta este ascensiunea personală și evoluția civilizației!      

Iubiți frați și surori, statornicia voastră în misiunea voastră a fost de neprețuit pentru a ajuta popoarele Pământului să „vadă lumina”, astfel încât să poată manifesta lumea dorită acolo unde viața este pașnică, armonioasă și iubitoare.

Toate ființele evoluate din acest univers vă onorează și vă susțin cu puterea iubirii necondiționate.

 https://www.matthewbooks.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu