Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 19 septembrie 2021

Experimentul 25 : unul dintre cele mai terifiante experimente privind istoria și evoluția omenirii.

 Marcus Gergely


„Experimentul „UNIVERSUL 25” este unul dintre cele mai terifiante experimente din istoria științei.
Oamenii de stiinta au incercat sa explice tiparele comportamentale ale societatii umane de azi analizand comportamentul unei colonii de șoareci.
Ideea „Universul 25” i-a venit omului de știință american John Calhoun, care a construit așa-numitul „Paradis al șoarecilor”, un spațiu special în care rozătoarele aveau atat alimente și apă din abundență, precum și un spațiu de locuit foarte mare si confortabil.
La început, a plasat patru perechi de șoareci in acest spatiu. Soarecii, in scurt timp, avand de toate din abundenta au început să se reproducă.
Asta a condus la creșterea rapidă a populației lor.
Totusi, desi aveau de toate si nu le lipsea nimic din ce si-ar putea dori un soarece, după 315 de zile, reproducerea lor a început să scadă semnificativ.
După 600 de zile, s-a format o ierarhie între ei, iar in aceasta noua structura au apărut așa-numiții „soareci nenorociți”, respectiv soarecii mai mari care au început să atace grupul.
Asta a facut ca mulți masculi să „se prăbușească” psihic.
Drept urmare, femelele, la rândul lor, au devenit agresive față de puii lor.
Pe măsură ce timpul a trecut, femelele au prezentat un comportament din ce în ce mai agresiv, au inceput sa se izoleze și a aparut o lipsă de dispoziție pentru reproducere, desi era actul ce le producea cea mai mare placere.
Asta a condus la o natalitate scăzută și, implicit, la o creștere a mortalității la soarecii mai tineri.
Apoi, a apărut o nouă clasă de masculi, așa-numiții „șoareci frumoși”.
Acestia au refuzat să se împerecheze cu femelele sau să „lupte” pentru spațiul lor.
Le păsa doar de mâncare și de somn.
La un moment dat, „masculii frumoși” și „femelele izolate” alcătuiau majoritatea populației.
Odată cu trecerea timpului, mortalitatea juvenilă a ajuns la 100%, iar reproducerea a ajuns la zero.
Soarecii au ajuns astfel sa fie pe cale de dispariție. In acest proces decadent a aparut homosexualitatea si în ciuda faptului că exista mâncare din abundență, a aparut si a proliferat canibalismul.
La doi ani după începerea experimentului, s-a născut ultimul pui al coloniei.
Până în 1973 a murit si ultimul șoarece din Universul 25.
John Calhoun a repetat același experiment de 25 de ori și de fiecare dată rezultatul a fost același.
Lucrarea științifică a lui Calhoun a fost folosită ca model pentru interpretarea colapsului social, iar cercetările sale servesc drept punct central pentru studiul sociologiei urbane.”
Text al unui medic olandez.
_____________________________
Comentariul meu:
Din păcate, da, există o analogie între comportamentul șoarecilor din acest experiment și natura umană, la fel cum s-a demonstrat că există o analogie și între experimentele lui Pavlov și comportamentul uman.
Ceea ce noi, majoritatea, ne încăpățânăm cu înverșunare să nu înțelegem și să nu acceptăm este că trăim într-o lume a dualității.
Nu vrem să acceptăm că aici, pe Pâmânt, în corp fizic, există atât bine, cât și rău.
Cine vrea Binele absolut va trebui să meargă în Rai, iar cine vrea Răul absolut (și din păcate, există și astfel de indivizi pe planeta asta) va trebui să meargă în Iad.
Aici, pe Pământ, nu vor găsi niciodată doar Binele, cum nu vor găsi niciodată nici doar Răul. În această lume materială am fost, suntem și vom continua să fim mereu sub incidența ambelor principii: bine și rău.
Experimentele astea repetate cu șoarecii demonstrează clar și limpede că dacă (aici, în lumea fizică) totul e doar bine, nu avansăm de fapt spre mai bine, ci spre mai rău.
În cazul oamenilor, când totul e doar roz în exterior (gen tehnologie super-avansată și când totul se rezolvă cu un singur click etc), spre asta se tinde și asta se promovează din toate părțile. Dar nivelul de conștiință nu crește din exterior dacă din interior rămânem în continuare niște simple mamifere raționale, niște Mașinării Umane programabile, care nu acționează, ci reacționează sub impulsurile lenei, a letargiei, a invidiei, a lăcomiei, a geloziei, a furiei, a orgoliului etc,
atunci, în profunzime (respectiv în conștiință) lumea va stagna, după care se va degrada din ce în ce mai mult, chiar dacă aparent la suprafață avem de toate și credem că „am evoluat”.
Poate că a venit timpul să facem un duș rece, să ne dăm singuri două palme și să ne trezim cu adevărat, să găsim curajul să privim adevărul în față, exact așa cum este, fără ocolișuri, fără menajamente, fără justificări, și abia apoi să începem să construim o lume „mai bună”.

Dacă vrei să vizionezi cum s-a desfășurat experimentul fă click pe link shorturl.at/zADS5

https://www.youtube.com/watch?v=7CXj0AGuh4c

3 comentarii:

  1. Nu faceti dus rece , nu va dati palme si nici nu sperati la ‘’trezirea’’ de masa . Adevarul ?!. ..puneti ghilimele , care adevar ?!
    Dl Calhoun impreuna cu toti ceilalti oameni de stiinta controlau totul. Ei putea decide soarta intregii colonii. Puteau interveni oricand in ajutor sau in detrimentul coloniei functie de propriul scop sau interes. Ei erau deci , zeii sau dumnezeii pastrandu-ne in tiparul analogiei .Va scapa din vedere acest aspect ?!
    Pe de alta parte , cine poate in conjunctura actuala defini binele si raul ?! Cine-si aroga acest privilegiu , acela de-a sti sau detine pe unul sau pe celalalt ? Un macelar este un om bun sau un om rau ?! Dac-o intrebi pe ma-sa , nevasta sau pe copiii lui , vor spune ca-i un om bun , daca-l intrebi pe animalul pe care-l ucide , acela va spune ca este un om ‘’rau’’ , malefic , la fel cum sunt priviti si cei de-i mananca carnea , de catre el . Animalele cuvanta frati cuvantatori(ne) , nu mai zambiti si nu va bazati doar pe faptul ca nu le puteti auzi . Cuvanta si au multe de spus si noi , multe de-nvatat de la ele dar... nu facem asta. La ce s-ar potrivi ?!
    Sa presupunem ca dualitatea este ‘’adevarul ‘’realitatii ce tocmai o experimentam si ca virgula karma este reglatorul acestui aspect , atunci , de ce nu este universal valabil/a ?! Ba este ziceti ? Daca da , atunci de ce atat de multe civilizatii prospera la ‘’blana’’ atunci cand mediul le e propice ?
    Problema civilizatiei noastre , este constiinta sau sa ma exprim precum dvs. ‘’nivelul de constiinta’’ este prea .. mic , prea jos sau prea cum ?! De cand constiinta precum iubirea suporta grade de comparatie , conjugare sau de cand poate fi cuantificabila ?! Constiinta ESTE domnule , iubirea este , ura , frica toate sunt in ‘’ Acum ‘’ si ‘’Aci’’ cum zicem noi romanii. Haideti sa vedem analogia.
    Zeii nu va/ne permit sa vedem . Pot vedea doar cei in ‘’acum’’ , cei cu constiinta , oamenii reali cum ii definea cineva. Ceilalti nu pot oricat s-ar strofoca .Sunt multi care cred ca vad da-i doar logica din mintea lor si acestia alimenteaza minciuna . Sa vezi inseamna mult mai mult . Mult mai mult. Atat de multe intra-n ecuatia asta incat nu realizam amploarea fenomenului pentru ca suntem extrem de limitati de catre ei. Sa vezi inseamna in linii mari , sa fii inradacinat la tot si toate. Nimeni sa nu treaca peste sau pe langa tine fara de stiinta ta sau far’ de constienta ta. Nimeni si nimic. Pe langa noi , inclusiv pe langa mine - nu creada cineva ca io ma consider aparte , trec toate fara sa le constientizam . Nu avem acces la cunoasterea universala , la tehnologie , la nimic ce poate schimba cu adevarat fata lumii . Credeti ca de bine am ajuns aici ?! Pe bune ?!
    Nu domnule , nici de prosti sau destepti. Avem ‘’frana de mana’’ trasa pentru ca asta suntem , soareci . Suntem soarecii din studiu .O civilizatie de observat si lepadat oricand . Centura ne tine-n frecventa asta . Nu uitati Pangeea , Lemuria si Atlantida , cele mari de dinaintea noastra . Toate au pierit pe mana zeilor si nu a lor cum credeam si eu pana acum. Zeii se distreaza si ce e si mai hilar, cu acordul nostru. Vom pieri. Dar inainte de asta sunt curios cum sau care-i lumea aia mai buna care in opinia dvs trebuie construita ?! Cum ar arata sau cine s-o construiasca ?! Ce credeti dvs ca ar trebui facut ?!
    Suntem deja in stadiul frumosilor obezi si lenesi , a femeilor nervoase si frustrate , a homoxexualilor patimasi si-a natalitatii scazute . De moartea juvenila sau canibalism ce sa mai vorbim... Suntem deci in ceasul al 13-lea , cum vedeti dvs trezirea ( ce-i aia ?! ) si schimbarea ?! ~ ... is curios.
    Va multumim,


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt ales Toate se realizeaza prin Iubirea Neconditionata!este Iubirea divina este Dumnezeu prin toate si in toate!

      Ștergere
    2. Da,dacă,raportându-te la Divinitate,te gândești la SURSA PRIMORDIALĂ,nu la cei la care se închină cei din curentele religioase: biserica creștină(ortodoxă și catolică), budiștii ori musulmanii.Deci,fără: Yahve, Budha, Alah;ăștea sunt creați tot de Sursă dar,după ce li s-a atribuit Liberul Arbitru,și au primit spre administrare tărâmuri, și-au renegat originea și s-au declarat primii creatori. C.M.

      Ștergere