Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 15 septembrie 2021

Conversație cu Federația Luminii/ 08 sept.2021

de Blossom Goodchild

Traducere Const.Mihăilescu

Blossom: Ei bine, în cele din urmă, reușesc să vă salut din nou. Datorită circumstanțelor mele actuale și, prin urmare, a energiei mele, comunicațiile noastre au fost puține .Totuși, încercăm (încă o dată) să vedem dacă putem face ca acesta să funcționeze. Putem?

Federația Luminii : Cu siguranță putem; facem tot posibilul. Pentru că știm și, Blossom Goodchild, că nu numai că Energiile personale pot afecta liniile noastre de comunicare, dar și pe cele ale Întregului. Bineînțeles, spunem bun-venit fiecărui participant la această conversație.

Bl: Mulțumesc. Cineva a întrebat cu privire la rostirea mantrei EU SUNT LUMINA ! EU SUNT IUBIREA ! EU SUNT ADEVĂRUL ! EU SUNT ! dacă ne afectează în vreun fel ADN-ul?; asta pentru că conștiința noastră, gândurile, cuvintele, convingerile, toate ne afectează celulele corpului fizic, nostru care ne conține ADN-ul. Se activează ADN-ul nostru divin, cum e activat, mai exact și în ce mod?

F.L.: Aceasta este într-adevăr o întrebare remarcabil de înțeleaptă. Răspunsul este DA.

 Mulți dintre voi ați descoperit în multe feluri magia acestei mantre și modul în care aceasta vă poate centra. În momente de disperare, de frică, de bucurie, de tristețe, de înțelegere, de frivolitate etc... impactul acestor cuvinte este mult mai puternic decât al oricăror cuvinte sau expresii emise.

Menționăm din nou că ordinea de pronunțare (mai întâi EU SUNT LUMINA și apoi EU SUNT IUBIREA, sau invers, nu modifică codurile și modul în care aceasta afectează, căci nu secvențele ci configurația generală este cea care produce efectele.

Menționăm că sentimentul cu care aceste mantre sunt emanate contează cel mai mult.

Bl.: Totuși, ca să fiu sinceră, uneori simt ca le pronunț fără un anume sentiment !?

F.L.: Cu toate acestea, efectul este garantat deoarece codificarea a fost deja încorporată în ființa ta la prima pronunțare care a avut loc cu un sentiment puternic. Celelalte meditații, cu același conținut, recunosc adresa și ambientul ...emoțional al acelui moment.

Bl.: Ce anume produce activarea?

F.L.: Schimbarea vibrației a TOT CE EȘTI TU. Acesta este motivul pentru care efectul său se produce atât de rapid / instantaneu. L-am asemăna cu o cameră întunecată în care, la un moment dat, acționezi asupra întrerupătorului instalației de lumină. Imediat se luminează camera. Codificarea din cadrul cuvintelor va „aprinde” Lumina iar Vibrația frecvenței mai înalte va ieși la iveală. Asta va crește chiar pulsul și temperatura sângelui tău.

Bl.: Este înțelept să fie așa?

F.L.: Dacă nu ar fi, nu s-ar întâmpla. Din nou, fă o comparație: asemănați-l cu o oală în care fierbeți ceva aromat. Când se atinge o anumită temperatură, aroma începe să se degaje.

Bl.: Păi, în situație obișnuită, sângele nostru nu are temperatura corectă?

F.L.: Nu.

Bl.: Pe bune? Este dificil pentru mine să te cred, deoarece nu știu nimic despre acest gen de lucruri. Adică în situație normală (nu în momentele pronunției mantrei) sângele din corpul nostru nu are temperatura potrivită?

F.L.: Nu, deoarece, de obicei, ființa umană obișnuită nu este în parametri (nota C.M.: nivelul maxim de stare, de satisfacție, de performanță, rareori se menține la nivel maxim). Ființele fizice se străduiesc mereu să ele și totul să se mențină la un nivel de funcționare cât mai înalt, adică, cum spuneți voi, să funcționeze ca ceasul. Și, pentru aceasta, majoritatea chiar se străduiește.

De fapt, nu ar trebui să se depună eforturi pentru a atinge acești parametri, dacă s-ar înțelege că tot ceea ce aveți nevoie se află în voi (și că intenția contează cel mai mult, nu efortul fizic; n.m.) Altfel spus, ar trebui să vă descoperiți și să vă folosiți HARUL. Depinde de modul în care reușiți să mențineți curgerea fluxului vieții, care ar putea fi asigurată doar prin absorbția și integrarea energiilor benefice și refuzarea celor care vă conturbă și vă fac rău.

 Din păcate, vi s-au administrat multe, multe moduri prin care vi se introduc, în anumite doze, sisteme și proceduri care să vă producă daune la nivel fizic , psihic ori mental. Astăzi funcționarea corpului fizic, mental și psihic nu mai seamănă cu originalul.

Acel „mai puțin decât e necesar ” se regăsește chiar și nou-născuților iar procesu degenerativ a început cu multe veacuri înainte. Față de profundul trecut, diferența este colosală actual.

Copiii Luminii care s-au reîncorporat sau care au intrat în planul Pământului pentru prima dată, au o intensitate de vibrație încorporată mai mare. Am spune că sunt mai pregătiți să facă față energiilor malefice.

Bl.: Dar cum se poate întâmpla asta? Prin ceea ce spui, eu înțeleg că ADN-ul nostru a fost afectat de întuneric.

F.L.: Corect. Totuși, nu în totalitate, căci energiile sunt mult mai puternice și mai înalte acum, chiar dacă mulți ar crede că nu este așa, din cauza a ceea ce văd că se întâmplă acum pe Pământ.

Am putea numi acești copii „generația sacră”, pentru că vin cu un ADN schimbat. În ceea ce-i privește pe copiii denumiți „de cristal” și „ indigo”, ei trebuie să lupte pentru a-și păstra Lumina pură cu care au venit.

Bl.: Scuză-mă, putem reveni un moment la asta?; pentru că sunt un pic confuză. Ne spuneți că, copiii care se nasc acum au un ADN diferit, ...nemodificat de-a lungul timpului ...dar copiii indigo și de cristal care vin sau au venit au un ADN-ul modificat?

F.L.: Da. Cu toate astea, ADN-ul lor nu reprezintă cine și ceea ce sunt ei. Copiii de cristal și indigo au venit cu o vibrație mai mare ... mulți pentru prima dată. Cu toate acestea, aveau ADN-ul „mai mic decât”,în timp ce, în zilele noastre, bebelușii intră, nu numai cu ADN nemodificat ci și cu o vibrație mai înaltă a luminii.

Bl.: Uau ... trebuie să fie destul de speciali !.

F.L.: Da, trebuie să fie. Sunt. Căci ei sunt NOILE ANCORE DE LUMINĂ ... care ajută întregul sistem..

Bl.: Ok ... ne-am îndepărtat puțin. Deci, practica pronunțării mantrei ne schimbă de fapt ADN-ul?

F.L.: Da. Datorită implicării sale imense în cadrul procesului de codare. Reformează literalmente TOT CEEA CE SUNTEȚI.

Bl.: În ce?

F.L.: În CINE EȘTI!

Bl.: Cine sau ce sunt?

F.L.: LUMINĂ. Vă întoarceți la Sinele vostru Divin, la Lumina voastră Divină.  

Bl.: Păstrându-ne forma umană?

FL: Da. CU CÂT MAI REPEDE RECUNOȘTI CINE EȘTI, CU ATÂT ÎȚI VA FI MAI UȘOR SĂ-ȚI AMINTEȘTI ȘI SĂ DEVII CINE EȘTI.

Dragi suflete, știm ce simțiți când vă confruntați cu asemenea tulburări și confuzii. Totuși, vă cerem să faceți tot posibilul să vă detașați de ceea ce vedeți și auziți ! Dacă ceea ce vedeți și auziți este de neevitat, atunci măcar NU-L SIMȚI ȚI ! (n.m.: nu vă implicați emoțional). SIMȚIȚI DOAR CĂ SUNTEȚI IUBIRE !

Bl.: Unii spun (și eu sunt de partea lor): „ Este ușor să dai sfaturi, dar încearcă să trăiești o zi aici jos, acum” ..

FL: Acum, ce Blossom?

Bl.: Înțeleg din ce în ce mai mult înțelepciunea și învățăturile voastre. Bine, poate la un nivel diferit. Concluzia ar fi că, indiferent ce se întâmplă ... indiferent de ce vedem și auzim,...NOI SUNTEM IUBIRE ... și singura cale de ieșire din această mizerie este să FIM / SUNTEM IUBIRE, continuu. Pentru a permite Iubirii să curgă prin noi în / ca ȘTIINȚĂ CINE SUNTEM. Pentru ca nimic altceva să nu ne poată afecta, în schimb, noi să-l putem influența în bine.

FL: Bravo!

Bl.: Cred că foarte de mulți dintre noi se mișcă / văd prin ceață. Nu avem nicio idee unde, când, cum vom ajunge să CUNOAȘTEM cine suntem și că, de fapt, suntem foarte puternici, cu adevărat.

Cel mai ușor și mai repede ne putem apropia de MARELE EVENIMENT ... SCHIMBAREA ... PODUL este să emitem MANTRA, mereu și mereu. Oare acest film nebun își derulează ultimul episod?

F.L.: Dragele suflete care au ales să locuiască pe planeta Pământ în acest moment cel mai transformator se pot considera privilegiate...căci voi începeți să ȘTIȚI ... ȘTIȚI ... ȘTIȚI ..și să vă amintiți.

 Bl.: știm ce, cât ?

F.L.: Să ȘTIȚI CÂT NOI. Să știți tot, sau aproape tot. Pentru că noi toți, una suntem. Când vei crede că deja știi totul, înseamnă ca abia ai intrat pe calea cunoașterii.

Bl.: Alo, ce ... tocmai ai luat o tequila, sau mai multe?

F.L.: Blossom ... chiar dacă ultima propoziție pe care am oferit-o poate părea a fi o prostie ... știi că are sens. Nu crezi?

Bl.: Cine știe, poate eu am servit cinci tequila !! Oh, ok ..se prea poate ca . undeva în mine ... non-sensul să aibă un sens perfect.  

F.L.: Pe măsură ce Energiile se întăresc, și Mama voastră Pământ vă ajută, vă veți amintiți motivul pentru care v-ați oferit să fiți aici, în acest moment, cel mai propice Planetei tale

Cât de binecuvântați sunteți, dragilor !!

STRĂLUCIRE. STRĂLUCIRE. STRĂLUCIRE.

CONTINUAȚI SĂ STRĂLUCIȚI și VEȚI VEDEA, VEȚI ȘTI, VEȚI FI.

Bl.: Vă mulțumesc, băieți. Atât de minunată a fost această conexiune... Mi-era dor să fac asta. Cu Recunoștință. În serviciul Iubitor. EU SUNT. 

--------------------------------------------------------------------------------------------

Actualizare despre Goody, soțul meu. Toate tratamentele medicale s-au oprit și ne rugăm ca, dacă este voința Divinului, el să rămână pe planetă. Dacă este însă timpul să plece ... atunci să facă asta fără durere și să treacă prin văl pentru a continua să strălucească frumoasa Lumină dintr-un alt loc. 

https://www.blossomgoodchild.com

Un comentariu: