Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 5 septembrie 2021

BENJAMIN FULFORD: Raport - Semnale ale retragerii afgane; începutul unei noi ofensive anti-cabală.

by Eduard Morgan/23 aug. 2021

Prăbușirea guvernării SUA în Afganistan este începutul unei noi ofensive majore împotriva mafiei khazare, spun surse din Pentagon. Povestea publică este că armata SUA se retrage din Afganistan și Orientul Mijlociu pentru a se concentra asupra Chinei. Cu toate acestea, surse din Pentagon spun că trupele sunt de fapt redistribuite în SUA și Europa pentru a face față celor cinci coloniști care au preluat guvernele civile în G7. Cu alte cuvinte, a început mult așteptata ofensivă de toamnă din 2021. Dacă te uiți la videoclipurile cu avioane în zbor, poți observa că nici un jet de gaze de eșapament nu mai sunt emanate, așa cum s-ar întâmpla cu un jet real. Cu alte cuvinte, observarea decolării avioanelor pare să fi fost organizată pentru a informa lumea că lucrurile s-au schimbat.

Un alt semn că evenimentele din Afganistan nu au fost orchestrate de falsul regim american Joe Biden este faptul că așa-numitul secretar al apărării a fost obligat să ordone avioanelor civile să evacueze traficanții de droguri de pe aeroportul din Kabul după ce armata SUA a refuzat.

https://mobile.twitter.com/SecDef/status/1429433762367131658

Această apariție a forțelor speciale talibane instruite și echipate de SUA care patrulează în Kabul este un semn ... că armata SUA este responsabilă de situația afgană.

https://komonews.com/news/nation-world/badri-313-elite-taliban-special-forces-with-us-gear-weapons-seen-patrolling-kabul

Vom vorbi mai multe despre ce se va întâmpla în continuare, dar mai întâi, trebuie să ne confruntăm cu dovezile incontestabile conform cărora clasa politică din majoritatea țărilor occidentale a fost compromisă și nu mai reprezintă democrația sau voința oamenilor.

Situația din Canada pe care am întâlnit-o în vară ilustrează depravarea criminală a guvernelor civile din majoritatea țărilor G7. Vama de pe aeroportul din Vancouver nu mai indică căi de acces pentru canadieni și străini, ci pentru vaccinați și nevaccinați.

Când i-am spus ofițerului vamal că nu sunt vaccinat și că nu accept să fiu testat, și că dacă mă forțează îi voi aduce în fața instanței, ea mi-a comunicat că nu voi fi lăsat să mă îmbarc pentru cursele interne. Mi-a sugerat să accept să fiu tamponat pe obraz și să plătesc hotelul de carantină aprobat de guvern, dacă doresc o vacanță fără probleme. În cele din urmă, am plătit 1.500 de dolari canadieni pentru trei nopți într-un „hotel de carantină”. Personalul mi-a spus că hotelul lor primește din suma de 500 $ (pentru o noapte de cazare) doar 129 $, restul este canalizat spre tot felul de „intermediari” legați de guvern. Cu alte cuvinte, vama canadiană orientează pasagerii către hotelurile legate de guvern pentru a finanța o nouă clasă de paraziți COVID.

În orice caz, „carantina” a fost o glumă și am plecat după o noapte (pe care oricum trebuia să o petrec la Vancouver) fără ca nimeni să ridice un deget pentru a mă opri. Nimeni nu m-a amendat pentru că știau că îi voi aduce în instanță și le voi cere să dovedească că există COVID-19, lucru pe care nu îl pot face.

Mai aproape de destinația mea din BC în Vanderhoof se află ceea ce pare a fi o tabără de carantină.

În ciuda acestui fapt, este posibil ca guvernul canadian să fi depășit chiar și guvernul Israelului la procentul de persoane injectate anti-covid. Cu toate acestea, se pare că nu tuturor canadienilor li s-au administrat injecții toxice; s-ar putea să avem o situație precum cea din Israel, în care mulți cetățeni au fost injectați cu soluție salină (nu cu vaccinul anti-covid, care este o otravă) pentru a-i determina pe oamenii din țările lumii a treia să accepte pericolele experimentale ca „sigure”.

Am trimis următoarea scrisoare către biroul de afaceri publice al armatei canadiene: DRAGI DOMNI ȘI DOAMNE, VĂ ADRESEZ ACEASTĂ SCRISOARE PENTRU A VĂ ÎNTREBA DACĂ MINISTERUL APĂRĂRII CANADIENE A CONFIRMAT INDEPENDENT EXISTENȚA SARS-COV-2. M-AM ADRESAT ȘI MINISTERULUI SĂNĂTĂȚII și CDC DAR NIMENI NU MI-A PUTUT CONFIRMA DEPISTAREA ȘI IZOLAREA virusului SARS-COV-2.

TESTUL PCR INTRODUS  A FOST INVALIDAT ȘTIINȚIFIC DE MULTIPLE CURȚI DE DREPT INCLUSE ÎN ALBERTA.

DACĂ GUVERNUL NU POATE DOVEDI CĂ SARS-COV-2 EXISTĂ, ATUNCI VACCINAREA ȘI BLOCAREA DEPLASĂRII OAMENILOR SUNT INFRACȚIUNI, ÎN CONFORMITATE CU DECIZIILE TRIB. DE LA NUREMBERG.

De aceea, dacă Ministerul Armatei și Sănătății Canadiane vor proceda la impunerea tratamentelor anti-covid. împotriva unui virus neconfirmat și nedovedit științific, cei care au impus aplicarea acestor măsuri vor fi acuzați de fraudă, LA CURTEA INTERNAȚIONALĂ PRIVIND CRIMINALITATEA, conform părerii unanime a ORGANIZAȚIILOR INTERNAȚIONALE DE AVOCATURĂ.

Nu am primit niciun răspuns de la ei, deoarece acest raport a fost publicat. În orice caz, faptul că Justin Castro Trudeau se referă, de fapt, la Hillary Clinton ca lider al SUA, arată ceea ce știam deja că este o unealtă plantată de mafia khazară. El știe că Biden este o marionetă, un fals președinte și se raportează la Clinton (gruparea Rockefeller) ca fiind adevăratul său șef.

https://www.brighteon.com/62075a11-b79a-4594-b16c-872fbacd5fb4

Castro a fost forțat să convoace alegeri pentru 20 septembrie, presupun pentru a „profita” de popularitatea Covid-19.

Sursele noastre spun că acest agent Rothschild / Rockefeller va fi eliminat.

Celălalt agent Rothschild, care va dispărea în curând este președintele Franței, Emanuelle Macron. „Depozitul de 1 miliard de dolari ai lui Macron, depus în bănci din Insulele Cayman, a fost confiscat. Se pare că Macron „este pe punctul de a fi aruncat sub autobuz ”, așa a descris situația o sursă din Mossad.

Represiunea din ce în ce mai drastică din Australia este un alt semn al disperării guvernului.

Faptul că o ceremonie satanică a fost difuzată în „prime time” în Australia este un semn clar că regimul de acolo pierde teren..

https://nationalfile.com/video-australian-broadcasting-corporation-airs-weird-satanic-scene-during-botched-broadcast/

Apelurile din ce în ce mai isterice pentru represiuni ulterioare ale Covid-19 sunt de fapt un semn de slăbiciune. Ele eșuează pentru că se bazează pe minciuni. Aceste tweet-uri ale „fostului agent CIA” (nu există așa ceva) Bryan Dean Wright exprimă modul în care cei de la CIA și Pentagon văd situația: „Există aproape o credință universală că America și lumea se află într-unul dintre cele mai periculoase și neprevăzute timpuri din istoria modernă ..”.

AMERICANII SUNT FURIOȘI, deși sunt împărțiți în ceea ce privește existența COVID.

PROBLEMA EXISTENȚIALĂ ESTE CĂ AMERICA NECESITĂ O BUNA DIRECȚIE PENTRU A DIRIJA ACEASTĂ NAVĂ. DIN PĂCATE conducerea federală este slabă, îmbătrânită și coruptă. BIDEN ESTE CORUPT ȘI ANACRONIC. LEGISLATURA EXPRIMĂ VOINȚA CABALEI .

EXISTĂ TEAMĂ ȘI ÎNDOIELI ASUPRA REUȘITEI EXTRAGERII DIN AFGANISTAN A PERSONALULUI AMERICAN. AMERICA ÎȘI DOVEDEȘTE LIMITELE, ȘI ACUM LUMEA O ȘTIE. ” HTTPS://TWITTER.COM/BRYANDEANWRIGHT/STATUS/1427665806528221185

Ceea ce trebuie să înțeleagă CIA este că sistemul politic din Washington DC este destrămat și nu mai poate fi reparat. În prezenta situație, nu există nicio modalitate în care vreun președinte ar putea „face America din nou mare”; căci vorbim despre un deficit de peste 200 de miliarde de dolari. Ceea ce avem acum este un regim Rockefeller / Rothschild finanțat de chinezi.

Chinezii le dau bani pentru că, în schimb, li se promite controlul asupra presupușilor aliați precum Japonia, Coreea și Australia. Din punct de vedere militar, ceea ce trebuie făcut acum este simplu:

-) în primul rând, guvernele civile care comit crime de război bazate pe minciuni (adică majoritatea celor din G7) trebuie înlăturate.

-) controlul Rockefeller / Rothschild asupra asociațiilor medicale și a companiilor farmaceutice trebuie să dispară cât mai curând posibil. Din acest punct de vedere, filmul James Bond „On the Majesty’s Secret Service”, oferă un plan de acțiune. Aceste filme sunt în mare parte non-ficțiune în conformitate cu MI6. În acel film, Bond ucide un criminal transnațional elvețian care șantajează lumea cu arme bio care modifică genele. Pentru a-l ucide, lui Bond i se distruge laboratorul elvețian pe vârful muntelui.

Ceea ce trebuie făcut acum este ca actuala generație Bond să distrugă complexul de sub munții de la granițele Elveției, Austriei și Lichtensteinului. Mass-media coruptă trebuie să fie ocupată de armata White Hat și forțată să raporteze adevărul. Aceasta va însemna ocuparea complexului hi-tech Google / Facebook / Apple din Palo Alto, California. Trebuie să însemne, de asemenea, preluarea complexului informațional CNN.AT & T din Atlanta, Georgia.

Rețeaua de informații cu cinci ochi, care include SUA, Marea Britanie, Canada, Australia și Noua Zeelandă, așteaptă, de asemenea, o întâlnire în această toamnă între Societatea Dragonului Alb și Familia Dragonului Asiatic.

Acest lucru va fi necesar pentru a configura un sistem care să înlocuiască sistemul Rockefeller / Rothschild în prezent corupt și fără speranță. Până când nu va avea loc această întâlnire, așteptați-vă la o nouă spirală descendentă în Occident.

Acest lucru este necesar pentru a trezi băutorii rămași și sclavii vaccinului. Sistemul lor chiar a eșuat și trebuie înlocuit.

Deocamdată, agențiile militare și de informații din Occident vor continua cu strategia lor bazată pe instanțe în care cer autorităților să demonstreze că pandemia este reală.

Amintiți-vă că sataniștii au puterea de a înlocui un Papă cu un om mascat care susține vaccinul.

Aceasta înseamnă că trebuie să-i atacăm fără cruțare și la cele mai înalte niveluri, până când se predau complet; după care va urma eliberarea planetară.

Când eram pe punctul de a intra în direct, MI6 a comunicat următoarele despre situația din Kabul: „UTILIZĂM RAPID TOATE AVIOANELE MILITARE PENTRU ÎNTRAREA ȘI IEȘIREA DIN KABUL. RUSII NU-ȘI ASUMĂ NICIO OBLIGAȚIE privind detensionarea situației. AȘTEPTĂM FORȚELE STABILE SAU ALE GUVERNELOR CIVILE. VEDEM O COLABORARE IMINENTĂ A STATULUI PROFUND CU CIA ”.

 https://prepareforchange.net/2021/08/26/benjamin-fulford-8-23-21-report-afghan-withdrawal-signals-start-of-new-anti-cabal-offensive

Source: https://benjaminfulford.net/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu