Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 17 august 2021

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII/ 03 aug.2021

de Blossom Goodchild,

Traducere Const. Mihăilescu

Blissom: Bună ziua! Am încercat ieri să iau legătura cu voi dar n-am reușit.. Iată că acum încerc din nou. Deci, sunteți de găsit?

Federația Luminii: Suntem într-adevăr, Blossom. Întotdeauna cel mai bine e să amânați, atunci când fluxul nu curge și să reluați altă dată. Înțelegem că sunteți îngrijorați în legătură cu comunicarea dintre noi, gândindu-vă că „aceia” v-ar putea bloca.

Da. Este o chestiune atât de delicată și depinde foarte mult de zona în care locuiești; oricum, mulți își pun întrebări.

Blossom, suflet drag, și voi, sufletele care vă strângeți formând o mare Forță planetară, pe măsură ce „temperatura” confuziei și îndoielii crește, vă cerem să vă păstrați cumpătul și să vă amplificați curajul.

Vă cerem să vă „ȚINEȚI PĂLĂRIILE!”

Hah! Cu respect, am avut cinci pălării care s-au...dezintegrat!

Cu toate acestea, cu respect, ... nu puteți vedea, nu puteți simți cum se acumulează Energiile? Amplificarea tensiunilor din jurul vostru? Când noi spunem că „acestea sunt vremurile sfârșitului”, nu ne referim la Planeta voastră, anunțând sfârșitul Jocului, pentru ca noua Viață să înflorească din nou în completa ei plinătate.

Am spus că situația se va înrăutăți înainte de a se îmbunătăți (nota .C.M.: ne va fi mai rău înainte de a ne fi mai bine). V-am spus că veți avea nevoie de fiecare parte a Ființei voastre pentru a rămâne în joc.

În mass-media vs. se lasă puțin loc pentru Adevăr dar relațiile între sufletele care CUNOSC ADEVĂRUL ... se amplifică și se diversifică.

DACĂ AI ÎNCREDERE ÎN NOI ȘI ÎN CUVÂNTUL NOSTRU, ATUNCI SĂ ȘTII CĂ NU AVEȚI MOTIVE DE A EXPERIMENTA FRICA. Aceasta deoarece totul face parte dintr-un plan DIVIN.

Sper ca toți să facem tot posibilul pentru a ne ține de asta. Totuși, totul pare a fi o nebunie!!! Nimic nu pare a mai avea sens și multe suflete se tem pentru ceea ce urmează.

Iar noi vă spunem: ÎN VIITOR VĂ AȘTEAPTĂ SFÂRȘITUL ZILELOR ÎNTUNECATE NU ÎNCEPUTUL LOR.

Poate, dar nu prea cunoaștem când se va întâmpla !!? Pe măsură ce devenim mai conștienți de blocaje, acțiuni militare în forță etc. oameni care își pierd locurile de muncă, dacă nu sunt vaccinați ... este dificil să ne ținem de Adevărul pe care îl știm în interior.

ÎNCĂ ... TREBUIE. ESTE NECESAR CA ENERGIA DVS. SĂ RĂMÂNĂ ÎN ZONA DEPLINEI ÎNCREDERI.

Trebuie să fii conștient de Legea Atracției; doar atunci când vibrația ta se potrivește cu cea la care aspiri, în realitatea ta se poate manifesta ceea ce ți-ai dorit..

Noi, ca planetă, pare-se că suntem condamnați! Serios, băieți ... Eu înțeleg tot ce spuneți, cu toate acestea, cu siguranță știți că „aici jos” trebuie să fii creat dintr-un material sfânt, ca să reziști (ceea ce, oricum, se dovedește a fi o glumă acum.). Ori, poate să te droghezi pentru a te simți fericit.

Cei care sunt capabili să-și mențină vibrația la cote înalte ... trebuie să o facă și pentru cei care nu pot.

Acum se va cunoaște CEL MAI PUTERNIC dintre PUTERNICI.

TINE MINTE ASTA!

FIECARE ȘTIE SAU VA AFLA DE CE A FOST ALES TOCMAI EL SĂ FIE ACUM ȘI ACOLO.

Sunteți acolo pentru a „MENȚINE ȘI AMPLIFICA FORȚA”.

Vă spunem acest lucru ... chiar dacă „pare” că totul NU merge conform planului ...Trebuie să simțiți CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI ÎN INIMILE VS.

ACEST PLAN NU POATE EȘUA PENTRU CĂ ESTE DIVIN.

Spuneți asta cât mai multor oameni de pe planetă care au într-adevăr probleme cu tot ce se întâmplă. EU AM ÎNCREDERE în acest plan ... de care mă agăț.

Scoateți -vă toate dopurile care vă împiedică să ajungeți la Lumină și rămâneți acolo ! Chiar și atunci când flacăra sufletului tău pare că nu mai pâlpâie,... adună-ți puterea și amintește-ți cine ești.

TREBUIE SĂ AVEȚI ÎNCREDERE ÎN PLAN.

Păi, nu prea știm PLANUL !?

E suficient dacă ești convins că întunericul a căzut.

Nu prea veniți cu argumente; v-am mai spus asta!

Există atât de multe lucruri care demonstrează tuturor că există o vastă Trezire, milioane de suflete care își susțin drepturile pentru libertatea lor.

Milioane de suflete se trezesc și înțeleg că au fost mințite și controlate de forțele întunecate.

Sunt destule dovezi în jurul vostru, priviți cu atenție !

Cei întunecați nu mai dețin aproape nimic.

Totuși ... ni s-a mai spus asta și înainte și apoi cineva a mai scos „un iepure din pălărie”.

Blossom, am putea discuta la infinit despre aceasta.. Noi vă împărtășim doar ceea ce ȘTIM și pe care ne bazăm....

Problema principală în acest sens este factorul vs. de timp dar când schimbările vor deveni evidente, toată neîncrederea va dispărea.

Da. Cu asta sunt de acord.

Din perspectiva noastră, problema principală este ca voi să RĂMÂNEȚI ÎN LUMINĂ.

Da. Unii sunt într-un loc bun și fac acest lucru. Pe lângă dezamăgirea globală, există probleme personale, serioase uriașe, cu care mulți trebuie să se confrunte.. Asta te face să țipi în interiorul tău, să simți frustrare, și să ți se pară interminabilă așteptarea. De 50 de ani tot așteptăm, că ni s-au lungit urechile...Prea lunga așteptare macină încrederea..

Deci, care este alternativa ta, Blossom?

Adică să aleg: să beau, să mă droghez, să mă sinucid, să înnebunesc, să renunț, să cedez.. să înghit droguri, să înnebunesc, să renunț, să cedez ? ... Nu, nu aleg niciuna..

Corect. NU ESTE NIMIC ÎN CUNOAȘTEREA VOASTRĂ CARE SĂ VĂ ÎNDEMNE SĂ RENUNȚAȚI LA MISIUNEA VOASTRĂ.

FIECARE DINTRE VOI CUNOȘTE ACEASTA ÎN ADÂNCUL FIINȚEI SALE.

NU EXISTĂ CUVINTE PENTRU A DESCRIE ACESTA CUNOAȘTERE.

ESTE SIMPLU.

Și, prin urmare, DATĂ fiind ACEASTĂ CUNOAȘTERE ... VEȚI ÎNCEPE ȘI VEȚI CONTINUA. NUMAI DE VOI DEPINDE.....

Repetăm ​​ din nou :... nu am spus niciodată că aceasta este o plimbare, totuși, în toate acestea, vă cerem să credeți. Vă cerem să zâmbiți și să transmiteți dragostea voastră tuturor ...

Da, dar dacă-mi pun mască.......!

Vă cerem să vă conectați unii cu alții prin Lumina Sufletului vostru. Da. Medierile la scară globală sunt instrumente magnifice pentru ancorarea în Lumină. Totuși, vă sugerăm ca la fiecare respirație a voastră ...să ȘTIȚI că nu sunteți singuri.

Nu-ți pierde încrederea chiar și când simți că nu reușești ...

Sunteți războinici ai luminii și nu puteți da greș ...

NU VEȚI EȘUA ...

CU FIECARE RESPIRAȚIE... SIMȚIȚI LUMINA IUBIRII CARE CURGE PRIN FIINȚA VOASTRĂ ȘI CARE SE CONECTEAZĂ CU TOȚI CEILALȚI..

REPETAȚI MANTRA !

SIMȚIȚI PUTEREA DE A FACE ACESTA.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Prieteni, Prieteni, Prieteni ... O FAMILIE DE LUMINĂ ... Spui că nu știi care e Planul iar noi îți spunem că deja tu îl realizezi.

În inimile voastre există acel PLAN.

ȘTIȚI CĂ ESTE ADEVĂRAT ... nu-i așa?

Ei bine, nu știu exact cum va fi.

Dar tu o faci. Fiecare dintre cei treziți lucrează pentru asta deși nu-și vor aminti programul până când „clopoțelul nu va suna”

TIMPUL ESTE APROAPE ... DA, ESTE. Atunci veți experimenta SCHIMBAREA ENERGETICĂ..

Eliminați toate îndoielile! Îndepărtați orice frică !

LUMINA A CÂȘTIGAT BĂTĂLIA!

RĂMÂNEȚI ÎN CUNOAȘTERE ..

Căutați înăuntrul vostru și veți afla, căci acolo este ADEVĂRUL.

Am vorbit despre Monoliți, Liniile Ley, Grila, Cristalele, Câmpurile Magnetice, Portalurile, deschiderea plicurilor voastre ...

Să vorbim acum despre modul în care lucrați cu toții în cadrul acestui plan, în timp ce vă imaginați toate aceste lucruri comunicând între ele și declanșând următoarea „mișcare” ...

Scuze că te întrerup! Cu toate acestea, am auzit de la câțiva că plicurile lor au fost cu siguranță deja deschise.

Au avut o previziune a ceea ce urmează.

Ei spun că le-a schimbat viața pentru totdeauna.

Natural. Cu toate acestea, mai sunt multe de aflat.

Unii simt că dacă va apărea acel Val de Iubire atunci multe suflete se vor trezi.

Credeți-ne, Blossom, când spunem ... VA FI ȘI SE VA ÎNTÂMPLA TOT CEEA CE ESTE NEVOIE.

Însă a SIMȚI și a CUNOAȘTE IUBIREA din acest Val, nu înseamnă că vei înțelege brusc tot ceea ce este / are / va avea loc.

Mai mult, va exista o schimbare a Energiei Ființelor și a Sufletului. Cu toate acestea, vor fi mai multe „căderi” decât oricând în trecut. Va cădea tot ce a fost îndoctrinat și programat ...

Mulți vor găsi TOTUL atât de greu de înțeles ...și va fi atât de mult de lucru...pentru redresare...!

Cu toate acestea nu va mai fi atât de multă opoziție pentru a merge înainte.

Nu va mai exista ceea ce acum se chemă „putere obscură” care să spună neadevăruri și să tragă în mocirlă civilizația.

Va mai exista divizare (discriminare)?

O vreme ... până când ADEVĂRUL se va generaliza.

Acest Adevăr va fi mult mai accesibil fiecărui Suflet, deoarece Valul va atinge Inima și Sufletul în așa fel încât ADEVĂRUL va fi singurul care va avea trecere.

Mulți se vor „pocăi”.

Sună ca-n Biblie ! biblic. De fapt, mulți, mulți vor fi cei care vor atribui evenimentului o explicație biblică.

Blossom,... natura acestui EVENIMENT ține în exclusivitate de IUBIRE., indiferent de sursa din care a ajuns la tine. ...

Important e că în ACEASTA VIAȚĂ ... ACUM ...CEEA CE TREBUIE SĂ SE ÎNTÂMPLE SE VA ÎNTÂMPLA. IMAGINEAZĂ-ȚI ASTA, CUNOAȘTE ACEST ADEVĂR.

Trebuie să mai pun o întrebare pentru că foarte mulți și-o pun: Oare cei care ar putea fi în pericol din cauza celor introduse prin vaccin își vor reveni, se vor vindeca adică, cu ocazia „Evenimentului”? E o întrebare care-i „arde” pe mulți.

Nu dorim să ne concentrăm pe acest subiect (pentru a nu-i da putere ! n.m.)

Deși dorim ca în aceste comunicări să menținem energiile cât mai ridicate, mai ales în acest moment,

totuși vă amintim că există un plan Divin, legat de această chestiune.

Dacă și munții pot fi mișcați prin gând, încredere și ȘTIINȚĂ,... ... nu credeți că se poate produce vindecarea tuturor bolilor ?

Da. Cred..

Blossom, brusc ți-au încolțit o mie ce întrebări de pus.

UN PLAN DIVIN ESTE DIVIN ... și este apanajul DIVINITĂȚII.

„Iartă-i, căci nu știu ce fac !”, îmi vine în minte. (Educație catolică, ce să-i faci !)

ADEVĂRUL NU POATE FI DECÂT DIVIN.

-------------------------------------------------------------------------

* nota Blossom: În legătură cu soțul meu, Goody, mulțumesc tuturor care ne-ați trimis încurajări și urări de sănătate. Acum este acasă (urmând terapia indicată). Până la 12 august nu este prevăzută nicio scanare, pentru a vedea situația creierului. Bunătatea voastră iubitoare ne ajută și ne ține pe drumul cel bun, să credem în MIRACOLE. Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dvs. continuu. O SIMȚIM în fiecare zi!

https://www.blossomgoodchild.com/3rd-august/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu