Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 iulie 2021

Conversație cu Federația Luminii

Blossom Goodchild, 19 iun.2021

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom: Bună dimineața, vouă ! Iată, s-a ivit o altă ocazie de neratat. Se pare că devin din ce în ce mai conștientă de iluzie și totuși, este foarte diferit de ceea ce credeam că este iluzia. În acest sens, întunericul este ascuns atât de puternic de la vedere încât considerăm totul normal. Așa ați caracteriza iluzia?

 Federația Luminii: Bună dimineața pentru tine, Blossom, și pentru toate ființele de pe Pământ, care și-au găsit drumul spre această conversație.

FIECARE DIN VOI, SERVEȘTE LUMINA ... OFERINDU-ȘĂ LUMINA ... PENTRU CEL MAI ÎNALT BINE ... PENTRU ADUCEREA PLANETEI VOASTRE ÎN LOCUL SUPERIOR CARE I SE CUVINE...ȘI UNDE INTUNECUL NU POATE SĂ AJUNGĂ.  

În ceea ce privește iluzia despre care vorbești, Blossom, da, aceasta este una dintre multele ... chiar dacă această conversație poate vă va tulbura puțin mintea.

Bl.:Oh, sper să nu se întâmple!

FL: Ai dreptate în sensul că întunericul a ascuns, subtil ceea ce se consideră „normal”. Agendele ascunse, simbolurile ascunse, deși intențiile lor , de fapt, nu sunt deloc ascunse, demascându-se în diferite circumstanțe. Din păcate, simțurile, majorității dintre voi au fost amorțite, alterate din cauza multelor implanturi (dispozitive) și scheme inteligent inventate care v-au fost introduse în corp, în momente de restriște, de scădere a vibrației voastre ... astfel încât să nu poată fi depistate le nivel conștient, căci căile întunecaților sunt foarte viclene.

Ceea ce se întâmplă acum, în timp ce întunericul se stinge, este că cei care s-au trezit la „treceri” ... cei care și-au deschis inimile către CUNOAȘTEREA ADEVĂRULUI sunt capabili să „înceapă” să vadă prin această deghizare,

Vălurile se ridică pe măsură ce simțiți ADEVĂRUL, începeți să vă străluciți Lumina, să vă manifestați Forța, care ține întunericul departe de voi.

ADEVĂRUL DIN SUFLET ... se trezește din ce în ce mai mult ... și, pe măsură ce se recunoaște și se vede în tot ceea ce se întâmplă, tot ceea ce a avut loc ... ÎNȚELEGEREA a de ce este aici și de ce a fost ales să fie aici, acum … „Hits Home”.

Cu cât cineva s-a deschis mai mult către CUNOAȘTEREA a ceea ce s-a întâmplat .. cu atât mai mult începe să înțeleagă cât de PUTERNIC TREBUIE SĂ FIE PENTRU DEPĂȘIREA ACELOR ILUZII.

NUMAI ÎN VOI, ... ÎN INTERIORUL INIMILOR VOASTRE ... VOI ȘTIȚI CEEA CE ÎNCERCĂM NOI SĂ VĂ EXPLICĂM ... CUNOAȘTEȚI PREA BINE DE CE SUNTEȚI AICI.

SUNTEȚI LUMINOZITATEA CARE CREȘTE, ADEVĂRUL IMUABIL.

Puteți simți acest lucru, dragi suflete? Înțelegeți voi nevoia, necesitatea de a simți esența Sursei din voi? Sursa din care proveniți, cea care v-a creat și de care sunteți legați pentru veșnicie?

Doar atunci când începeți să înțelegeți acest lucru puterea voastră se reîntregește iar când credeți că iluzia adevărului o folosiți ca adevăr, .. atunci trebuie să luați în considerare că v-ați îndepărtat de .. LUMINĂ.

Înțelegem că foarte mulți sunt frustrați și obosiți de toată așteptarea și că întunericul pare încă greu de controlat .

Din acest motiv, vă rugăm să vă gândiți cât de departe ați călătorit în înțelegerea ... Adevărului vostru, ... a Conștiinței voastre.

Gândiți-vă la asta !

Fiecare, care se află acum pe Planetă ... este și trebuie să fie CEL MAI ÎMPUTERNICIT fiu al PUTERNICULUI, pentru ca Lumina lui să câștige și pentru a putea doborî întunericul. Când luați în considerare ce înseamnă de fapt acest lucru, ce implică de fapt acest lucru ... atunci, cu siguranță, trebuie să luați în considerare și adevărul ADEVĂRAT.

Trebuie să ajungeți să înțelegeți corect și profund ceea ce înseamnă:

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Permiteți-vă acceptarea ideii că sunteți PUTERNICI. Căci, într-adevăr sunteți puternici pentru că altfel nu v-ați afla acolo, acum și în această viață.

Vă repetăm încă o dată că trebuie să repetați mereu și mereu ..mantra:

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Bl.: Vreau să spun că știu!

FL: Ce știi, Blossom?

Bl.: Știu că, deși ne simțim păpuși sau pioni într-un joc în care nu avem control, ... spunând mantra, așa cum ne-ați cerut, ... ne construim puterea. Bateriile noastre se încărcă și suntem gata și așteptăm în totală înțelegere momentul când vom fi chemați la acțiune, într-un mod în care nu-l cunoaștem, în acest moment, și totuși, când vom auzi acel apel ... vom ști exact ce să facem. Suntem atât de pregătiți și totuși, nici măcar nu suntem siguri de ceea ce vom face.

FL.: Blossom, va fi ca și cum ai fi făcut-o acea acțiune toată viața. Numai că va fi la o scară mult mai mare decât vă puteți imagina.

Cei care „dorm” vor fi treziți ... și va fi nevoie de multă Iubire, Bunătate, Empatie și Înțelegere ... pentru a-i ajuta să-și dea seama de ceea ce se întâmplă.

Căci, deși va fi simplu ca lumina zilei ... foarte mulți nu vor putea înțelege realitatea și vor accepta iluzia a ceea ce au trăit.

Seamănă puțin cu basmul regatul căzut în adormire timp de 100 de ani ... iar atunci când vraja s-a spart , cei mai mulți s-au trezit amețiți și confuzi.

De voi, de fiecare dintre voi, suflete trezite, va fi nevoie pentru ca acele suflete să se trezească și ele!

VOI veți ști ce să faceți cu acele suflete aproape pierdute, îndrumându-le să treacă pe PODUL LUMINII dincolo, ÎN PĂMÂNTUL SFÂNT.

Bl.: Pământ sfânt? Nu te-am auzit niciodată spunând asta.

FL.: Totuși, va fi.

Bl.: Vrei să dau definiția cuvântului „sfânt”, nu-i așa?

FL.: Dacă vrei ...

Bl.: Sigur ... „dedicat lui Dumnezeu ... Sacru”.

FL.: Prin urmare, avem dreptate. Noul Pământ pe care vă veți afla va fi al IUBIRII căci Fiecare dintre voi este SFÂNT”.

SUFLETE DE LUMINĂ ... Bucură-te! BUCURIE! BUCURIE!

PENTRU VOI VOR FI TOATE, ALEGIȚI !

Iar tu, Blossom, cât de binecuvântată ești?

Cât de onorant este să fii pe această cale în acest moment!

Și, ești puternică ! MAI PUTERNICĂ decât consideri că ești.

CUNOAȘTE ASTA CA ADEVĂR.

Când toate acestea se vor întâmpla ... îți vei aminti acest lucru, acest adevăr pe care l-am spus ...

EȘTI MULT PUTERNICĂ decât consideri că ești.

Bl.: Vedeți voi, singurul mod în care mintea mea poate pune piesele laolaltă despre acest subiect este cunoașterea promisiunii că urma să aibă loc EVENIMENTUL sau ceva similar sau poate doar un anunț! Oricum, orice ar fi ... trebuie să șocheze! În sens bun sau rău. Aș prefera ca „Evenimentul” să fie un „val al iubirii”, o recunoaștere din partea întunericului a tot ceea ce a făcut rău. Oare cum va fi?

FL.: AMANDOUA.

Expunerea ... apoi SCHIMBAREA.

Bl.: În energia din ultima frază am simțit o respingere destul de puternică. Deci, spuneți că va exista un anunț / anunțuri, urmat de Valul iubirii?

FL.: Este corect. Totuși, vă cerem să acceptați că „intervalul de timp” dintre aceste două treziri nu va fi pur și simplu o zi și apoi următoarea. Îți amintesc că timpul nu face parte din această chestiune, dacă putem fi atât de curajoși încât să spunem și așa.

Odată cu Trezirea ... expunerea acestei iluzii va fi maxim dezvăluită, ... lucrurile vor veni unul după altul și atunci se va întâmpla că TIMPUL DIVIN AL UNICULUI va mătura PLANETA ... ca și cum ar avea loc o eclipsă ...și va fi emanată o iubire care va da sens întregii voastre existențe.

Bl.: Mulțumesc, băieți. Când mă gândesc la ceea ce cunosc, știind că există multe alte necunoscute, mă conving că totul este real și că toți UNA suntem. Această adevărată armată de suflete din lumină de pe Pământ ... alese să scape planeta de întuneric..... WOW! CE SARCINĂ MĂREAȚĂ ȘI CU ADEVĂRAT IMPORTANTĂ !!

FL.: Este absolut corect ceea ce spui, Blossom.

RĂMÂNEȚI ÎN ACEST ADEVĂR ÎNTOTDEAUNA ... ÎNTOTDEAUNA ... ÎNTOTDEAUNA!

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Aceasta este CUNOAȘTEREA și ADEVĂRUL tău, Bossom, a voastră, ... cele mai dragi Suflete.

Bl.: Și așa este. Cu Recunoștință! În serviciul Iubitor. EU SUNT. (Nu am ajuns la partea uluitoare!)

https://www.blossomgoodchild.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu