Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 26 iunie 2021

CONVERSAȚIE CU FEDERAȚIA LUMINII

Blossom Goodchild; 9 iunie 2021.

Traducere Const. Mihăilescu

Bl : Bună ziua! Am găsit o altă fereastră de timp în care să vă vorbesc ! Mă întreb ce ați putea spune cu privire la un subiect de stringentă actualitate? 

FL.:Bine ai revenit Blossom; bine ați venit voi, toți. Suntem într-adevăr surprinși că ai găsit această fereastră și dar bucuroși să folosim această oportunitate. În ceea ce privește alegerea subiectului, probabil că diferă de la individ la individ.

Bl.: Ok. Care este alegerea voastră, atunci?

FL.: Zâmbim pentru că nu este diferit de ceea ce se întâmplă de obicei.

Bl.: Oh, credeam că veniți cu noutăți de abordare a problemelor care ne preocupă.

FL: Poate, căci nu toate lucrurile revizuite pot fi privite ca noutăți.

Bl.: Cred că da.

FL: Am spune că de la ultima lună și de la Energiile și transformările care au avut loc în acest timp ... mulți dintre voi au descoperit că pot atinge profunzimi mai adânci, în ceea ce privește înțelegerea a ceea ce se întâmplă.

Nu ne referim neapărat la ceea ce se petrece imediat lângă voi, în lumea exterioară vouă, ci la ceea ce se întâmplă atât de frumos în mulți dintre voi. Ne referim la ADEVĂRATUL VOSTRU SINE, SINELE INTERIOR. Eliberarea vechiului și accesarea de Energii în circumstanțe cu totul NOI, care vor permite Strălucirea interioară să se manifeste chiar și în cele mai întunecate vremuri.

Puteți simți această „asistență” primită prin Energii Superioare, care acum lucrează cu cu unii dintre voi la un nivel superior față de trecut?

Bl.: Eu pot vorbi doar pentru mine și pot spune că în acest interval de timp, simt că „fac față” foarte bine la ceea ce mă confrunt. Ca practică, eu folosesc exercițiul cu emiterea repetată a mantrei EU SUNT și simt cum parcă în tot corpul meu se difuzează energia acestei mantre (sau energia antrenată prin pronunțarea repetată a acestei mantre).

FL: Această mantră și PUTEREA ei sunt cele care se „leagă” de Forța Extremă de NOI Energii și Frecvențe, care se „întâlnesc” cu Fiecare.

Multe, multe suflete se confruntă cu circumstanțe profund provocatoare, pe lângă „trauma” care are loc pe Planeta voastră. Pe măsură ce lumea ta devine din ce în ce mai „învinsă”, presiunea acestui lucru, suplimentată cu probleme dramatice personale, se combină pentru a produce turbulențe imense TOT ÎMPREUNĂ.

Bl.: De ce? De ce trebuie să avem acest „supliment” al lucrurilor personale?

FL: Dacă ar fi să spunem, pur și simplu „pentru a te face mai puternic”, cum te-ai simți?

Bl .: Enervat! Putem deveni mai puternici mergând în soare și respirând adânc bucurie și mirare.

FL: Atunci vom adăuga la asta. Căci nu numai că aceste presiuni asupra ta se prezintă pentru a te face mai puternic ... ele vin la tine, astfel încât TU CARE EȚTI ADEVĂRAT să poți face transformarea din cocon în fluture.

Bl.: Totuși,... de ce trebuie să o facem într-un mod atât greu? Personal, pentru mine, calea grea nu a fost niciodată o opțiune, „călea de a naviga prin viață”.

FL: Cu toate acestea, tu însăți, Blossom ai avut, multe capitole dificile în cartea ta, nu-i așa?

Bl.: Nu la fel de mare ca la unii.

FL: Cu toate acestea, nu ați spune că acele greutăți, confruntări, traume, supărări, pierderi etc. prin care ați trecut v-au făcut să ȘTIȚI, v-au făcut persoana care sunteți astăzi? Însuși Sufletul puternic care se dezvăluie pentru sine, din ce în ce mai mult, pe măsură ce aceste „situații” vin și pleacă?

Bl: Da. Este corect.

FL .: Atunci ȘTIȚI ACUM, că acela a devenit pregătit pentru ca Forța din interior să se ridice la suprafață.

O PUTERE CA NICIODATĂ A SUFLETULUI CE ESTE CU O PUTERE CARE VINE DIN SURSĂ.

O LINIE DIRECTĂ CU ENERGIA SURSEI PUTEȚI PRIMI FIECARE ÎN ACEST TIMP.

NOI AM FĂCUT MULT PENTRU A PREGĂTI FIINȚELE UMANE PENTRU PRIMIREA ACESTEI ENERGII. VOI cum v-ați adus aportul? Știm că în ceea ce te privește ești gata.

De fapt, mulți dintre voi sunt gata să încheie ultimele capitole înainte de FINAL, când creșterea în intensitate va fi substanțială.

Să spunem că viitorimea va avea o Energie complet diferită. Căci în împărăția Noului Regat, nu vă vreți mai confrunta cu vicisitudinile prezentului.

Bl .: Cuvânt interesant de folosit, „împărăție?

FL.: De fapt, pe total, voi, dragi suflete ... vă descurcați gfoarte bine..î

Defalcarea programului transformator nu poate să nu producă perturbări și dezordini. La curățenie se ajunge prin un anume haos, a anume dezordine. Așa este peste tot și este explicabil. Asta provoacă și o anume confuzie; dar lucrurile merg înainte.

Este indicat ca în fața tuturor acestor dereglări, a haosului, voi să stați puternic ancorați în forma voastră vibrațională cea mai înaltă.

În inimile voastre, rămâneți ferm în CUNOAȘTEREA că sunteți aici dintr-un motiv bine determinat și, indiferent cât de mult solicitant ar părea, păstrați-vă calmul și încrederea în acest TIMP care, de fapt, nu există. Adevărul îl puteți găsi numai în voi.

Bl: Da ... eu cred în asta ! Căci, indiferent ce văd că se desfășoară în exterior și toate prostiile absolute care sunt prezentate ... nimic nu ne poate îndepărta de CUNOAȘTEREA că toate acestea de care vorbiți sunt ADEVĂRATE. Eu, personal o pot simți în inima mea. La fel ca toată lumea, am uneori momente când mă întreb „ce se întâmplă dacă totul merge pe proverbiala conductă de scurgere împins de sistemul nostru de organizare ? Vom dispărea oare cu toții într-o masă ignorantă înlocuiți fiind de o civilizație robotizată?”

FL .: Asta crezi? Ai avut astfel de gânduri?

Bl .: Ei bine, uneori, da !

FL: Te asigurăm că nu este cazul să-ți faci astfel de probleme căci Conștiința de ACUM, nu are un asemenea program.

Bl: ȘTIU! Totuși, ciudatul gând apare ca un posibil rezultat, când ni se prezintă lumea înotând într-un „pârâu plin de caca”, fără să poată vâsli și neavând nici măcar o vestă de salvare.

FL: Cu toate acestea, tu Blossom, tu, oricare Ființă trezită, voi sunteți chiar.... VESTELE DE VIAȚĂ.

Voi, Fiecare ... sunteți Purtătorii de Lumină, aflați aici pentru a redresa barca și a o îndrepta cu toată puterea spre apele limpezi și liniștite, unde reflexia razelor de soare se vede miraculos. VOI SUNTEȚI CEI CARE VEȚI FACE ACESTA.

Și, deși s-ar putea să vă simțiți blocați sau agățați în spânzurătoare și neajutorați în acest moment a venit timpul în care cad cătușele și TOȚI VEȚI ieșiți la Lumină.

SIMȚIȚI ACEST ADEVĂR DIN CUVINTELE NOASTRE!

Bl: Da, dar mereu ni s-a spus „foarte curând veți ajunge la destinație”, și de asta eu una, nu prea mai sunt sigură. Cu toate acestea, sunt convinsă că asta se va întâmpla, dar nu știu când și noi nu putem face nimic pentru a schimba ceva. Probabil că vom continua mai departe, mereu așteptând finalul. Cine știe, poate va fi în afara „buclei” noastre de timp. , Din punctul de vedere al înțelegerii că indiferent unde ne-am afla, sau ce am face ... lumina noastră și strălucirea ei, este tot ceea ce contează. Fapt este că tot ceea ce ni s-a spus în ultimul an nu s-a concretizat. Înțeleg ce vreți să spuneți prin „ nu poți sări peste etape”. Căci, ce va fi, va fi ... și când va fi,... cu siguranță vom ști despre asta și vom ști ce facem și ce să facem.

FL: Într-adevăr. Fiecare individ are propria cale de a merge, desigur, Blossom. Cu toate acestea, fără îndoială ... dacă cineva trăiește în exterior fără internet sau dacă își petrece toate orele zilei examinând chestiuni care pot sau nu să fie Adevăr, scrise de suflete care pot sau nu să fie din Lumina ... la sfârșitul zilei …când trage linie...

CÂND VA VENI TIMPUL DE A ACȚIONA ... nimic din ceea ce știți sau nu știți nu va mai conta. Pentru că veți ști pur și simplu ce trebuie să faceți și o veți face.

O VEI FACE ÎN IUBIRE, LUMINĂ ȘI ADEVĂR.

PENTRU CĂ VEȚI FI CEI MAI BUNI Războinici ai LUMINII ȘI VEȚI AVEA CEA MAI MARE PUTERE.

NOI AM FOST ȘI VOM FI ALĂTURI DE VOI, CU IUBIRE, ADEVĂR ȘI FORȚĂ.

Bl .: Acum va trebui să încheie, scuzele mele !. Mulțumesc foarte mult! Cu Recunoștință! Eu sunt.

(Această canalizare a fost scurtată de mine, căci legătura s-a întrerupt și nu am mai putut reveni în conexiune. Sper să am noroc mai bine data viitoare. Multe mulțumiri)

Blossom

https://www.blossomgoodchild.com/9th-june-2/


 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu