Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 29 mai 2021

Mai mulți piloți militari americani au vorbit la TV despre întâlnirile cu OZN-uri. Pentagonul recunoaște autenticitatea acestor obiecte zburătoare neidentificate

24 MAI 2021

ȘtirileProTv: La finalul anului trecut, Pentagonul a format o echipă care să verifice natura şi originile acestor fenomene aeriene neidentificate. Guvernul american le percepe drept ameninţări şi încearcă să le găsească o explicaţie.

Marco Rubio, Intelligence Committee: “Avem obiecte care zboară deasupra bazelor noastre militare şi peste locurile unde facem exerciţii militare şi nu ştim dacă sunt ale noastre sau nu, aşa că e o întrebare legitimă. Dacă nu sunt de pe această planetă, ar fi chiar mai bine decât să fie un salt tehnologic al chinezilor, al ruşilor sau al altor adversari”.

Luna viitoare, în Congres, directorul Comunităţii de Informaţii americane şi Secretarul Apărării vor prezenta un raport pe tema acestor obiecte neidentificate.

Câţiva foşti piloţi americani au vorbit pentru prima oară public despre întâlnirile de gradul trei pe care le-au avut cu…obiecte zburătoare neidentificate.

Iată două dintre declarațiile lor:

David Fravor, pilot: “E ceva foarte… nu ştiu cine le construieşte, cine are tehnologia, cine are cunoştinţele (să facă aşa ceva). Dar era ceva acolo care era mai bun ca avionul nostru”.

Alex Dietrich, pilot: “Când stăteam la o bere, ne-am spus că, dacă vedeam doar eu acele imagini, nu cred că aş fi spus cuiva la întoarcere, pentru că sună nebunesc. Mintea ta încearcă să găsească un sens. Te gândeşti că e vorba de un elicopter sau poate de o dronă. Şi când a dispărut, a fost ceva…”

Bărbatul nu şi-a spus niciodată povestea în public. Se număra printre piloţii americani care au văzut în timpul misiunilor – cu ochiul liber sau cu ajutorul instrumentelor de la bord – obiecte cu forme ciudate, mişcându-se cu viteză şi fără să aibă o metodă de propulsie evidentă. (Citește mai mult: ȘtirileProTv)

https://daniel-roxin.ro/mai-multi-piloti-militari-americani-au-vorbit-la-tv-despre-intalnirile-cu-ozn-uri-pentagonul-recunoaste-autenticitatea-acestor-obi

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu