Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 11 mai 2021

Hărțile lumii Doomsday și planurile de evadare ale miliardarilor

December 6, 2020

 (Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes) 

AFRICA

By Bernard Marr,

În 2017, a fost publicat un raport detaliat al Forbes cu privire la ceea ce au cumpărat unii dintre cei mai bogați indivizi din lume și ce poate însemna pentru viitoarele evenimente cataclismice și unde ar putea fi cele mai sigure locuri de pe Pământ într-un astfel de eveniment.

Articolul sugerează că impacutul cu un asteroid poate fi cea mai gravă amenințare la adresa vieții pe Pământ. Potrivit lui Forbes:

„Pentru ca asteroizii să nu provoace de cât daune la scară locală, experții consideră că aceștia nu ar trebui să depășească dimensiunea de 0,6 mile, altfel dispariția civilizației umane n-ar mai putea fi evitată.  Oamenii de știință ai NASA estimează că, în spațiul cosmic, cel puțin 90% dintre acești asteroizi imenși, mai apropiați de Pământ, nu reprezintă o amenințare pentru planeta noastră, în viitorul previzibil.

Am vorbit cu profesorul Donald L. Turcotte, expert în geologie planetară la Universitatea din California Davis, Departamentul Pământ și Științe Planetare și el mi-a spus că predicțiile privind viitoare cutremure catastrofale, care ar provoaca o schimbare planetară și inundații de coastă apocaliptice sunt în mare parte prostii. Cu toate acestea, el a spus că o schimbare de polaritate provocată de impactul cu un asteroid este mult mai probabilă și asta ar putea duce, în cele din urmă, la schimbări cataclismice și la o hartă similară cu viziunea originală a Scallions. ”

Urmare a afirmațiilor făcute de oamenii de știință, multe dintre cele mai bogate familii de pe Pământ au achiziționat numeroase terenuri arabile în întreaga lume. Toate aceste proprietăți par să fie alese departe de zonele de coastă și acolo unde, în caz de cataclism, supravirțuirea ar fi mai probabilă, urmare a unor fenomene seismice, al alunecărilor de teren ori al inundațiilor, dar și din punctul de vedere al posibilităților de cultivare a plantelor ori extracției  cărbunelui care, la nevoie, ar putea fi utilizat drept combustibil. 

Continuăm cu afirmațiile lui Forbes:

„Se pare că zonele de uscat ale Statelor Unite, cum ar fi Montana, New Mexico, Wyoming și Texas, sunt regiuni predilecte pentru cei mai bogați indivizi. Miliardari precum John Malone (în prezent cel mai mare latifundiar din America; deține 2.200.000 de acri, inclusiv Wyoming și Colorado), Ted Turner (2.000.000 de acri în Montana, Nebraska, New Mexico și Dakota de Nord), Philip Anschultz (434.000 acri în Wyoming), Amazonianul Jeff Bezos (400.000 de acri în Texas) și Stan Kroenke (225.162 acri în Montana) au cumpărat, în timp, suprafețe de teren importante. Mulți miliardari elaborează planuri de evadare la „case de vacanță” în locuri îndepărtate. Mulți dintre ei au, de asemenea, avioane private pregătite să decoleze în orce moment.

Miliardarul Bill Gates a achiziționat recent 28.000 de acri în Arizona pentru a-și crea propriul oraș numit Belmont. Potrivit anunțului companiei în perspectivă, „în Belmont se va crea o comunitate cu o coloană vertebrală de comunicații și infrastructură pe baza tehnolofiilor de vârf. Totul este conceput pe baza  rețelelor digitale de mare viteză, centrelor de date, noilor tehnologii de fabricație și modele de distribuție, vehicule autonome și huburi logistice autonome.” În dretaliu, planurile cuprind, ca arie de întindere: 3.800 de acri pentru birouri, spații comerciale și de vânzare cu amănuntul, 470 de acri pentru școlile publice și pentru 80.000 de unități rezidențiale. „Belmont va transforma un teren brut și gol într-un oraș futurist construit în jurul unui model de infrastructură flexibilă”, a adăugat Belmont Properties. ”

Dacă un asteroid, sau ceva de genul acesta, ar lovi planeta, cum ar urma să se modifice harta geografică a lumii?” 

Iată câteva hărți care arată cum ar putea arăta lumea, post cataclism:

Ei susțin că Africa s-ar putea împărți în trei părți, iar marele râu Nil s-ar extinde semnificativ. De la Marea Mediterană spre Gabon, o nouă cale navigabilă ar împărți zona. Practic, Cairo ar dispărea și ar apărea pământ nou în Marea Arabiei. Lacul Victoria s-ar uni cu lacul Nyasa și ar curge în Oceanul Indian.

ASIA

(Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes)

Se consideră că Asia, o regiune puternic seismică, va suferi cele mai severe schimbări. Din Filipine până în Japonia, pământul va dispărea apărând mai la nord. 

Placa tectonică a Pacificului, în cazul schimbării cu nouă grade, ar face ca insulele Japoniei să se scufunde în mare parte în ocean. Taiwanul și cea mai mare parte a peninsulei Coreei ar dispărea sub ape. Pentru sute de mile din regiunea de coastă a Chinei ar fi împinsă spre interior.

INDIA

(Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes)

India ar fi scăpa destul de bine dintr-un astfel de eveniment. Datorită scăderii ridicării țării ca urmare a flambării extreme a Pământului, poporul indian s-ar putea retrage spre Himalaya, în Tibet și Nepal sau în munții superiori.

ANTARCTICA

Deși este cam greu de crezut, se afirmă că urmare a unui asstfel de eveniment global, Antarctica ar putea deveni un teritoriu fertil, bogat în sol, adecvat pentru agricultură. De la Peninsula Antarctică până la Țara de Foc, la est spre Insula Georgia de Sud ar putea apărea noi pământuri.

AUSTRALIA

(Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes)

Evenimentul catastrofic și transformator de care ne ocupăm, ar face ca Australia să piardă aproape 25% din uscat, din cauza inundațiilor de coastă. Zona Adelaide va deveni o mare nouă, iar deșerturile Gibson și Simpson s-ar putea transforma, surprinzător, în pământ fertil, agricol.

NOUA ZEELANDA

Iată că ar exista și beneficiari ai cataclismului: Noua Zeelandă , ar crește ca suprafață și se va uni cu Australia, oferind un teren foarte fertil favorabil culturilor de tot felul.

EUROPE

(Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes)

Europa, ca și Asia, ar suferi mari transformări: placa tectonică de sub nordul Europei s-ar putea prăbuși, caz în care Suedia, Norvegia, Danemarca și Finlanda se vor scufunda, rămânând doar câteva sute de insule mici.

Cea mai mare parte a Regatului Unit, de la Canalul Mânecii până la Scoția, s-ar scufunda în ocean. Orașe importante, precum Londra sau Birmingham, se vor salva, probabil, datorită altitudinii.

Rusia ar fi separată de restul Europei printr-o mare complet nouă formată din combinația Mării Caspice, Kara, Mării Negre și Mării Baltice. 

Articolul lui Forbes, despre acest eveniment, continuă: „Anumite zone din vestul Turciei vor intra sub ape, creând o nouă coastă de la Istanbul la Cipru. O mare parte din Europa centrală se va scufunda și cea mai mare parte a terenului dintre Marea Mediterană și Marea Baltică se va pierde complet sub ape.

Majoritatea Franței va intra sub ape, lăsând o insulă în zona din jurul Parisului. O cale navigabilă complet nouă va separa Elveția de Franța, creând o linie de circulație navală de la Geneva la Zurich. 

În ceea ce o privește pe Italia, aceasta va fi în întregime împărțită de ape. Veneția, Napoli, Roma și Genova se vor scufunda sub marea în creștere. Înălțimi mai mari se vor transforma în insule. Noi pământuri se vor ridica din Sicilia până în Sardinia. ”

NORTH AMERICA

(Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes)

CANADA

Regiunea de Nord-Vest ar suferi transformări căci anumite zone vor fi împinse cu aproape 200 de mile. Un „centru de supraviețuire” ar putea prospera în regiunile Quebec, Ontario, Saskatchewan, Manitoba și Alberta.

STATELE UNITE

Dacă placa nord-americană s-ar„ îndoi”, aproape 150 de insule ar fi tot ce ar mai rămâne din California. Noua Coasta de Vest ar fi formată din Nebraska, Wyoming și Colorado.

Masivele Marilor Lacuri și calea maritimă a Sfântului Lawrence se vor alătura după care vor urma cursul râului Mississippi până la Golful Mexic. De la Florida la Maine, toate zonele de coastă ar fi inundate.

MEXIC

Unele părți ale Mexicului ar rămâne înalte, dar majoritatea zonelor de coastă ar fi inundate uscatu fiind adânc împins spre interior. Baja California ar deveni insule precum California, iar Peninsula Yucatan ar fi practic desfigurată.

AMERICA CENTRALĂ ȘI CARIBE

America Centrală ar avea , dea semenea mult de suferit, o nouă cale navigabilă s-ar crea în cele din urmă din Salinas, Ecuador până în Golful Honduras.

AMERICA DE SUD

(Image credit: Gordon-Michael Scallion/Matrix Institute/Forbes)

Din păcate, activitatea vulcanică și seismică intensă din această zonă ar afecta dramatic America de Sud. Astfel: Brazilia, Venezuela și Columbia ar cunoaște mari și ireversibile inundații și scufundări. O mare uriașă s-ar putea crea în actualul bazin amazonian iar Peru și Bolivia, deși în prezent cu o înălțimi foarte mari, s-ar putea scufunda. O imensă zonă uscată ar putea să apară, alăturându-se statului Chile, în acest eveniment.

SURSE: 

-) https://anewspost.com

-) https://prepareforchange.net/2020/12/06/the-doomsday-maps-of-the-world-and-the-billionaire-escape-plans/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=the-doomsday-maps-of-the-world-and-the-billionaire-escape-plans


3 comentarii:

  1. Oare asa va fi? Eu am mari indoieli.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fake,ai văzut vreun asteroid să lovească zgârie norii ?!

      Ștergere
    2. Eu cred ca geotectonica TERREI va fi modificata total,nu va mai ramine absolut nimic din ceea ce este astazi!!!Si aceasta se va intimpla ori in urma unor colosale eruptii ale mega-vulcanilor de pe TERRA(sunt cunoscuti vreo 7),a incendiilor si imenselor valuri tsunami de peste 1200 m inaltime ori in urma coliziunii TERREI cu un asteroid sau mai multi cu diametre mai mari de 15 km.Ori toate la un loc!Cert este pentru mine ca nu va mai ramine nimic din aceasta Lume,a 5-a...Singura mea intrebare este: CIND va fi?

      Ștergere