Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 15 mai 2021

Extratereștrii antici, ființe reale (I)

Chris Thompson

Traducere Const. Mihăilescu

Există două grupuri de teorii cu privire la extratereștrii antici: varianta Annunaki; și varianta reptiliană. Ambele tipuri de teorii susțin că rasa umană nu a evoluat prin procese darwiniste, ci a avut origini extraterestre; ambele tipuri de teorii susțin că istoria noastră reală a fost precum în filmul Stargate : cu extratereștri care controlează și conduc dezvoltarea societății noastre, împărtășind tehnologia lor cu noi, ei jucând rolul zeilor.   

Teoriile Annunaki și Reptiliană diferă mai ales prin definirea „zeilor”. Se afirmă că reptilienii seamănă cu oamenii-șopârlă din seria TV V , cu deosebirea că ei nu s-au obosit niciodată să se deghizeze în oameni. Se crede că Annunaki au un aspect mai uman, cu excepția faptului că aveau o înălțime de 12-15 picioare (de două ori mai înalți decât un om înalt). Cei care subscriu la teoria reptiliană (că reptilienii erau „zeii”), cred că, dimpotrivă, Annunaki erau reptilieni. 

Acesta nu este punctul meu de vedere. Eu cred că Annunaki și Reptilienii au fost două rase distincte și ambele au jucat un rol semnificativ în conturarea istoriei / dezvoltării umane.

Majoritatea cercetătorilor consideră că Annunaki erau „zeii” iar eu tind către acest punct de vedere, dar nu sunt 100% convins că nu au fost reptilienii. Problema este că dovezile și înregistrările istorice care s-au păstrat din acele vremuri (acum aproximativ 12.000 de ani) sunt fragmentare și pot fi interpretate în multe moduri diferite, precum piesele unui puzzle care se pot potrivi în mai multe combinații pentru a forma imagini diferite.      

Principala diferență dintre teoria reptiliană și Annunaki este legată de proveniența neamului omenesc.

Teoria reptiliană susține că oamenii provin din sistemul stelar Lyrian, unde acea civilizație au purtat un război cu reptilienii, în urmă cu mii de ani și că au venit pe Pământ ca refugiați din acel război. Se afirmă, de asemenea, că reptilienii i-ar fi urmat pe Pământ pe cei fugari, iar războiul a continuat și aici, pe Terra.

În cele din urmă, războiul a culminat cu folosirea unor arme nucleare; mulți cercetători cred că relatarea biblică a distrugerii Sodomei și Gomorei se referă la un eveniment istoric real, cele două localități fiind distruse de un conflict nuclear.

Războiul a luat sfârșit, în cele din urmă, când cele două tabere (Reptilieni și Lyrieni) au înțeles că a continua conflictul între ei nu va ajuta niciunuia să poată cuceri Pământul, unde intenționau să creeze o civilizație.

În consecință, s-au înțeles să creeze o ființă hibridă care să aibe caracteristici atât de la Reptilieni cât și de la Lyrieni. În felul acesta, după cercetări și experimentări suficient de îndelungate, s-a creat o specie (strămoșul pământeanului de astăzi) al cărui ADN conținea gene de la cele două rase.       

Teoria Annunaki spune o altă poveste: Annunaki ar fi venit să exploreze Pământul, planetă bogată în diferite minereuri. minerale, în primul rând aur, pe care se baza cea mai mare parte a tehnologiei lor și care era epuizat pe planeta lor natală, Nibiru. (nota C.M.: Nibiru trece aproape de Pământ la fiecare 3.600 de ani - deplasându-se pe o orbită extrem de eliptică și dincolo de sistemului nostru solar). 

Când, în mișcarea ei eliptică, planeta Nibiru s-a apropiat cel mai mult de Pământ, un grup important de exploratori Annunaki a debarcat pe Pământ pentru a prospecta și extrage aur. Însă mineritul era o muncă grea și epuizantă, astfel că, după câteva mii de ani, muncitorii Annunaki (și, probabil, alții aduși ca minieri) s-au săturat acea muncă istovitoare și periculoasă, refuzând să mai lucreze. În aceste condiții, responsabilii Annunaki au căutat o sursă alternativă de forță de muncă, scop în care s-a inițiat o cercetare de lungă durată prin care se urmărea crearea unor hibrizi umani buni de muncă și cât mai disciplinați.

Combinând ADN-ul extraterestru cu cel al unor primate (cele mai evoluate la acea vreme) găsite pe Pământ, în timp, s-au creat niște hibrizi umani care îndeplineau condițiile esențiale:

-) erau bine adaptați mediului oferit de planeta Pământ,

-) dispuneau de forța fizică necesară unor munci grele, precum era mineritul,

-) aveau strict nivelul de inteligență necesar să înțeleagă și să execute comenzile și muncile grele ordonate de stăpâni.

În acest mod, din gene extraterestre (reptiliene și annunaki) și cele ale unor primate terestre, s-a creat un grup de ființe umane care a reprezentat strămoșul omului terestru. Ca statură, acei hibrizi erau mai puțin înalți decât reptilienii și annunaki și, evident, mai puțin inteligenți, dar cu o forță fizică importantă. Erau, așa cum spune Biblia, creați după „chipul și asemănarea lui Dumnezeu”. Unii cercetători cred că textul original al Bibliei se referă exact la acest fapt real: asemănarea omului creat cu „ imaginea zeilor”, adică al stăpânilor reptilieni și annunaki.

De-a lungul timpului, annunaki s-au încrucișat cu creațiile lor (strămoșii noștri), astfel încât ființele create (oamenii) au ajuns să semene din ce în ce mai mult cu annunaki și, parțial, cu reptilienii, și din ce în ce mai puțin cu maimuțele, din care evoluaseră. Când Biblia spune „Erau uriași pe Pământ, în acele zile”, se referă la Annunaki și la urmașii lor. (nota C.M.: aici trebuie făcută observația că, în timp ce annunaki doreau ca hibrizii umani să semene cât mai mult cu ei, reptilienii nu aveau acest obiectiv, dat fiind faptul că discrepanța estetică dar și mobilitatea nu-i avantajau pe Terra, chiar dacă ei se consideră ca atingând nivele de frumusețe superioare. Un motiv suplimentar, pentru care reptilienii nu au dorit ca ființa umană să le moștenească înfățișarea, a fost și acela că permanent au urmărit să se șteargă din memoria colectivă imaginea de ființe cu apetit hegemonic, răzbunător, sadic, de ființe ale întunericului.)  

Annunaki s-au împărțit în două facțiuni: cei care doreau să împărtășească tehnologia lor cu oamenii Pământului și cei care doreau să o păstreze doar pentru ei înșiși pentru a o utiliza în cuceriri de noi tărâmuri, prin menținerea supremaței tehnologice.

Se argumentează că radicalizarea celor două poziții a reprezentat cauza pentru care s-a ajuns la beligeranță și la războiul nuclear care a distrus Sodoma și Gomora.

Nefericirea a făcut ca războiul să se petreacă în perioada în care urma ca în scurt timp Nibiru să treacă din nou aproape de Pământ ... ceea ce se cunoștea că va avea efecte devastatoare asupra Pământului [nota C.M.: forțele de atracție dintre două corpuri în mișcare sunt proporțional mai mari cu cât distanța dintre ele este mai mică și cu cât masa/volumul celor două corpuri este comparabilă. Aceste interacțiuni provoacă inevitabil fenomene precum cutremure, inundații de mari proporții, erupții vulcanice, incendii, deplasări ale scoarței planetei-mișcări ale plăcilor tectonice etc. Aici pot exista următoarele cazuri mai importante:

* dacă cele două corpuri au mărimi comparabile, apropierea lor va face ca una sau fiecare dintre ele să-și modifice traiectoria, fără a se produce coliziunea. În cazul în care unul dintre corpuri are o masă substanțial mai mare de cât celălalt, corpul mai mic va fi capturat, în sensul că va începe să orbiteze veșnic în jurul corpului mai mare. A fost cazul Lunii și Pământului - dacă ignorăm teoria conform căreia Luna este un corp artificial, intenționat plasat pe o orbită în jurul Pământului și folosit atât în scopul observării planetei noastre cât și ca bază (inclusiv militară !) de către anumite civilizații extraterestre interesate de Pământ;

* dacă unul dintre corpuri este mult mai mic decât cel de al doilea (Pământul, în cazul nostru) iar distanța suficient de mică, atunci se va produce coliziunea (cazul asteroizilor și meteoriților care sunt captați de Pământ și se dezintegrează, în marea lor majoritate, în atmosferă, înainte de a cădea pe planetă)

Amploarea efectelor produse de trecerea unui corp ceresc prin apropierea altuia poate fi mai mult sau mai puțin importantă, printre efecte putând enumera: perturbări ale câmpului electro-magnetic, iradieri sau fenomene dintre cele enumerate mai sus (cutremure, inundații, activitate vulcanică etc) ]

Facțiunea anti-umană Annunaki, condusă de Enlil, dorea ca fenomenele catastrofale care urmau, datorită apropierii de Pământ a lui Nibiru, să se salveze numai pe ei înșiși iar oamenii și alte viețuitoare să fie lăsate să moară. Gruparea pro-umană, condusă de Enki, milita și pentru salvarea umanității. În consecință Enki i-a dat lui Noe instrucțiuni să construiască o Arcă, în care el și familia sa să poată supraviețui viitorului Potop, salvând de la pieire măcar un mic grup de ființe umane care să refacă civilizația ce ar fi putut dispărea.

Pe măsură ce Nibiru trecea pe lângă Pământ, influența sa gravitațională a determinat alunecarea și căderea în apele oceanului a calotei de gheață polară din sud, provocând o inundație atât de masivă încât istoria popoarelor lumii de la acea vreme a înregistrat acel catastrofal eveniment. Practic, civilizația umană era aproape dispărută.

Timp de câteva sute de ani, Annunaki au revenit pe Pământ și au ajutat la renașterea civilizației umane.

Pentru Annunaki, timpul era însă limitat deoarece planeta lor, Nibiru, se apropia implacabil de ieșirea din sistemul nostru solar, după care lor le-ar fi fost mult mai dificil să revină acasă, pe Nibiru.

În final, Annunaki au părăsit Pământul, nu înainte de a revigora civilizația umană.

(va continua)

https://medium.com/an-unearthly-conspiracy/ancient-aliens-101-aea4ab92dbce

Străinii antici sunt reali. Există două grupuri de teorii ... | de Chris Thompson | Adevărul despre extratereștri | Mediu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu