Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 18 aprilie 2021

Conversație cu Federația Luminii.

Blossom, 28 mart.

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom
Blossom: Iată-ne din nou în comunicare! Las discuția de astăzi în mâinile voastre. În acest moment, sunt cu adevărat neclară cu privire la direcția spre care se îndreaptă conversațiile noastre. Buna ziua. Ce mai faceți?

Federația Liminii: Dragă Blossom, așteptăm cu nerăbdare aceste discuții. Înțelegem că în fiecare săptămână sperați că va avea loc ceva MAJOR, pentru a amplifica Energia și a respinge toate gândurile despre „Jocul așteptării” etc. Nu este așa?

Bl: Ei bine, ce frumos ar fi să se poată într-o zi ... cât mai curând ... Datorită preocupărilor variate reieșite din e-mail-urilor primite, i-am spus soțului meu: „Oh, lumea asta este o mizerie!” la care el a răspuns, în stilul său relaxat: „De aceea suntem aici!” Atât de simplu, atât de adevărat, atât de ușor de pierdut din vedere! Îl iubesc pe acel om!

F.L.: Cuvinte înțelepte, într-adevăr. Sunteți aici pentru TOTUL. Nu doar pentru a corecta un lucru sau altul. Nu doar pentru a scoate la suprafață Adevărurile a ceea ce a fost profund ascuns. Nu doar pentru a schimba Vibrația Planetei. Nu doar pentru un singur lucru anume. Sunteți, pe termen lung, pentru TOTUL.

VOI ... CEI MAI SCURTI DINTRE CEI SCURTI, dar și CEI MAI PUTERNICI DINTRE PUTERNICI ... AȚI VENIT P PLANETA PĂMÂNT PENTRU A ... RĂSPÂNDI LUMINA ... ÎN TOTUL !

Da, lumea voastră este foarte mult scufundată în cea mai profundă mizerie. Cu toate acestea, cu ajutorul vostru, lucrurile se pot schimba, se schimbă. Cu fiecare gând ... cu fiecare sentiment ... voi vă permiteți să experimentați ceea ce emană Lumină și Iubire.

Este important să știți și să înțelegeți diferența pe care o dau prezența, alegerile și acțiunile voastre.

Bl.: Da, cred și eu în asta. Chiar și în zilele înnegurate, spunând Mantra, ne putem ridica vibrația și putem cunoaște adevărul.

Serios, ce mai este de spus în această etapă? Ne-ați spus ce să facem și o facem ... cât de bine putem. Cu toate acestea, pentru multe, multe, multe suflete, multă lume pare într-adevăr sumbră, simțindu-se amenințată din toate părțile: ca sănătate, ca servici, ca familie, ca blocajele la care suntem supuși....

F.L.: Acesta ar fi un aspect. Lumea are speranță. Totuși, nu recent, multe mii au mărșăluit pentru libertate? Că mass-media nu vă comunică, este altă poveste, dar acțiuni există, și nu puține. Energetic, lumea voastră se schimbă....

Bl.: Cred că mulți sunt îngrijorați și pe bună dreptate, încât nu mai au control asupra alegerilor lor.

F.L.: Acesta este tocmai motivul pentru care atât de mulți se pronunță împotriva sistemului. Tesătura complicată care a fost creată se bazează pe multă, multă ipocrizie.

Dar, lumea voastră se trezește și Cunoașterea interioară începe să cucerească teren în cazul multora dintre voi. Lumea nu mai vrea să doarmă, se trezește; spre groaza celor care v-au manipulat până acum.

Tot mai mulți dintre voi pun sub semnul întrebării sistemul și, făcând acest lucru, încep să descopere Adevăruri care, de multe ori, este șocant.

Bl.: Cu toate acestea, mulți sunt îngrijorați că lucrurile nu se vor schimba suficient de repede pentru ca această nebunie să fie oprită.

F.L.: Blossom, crezi că există un Plan Divin?

Bl: Adânc, adânc, adânc, adânc, în interiorul meu ȘTIU că există.

FL.: De unde știți?

Bl.: Simt, am un sentiment. Această CUNOAȘTERE absolută îmi spune că mă aflu aici și acum pentru a apăra ADEVĂRUL.

FL.: Dar, Planul Divin face parte din acel Adevăr?

Bl.: Cu siguranţă?

FL: Mă întrebi?

Bl: Nu știu! Cred că ne întrebăm reciproc, unii pe alții.!

Fl.: Cunoașterea din înterior, atunci când în jur totul pare a fi o nebunie, vă întărește și vă cere să aveți ÎNCREDE. E sentimentul acela care te menține în cursa spre linia de sosire.

Respirația profundă din... inimă (inspir-expir), în timp ce repeți Mantra, asta e tot ce trebuie să faci, Blossom… face parte tot din Planului Divin.

Pentru că VOI ... FIECARE DINTRE VOI, faceți parte din Planul Divin și de aceea rezonează atât de bine ... atât de Adevărat cu sufletul vostru.

Bl.: Totuși, mi se pare de neexplicat de ce un „Plan Divin” se soldează cu atât de multe victime? Știu că veți răspunde: „Nu în marea schemă a lucrurilor”.

FL.: Vezi, ai înțeles deja multe.

Bl.: Tu și cu mine suntem aproape de acestă înțelegere de mult timp!

FL.: Și acesta este adevărul nostru. În marea schemă a lucrurilor, la nivel macro, nu există victime ... doar ... jocuri existențiale, când se interpretează roluri.

Bl.: Încercați să spuneți asta familiilor victimelor.

FL.: Blossom, nu este vorba despre „a spune”. Este vorba de înțelegere.

Viața ... Iubirea ... Lumina ... în / din ei înșiși, evoluează totdeauna. Nu considerăm că „Viața”, care trece de la o etapă la alta, reprezintă victimizare. Este doar mișcare, transformare din ceva în altceva, mai bun, mai potrivit, mai adaptat!

Bl.: Cu toate acestea, din perspectiva noastră ... aici jos, aceasta se simte și se resimte mult mai emoționalnt decât s-ar crede.. Uneori, pare că simțurile noastre sunt distruse și nu este întotdeauna atât de ușor să ne ridicăm vibrația și să le potrivim din nou. Poate, pentru voi pare mai ușor dar pentru cei „de jos” asta e o dramă. Mă rog, încerc doar să explic că nu este același lucru, aceleași trăiri, pentru noi „ echipajul de la sol” ... comparativ cu ceea de înțeleg și percep cei aflați la distanță...

FL.: Da, Blossom, sunteți „echipajul de la sol” și noi vă putem ajuta doar din perspectiva NOASTRA. Ceea ce încercăm este să vă servim cât mai bine de aici, să vă oferim înțelepciune din „tărâmul Superior”.

Bl.: Simt că mintea-mi explodează odată cu tot ce se petrece acum în lumea noastră. Parcă e o nebunie colectivă, planetară, globală în care facem tot felul de tâmpenii, impunem tot felul de restricții care mai de care mai aberante. Mai putem oare descifra / discerne ceea ce este Adevăr și ceea ce nu este ? Cândva ne-ați spus să discernem. Lista celor despre care ni se recomandă „Așteptați și veți vedea” se lungește tot mai mult.

FL.: Cu toate acestea, vă cerem să aveți încredere în A ȘTI că ADEVĂRUL va fi revelat.

Bl.: Eu încerc. Totuși, așa cum au subliniat și alții, oricine ar putea fi „oaspetele surpriză” venit să anunțe cum ar trebui să aflăm care este adevărul. CGI este foarte convingător!

F.L.: PENTRU CĂ ȘTIE ceea ce și voi ȘTIȚI.

Am spus mai înainte, ... CÂND SE VA ÎNTÂMPLA ASTA ... NU VOR MAI FI PUSE ÎNTREBĂRI, NICI O NEÎNȚELEGERE nu va mai exista!

Veți ști prin ceea ce va „apărea” că JOCUL ESTE SUS / DESCHIS.

Cei întunecați vor fi expuși în ADEVĂRATA LUMINĂ.

Bl.: Eu, noi, sperăm în asta! Prietenii mei ... voi, care ne-ați oferit atât de multă speranță și încurajare ... vă mulțumesc, cu adevărat !.

F.L.: Nu răspândim cuvântul Adevărului pentru recunoștință, Blosom. O facem, pentru că am făcut din misiunea noastră un angajament :să fim „parte integrantă” din CEL MAI EMOȚIONANT TIMP CARE A existat PE PLANETA TA.

Gândiți-vă la această afirmație, vă rugăm !.

Bl.: Da, foarte interesant. Cu toate acestea, cu siguranță ... alteori, cândva alte schimbări majore trebuie să fi fost și ele foarte interesante. Atenție, cu cât mai mult se descoperă din istoria noastră ... cu atât ne dăm seama că știm foarte puțin !!

FL.: Din nou : suntem aici pentru că ne-am făcut din această misiune maxima și unica noastră preocupare, de a vă ajuta să vă „treziți” pentru a vedea și înțelege ADEVĂRUL. DE CE?

Pentru că voi și sistemul vostru planetar întrați inevitabil într-o VIBRAȚIE MULT MAI MARE.

cum n-a mai existat NICIODATĂ ÎNAINTE. Acesta este PLANUL DIVIN.

O PLANETĂ ajutată să intre ... ÎNTR-O VIBRAȚIE MULT MAI MARE!

VOI ... cei din această perioadă, sunteți cei mai privilegiați !

Bl.: Pentru a ajunge acolo, putem „cumpăra” bilete online?

FL.: Blossom... fiecăruia dintre voi i s-a dat biletul înainte de a veni în această încarnare.

Bl.: O fi în plic, împreună cu instrucțiunile de utilizare !!!

FL.: Poate ai dreptate!

VINE TIMPUL CÂND ÎNTUNERICUL VA FI ÎNCĂ ȘI MAI DUR ȘI MAI PROFUND dar acesta va fi semnul că ÎNALTA ENERGIE A LUMINII VA FI FOARTE APROAPE DE VOI. Fiecare dintre voi îi va simți apropierea, o va simți prin toate simțurile lui. Și va ȘTI că este așa. Aceasta pentru că nivelul CONȘTIINȚEI va crește foarte mult.

Bl.: Ei bine, ca să fiu sinceră, nu vreau să-mi scad vibrația ...căci doresc foarte mult ca acest lucru să fie așa. Cu tot ceea ce trebuie să ne confruntăm, cu ceea ce este pus acolo pentru ca noi să absorbim și să vedem dacă rezonează ... SĂNĂTOS. Sper cu ADEVĂRAT că acea stare de care vorbiți voi se va produce. Vreau să fie așa. Evident! Vom vedea!!

FL.: Nu doar veți vedea, Blossom ... dar veți experimenta.

Bl: O, cât de mult dorește inima mea să se întâmple asta! Între timp, trebuie să mergem mai departe prin bălegar, cu lopata în mână ... deschizând calea pentru celor care urmează să se trezească și să înainteze spre lumină.

FL.: ACEASTA ESTE ROLUL SPIRITULUI, Blossom !! Drumul spre LUMINĂ.

Bl. Mulțumesc baieți. Cu recunoștință, pentru ceea ce faceți pentru noi !

EU SUNT

Sursa :

https://blossomgoodchild.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu