Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 8 aprilie 2021

Conversație cu Federația Luminii

24 feb.2021; de Blosomm Goodchild

Traducere Const. Mihăilescu

Blossom : Bună ziua. Ei bine, ceva s-a schimbat în energia mea începând de duminica trecută. Am auzit că vine un flux de lumină (cineva îmi trimisese informațiile). Totuși, pentru mine și pentru alții pe care îi știu ... s-a întâmplat ... s-a întâmplat ceea ce s-a spus! O ridicare definitivă a energiei mele ... de parcă s-ar fi eliminat un „atașament”, tip sentiment, simțindu-mă atât de ușoară ! Știți ceva despre asta?

Federația Luminii: Dragă Blosomm, pentru tine și toate sufletele care participă la înălțarea întregului: da, într-adevăr, a avut loc o schimbare planetară. Nu am spune că a fost masivă pentru ca toți să perceapă ... nu ! Cu toate acestea, într-adevăr, a avut loc o compensare din cauza nivelului ridicat de energie care se revărsa.

Suntem conștienți că foarte multe se petrec acum pe planeta voastră și mai toate par să fie sumbre; totuși, nu este așa. Au loc schimbări de mare anvergură dar și multă curățenie. Există mulți „Off Planet”( dinafara planetei) care ajută la acest proiect, iar calendarul este esențial.

Bl.: Ce vrei să spui?

F.L.: Tot ce se petrece face parte din Planul Divin, după cum știți. Schimbarea de la întuneric la Lumină se produce totdeauna cu unele sincope dar finalul urmărit rămâne același..

În ultimul an, mulți au decis să simtă mai mult adevărul. Mulți s-au trezit la Adevărul lor dintr-un somn lung și adânc. Procedând astfel, odată cu aceasta a venit și o creștere a Luminii. Mai multa putere din sufletele trezite este acum capabilă nu doar să ancoreze Lumina, ci și s-o trimită la o scară mult mai mare altora.

Blossom, ai simțit că ai putere mai mare, în ultima săptămână în ceea ce ți-ai propus să faci?

Bl.: În ultima săptămână, da! Parcă mă plutesc mult mai mult „deasupra lucrurilor” și ...

F.L: Sunt mulți care simt la fel.

Bl.: Și cei care nu?

F.L: O vor face din ce în ce mai mulți! Seamănă cu o mișcarea de avalanșă. 

Bl.: Cu siguranță asta am perceput eu. M-am simțit diferit ... ia această bună- dispoziție nu m-a părăsit încă... Doamne, ce bine mă simt! A trecut atât de mult de când n-am mai avut această stare ! Această mișcare comparabilă cu manevrarea unui „comutator”... un fel de plicuri pe care le primesc și le deschid ca să aflu vești, să intuiesc procese și acțiuni viitoare și să le înțeleg sensul.. 

F.L: Cauza este energia care intră acum și care este recepționată, absorbită fost recepționată, absorbită și transmutată.

Bl.: De ce numai unii?

F.L: E în funcție de nivelul de evoluție pe care l-a atins fiecare ... pe unii-i afectează mai devreme ... decât pe alții.

Bl.: Depinde de unde ai reședința? (nota C.M.: Depinde de locul unde te afli pe Pământ?)

F.L: Nu. De nivelul lor interior, nivelul lor vibrațional. Nu înțelege greșit, Blossom. Aici nu este vorba despre primul venit primul servit, este vorba despre „nivelul de evoluție proprie”. Totuși nimeni nu este dat la o parte, dar să se înțeleagă că, cei care nu au experimentat încă Lumina în ei înșiși ... o vor face, atunci când vor fi gata.

Această forță va continua să fie simțită și absorbită. Nu a fost doar un experiment de o zi, ca să zic așa.

Aceasta este totuși perioada în care „acțiunea” va avea loc la multe, multe niveluri.

Am numi-o „perioada schimbării” ... pentru că „publicul larg” s-a săturat de minciuni și înșelăciune și a început să preia mai mult din apelul din interior care-i spune: „Fă ceva, acționează!”

Există o ... trezire / trăire ... care se agită în interiorul sufletelor care în mod normal ar rămâne liniștite, impasibile. Există un apel, un îndemn pentru ca drepturile omului să fie ascultate și respectate.

Dragi suflete ... în timp ce repetați Mantra (de mai jos).. puteți auzi în minte milioane de voci care o pronunță odată cu voi? Puteți percepe în sufletul vostru acea adunare?

Închideți ochii pentru o clipă și „auziți” vocea lui UNU devenind din ce în ce mai puternică.

Imaginați-vă sufletele de pe tot Globul, parcă mărșăluind într-un front comun și repetând acea mantră cu hotărâre, toți purtând sabia Luminii ridicată spre cer. Ei și voi spuneți într-un singur glas:

EU SUNT LUMINA.

EU SUNT IUBIREA.

EU SUNT ADEVĂRUL.

EU SUNT.

Vizualizați aceste imagini cu mintea, cu imaginația voastră.

Permiteți acestei voci colective să pătrundă adânc în voi în CONȘTINȚA voastră, înțelegând că PUTEREA voastră este ancorată adânc în ființa voastră și nimeni și nimic nu va fi capabil să oprească această înaintare.

Fiecare dintre voi este o forță puternică.

Puterea CERURILOR este aici și acum cu voi toți, cei angrenați în această luptă decisivă. .

Puteți simți emoția aceasta acum?

Acceptați ca rezonanța CUNOAȘTERII acestui lucru să vă conducă mai departe?

Concentrați-vă gândurile! Renunțați și eliberați-i pe toți cei care nu împiedică să vă înălțați. Imaginați-vă cum adunați și faceți un ghem imens din toate îndoctrinările negative care vi s-au administrat până acum și trimiteți-le în vacuumul galactic...

RECLAMAȚI-VĂ DREPTUL DE A FI PE O PLANETĂ A IUBIRII, nu a discordiei!

Faceți acest lucru în mod regulat, în fiecare zi..

Faceți-vă timp pentru a practica acest exercițiu: închideți ochii, respirați adânc și doriți-vă să fiți conectați la conștiința universală a binelui, a IUBIRII, la Sursa Luminii Adevărate. Simțiți cum acea lumină vă pătrunde și vă fortifică. Voi deveniți FORȚA LUMINII DIVINE. SIMȚIȚI ACEASTA ! SIMȚIȚI ! FIȚI IUBIREA! FIȚI LUMINA!

Bl .: Woaw ! Simt cu adevărat că acea lumină se acumulează în mine, așa cum spui tu. De parcă „nimic nu ne poate opri”.

FL: Blosomm, singurul lucru care te poate opri ești tu însăți. Indiferent de circumstanțele în care vă aflați. din acel moment ... voi deveniți lumină..locuiți în lumină și lumina se află în voi...Deveniți o forță a Luminii...

Totul ține de determinarea cu care acționați..

Bl. : Oh, cât urăsc să spun asta, dar mulți dintre cei care s-au aflat într-un blocaj continuu, este posibil să nu fie de acord cu ceea ce ne sfătuiți voi...

F.L: Cu toate acestea, le cerem ca mai întâi să încerce, abia după aceea să renunțe. Vor constata că pot. Este posibil să treacă prin diferite emoții, diferite faze ale Trezirii, totuși, încercarea va permite fiecăruia să tragă niște concluzii..

Bl.: Ok. Simțind ceea ce simt, obțin asta. Cu toate acestea, pentru unii, cu siguranță nu va părea așa de ușor.

F.L: Ceea ce moare nu arată întotdeauna ca fiind așezat pe un pat de trandafiri. Veți vedea că după fiecare încercare veți avea un câștig, veți fi făcut un pas..

Bl.: Răspunsul meu este da.

F.L.: De unde știi asta?

Bl .: Răspunsul meu apare dintr-un sentiment.

F.L.: De ce?

Bl.: Am încredere în cunoașterea mea, în știința mea. Dacă nu aș simți că lucrurile se vor schimba în bine, nu știu cum aș mai reuși să continui. Este ceva care vine din interior, care știe că toate acestea se vor schimba.

F.L.: Din nou ... cum percepi acest sentiment?

Bl.: Ca pe o stare de bine, de încredere, de speranță !

F.L.: Aceasta pentru că, Dragi Suflete, voi ați îndeplinit această sarcină mamut ...până la a simți că starea de bine este ADEVĂRUL

Bl.: Aș spune „Adevărul fiecăruia” ...

F.L.: Totuși, am ales să spunem „ADEVĂRUL”.

Vezi tu, Blossom, tot ceea ce trebuie ... descoperit, revelat ... adus în Lumina ... depinde de fiecare dintre voi cei care sunteți gata ,... fiecare Suflet care a așteptat atât de mult timp ... va decide ca adevărul curat și divin să le umple ființa, să le dea cunoașterea și să le înalțe conștiința. Fiecare va avea o înțelegere mai înaltă a ceea ce este el de fapt, în lumina Adevărului Divin. Fiecare se va simți mândru că a fost chemat să ajute la răspândirea în sufletele oamenilor de pe Pământ și de aiurea a PURULUI ADEVĂR, a ADEVĂRULUI DIVIN.

Fiecare dintre voi va simți aceasta în ființa sa deoarece ... TIMPUL A SOSIT...

Vă cerem să mai aveți un pic de răbdare ... cu sufletul și cu sinele vostru curat. ȘTIȚI desigur că regăsirea și acumularea tuturor aspectelor ființei voastre totale cere un anumit timp de pregătire, de acomodare a energiilor care se vor recunoaște și se vor contopi.

Bl: Sună foarte plin de speranță. Rezonează cu mine, în sensul ... de a ȘTI ceea ce nu puteam vedea și înțelege până acum, deși acel „ceva ” se afla lângă noi, așteptând să ne deschidem ochii și să-ntindem mâna pentru a-l atinge și a-l invita să intre.

F.L: Despre asta am vorbit în conversațiile anterioare, Blossom ... De „venirea în propria ta ființă” ... „Drumul spre tine însuți” ... a Forței pe care o vei găsi atunci când îți va deveni cea mai necesară.

Bl .: Totuși, din nou, pentru a nu diminua fabuloasa energie care ne va înălța și ne va elibera, va trebui să trecem prin experiențe dure, nu-i așa?

F.L: Asta depinde de ceea ce veți avea în vedere: partea plină sau partea goală a paharului.

Într-adevăr, pe de o parte ... sunt multe de eliminat, atât de multe încât mulți vor fi șocați, însă cei pregătiți o vor accepta cu bucurie și vor înainta cuprinși de o adevărată frenezie. E mult de vindecat dar diferit pentru fiecare vindece. Mulți vor dori să înțeleagă, să completeze, să consolideze, și pentru aceasta vor accepta cu multă încredere, alții o vor face cu teamă și suspiciune, iar alții n-o vor face de loc, considerând fie că le este bine așa, fie că nu sunt încă pregătiți.

Acesta este motivul pentru care am spus că, unii sătui de așteptare, vor profita de conjunctură să-și revendice și să-și consolideze puterea. Ei vor înțelege că acest moment trebuie fructificat, căci fluxul acesta de energie sosit pe Pământ îi poate ajuta.

Bl .: Aduceți-l ... asta vreau !

F.L: Știm asta, suntem chiar siguri. Știm că ai înțeles scopul și rostul tău în această experiență. De aia te și afli printre cei aleși.

Totuși, să nu uitați să vă reîncărcați „bateriile”. Așa cum am mai spus, e ca în cazul telefonului mobil: dacă vrei te poți folosi de el, trebuie ca din când în când să-l pui la încărcat. Așa este și cu sufletul și sinele tău. ”Cablul” care te „alimentează” intră prin chakra coroanei. Seara, înainte de culcare, conectează-te la energia benefică a universului ... apoi lasă liniștea liniștea somnului să își facă treaba.

Trebuie să fim conectați cât mai mult la canalul abundenței divine și aceasta nu se poate întâmpla decât prin iubire și acceptarea PLANULUI DIVIN.

„Fie ca Forța iubirii-luminii să fie cu voi”.

Bl.: Cu recunoștință și iubire pentru speranța care ne-o insuflați!

https://blossomgoodchild.com/28th-february/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu