Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 21 aprilie 2021

CONTRACTELE SECRETE cu PFIZER și MODERNA sunt acum publice. Hai să vezi cât costă Vaccinul GRATUIT…

 

ActiveNews.ro: Comisia Europeană și țările membre au ținut (până acum) secrete prețurile negociate cu mamuții industriei farmaceutice Pfizer, Moderna, AstraZeneca sau Johnson&Johnson sfidând normele democratice și transparanța oricărui proces care presupune fonduri publice. ActiveNews este prima publicație din România care scoate la lumină învoielile ascunse, care cuprind clauze secrete, semnate și parafate de Comisia Europeană în detrimentul cetățenilor europeni, în detrimentul românilor.

Practic, bugetele naționale, veniturile noastre, au fost privatizate fraudulos, fără acordul contributorilor, dintre care, cel puțin în România, s-ar putea să nu se vaccineze mai bine de 50%. Ba am mai auzit și tâmpenia incomensurabilă ventilată de agenții propagandiști ai Sistemului cu faptul că vaccinurile „sigure” și „eficiente” mai sunt și „gratuite”.

Orice stat ar trebui să dea socoteală – și probabil o mână de avocați ar putea să-l tragă la răspundere și pe cel autohton – pentru faptul că sunt cheltuite sute de milioane de euro – și la nivel european miliarde – din bugetul public, pentru cumpărarea și injectarea de seruri aflate încă în faza de testare, fără ca fondurile acestui experiment să fie date publicității și, mai ales, fără ca cineva să răspundă de efectele adverse ale vaccinării, care merg, după cum s-a dovedit, până la moarte.

Decizia de a fi oferite cu țârâita unele contracte cu giganții vacciniști – dar cenzurate în dreptul prețurilor și condițiilor – a scandalizat până și New York Times-ul, care ne informa într-un articol din ianuarie 2021 – ca să vă faceți o socoteală – că SUA au achiziționat 400 de milioane de doze de Pfizer și Moderna, urmând să cumpere ale 200 de milioane până în vară, cu opțiunea de a ajunge la 500 de milioane. Primul contract a costat SUA aproape 2 miliarde de dolari pentru circa 100 de milioane de doze.

Comisia Europeană are deja în contracte 2,3 miliarde de doze și negociază pentru încă 300 de milioane de la cele

 două firme deja mega-miliardare în urma Covidului. Scurgeri despre prețuri au mai apărut până acum, cum ar fi informația că SUA plătesc 19.50 USD pentru vaccinul Pfizer, în timp ce UE 14.70 USD.

Premierul bulgar Boiko Borissov este singurul demnitar din blocul sovietului european care a dezvăluit că Pfizer vrea să ridice prețul dozelor la 19.5 euros ($23.22), în contextul în care CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, tocmai a afirmat că o a treia doză de Pfizer ar trebui administrată într-un interval de 12 luni, „pentru a dobândi imunitate completă”.

În plus, Bourla, fiul unor supraviețuitori ai Holocaustului, nu exclude posibilitatea vaccinării anuale, în viitor.

Reamintim că Emer Cooke, directoarea Agenției Europene a Medicamentului (EMA) a fost lobbyistă pentru Pfizer și AstraZeneca. În noiembrie 2020, a devenit director EMA. O lună mai târziu, vaccinul contra Covid-19 Pfizer a primit aprobarea UE/

Citește mai mult și vezi fotocopii după contracte aici: ActiveNews.ro

Nota mea – Iată, deci, prețurile oficiale ale VACCINURILOR „GRATUITE”: PFIZER – 17,5 Euro / doză, MODERNA – 18,8 Euro / doză.

Ce înseamnă GRATUIT? Păi, înseamnă că le plătim cu toții, dar nu direct când le facem. Se plătesc prin împrumuturi externe care rămân în cârca românului de rând…

Cu alte cuvinte, corporațiile farmaceutice sunt hotărâte să ia de spatele prostimii zeci de miliarde de euro pe an, în fiecare an! Iar agenții lor din guverne, instituții medicale și presă fac tot posibilul să țină lumea speriată, ca să o poată convinge să accepte vaccinarea. Ba, mai mult, se fac eforturi pentru a trece la vaccinarea forțată. Despre asta este vorba: despre îmbogățirea continuă a celor deja bogați, restrângerea drepturilor civile și controlul populației. O nouă formă de dictatură.

Doar că lumea dă semne peste tot că se trezește. Iar dacă trezirea chiar va avea loc, toți profitorii Pandemiei vor trebui vânați precum șobolanii.

Daniel Roxin

https://www.activenews.ro/stiri/ActiveNews-publica-CONTRACTELE-SECRETE-cu-PFIZER-si-MODERNA.-Primele-preturi-ale-vaccinurilor-„GRATUITE-si-problema-principala-a-contractelor-statele-cumparatoare-sunt-responsabile-de-reactiile-adverse.-Clauzele-sunt-ILEGALE.-EXCLUSIV-166391

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu