Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 29 ianuarie 2021

COVID-19, parte a „războiului ascuns” al Chinei împotriva Statelor Unite

30 nov.

 „Coronavirusul se arată pentru prima dată că fiind o amenințare cu totul nouă pentru americani”, a declarat generalul de brigadă, în rezervă, al forțelor aeriene, Robert Spalding, la summit-ul virtual, cu privire la pandemie, luna trecută.

By Lianne Lawrence,

Modul în care Beijingul folosește pandemia de coronavirus pentru a câștiga avantaje față de Occident este o parte a acestei campanii, pe care Spalding a detaliat-o în cartea sa apărută în 2019: Războiul hoției: Cum China cucerește pas cu pas în timp ce elitele americane dorm..

În timp ce America a dezvoltat o armată puternică pentru a-și apăra interesele naționale și pentru a privi războiul în termenii teoreticianului general și militar prusac Claus von Clausewitz, ca o „continuare a politicii prin alte mijloace”, PCC „privește politica ca pe o variantă de război. Cu alte cuvinte, războiul este politică iar politica este război, a spus Spalding.

Mao Zedong s-a referit la acest lucru definindu-l ca fiind „războiul poporului”. Folosind această doctrină, PCC a ajuns la putere, având în vedere mereu războiul politic, războiul psihologic, războiul ideologic, războiul economic, și multe alte sloganuri cu care a motivat populația și societatea „să lupte” pentru a câștiga „bătăliile” și, în cele din urmă, să răstoarne partidele naționaliste.”.

„După sfârșitul Războiului Rece și, cu siguranță, după ce China a intrat în Organizația Mondială a Comerțului, capacitatea ei de a folosi afacerile, finanțele și informațiile pentru a-și extinde influența și control dincolo de granițe a crescut. Până și pandemia de coronavirus este folosită de chinezi pentru a-și face adepți și a subordona popoare”, a spus Spalding.

La fel ca în cazul focarelor de gripă porcină și SARS, varianta Beijingului a fost că un oficial local s-a făcut vinovat pentru că nu a informat CCP-ul local și regional cu privire la focarul de coronavirus apărut în Wuhan, motiv pentru care a fost concediat.

Dar, în timp ce Occidentul interpretează acest lucru ca „incompetență”, Orientului apreciază că PCC „înțelege în mod logic lucrurile și ajută la remediere”.

Pentru edificare, Taiwanul a trimis cercetători la fața locului, în China, în decembrie 2019, care au raportat că virusul se răspândea prin contact de la om la om. Taiwanul și-a închis apoi granița cu China în timp ce Statele Unite au tot ezitat s-o facă, a spus Spalding.

Între timp, Xi Jinping a oprit călătoriile interne începând cu 7 ianuarie 2020, chiar dacă în același timp, șase milioane de chinezi călătoreau din China în alte țări. Xi a închis apoi Wuhan pe 23 ianuarie, a amintit Spalding.

America a aflat mai târziu că PCC „pune presiune pe Organizația Mondială a Sănătății ca să nu se vorbească despre transmiterea de la om la om a virusului”.

Mai mult, China s-a transformat „peste noapte” din exportator principal de echipamente individuale de protecție (EPI) și măști, în importator principal al acestor articole, a menționat Spalding.
Ulterior, Partidul Comunist Chinez a început să vorbească despre modul în care au tratat ei coronavirusul pentru a-și propulsa economia, a spus el lui Coffin, într-un Q&A virtual.

Alte indicii potrivit cărora PCC a folosit pandemia ca mecanism de slăbire a Occidentului și de creștere a puterii sale economice, politice și de relativă influențare au fost „campaniile de dezinformare” organizate de Beijing în urma pandemiei, a spus generalul pensionar.

Acestea au inclus „campanii pe rețelele de socializare” în care  se susținea că coronavirusul nu a început în China, neuitând să trateze problema coronavirusului astfel încât să creeze frică sau panică, scopul fiind ca guvernele cât mai multor țări să-și blocheze economiile, a observat Spalding.

Acestea au fost ingredientele unei campanii chinezești  susținute pe rețelele de socializare care au influențat cca 40% din mijloacele mondiale de comunicare, prin care se îndemna la izolarea oamenilor, blocarea activităților economice și înlocuirea forței de muncă umană cu cât mai mulți roboți,  (dacă se putea cu echipamente chinezești, pregătite din timp !), politică menită să „arunce benzină pe foc” din cauza temerii oamenilor că-și vor pierde locurile de muncă, a spus el.

 În mod inevitabil au urmat „revoltele și jafurile”, goana pentru aprovizionarea cu alimente și bunuri de strictă necesitate unde, din nou, chinezii au folosit rețelele de socializare care au amplificat degringoladal.

Revedeți și studiați metodele de război (politic, economic, de sănătate, psihologic) ale Partidului Comunist Chinez și veți observa că, prin toate mijloacele, dar mai ales prin utilizarea mass-media, răspândește și avansează dogmele Societății Globalizate, a spus el.

El a explicat apoi „războiul stealth” (trădării și înșelăciunii) pe care China îl duce împotriva Americii de ani de zile.

Partidului Comunist Chinez și Rusia au depus un efort constant pentru a diminua atractivitatea principiilor democratice liberale și ale societăților democratice; aceste eforturi par a fi avut succes, din păcate!, a spus Spalding.
Nu numai că în universitățile și școlile noastre se predau acum cursuri precum teoria critică a raselor, socialismul,  postmodernismul aplicat, dar sunt infiltrate un număr de dogme și pricipii confucianiste, a menționat el.

Între teoria critică a rasei, post-modernismul aplicat și modul în care Partidul Comunist Chinez își conduce societatea nu există nicio diferență, a spus Spalding pentru Coffin.

Adică, „narațiunea este cea care determină ceea ce știi și ceea ce crezi”.
PCC a realizat, de asemenea, că „Silicon Valley a creat acest motor enorm pentru influența și dezvoltarea individuală în aceste mari companii de tehnologie.
Beidou, principalul motor de căutare din China, este pregătit pentru a implementa intențiile Partidului Comunist Chinez, a spus el pentru Coffin.
„Modul în care Google înțelege să utilizeze datele personale și cenzura în lumea liberă, a început să semene din ce în ce mai mult cu ceea ce face și gândește Partidul Comunist Chinez.”  

Mai mult, PCC își propune să devină, în expresia informaticianului american, născut în Taiwan, Kai-Fu Lee, „Arabia Saudită a datelor”, a spus Spalding, „ pentru că ei înțeleg că informația servește inteligenței artificiale și prin ea se poate influența întreaga lume. De aceea Facebook, Amazon și Google și-au deschis centre de cercetare a inteligenței artificiale în China. ”

Protecția SUA oferită de poziția geografică (între cele două oceane) și puterea sa militară sunt „iluzorii”, și maschează de fapt incredibila amenințare chineză la adresa  democrației noastre, amenințare care se înfiltrează prin practici de afaceri corporatiste, prin investiții care conectează Wall Street la China, prin intermediul academiei noastre, prin laboratoarele noastre de cercetare, prin firmele noastre de lobby și de avocatură și instituția noastră politică, a spus el.
În esență, Partidul Comunist Chinez nu numai că s-a infiltrat în aproape toate instituțiile din Statele Unite, dar controlează și o mare parte din Organizația Națiunilor Unite, Banca Mondială și multe dintre instituțiile internaționale precum Organizația Mondială a Comerțului etc., a spus el.

PCC „a îmbunătățit practicile” comunismului lui Stalin prin folosirea sistemului bancar și accesul la capital, acceptând chiar un anumit nivel de corupție și acumulare de profit, totul pentru „a crea o economie care să suscite interesul în exterior, folosind un model al profitului Americii corporatiste, a spus Spalding lui Coffin.

Chinezii au fost foarte deschiși la particularitățile geopolitice, a spus el. Spre deosebire de Hrușciov, care a lovit cu pantoful în pupitrul de la ONU, liderii chinezi au fost mult msai subtili, mai deschiși și mai maleabili. 

Xi Jinping și alți lideri au mers la Davos și au vorbit despre necesitatea globalizării și deschiderii ... Au adoptat tezele cooperării și colaborării, ei menținând însă în același timp tipul de regim al Uniunii Sovietice.
Acestea sunt lecții pe care PCC le-a învățat în urma masacrelor din Piața Tien-an-men din 1989, care au zdrobit mișcarea studențească pentru reforme democratice.

Documentele legate de această revoltă deținute de PCC spun că Beijingul trebuie să „rămână conectat la lumea liberă pentru a extrage inovația, tehnologia, talentul și capitalul, fără a permite ca ideea de  libertate reală ... să „infesteze mintea subiecților chinezi”.

Faptul că americanii au fost afectați de „războiul trădării” al Chinei este evident în multe feluri, unul fiind raportarea la discursul social.

„Eu spun lucrurilor pe nume, așa cum le văd”, a spus Spalding lui Coffin. 

Cred că am ajuns într-un punct de unde încă ne mai putem  întoarce, dar trebuie să acceptăm confruntarea, a adăugat el.
”Trebuie să ieșim din încremenire, din stupefacție și să trecem la acțiuni concrete, care pot implica și confruntări (pașnice) directe”.....

 https://prepareforchange.net/2020/11/30/covid-19-part-of-chinas-stealth-war-against-the-united-states-retired-usaf-general/?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu