Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 martie 2021

Despre ce se întâmplă acum pe Pământ și noi nu știm.

(discuție avută la începutul lunii dec.2020....)

Urmare difuzării în diversele mijloace de comunicare a unor știri despre evenimente aflate în desfășurare pe planeta noastră (dar și în subteran), despre care omul obișnuit nu cunoaște aproape nimic, m-am adresat unor telepați de largă recunoaștere, pentru a le afla părerea.

Redau mai jos corespondența purtată cu unul dintre ei, pe această temă. După cum veți constata, am păstrat secret numele telepatului(ei).

Eu, C.M.: Bună ziua, d-na C.....!

Din regresiile pe care le faceți, constat că depuneți o activitate intensă, ceea ce mă bucură.

Eu vă deranjez în legătură cu știrile care circulă tot mai intens acum în lume, legate de un conflict între Forțele Luminii și cele ale Întunericului. Deși, probabil, sunteți în temă, voi rezuma în câteva cuvinte, pentru ca apoi să ating subiectul pentru care vă scriu.

Surse care se ocupă de ceea ce se întâmplă dincolo de cotidianul absolut material al lumii, susțin că în prezent, între forțele progresiste din SUA (susținătoare ale președintelui american Trump), și „iluminați” există un conflict deschis în care Forțele Luminii ar desfășura o largă activitate de arestare, neutralizare și/sau alungare de pe Pământ a raselor malefice (reptilieni, mantizi, draconieni etc.; din câte am înțeles, conflictul n-ar privi, cel puțin deocamdată, și civilizația lui D-zeu). De partea întunecaților s-ar afla evident Guvernul din Umbră (adică Statul Paralel, Cabala, Iiluminații etc), care conduce lumea, conducerea Partidului Democrat din SUA reprezentată de noul președinte  Biden, dar mai ales China, care participă la conflict cu „trimiși speciali” înfiltrați mai ales în SUA, via Canada, precum și cu masive forțe militare active, instruite în bazele subterane din China, unde există o importantă prezență ET- în special reptilieni).

Din diversele comunicări și articole care se ocupă de această problemă se spune că Forțele Luminii (printre care Pleiadienii) ar fi cucerit deja bazele inamice din subteranul Chinei, ar fi dejucat tentativa de infiltrare masivă a chinezilor în SUA - via Canada și ar fi acționat și în Elveția, unde întunecații dețin puncte strategice - mai ales în plan financiar, capul acestei organizații fiind Klaus Scwab, intens căutat prin munții Alpi, în vederea arestării (detalii puteți găsi în articolul publicat pe 2 ian. 2021, pe acest blog : „Soren din Pleiade: noi suntem în China”).

Mă rog, mai totul este legat de planul maleficilor extratereștri care fac tot ce pot pentru a-și menține dominația asupra Pământului, îngrijorați de rapida „trezire” a omenirii. Din acest program ar face parte și actuala „pandemie covid 19” de declanșarea și susținerea ei fiind responsabili chinezii.

Cam lungă introducerea....

Cunoscându-vă abilitățile și capacitățile în plan spiritual, mă adresez dv. cu rugămintea de a-mi confirma sau infirma ceea ce se pare că se întâmplă acum pe Pământ. Știu că aveți un program destul de încărcat cu sesiunile de regresie, dar v-aș rămâne îndatorat dacă mi-ați comunica succint părerea dv. și câte ceva din ceea ce „vedeți” că se întâmplă pe Pământ, în legătură cu acest subiect, când vă activați corpul subliminalul.

De altfel, unele echipe care se ocupă de asemenea de regresii prin hipnoză, se pare că s-au hotărât să facă sesiuni de investigare a acestui extrem de interesant subiect, care privește soarta umanității și a Pământului. 

Cred că înțelegeți rolul extraordinar pe care-l aveți în „trezirea” oamenilor și în comunicările „de la fața locului” pe care aveți posibilitatea să le realizați în planurile subtile (nemateriale) unde mintea umană nu are acces.

Bazându-mă pe dorința dv. de a ajuta, îndrăznesc să vă sugerez realizarea (în colaborare cu d-na X.... sau cu altcineva) a unor sesiuni de investigare pe teme ezoterice din realitatea prezentă a omenirii și planetei. 

Sunt convins că, începând cu sfârșitul anului 2012, lumea și Gaia au intrat într-un proces accelerat de prefaceri pe care omul de rând nu le percepe, nu le sesizează sau nu le înțelege suficient.

Dacă o asemenea investigație v-ați putea-o programa în ziua solstițiului, din 21 dec. ac., sunt sigur că foarte multe noutăți ați putea observa că se petrec în lume și în sistemul nostru planetar.


Am speranța că nu v-am deranjat prea mult!!
Mul
țumesc!
C. M.
17 dec. 2020

Răspunsul telepatului: Bună ziua și vă mulțumesc !

Da, conflictul există dar, după percepțiile mele, și subliniez asta, lupta este între două facțiuni rivale, adică o Mărie cu o pălărie albă și o Mărie cu o pălărie neagră (nota C.M.: deci între două tabere malefice rivale, nu între întunecați și cei din Lumină).

Unii vor să dea cărțile pe față, pentru că tot mai multe conștiințe se trezesc, alții vor ca lucrurile să rămână ca și până acum.

Cei care doresc să facă „disclosure” sunt cei care încearcă să adune adepți, pentru a se putea erija, ulterior, în salvatori.

Dacă această facțiune ar câștiga (-anulez !-) lucrurile s-ar schimba în mai ușurel, dar nu în bine, așa cum înțelegem [și dorim] noi, cei „treziți”.

Despre alte canalizări...hm !.....eu am încredere numai în cele proprii.

Am resimțit, din partea entităților „albe”, o intenție de a ni se da informații, dar, în spate, tocmai această tendință spre „disclosure” este.....[cu semnul întrebării]

Se pare ca covid-ul, ca program, este acțiunea facțiunii negre [nota C.M.: deci reptilieni, mantizi, draconieni etc. nu  Civilizația lu D-zeu  (FDL-uri)]

De ieri însă am simțit o ușurare, o bucurie ca pe ceva dincolo de „new age, facțiuni, canalizări ” care lucrează cu noi, „treziții”,... ceva care părea a fi un mesaj de încurajare :„NU SUNTEȚI SINGURI ! ” concomitent având o viziune în care oamenii nu mai purtau măști; era ca înainte ....În acele momente mă aflam în stare „normală”, nu în hipnoză, așa că nu știu de unde a venit..Am presupus că s-a dorit să ni se comunice că lumea va fi eliberată deodată (n.m.adică toți odată)....Oare, nu s-ar instala haosul ? (mă întreb); sunt toți pregătiți pentru aceasta schimbare, oare ?

Eu cred că totul (eliberarea) se va produce doar când ajungi să înțelegi corect și ți-ai atins propria misiune, cea adevărată. În rest, sunt exerciții pentru reîntrupare.

Ce fac alții, e treaba lor...

[În ceea ce privește soarele și solstițiul], eu apreciez că este e o sărbătoare din păgânism preluată de la masoni, de către facțiunea neagră, ca zi de sacrificiu - „zeul moare, zeul renaște”

------------------------------------------------------------------------

Const. Mihăilescu 

 

3 comentarii:

  1. Multumesc dnule C.M,pentru acest articol,si eu am inteles acelasi lucru cu dna ttelepat C,si ma bucura aceasta confirmare.Eu sunt pers,care va indreptat atentia catre aceste sesiuni si echipa,si ma bucur ca ati rezonat in acest fel.Presupunand ca sunteti de acord,voi copia acest articol pe pagina mea de Fb fiindca nu se poate distribui.Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cam puținą,ambiguă,fără detalii şi neconvingătoare.

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu contează cine ești, cum te numești - un lucru vrei sigur!
    Libertate!
    Sâmbătă 20 martie 2021 ne vedem la Universitate
    București ora 15.
    Este ziua de proteste mondiale împotriva restricțiilor Covid.
    ”Acum ori niciodată să dăm dovezi la lume
    Că-n aste mâni mai curge un sânge de roman”!
    " Că-n aste mîine mai curge un sînge de dac liber "

    Trăiascą DACIA dodoloață !

    RăspundețiȘtergere