Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 19 octombrie 2020

Kuthumi: sunteți aici pentru a.... FI

  Traducere Const.Mihăilescu

(nota C.M.: reamintesc că maestrul Kuthumi este fidel Civilizației lui Dumnezeu; deci tot ceea ce afirmă trebuie evaluat prin prisma apartanenței sale la această civilizațire, nu la Sursa Divină Creatoare. Atunci, de ce postez acest articol? Pentru că, spre deosebire de Civilizațiile întunecate, multe dintre principiile și legile CD sunt corecte și în concordanță cu voința Sursei Creatoare)

Perioada aceasta nu este doar un moment al renașterii noastre și de reconstrucție, este și un timp al revelației - revelația naturii Gaiei, a Pământului ca stație intergalactică, stație angelică, stație planetară pentru păzitorul pământului ... în toată diversitatea sa!

Această bijuterie este descrisă cu dragoste de Elle în convorbirea ei cu Kuthumi, într-o emisiune realizată de Linda Dillon.

Kuthumi : Sunteți aici pentru ....a FI! [râsete].
Salutări, EU SUNT Kuthumi.

Elle: Te primim cu iubire, sunt atât de fericită!
K: Da, pentru că m-ai simțit și, da, camera e destul de plină cu iubirea ta, a Belle'Annei, a Sylviannei, a Gabriellei, a lui Mi-ka-el și.... Dumnezeu știe cu a mai cui altcuiva... oh iată că și Serapis Bey este prezent, la fel ca și St. Germaine ... dar, desigur, și fratele tău și iubitul meu, Jesus Sananda / Yeshua, Magdalena ...; ne-am adunat în această zi nu numai pentru a vă transmite felicitări, bucuria întoarcerii foarte multor suflete umane la Lumnă, ci și pentru a vă îmbrățișa, și a vă asigurarea că vă vom susție mereu să vă ridicați.
Gândiți-vă în acest fel: această cameră (în care vă aflați acum), această țară căreia-i aparține, această planetă este plină de lumini, racordate la energia iubirii. Da, unele sunt mici, altele sunt gigantice, ancorate adânc în inima Mamei Gaia, aducând și statornicind adevărul a nu numai a ceea ce înseamnă a fi om aparținând unui colectiv, nu numai ce înseamnă a fi Noua Gaia, dar și ceea ce înseamnă a fi pur și simplu ... componentă a inimii problemei!

Nu este și nu a fost niciodată vorba de a fi așa sau altfel, de a te afla într-o formă sau alta, în această sau în aceea realitate, căci acestea nu sunt decât costume. Acestea nu sunt decât experiențe pe care le încercați în balonul magic în care toată lumea se află până la miezul nopții. „Când ceasul va bătea la miezul nopții, măștile vor fi aruncate”. 

Cei care sunt prea precauți, cei care sunt reticenți vor fi cunoscuți și recunoscuți; mulți dintre aceștia vor dori să se agațe de măștile lor, ca să-și ascundă în continuare ceea ce n-ar vrea să se vadă. Nu contează. Pentru că acesta nu este doar un moment al renașterii, al reconstituirii, este, de asemenea, un timp al revelației - revelația naturii Gaiei, a Pământului ca stație intergalactică, stație angelică, stație planetară pentru păzitorul frumosului Pământ..., în toată diversitatea și splendoarea sa!
Majestuozitatea acestei planete este de neegalat. Și nu mă refer doar la măreția frumuseții sale fizice, care este fenomenală, mă refer la măreția ființei acestei planete (Gaia)!

Ea ocrotește și învăța oamenii cum să FIE pur și simplu ceea ce sunt. Și regatele, elementele, elementalii, ființele stelare, au învățat acest lucru ... și, cunoscând această energie, au contribuit la vibrația care anunță că: „Sunteți aici pentru a FI. ”
Este curios că oamenii cred că a fi pur și simplu - stare pe care, de altfel, ați și perfecționat-o - înseamnă nicio mișcare, nicio acțiune, niciun nimic; de fapt este dimpotrivă. 
Dar, de foarte mult timp acești oameni și-au umplut mintea și, mai trist, inimile, cu gândul că a face înseamnă a realiza, a servi; asta decurge dintr-un sentiment de lipsă de auto-valoare și lipsă de auto-recunoaștere. Din fericire, acest lucru se schimbă acum. Ceea ce ați făcut a fost pentru ca voi să fiți, să acumulați, să transmiteți și să comunicați acea energie către miliardele de oameni.
Și, bine-înțeles, iubiților, o faceți în numele giganticului vostru univers; aceasta este ființa la care ai asistat, dar o faci și în numele meu, al „nostru” ... Tu o faci în numele familiei tale intergalactice. O faci în numele Mamei.

Deci, nu este doar faptul că ați fost izolați. Ați fost orientați.

În acest sens, vreau să spun că v-ați poziționat și în raport cu noi, astfel încât să puteți face ceea ce vă dorește inima, pentru a vă putea pregăti - și v-ați pregătit - pentru ceea ce urmează.

Așadar, iubiților, venim nu numai să vă urăm la mulți ani și să vă felicităm. Venim să vă aplaudăm și să vă spunem „bravo!”, asigurându-vă, și cu această ocazie, că suntem alături de voi cu bucurie și cu iubire. Acest minunat sentiment, bucuria, a cam fost uitat pe planeta voastră..

Fără speranță și fără bucurie, oamenii nu văd rostul progresului, al angajării depline.

E: Accepți să fie postat și distribuit ceea ce ai spus acum?

K.:Da, desigur.

E: Bine, mulțumesc foarte mult. Mi-a fost dor să vorbesc cu tine și sunt plină de bucurie doar știind că ne ești mereu aproape. Vei reveni?
K: Da, căci acum este timpul nostru!
E: Da, Timpul de Aur!
K: Timpul de Aur al Flăcării de Aur, al Grilei de Aur, al Coroanei de Aur, al Epocii de Aur. Nu este plictisitor. Nu este greu. Este o plimbare a bucuriei! 
Da, uneori, atunci când continuați, aveți chef să mergeți în liniște, astfel încât să puteți simți pământul, nisipul, stâncile de sub picioare ... să puteți mirosi marea și să auziți cântecul păsărelelor sau tânguirea valurilor, șipotul șunoaielor, dar și profunzimea liniștii.. Uneori îți vine să sari, să faci tumbe de bucurie iar alteori îți vine să alergi! 
Gandeste-te: această viață este cu adevărat cea mai fenomenală este suprema naștere.. Viața voastră nu este un sac în care adunați nenorociri; nu este o povară; este un cadou care trebuie savurat, care trebuie îmbrățișat cu bucurie, prin manifestări multiple.

Uneori, în acea călătorie, acea plimbare, vrei doar să te așezi, fie că te afli pe munte, pe pajiște sau lângă o apă. Vrei doar să stai și să te delectezi, să te bucuri că ești aici - că nu numai te-ai ales pe tine însuți, ci că Mama te-a ales pe tine. Și, în timp ce stai acolo, ancorezi acest puternic stâlp de lumină!
Chiar se îmbunătățește? ...
Rămâi cu dragostea mea, dragă E. Ramas bun!

https://counciloflove.com/2020/09/kuthumi-you-are-here-to-be/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu