Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

marți, 27 octombrie 2020

Haosul planificat. Partea a 8-a: Conexiunea spirituală a lui Q.

  

Introducere: După ce am prezentat informații alternative de luat în considerare cu privire la ceea ce este în joc în vremurile noastre (în plan financiar, incendii, pandemie, revolte etc.), suntem obligați să examinăm un fenomen global care a luat cu asalt populația trezită, oferind indicii și dezvăluiri despre corupția masivă, despre care am vorbit ​​până acum și haosul planificat.

 Informările de la Q merită o urmărire atentă și o examinare ulterioară, deoarece mulți oameni sunt conștienți de existența lui, cel care de 3 ani de când a apărut și a făcut numeroase dezvăluiri.. Cu luni și chiar ani de zile înainte, Q a anunțat producerea unor evenimente mondiale semnificative și, indiferent dacă a fost sau nu intenționat, el a fost un factor care a contribuit la polarizarea maselor în conservatori și liberali. Întrebarea este dacă totuși se poate avea încredere într-o sursă anonimă, sau este doar un alt psy-op conceput pentru a contribui la haosul planificat? Cât de adânci și reale sunt informațiile pe care le furnizează Q?

Pe 28 octombrie 2017, un enigmatic Anon, numit Q, a postat pentru prima oară pe 4Chan Anonymous Imageboard, postul „Mueller Investigation”(aka, Politically Incorrect). Informarea făcea aluzie la arestarea iminentă a unor personalități politice cheie din SUA, precum și la o revoltă la nivel național, în curs de dezvoltare. Oferind informații, care au devenit cunoscute sub numele de „picături Q” sau „firimituri”, Q i-a determinat  pe colegii Anons și o comunitate alternativă să dezvolte și să urmărescă sursa anonimă, Q.

Încă de la început, Q a susținut că are acces la un nivel ridicat  de informații militare. Se speculează că Q ar fi o persoană sau o echipă de oameni infiltrată la nivel înalt.. De ce ar alege cineva (o persoană sau un grup) cu înalt grad militar să inițieze o strategie care presupune postarea incognito pe internet? Vă amintiți de acel mic club despre care am vorbit în episoadele anterioare? Aflați că acel mic club de elită a existat cu adevărat 
de foarte mult timp. Ar fi logic ca un grup de persoane din afară să se formeze pentru a elimina „clubul de elită”, cu scopul de a prăbuși oficialii corupți, rețelele, instituțiile și corporațiile care alcătuiesc vârful restrânsului club de elită? Încercați să vă imaginați dacă o astfel de eliminare ar avea succes, atunci când, cel mai probabil, ar trebui să includă o fracțiune de informatori militari în rândurile sale. Q numește această fracțiune de informatori militari și oamenii care urmăresc și cercetează obiectivele, „Patrioți”.

Patriotismul animă sute de adepți care au postat și au distribuit videoclipuri și care au jurat să apere Constituția Statelor Unite împotriva tuturor dușmanilor externi și interni. „Soldații” digitali ai lui Q sunt încurajați să contracareze dezinformarea cu fapte, angajându-se într-o bătălie a Războiului Informațional împotriva politicii controlate, derivată din agenda întunecaților. Patrioții provin din toate părțile globului, au diferite profesii și profiluri, sunt de sex și rase diferite și au un statut socioeconomic diferit.

Noi, nu vă cerem să ne credeți fără a analiza situațiile prezentate și a le compara cu realitatea, dar trebuie să înțelegem cine este Q și de ce a apărut pe scena americană (și nu numai), adresându-se inimii poporului american, căruia-i prezintă situații și evenimente care se dovedesc reale.

Dacă obiectivul lui Q era de a ajunge direct la cetățeanul de rând, în timp util și la nivel mondial, platformele de pe internet anonime oferă posibilități ideale, din mai multe motive:

• Q poate să ocolească mass-media coruptă și să vorbească direct cu publicul.

• Prin anonimat, el poate să-și protejeze propria-i persoană dar și nedeformate informațiile.

• Se păre că, cel puțin până acum, a reușit să evite cenzura.

• Platformele publicitare au fost foarte populate de cititori și i-au oferit o largă expunere.

• Modalitatea de difuzare îi facilitează comunicarea cu cititorii, putându-se angaja în dialogul social și putând da  sugestii în ceea ce privește investigația.

• Anonimii au reputația de a fi sceptici înrăiți și acest lucru  permite o investigație profundă asupra conținutului informațiilor de la Q..

Sugestia noastră este să consultați singuri comunicările lui Q pentru a hotărî dacă informațiile rezonează sau nu cu gândirea dvs. În prezent, postările pot fi găsite la Qalerts.app și Qanon.pub. Veți recunoaște fraze precum: Nimic nu poate opri ceea ce vine; Încredere în plan; Binele împotriva răului ; Simbolismul va fi căderea lor; Biblic; Infiltrarea nu invazia; Războiul informațional; Soldații digitali; Joc de sah; Teoria jocului; Dumnezeul învingător și infamul decăzut WWG1WGA (Where We Go 1, We Go All).


După cum am discutat anterior, în episodul Media, încrederea în fluxul principal de informații Media (MSM) a scăzut progresiv în întreaga lume, deoarece cetățenii obișnuiți încep să înțeleagă problemele umanității și ale planetei. C
omunitatea anonimă este cuprinsă de entuziasm iar Q inspiră o nouă modalitate de demascare a media și un nou profil al jurnalistului de investigație, format din cetățeanul obișnuit.

Q a indicat că cei din Deep State (Statul Profund) au fost atât de aroganți și atât de siguri că nu vor pierde alegerile prezidențiale, încât au devenit extrem de neglijenți în comunicări, informări, documente etc. Au lăsat literalmente să le scape indicii și informații peste tot. Există atât de multe informații, încât jurnaliștilor-cetățeni le-a fost ușor să  găsească dovezi incriminatoare.

Potrivit cercetătorului fenomenului Q, Neon Revolt: „QAnon (nota C.M.: curent de extremă dreapta care susține că există un stat paralel și că lumea este condusă de Cabală) se angajează într-un stil socratic de postare, în care Q prezintă adesea două (sau mai multe) subiecte aparent separate și ne provoca să vedem dacă putem stabili o relație între cele două, să ne „conectăm”, așa cum spune adesea Q.  

Poate că acest lucru îi permite lui Q să înainteze pas cu pas spre promulgarea legii privind securitatea națională și să creeze un fel de narațiune care este mai aproape de adevăr decât orice raport vehiculat în Main Stream Media (curentul publicistic principal). ”


 Adepții și cercetătorii postărilor Q trimit adesea pe Twitter „Transmitem știrile acum”, din cauza credinței Main Stream Media (marile cotidiane) care prezintă o versiune diferită și părtinitoare a ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Q se apropie de 5.000 de postări de la prima sa apariție, în 2017. Cei care sunt cititori noi ai informațiilor Q e posibil să nu aibă o înțelegere clară a fenomenelor doar citind câteva articole despre Q.

Pentru a înțelege deplină a amplorii acestei mișcări,  persoana trebuie să se implice și să consume timp comparând „picăturile” Q cu evenimentele reale care au avut loc în perioada de timp care a urmat primei apariții a lui Q. Q este inteligent, lăsând indicii criptate și subtile, indicii care îi incită pe cititorii săi să caute răspunsuri și să facă legături.

Din 2018 Q a mutat postările de pe platforma 4Chan (canalul 4) pe platforma 8kun. Pe 8kun Anons iar cei care citesc și pătrund în informații, discută, analizează și investighează în grupuri. Informația se răspândește apoi dincolo de 8Kun în rețelele de socializare, unde este partajată, analizată și interpretată în continuare.

Mișcarea Q i-a inspirat pe jurnaliștii-cetățeni, precum Dustin Nemos și Juan O. Savin, să se adâncească în subiecte specifice, creându-și deseori propriile site-uri web, scriind cărți, încărcând videoclipuri extinse pe youtube, pentru a face analize alternative ale situației globale actuale. Aici apare un fenomen interesant în care se răspândesc informații care sunt o extensie a ceea ce Q a postat inițial. Această informație trebuie văzută pentru ceea ce este: o interpretare a materialului Q, și astfel, deschisă pentru dezbatere și speculații.

După cum am arătat pe scurt, Q, cu posibilele sale legături cu Trump și cu acces la informații militare la nivel înalt, s-a implicat emoțional în societatea globală în diverse moduri.

Oameni din întreaga lume urmăresc postările Q și folosesc hashtagul de pe rețelele sociale # WWG1WGAWorldWide pentru a-și exprima solidaritatea, în dorința de a cunoaște adevărul și de a vedea făcându-se dreptate în cazul celor care au comis crime împotriva umanității!

Nu este scopul nostru să acoperim lacunele lui Q. Există multe surse uimitoare, cum ar fi pe twitter: Praying Medic (@prayingmedic), X22Report (@ X22Report) și multe altele, care au cercetat cu multă expertiză și exhaustiv și au făcut ipoteze pe fiecare Q drop. Puteți găsi și alte analize interesante  pe canalele de pe YouTube Santa Surfing Beach Broadcast și Jennifer Mac. Obiectivul nostru este să abordăm un aspect  care considerăm că nu a fost acoperit suficient:

Suntem în prezent într-un fel de luptă temporală sau spirituală?

Să coborâm în „vizuina iepurelui” cu Q și să investigăm.

În cei trei ani scurși, în care Q a furnizat informații, SUA par a fi fost implicate într-un conflict intern, timp în care Main Stream Media a încercat să-și ascundă intențiile de dezinformare.. Dacă acesta este un război, atunci nu mai suntem în epoca războiului în tranșee, a tancurilor și a bombardamentelor din avioane. Vremurile în care soldații fizici se aliniau într-o strategie defensivă sau ofensivă pentru a se confrunta unul cu celălalt, făcând vărsare de sânge și masacre, nu mai sunt de actualitate.

Nu este de mirare că în prezent lumea a devenit confuză  cu privire la ceea ce se întâmplă. Conform definiției noastre privind războiul real, ceea ce trăim în prezent pe planetă este extrem de deranjant; și totuși, majoritatea oamenilor nu fac o legătură cu războiul total. Dacă este război, atunci ce fel de război este? În mod foarte strategic, lumea noastră a fost ridiculizate și demonizate. Este ca și cum tot ceea ce umanitatea a reprezentat: respect, onestitate, bunătate, generozitate, răbdare, disciplină, onoare și libertăți fundamentale ale omului au fost răstignite pe altarul păcatelor anti-viață. Pentru a conduce omenirea mai departe spre porțile a ceea ce ar putea fi numit iad, acest haos planificat, acest comportament deplorabil, a fost promovat insidios și elegant în mass-media.


 În mod clar cei care ne conduc din umbră speră că noi, oile, ne vom supune liber în fața unei conștiințe colective, a unui arhetip, căruia, dacă ar fi să-i găsim un nume i-am putea spune Satana. 
Vedeți, în ultimele decenii, elita conducătoare și mașina sa de propagandă au făcut ca, din punct de vedere intelectual, termenul Satana să sune fanatic. Numai nebunii cred în Satana, nu?

Acum, după ce au izgonit cu succes cuvântul din vocabularul nostru, îl scot din nou la suprafață.. Oh, nu bătrânul Satan despre care ne-au avertizat religiile, ci un nou Satan, îmbrăcat în haine întunecate și pretinzând că este cool și „nu e atât de răuvoitor cum am fi crezut”


 Vorbește Q despre Diavol, Satan sau despre Rău? În cele din urmă, agenda supremă pentru umanitate a Statului Profund este anti-viață - motivele distructive, vampirice se transformă în haos. Este vorba în cele din urmă de suflet? Dacă da, ce este sufletul și de ce nu mai auziți prea multe despre asta?

Dacă ne uităm înapoi la numeroasele teologii și mitologii antice de pe tot Pământul, multe dintre ele vorbesc despre viața după moartea fizică. Reîncarnare, purgatoriu, viață de apoi, stare bardo, samsara - sunt cuvinte din timpuri îndepărtate care vorbesc despre o continuare a conștiinței după moartea corpului fizic. Și, deși există filozofii și ideologii spirituale care îmbrățișează conceptul de viață după moarte, societatea noastră occidentală seculară, afectată de frică, a evitat și aparent a abolit noțiunea că omul este altceva decât o mașină fizică.

A fost eliminarea sufletului un plan pe termen lung al Statului Profund ?

În ultimii 500 de ani, teoriile acceptate de gânditori istorici precum Rene Descartes, Thomas Hobbes, Charles Darwin, Karl Marx, Stephen Hawking și mulți alții, au redus umanitatea la materialitate, care s-ar încheia inevitabil, în cele din urmă, în anihilare.

Foarte des înțelepciunea antică, care explică fenomenele mistice, întâlnirile temporale și alte astfel de experiențe sunt alocate tărâmului nebuniei și ignoranței de către instituțiile conducătoare autorizate, care diseminează informații către mase. Informații controlate și răspândite prin educație și propagandă ...vă sună familiar? Există un club mic, exclusivist care există de mult și în care tu, omule de rând, n-ai ce căuta.

 Care ar fi avantajul ascunderii faptului că umanitatea, în esența ei, e formată din ființe veșnice și conștiente? Cine ar câștiga ascunzând aceste adevăruri?

Pe măsură ce noi, oamenii Pământului, încercăm să înțelegem ce s-a întâmplat, devine evident că a existat o încercare de a desființa conexiunea noastră umană cu sufletul, spiritul și cu Dumnezeu / Sursa. 

Distrugerea pre-creștină a bibliotecii din Alexandria, secolul al IV-lea al consiliului creștin din Niceea, masacrele catare din secolul al XII-lea, persecuțiile religioase chineze din secolul al XX-lea, genocidele triburilor indigene globale în curs de desfășurare sunt doar câteva exemple dintr-o lungă istorie a cenzurii și exterminării spirituale globale.

Faptul că grupuri de oameni de-a lungul timpului au găsit necesar să ascundă documente importante, astfel încât să poată fi păstrate pentru posteritatea lor îndepărtată (cum ar fi cele găsite în Nag Hammadi, Egipt, Manuscrisul de la Mărea Moartă, Manuscrisul Tibetan Hemis și multe altele) demonstrează că a existat mereu un interes de a ascunde adevărul.. 

Ce nu doresc controlorii de pe această planetă să știm despre 
moștenirea noastră spirituală? Ei nu vor să știm că conștiința noastră este eternă. Ei suprimă informațiile, scripturile și dovezile despre reîncarnare, experiența de după moarte, existența altor dimensiuni etc. Dacă am ști în inimile și mințile noastre că suntem veșnici și că moartea fizică este doar o iluzie, atunci teama pe care controlorii boogeyman (cretini) o folosesc pentru a instiga, ne provoacă și ne controlează s-ar dizolva. Ei nu vor să știm că suntem conectați spiritual / energic la Sursa întregii creații pe care unii dintre noi au numit-o Dumnezeu..


Ce este Dumnezeu sau Sursa?
Dumnezeu este un cuvânt interesant. Cuvântul însuși evocă viziuni, gânduri, emoții etc., care sunt multiforme și proprii diferitelor culturi, grupuri etnice, zone geografice și epoci istorice. În societatea modernă, cuvântul a devenit tabu.

Și, deși există încă mult mister în jurul a ceea ce ar putea fi Sursa, dacă dezlipim eticheta, la fel cum am făcut cu cuvântul Satana, ce am vedea? Ce se întâmplă dacă ne-am uita la „rodul pe care îl aduc?” Dacă Satana este anti-viață, atunci conștiința colectivă, care este Dumnezeu, ar fi opusul acesteia - o conștiință care îmbrățișează viața. Ce se întâmplă dacă Dumnezeu este toate acele valori pe care Statul Profund a reușit să le răstignească - bunătatea, iubirea, compasiunea etc.?

Trebuie să ne întrebăm când și de ce esența lui „Dumnezeu” a devenit atât de prostească, necurată sau retrogradată la cei considerați inculți? Dacă continuăm să urmărim fără minte narațiunea stării profunde și să îmbrățișăm filozofiile și practicile anti-viață, în timp ce discredităm continuu bunătatea, iubirea și compasiunea, atunci ne lăsăm larg deschiși degradării complete și posibilei distrugeri a rasei umane.

Ce trebuie să spună Q despre spiritualitate și despre 
Dumnezeu?
Noțiunea de Dum
nezeu este utilizată semnificativ în colecția de comunicări al lui Q. Când parcurgeți volumul informațiilor Q, vi se dezvăluie o poveste interesantă - o poveste care transmite un mesaj ce rivalizează cu cele mai enigmatice mituri antice și scripturi de valoare.

Dumnezeu nu este prezent doar în această poveste, Dumnezeu este central.

Povestea pe care o aflăm prin Q ne spune că suntem ființe cu suflet prețuite de un Creator iubitor sau de Dumnezeu. Din păcate, ne-am trezit cumva într-o situație dificilă de aservire de către un grup de lideri care controlează sociopații. Acești sociopați cred că își câștigă puterea servind ceea ce consideră a fi zeii lor - Satana, Baal și Lucifer etc. - prin sacrificii de sânge, distrugere, haos și moarte.

Q sugerează uneori o bătălie în dimensiuni superioare - o bătălie a sufletului, o bătălie a conștiinței pure. Conștiința este energie. La fel cum luăm energia din hrană și din soare, aceste ființe de conștiință colectivă anti-viață se hrănesc cu energie întunecată sau grea (de joasă vibrație), precum energia emoțională negativă, pe care o numesc loosh.

Potrivit lui Q, urmărim în prezent bătălia finală, una care a fost prezisă în texte antice, despre bine și rău sau anti-viață și pro-viață. Sunt prezentate indicii, detalii și dovezi care, atunci când sunt examinate și analizate, zugrăvesc un scenariu foarte întunecat despre ceea ce se întâmplă pe această planetă de mii de ani. Crimele deplorabile împotriva umanității, care au fost ascunse, sunt acum aduse la lumină.

Multe dintre aceste infracțiuni îi implică pe cei mai vulnerabili oameni de pe planetă - copiii. 

Q a cercetat eliminarea unei vaste rețele de trafic de persoane cu copii și adulți conectată la Deep State (Statul Profund). 

Acțiunile și legile adoptate prin intermediul administrației Trump, adaptate special pentru a elimina rețelele de pedofilie au fost adesea prevăzute de echipa Q. Multe dintre aceste acțiuni nu sunt recunoscute sau comunicate niciodată de Main Stream Media dar sunt urmărite, cercetate și verificate de către adepții Q.

O mare parte din informațiile Q sunt furnizate sub formă de predicții și rapoarte criptice. Multe dintre acestea fac aluzie la tehnologii și practici avansate pe care se spune că Cabala le deține și le folosește de zeci de ani, cum ar fi operațiunile MK Ultra de control al minții, Tehnologia Vocii Domnului, biowarfare, chemtrails și ceva care pare că a ieșit direct dintr-un film SF, Looking Glass Technology.

La începutul plonjării noastre în fenomenele QAnon ne-am pus întrebarea: „În ce fel de război suntem?” Am examinat conceptul de suflet. Acum, pe măsură ce înaintăm în ancheta noastră Q, ne confruntăm cu o schimbare științifică majoră de paradigmă.De fiecare dată când omenirea face un mare salt evolutiv în conștiință, populația este plină de un amestec expansiv de credințe care se întind de la acceptare entuziasmantă la negarea directă și frica reactivă. Haosul este un semn distinctiv al unor vremuri ca acestea. Vor exista cei care vor agăța cu dinții și cu unghiile pentru a încerca să excludă revelațiile care vin.

Dar s-a întâmplat și în fizica cuantică, nu-i așa? Au descoperit-o și ne-au spus despre ea Tesla și Einstein. S-a produs experimentul nazist, a apărut Zona 51 în care s-au întâmplat și continuă să se întâmple multe, dincolo de cunoașterea noastră.. S-a întâmplat proiectul Paperclip. 

Însă ceea ce s-a întâmplat cu adevărat a fost că știința a făcut un salt în timp - în timp real. Și timpul ne-a târât dintr-o închisoare cu 3 dimensiuni în promisiunea științei cu dimensiuni superioare, justificarea metafizică, confirmarea spirituală, explicația paranormală, explorarea extraterestră și conștientizarea temporală.

Proiectul Looking Glass reunește totul și Q a renunțat la firimituri sugerând că „Patrioții” au dobândit unele dintre  abilitățile și tehnologiile pe care Deep State le folosește de zeci de ani împotriva umanității. De fapt, QAnon pare să sugereze că „pălăriile albe” sunt capabile să prezică ce face Cabala, deoarece folosește tehnologia Looking Glass.

Potrivit lui Jordan Sather, un cercetător proeminent în urmărirea evoluției Q, Deep State a reușit să utilizeze tehnologia din OZN-urile prăbușite, ceea ce a permis oamenilor de știință să îmbunătățească abilitatea psihică. Apoi au folosit psihicii pentru a face salturi înainte și înapoi în cronologiile temporale, pentru a modifica rezultatele și a prezice potențialitățile viitoare. Programul acesta s-a numit Project Looking Glass și s-a derulat în perioada 1970-1980. 

 Sună nebun, nu-i așa? Vorbim nu numai despre călătoriile în timp, ci și despre extratereștri ! Da, dar „nebunia” mea se bazează pe o mulțime de dovezi care susțin aceste afirmații.

Din „picături” aflăm că Q's Patriots utilizează în prezent o tehnologie similară cu Project Looking Glass, chiar mai avansată. Jordan crede că ar putea folosi algoritmi informatici de inteligență artificială (AI) în locul contemplatorilor temporali umani. El presupune că atât Deep State, cât și White Hats folosesc tehnologiile avansate și că ne aflăm în ceea ce arată ca un joc de șah 4D.


(Consultați Jordan Sather, Dr. Michael Salla și Project Camelot pentru informații mai detaliate și dovezi cu privire la Project Looking Glass, contactul extraterestru și alte programe militare Deep State)

Cu toate afirmațiile aparent extravagante ale lui Q, ar trebui să să ne întrebăm dacă el un prieten al umanității sau este doar un alt psy-op Deep State? 

Recent, am fost martor al unui efort fanatic de a cenzura orice 
nu se aliniază agendei susținută de Main Stream Media.
A
șadar, dacă ar fi să folosiți în prezent motoarele de căutare pe internet pentru a găsi informații despre Q, veți găsi că site-urile web enumerate sunt toate uniformizate, indicând că Q este, de fapt, un teoretician al conspirației, periculos și chiar violent. Trebuie să săpați foarte adânc pentru a găsi informații reale și contrare acestui punct de vedere.

De asemenea, se pare că Deep State angajează „experți” și există dovezi că au falsificat cercetările pentru a-și susține rezultatul dorit, chiar dacă acesta contravine informațiilor de fapt. De asemenea, se infiltrează în programe și mișcări legitime care sunt declarate benefice omenirii și apoi ei schimbă metodologia în beneficiul agendei lor, dându-i altă orientare.
T
rebuie să ne punem întrebarea foarte pertinentă: Cu atât de multă dezinformare, de unde știm că Q nu este o operație psihologică intenționată direcționată chiar de către Statul Profund și utilizată pentru a instiga divizarea populației? Una peste alta, nu contează care este eticheta. Nu contează cine este mesagerul. Totul se reduce la acțiune, intenție și sentiment. Viața și spiritul mesagerului afirmă sau mesajul consumă spiritul?


Totul se rezumă la discernământul individual, nu-i așa? Elita conducătoare vrea să credem că nu suntem capabili de o perspectivă profundă, de raționamente de valoare.. Vor să te crezi neputincios și incapabil de a gândi singur. Dacă chiar și o parte din ceea ce am explorat împreună o creditați ca adevăr adevărat, atunci în esență sunteți un om extrem de puternic, înțelept și plin de compasiune, capabil de o mare înțelegere și discernământ.

Ceea ce ne întoarce la întrebarea: este Q un psy-op întunecat, lansat în societate pentru a crea confuzie și a deraia înțelepciunea internă? Sau e altceva? Cu adevărat doar tu în intimitatea ta îți poți da seama de asta. Vrei să te pierzi în clasicul program de divizare, făcând alegerea de a trece de o parte sau de cealaltă sau consideri mesajele ca un stimul pentru ca mintea ta conștientă să se apropie de conștiința pură?

Pentru a face acest lucru, trebuie să începeți călătoria interioară în voi și aceasta poate veni doar din contemplarea interioară și din disponibilitatea de a atinge ceea ce este Divin. Chiar și un ateu poate primi un indiciu de la Q pentru a-și pune întrebări corecte.  

Puneți conștiinței interioare întrebările critice necesare pentru a vedea dacă sistemele dvs. de credință sunt corecte. Faceți-o prin inimă, nu prin minte și dacă descoperiți că v-ați înșelat, probabil că veți descoperi cu plăcere că singurul adevăr, real și etern din univers este iubirea - iubirea necondiționată. Ar putea fi foarte bine ceea ce noi numim Dumnezeu sau Sursa. 

În spiritul iubirii ... al dragostei de sine, de umanitate, de țară și de Sursa Adevărată și Creatoare, Q ne sugerează să căutăm adevărul pentru noi înșine și să nu fim mulțumiți să ne bazăm pur și simplu pe ceea ce ne cer alții să credem.

https://prepareforchange.net/2020/10/22/planned-chaos-part-8-q/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=planned-chaos-part-8-q

Un comentariu:

  1. VIRUSUL NU EXISTĂ , DOVADA:

    CDC nu are o cantitate măsurabilă de virus, deoarece Coronavirus este „indisponibil”. Virusul nu este găsit.

    Virus niciodată izolat

    Dacă CDC nu poate produce un virus deoarece nu poate izola un virus, atunci rezultă că virusul nu există. Dacă virusul nu există, nu poate fi testat. Dacă nu există niciun virus și niciun test valid, atunci nu există niciun motiv pentru mandate și restricții care rămân ilegale în condițiile legii.

    Un virus de neprezentare.

    Aceeași logică este valabilă și pentru virusurile HIV și rujeolice.

    În 2017, judecătorii de la Curtea Supremă Federală Germană (BGH) au confirmat că virusul rujeolei nu există . Mai mult, nu există un singur studiu științific în lume care să poată dovedi existența virusului în nicio literatură științifică. Pentru detalii despre înșelăciunea HIV, ascultați-l pe regretatul doctor Robert Willner .

    Așa cum s-a dezvăluit anterior în blogul meu intitulat „Covid CON-tradiction: Why Only 6% Are Covid Deaths” , testul PCR pentru acest „virus indisponibil” nu este un test valid. Inventatorul testului PCR, Kary Mullis, a declarat că PCR nu este destinat să testeze pentru viruși. Mai exact, testul PCR este inadecvat pentru a testa infecțiile virale  și nu poate fi utilizat ca standard de aur . Într-un articol al lui Celia Farber , Dr. Mullis afirmă : „Dacă trebuie să parcurgi mai mult de 40 de cicluri pentru a amplifica o genă cu o singură copie, există ceva grav în neregulă cu PCR-ul tău”.

    Oamenii de știință fac foarte multe daune lumii în numele ajutării ei. Nu mă deranjează să-mi atac propria fraternitate pentru că mi-e rușine de asta. –Kary Mullis, inventatorul reacției în lanț a polimerazei

    Vedeți de ce Kary Mullis a început să pună la îndoială ipoteza HIV / SIDA, din documentarul House of Cards .

    Viruși: organisme care nu trăiesc
    În primul rând, spre deosebire de o bacterie, care este un organism viu, un virus necesită o celulă dintr-un animal gazdă pentru a supraviețui. Virușii nu pot supraviețui în afara unei celule. Dacă un virus nu poate funcționa o dată în afara unei celule, atunci cum poate fi vreun virus să fie contagios? Acest lucru sugerează că toate gripele, la nivelul celulei, sunt de natură bacteriană și rezultatul expunerilor toxice care sunt ulterior curățate.

    În al doilea rând, Coronavirus nu reușește să îndeplinească postulatele lui Koch . De exemplu, Coronavirus, la fel ca HIV, încalcă primul postulat al lui Koch, deoarece nu este posibil să se detecteze virusul liber.

    Potrivit cărții, The Age of Deception :

    Întreg știința virologiei și a vaccinurilor se bazează pe un singur lucru - faptul că virușii sunt agenți infecțioși care cauzează boli.

    Fără această teorie, vaccinurile nu ar fi „eficiente” sau „funcționale” în mintea oamenilor.

    Fără teoria virusului, vaccinurile s-ar prăbuși ca o casă de cărți.

    Acest articol va arăta pseudoștiința din spatele teoriilor care susțin virologia și vastele probleme cu aceasta.
    https://www.naturalblaze.com/2020/10/coronavirus-deception-defying-logic.html

    RăspundețiȘtergere