Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 15 octombrie 2020

Ce a gasit Amstrong cu adevarat pe Luna?


Nill Amstrong, a fost printre cei mai mari eroi americani, nu doar ai timpului sau, ci ai tuturor timpurilor. Cand el si membrii echipajului sau au lansat, în 1969, Apollo 11, au purtat cu ei aspirațiile unei întregi națiuni. 
Eroul american Neil Armstrong a fost primul om care a pășit pe Lună și nimeni nu poate uita memorabilele lui cuvinte: „Un pas mic pentru om, un salt uriaș pentru umanitate”.
 În jurul eroului american s-au țesut de-a lungul timpului diverse povești și teorii ale conspirației. 
De ani de zile, circulă zvonul că americanii nu au pus niciodată piciorul pe Luna! Că a fost o înscenare, menita să apere supremația SUA în Cosmos, pusă la grea încercare de rusi. 
„Teoria conspirației selenare”, conform căreia americanii nu au fost niciodată pe Luna cu echipaj uman, a fost larg dezbătută în presa occidentala.
O alta teorie este aceea a întâlnirii pe Luna cu o rasă extraterestră. 
„Un pas mic pentru om, dar un salt mare pentru omenire”…După pronunțarea acestor cuvinte de către Armstrong se pare ca s-a întâmplat ceva. Interferențe neașteptate au întrerupt emisia, cei de la sol rămânând fără nici un contact timp de două minute. Mai târziu, ufologii americani și europeni au dat publicității o înregistrare captata, se pare, de radioamatorii care urmăreau în direct comunicațiile între Apollo 11 și Huston. Este vorba de o conversație despre ce s-a petrecut cu adevărat pe Luna și care diferă de ceea ce s-a declarat opiniei publice de către guvernul american…Astfel, la un moment dat, probabil când Armstrong și Aldrin reveneau spre modul, după promenada lunară, ar fi avut loc următoarea conversație:   
„- Ce a fost asta? Dumnezeule, ce a fost? Este tot ceea ce vrem să știm. Sunt enorme! Pur și simplu enorme, vă spun! Nu, nu este din cauza câmpului de distorsiune! E de necrezut…Suntem bine, dar am descoperit niște vizitatori. Da, au rămas aici o perioada de timp, dacă e sa judecăm după instalațiile lor…”.
După acest mesaj, conform comunicatului emis de Huston, controlorii au încercat să-i calmeze pe astronauți, iar securitatea începuse deja să elibereze sala de comunicații de orice personal suplimentar. 
Aceste informații prețioase sunt ascunse de NASA și, după câteva misiuni, extratereștrii ne-au interzis să mai punem piciorul pe Lună. 
Mai mult de atât,  mulți dintre astronauții care au ajuns pe Lună, au declarat (oficial sau nu) că acolo au văzut extratereștri și că le-a fost interzis sa vorbească despre asta.  Dr. Franklin Roach scria într-una dintre cărțile sale, că în urma analizei celor mai importante fotografii ale zborurilor spre Luna, a putut identifica numeroase ONZ-uri care însoțeau navetele spațiale. Acest fapt este unul de-a dreptul uimitor, în condițiile în care nimeni de la NASA nu a suflat nicio vorba cu privire la acest aspect
.
http://www.teoriisecrete.ro/ce-a-gasit-amstrong-cu-adevarat-pe-luna/

Un comentariu:

  1. Cu tot respectul domnule Mihailescu dar in opinia mea , astfel de articole nu clarifica nimic , din contra , intretin toate acele ‘’gogosi’’ despre aselenizare . Nu inseamna ca omul nu a pasit pe Luna . A pasit si inca ‘’apasat’’ , dar toate aceste povesti , chiar povesti , sunt concepute pentru control , ‘’depresurizare’’ , inducere de mentalitati si nascatoare a teoriilor fara de sfarsit . Povestea aceasta precum multe altele transformate in ideologii stintifice sau religioase ce-au permis nastere de dogma , toate creeaza emotie si toate-s ‘’fache’’ – fake , adica false.Pe emotie creata manipulezi cum vrei . Nu are rost sa mai mentionez eu , cum au inceput razboaiele mondiale , sau razboaiele militiei planetare NATO . Fiecare sa se-ntrebe , cum poti asigura pace dupa ce-ai produs un masacru ?!... Este buna intelegere intre sarbi si kosovari ?! Ca exemplu dar la nivel planetar cum vedem si zilele acestea , sunt mute asemenea zone tensionate si pana la urma mamaliga va exploda . Asta se si vrea. Scanteia va fi tot emotia.
    Ca alt exemplu , prosteala –pandemiei. In curand se va afla totul dar ca si la WTC dupa ce mii , milioane de oameni vor fi murit si multe drepturi si libertati vor fi cazut.Vedeti legea ‘’patriot act’’ la americani , parca asa-i zice , aia de permite structurilor de forta ale statului sa intre peste tine in casa fara mandat , daca un dobitoc de vecin banuie , repet , banuie c-ai fi un terorist. Ce sfatuieste Vela ?!
    ‘’Daca cineva tuseste sau stranuta in metrou , suna la 112’’ Se pare c-a avut efect daca , un tamp tot din sistem dupa aia , a zis sa nu se mai sune la 112 . Ce mai zice sistemul ? Daca un vecin te banuie c-ai fi infectat , au dreptul sa te bage la izoleta fara comentarii sau probe , teste premergatoare . Daca copilul da un partulet in clasa si totodata mai si tuseste , doamna poate anunta ’’ autoritatea’’ si autoritatea vine si-ti rapeste copilul banuit de coronavirus , spun rapeste pentru ca nu e musai sa te anunte si pe tine ca parinte si nici sa-ti spuna unde-l duc.
    In toata media contoare cu morti , infectati , zone carantinate , spitale supraaglomerate , jale , grupul de rahat comunica etc, tc, t si toatre astea creeaza emotie.Orice masura oricat de tampa ar fi , va fi inghitita fara nici un fel de opinteala pentru ca odata cucerit emotional , ratiunea-ti cade in chiloti si urmele de frana de pe ei , atesta intensitatea trairii .
    Spun pas acestei manipoulari de doi lei , recititi cu mare atentie:
    „- Ce a fost asta? Dumnezeule, ce a fost? Este tot ceea ce vrem să știm. Sunt enorme! Pur și simplu enorme, vă spun! Nu, nu este din cauza câmpului de distorsiune! E de necrezut…Suntem bine, dar am descoperit niște vizitatori. Da, au rămas aici o perioada de timp, dacă e sa judecăm după instalațiile lor…”.

    RăspundețiȘtergere