Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

sâmbătă, 19 septembrie 2020

Bazele secrete comune ale SUA și extratereștrilor (II)


(continuare)
Traducere Const. Mihăilescu.


Un alt căutător de adevăr, care a prezentat dovezi despre existența unei baze comune SUA-ET și a „conflictului militar din Dulce”, este Bob Lazar.
Lazar a participat timp de câteva luni în 1988, la baza S-4 din Nevada, la reconstrucția sistemelor de propulsie și putere a navelor extraterestre.
Într-un interviu, el prezintă detalii din biografia sa: „Am două licențe: una în fizică, cealaltă în electronică. Teze pe MHD, despre magnetohidrodinamică. Am lucrat câțiva ani în Los Alamos, mai întâi ca tehnician, apoi ca fizician în Secția de Protoni Polarizați, ocupându-mă aici de un accelerator. Am fost angajat de S-4 ca fizician cu normă întreagă pentru a lucra la sistemul de propulsie gravitațională și la tot ceea ce este asociat cu acesta."

Lazar a dezvăluit că, în timpul informării preliminare, era obligat să citească 200 de pagini de documente speciale pentru a fi pregătit și admis la muncă. Documentele menționau o luptă între extratereștri și oamen,i la o bază secretă, în 1979. Conflictul fusese cauzat de un gardian al bazei care încercase să facă contrabandă cu arme în sectorul extratereștrilor.
Amintirea lui Lazăr cu privire la conținutul documentelor secrete citite în 1988 se referă cel mai probabil la derapajul armat de la Dulce, în 1979
Rezumând, putem spune că cele mai importante dovezi ale declarațiilor lui Bennewitz provin din:
- mărturii ale lui Thomas Castello despre munca sa și plecarea de la baza subterană din Dulce, după observarea încălcărilor drepturilor omului în acea bază;
- mărturii ale lui Phil Schneider, implicat direct într-un conflict armat în Dulce;
- memoriile lui Bob Lazar despre conținutul documentelor secrete, apărute după conflictul armat din 1979 de la acea bază secretă, între personalul de securitate uman al bazei și extratereștrii;
- rapoarte despre persoane răpite supuse unor regresii hipnotice.

În plus, campania de dezinformare lansată împotriva lui Bennewitz și moartea misterioasă a lui Schneider, care a avut loc la scurt timp după declarațiile sale publice despre existența unei baze subterane secrete, sunt în sine dovezi că mărturiile căutătorilor de adevăr despre existența unei baze subterane în Dulce și încălcările fără precedent ale drepturilor omului acolo au o bază solidă.

Peter Smith, om de știință și scriitor (a publicat sub pseudonimul „Pierce”), autor al cărții „Războaiele pangalactice și proiecțiile OZN pe Pământ” (2012), a publicat un addendum la 7 martie 2015, cunoscut nouă datorită traducerii lui Nikolai Subbotin.
Prefața a fost scrisă de ufologul Anton Anfalov. Prefața care, de fapt este un supliment,a fost intitulată de Piers „Al 5-lea mesaj pentru umanitate sau post-interferență la al patrulea mesaj al KOH.”

"Vreau să-mi adaug părerea, - scrie N. Subbotin (de la care autorul Pierce a primit originalul, o copie a 4-a Epistolă din 1996 de la Steve Wingate, SUA, „The Good and Bad Guys of Space”, la Siegel Readings, în 1998), - potrivit lui William Milton Cooper ":
  1. Proiectul de cercetare specială Majestic-12 (Proiectul special de studiu „Majestic-12” sau „MJ-12” SSP), tradus sub titlul „Majestic-12”, n-a existat niciodată. Tu (adică Steve Wingate) ai citit neatent raportul lui William Milton Cooper. Guvernul secret, spune asta. De fapt, există Comitetul „Majoritatea-12”, în abreviere „MJ-12”. Fondatorii săi au fost Dwight D. Eisenhower și Nelson Rockefeller.
  2. În legătură cu „Zona 51” (zona 51, de testare Nellis, NV). Locul unde sunt cercetate OZN-urile, nu se numește Lacul Groom, ci Lacul Papoose (Sectorul 4 al zonei 51) sau Sectorul 4 al zonei 51. Inițial fusese planificat ca bază comună SUA-Sonnier. După cum se precizează în documentele lui John Lear, aproximativ în perioada 1972-1974, baza din Zona 51 a fost închisă și acolo au fost costruite structuri subterane puternice. A fost folosită acolo Tehnologia promisă prin Tratatul Holloman din 1964, dar numai EBE-uri (adică Grays-nans sau Sonnerians, sau EBE - entități biologice extraterestre ). Baza a fost construită cu ajutorul lor.
  3. Proiectul Cartea Galbenă și Proiectul Grudge sunt două proiecte diferite. Grudge -13 este al 13-lea volum al proiectului Grudge.
  4. Krill este mesagerul civilizației siriene. Acesta este fie EBE (Sonnerian, Grays-dwarf), fie Master Manager (blonda Tioniană) - o blondă de pe planeta Thyo (Tron). Cea mai recentă versiune vorbește despre KRLLL (Krill).
  5. Laboratorul subteran Dulce (Dulce) nu se află în Site 51, ci în New Mexico, la granița de nord a statului cu Colorado, la aproximativ 25 de mile vest de Cham, în zona indienilor Navajo. Localizarea laboratorului Dulce a fost obținută de noi prein „clarviziune” (??!), pe o hartă a SUA. După cum se precizează în documentele lui John Lear, la suprafață există o deghizare sub formă de case cu acoperiș din gresie. În Dulce, există și o bază subterană a siriusienilor.
  6. Conflictul cu Sonnerienii din Dulce a avut loc în 1979. A fost cauzat de o confiscare neautorizată de către americanii a unui reactor de hidrogen (de dimensiunea unui mingi baschet) pe elementul trans-V 115, care a fost eliminat din OZN-ul actual (în absența Sonnerienilor).
    După ce s-au revenit la bază, nu au mai putut decola și, înspectând compartimentul reactorului, au constatat că acesta lipsea. Americanii nu au răspuns la cererea lor de a returna reactorul. Apoi EBE a luat ostateci 44 de oameni din personalul științific și tehnic și și-a repetat cererea de a li se aduce reactorul. Partea americană a refuzat și de această dată iar comandamentele Delta au fost apelate de la baza Fort Carson din Colorado.
    În timpul acestei acțiuni, 72 de persoane au murit (toți cele 44 de ostatici și 22 de luptători Delta, total 66 de persoane, plus alți 6 luptători. Pur și simplu au dispărut, nu au fost găste cadavrele lor). Toți cei decedați au fost „evaporați” printr-un fenomen similar cu cel cunoscut sub denumirea de combustie spontană a corpurilor. Modul în care au ripostat EBE, la refuzul de a li se returna acel reactor, a provocat panică în B-12.
    În perioada 1979-1981. toate contactele SUA-Sirius au încetat, iar reconcilierea a venit treptat, actual cooperarea s-a reluat. În total, până la începutul anilor 70, în Statele Unite au fost construite 2 baze subterane comune și 2 baze doar pentru EBE, în baza Tratatului Holloman.
    Bazele comune:
    -) S4 din zona 51, NV.
    -) Dulce, N.M.
    Baza numai pentru EBE:
    -) În apropiere de Heber, Utah
    -) În apropiere de Young, Arizona - nord-estul Phoenix.
    Locația a 3 baze subterane a fost aflată de noi folosind „clarviziunea” . În 1984, a treia bază subterană comună a fost dată în funcțiune, în Oregon în Munții Wallaua (aproximativ în zonele Joseph și Union, Enterprise). În mare parte peșterile carstice situate în acea zonă au fost adaptate pentru bază. Construcția bazelor în S4, Dulce, Utah și Arizona a început imediat după acordul de la Holloman (1962), dar a mers încet până când s-au făcut alocări majore de fonduri, începând cu în 1967. Tot personalul de muncă și întreținere a fost asigurat de Departamentul Marinei SUA.
  7. Civilizația Reticulienilor Zeta nu există. [??! - Tâmpenie! Este vorba, de fapt, de Grays fugari din sistemul Zeta Grid, executanți-curatori ai Orionienilor (fracția A) și Tionsev (fracția B), care și-au jucat cărțile în Prima și în a Doua lume, ]n Războaiele Pământului și Galactice (a se vedea „Războaiele pangalactice” ale autorului) - în alianță cu Germania-Aldebaran (E. Radchuk); iar fracția A este fomată din aliații de pe satelitul Orion, in timp ce fracția B are locația pe satelitul Tion, de unde provine și extraterestrul BekTi; Robert Morning].
    Majoritatea americanilor sunt profund convinși că piticii Grays (Micii cenușii) sunt în mare parte reprezentanți ai Zeta Grid (Asta-i drept! Din fracțiunea A și B).
    De fapt, Marjorie Fish a făcut o greșeală și descifrând harta stelară Betty Hill; nu are nicio legătură cu Zeta Grid - aceasta aparține de sistemul Sirius. (Brad! - N. Subbotin greșește aici ...).
  8. Micii cenușii nu au nimic de-a face cu Orionul, sunt din sistemul Sirius, de pe planeta Sonneri. (Brad! - Tocmai am decodificat aceste erori provenite din ignoranța lui N. Subbotin, legate de cel puțin 3 fracții de Micii Grays!). Eu, personal (spune N. Subbotin) am studiat cu atenție „Andreisson Affair” de Fowler (The Adreasson Affair, investigat de CUFOS), unde există indicații directe despre acest lucru. (??! - CUFOS este în mare măsură un analog al cărții albastre, Institutul de Dezinformare CIA-NSA!). În plus, Micii Grays trăiesc într-o dimensiune paralelă pe Pământ (site-ul ZetaTalk iar contactorul Nancy este produsul lor!). Au baze pe Lună și pe Marte.
    Da, siriusienii aveau o bază pe Orion, dar cu foarte mult timp în urmă, orionienii „i-au dat afară”. (Bravo! - Iată confirmarea concluziilor mele! Orionienii-Tiontsy - fracția B din Zeta-Grays, și Grays-Zeta - din fracția A sunt aborigeni ai Zeta Reticuli!).
  9. Civilizația numită de Steve Wingate (SUA) Vegană - (Vega, stea alfa a Lyrei) este de fapt de pe planeta principală a sistemulului Lyra, numită Dotume (sau Dotumi). În total, au colonizat 6 sisteme și 17 planete în Lira. Sunt membri ai CM (Coalitia Madar) si KOH (Federația Galactică).
  10. Pleiadienii sunt o civilizație de pe planeta Erra. În total, în Pleiadele cunoaștem 3 civilizații extraterestre, una dintre civilizații (pitici) face parte din Liga Mării Negre („Liga Neagră”) - o coalișie care se opune Coaliției Madar și KOH.
  11. Afirmația că computerul central al orionienilor se află în adâncul planetei noastre este corectă; eu chiar pot da locația exactă și să o desenez un plan (??! - Visele „clarvăzătoare” ale lui N. Subbotin?).
  12. Civilizația Sirius (adică Grays sau Sonnerians) a preluat într-adevăr controlul Pământului, în urmă cu aproximativ 4 milioane de ani - din mâinile Reptoizilor, când aceștia (Micii Grays, fracția B, Bek'Ti „Terra Papers”) au fost forțați să fugă din sistemul Sirius pe Pământ, din cauza genocidului Blondin-Tiontsev (din fracția B Zeta-Grays).
  13. Baronul Rothschild intră în B-12.
  14. Goblins” este o civilizație complet diferită din altă galaxie; apropo, ei sunt cei responsabili pentru fenomenul cunoscut sub numele de mutilări ale animalelor .
  15. Micii Grays sunt nu sunt supuși ai niciunei reptile Draco. Este puțin probabil ca orice amenințare la adresa umanității să vină din partea Grays (Sonnerians); ei sunt prezenți pe Pământ de aproximativ 4 milioane de ani și controlează dezvoltarea pământenilor, protejându-i de alte civilizații („rele”). Războiul din Orion cu Siriusienii s-a terminat de mult!
    https://mupbv.ru/ro/laboratoriya-dulce-sekretnye-sovmestnye-bazy-ssha-i-prishelcev.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu