Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 7 august 2020

Secretul din spatele codului 3, 6, 9 al lui Nikola Tesla


Nikola Tesla (10 iulie 1856 -7 ianuarie 1943) este unul dintre cei mai străluciți oameni de știință ai secolului trecut, inventator original, vestit pentru experimentele sale misterioase care au dus la descoperirea și utilizarea sistemelor de curent electric alternativ.



Pe lângă descoperirile sale despre electromagnetism și inginerie, Tesla este considerat un pionier în domeniile roboticii, balisticii, științei calculatoarelor, fizicii nucleare și fizicii teoretice. 

Deși faima lui Tesla rivaliza cu a oricărui inventator sau om de știință al vremii, din cauza afirmațiilor sale uluitoare și, în unele cazuri, aproape neverosimile, despre dezvoltarea invențiilor și inovațiilor științifice și tehnologice, Tesla a fost în final etichetat drept un om de știință nebun.
Se spune că, încă din copilărie, avea puterea premoniției și a prevăzut chiar moartea mamei sale.

De-a lungul vieții, a demonstrat numeroase abilități mentale extraordinare și capacități extrasenzoriale; mulți susțineau că avea acces la alte dimensiuni paralele.

Realiza experimente uluitoare pe propriul trup folosind curentul electric și făcea o mulţime de acţiuni pe care nimeni dintre cunoscuții săi nu le putea explica.
De exemplu, Tesla acorda o atenție deosebită anumitor cifre, respectiv 3, 6 și 9, despre care susținea că fac parte dintr-o dimensiune supraumană.

Relația sa cu numerele a fost întotdeauna greu de înțeles pentru mulţi. Obișnuia, de exemplu, să numere pașii în timp ce se plimba ori să calculeze volumul diferitelor obiecte care îi ieșeau în cale. Toate acțiunile pe care le realiza era nevoie să fie divizibile cu 3 și, dacă numărătoarea nu îi ieșea, o lua de la capăt. El făcea totul în seturi de 3.
În realitate, Tesla considera numerele 3, 6 și 9 ca fiind încărcate cu o putere magică. „Dacă ai cunoaște măreția lui 3, 6 și 9, ai avea o cheie a Universului”, obișnuia el să spună.

Deși Tesla susținea că aceste numere sunt extrem de importante, nimeni nu-l asculta. El chiar a calculat puncte nodale în jurul planetei legate de numerele 3, 6 și 9.
Dar, ce este cu aceste numere?
În primul rând, este necesar să înțelegem că noi nu am creat matematica, ci am descoperit-o. Este un limbaj și lege universală. Indiferent unde vă aflați în Univers, 1 + 2 va fi întotdeauna egal cu 3. Totul din Univers respectă această lege.
Există tipare care apar în mod natural în Univers, modele pe care le-am descoperit în formele de viață, în galaxii, formațiuni stelare, în evoluție și în aproape toate sistemele naturale. Unele dintre aceste modele se supun Raportului de Aur [raportul de aur, Φ=1,6, este raportul dintre două numere consecutive ale șirului Fibonacci: 0, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34 etc (regula: următorul număr este suma celor două numere anterioare); toate templele antice, precum și marile catedrale ale lumii au respectat acest raport în construcția lor, n.b.] și Geometriei Sacre.
Un sistem cu adevărat important, pe care natura pare să-l respecte, este cel al puterilor numărului 2, în care modelul pornește de la unu și continuă prin dublarea numerelor. (Celulele și embrionii se dezvoltă după acest model sacru: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256..)



În matematica vortexului (știința formelor toroidale) există un model care se repetă: 1, 2, 4, 8, 7 și 5 și așa mai departe 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4 ... După cum puteți observa, numerele 3, 6 și 9 nu se regăsesc în acest model. Cercetătorul Marko Rodin consideră că aceste numere (3, 6, 9) reprezintă un vector de la a treia la a patra dimensiune pe care el îl numește „câmp-flux”. Acest câmp ar fi o energie dimensională mai mare care influențează circuitul energetic al celorlalte șase puncte.
Randy Powell, student al lui Marko Rodin, spune că aceasta este cheia secretă a energiei libere, aspect pe care cu toții îl cunoaștem de la Tesla.



Să explicăm:
Să începem de la 1, dublat dă 2; dublat lui 2 dă 4; dublul lui 4 este 8; 8 dublat este 16, ceea ce înseamnă 1 + 6 care este egal cu 7; 16 dublat este de 32 rezultând în 3 + 2, care este egal cu 5 (la fel şi 7, se obține 14, rezultând tot 5); 32 dublat este 64 (5 dublu este 10), rezultând, în total 1(1+0). Dacă vom continua, vom urmări același model: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 ...
Dacă începem de la 1 în sens invers, vom obține același model doar în sens invers: jumătate din unu este 0.5 (0 + 5= 5). Jumătate din 5 este 2,5 (2 + 5= 7), și așa mai departe. 

După cum puteți observa, cifrele 3, 6 și 9 lipsesc! Este ca și cum ar fi dincolo de acest model, liber de el.



Cu toate acestea, există ceva ciudat, odată ce începeți să dublați. Dublul lui 3 este 6; 6 dublat este 12, ceea ce duce la 3 (1+2); în acest model nu apare de loc 9! Este ca și cum 9 ar fi dincolo, complet liber de ambele modele. Dar dacă începeți să dublați pe 9, aceasta va duce întotdeauna la 9: 18, 36, 72, 144, 288, 576. (Un exemlu din șir: nr.288 înseamnă 2+8+8 = 18; 1+8=9) 
Dacă mergem la complexul de piramide din Giza, acolo, pe lângă cele trei piramide mai mari situate una lângă cealaltă, care reflectă pozițiile stelelor din Centura Orion, vedem și un grup de trei piramide mai mici imediat în fața celor trei piramide mari. Există o mulțime de dovezi care arată că natura folosește simetria lui 3 și 6, inclusiv forma hexagonală a fagurelui.

Aceste forme sunt prezente în natură, iar anticii le-au reprodus în construirea arhitecturii lor sacre.
Este posibil să existe ceva special în legătură cu misteriosul număr 3 ? Este posibil ca Tesla să fi descoperit acest secret profund și să fi folosit această cunoaștere pentru a împinge granițele științei și tehnologiei?

Măreția lui 9
Să presupunem că există doi poli opuși, să-i numim lumină și întuneric, dacă doriți. Ei sunt ca polii nord și sud ai unui magnet. O parte este 1, 2 și 4; cealaltă parte este 8, 7 și 5; La fel ca electricitatea, totul în Univers este un curent între aceste două laturi polare, ca un pendul: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 ... (dacă vă imaginați mișcarea, este ceva similar simbolului pentru infinit).

Dar chiar și aceste două părți, 3 și 6, sunt guvernate de 9, care arată ceva spectaculos. Privind atent la modelul 3 și 6, realizați că 3 și 6 este egal cu 9, 6 și 3 este egal cu 9, toate numerele sunt egale cu 9, ambele moduri exclud și includ 3 și 6! Deci, 9 înseamnă unitatea celor două părți.
9 este Universul însuși!

Vibrația, energia și frecvența: 3, 6 și 9!

„Dacă doriți să descoperiţi secretele universului, gândiți-vă în termeni de energie, frecvență și vibrație.” – Nikola Tesla
„În ziua în care știința va începe să studieze fenomenele non-fizice, ea va obține mai multe progrese într-un deceniu decât în toate secolele anterioare ale existenței sale.” – Nikola Tesla

3 comentarii:

  1. Dezvăluiri:

    DEMONTAREA LUNII DE PE ORBITĂ ŞI CUM DETERMINĂ ARTIFICIAL FERTILITATEA LA FEMEILE PĂMÎNTULUI DE SUPRAFAȚĂ

    "Eu: văd acum că se apropie portalul 8/8 și au fost într-adevăr chimiști ca nebuni aseară și voi paria că avem prognoza de ploaie în următoarele zile.
    Ashtar: De asemenea, continentul tău se confruntă cu uragane, care sunt dezlănțuite asupra ta din același motiv - pentru a ține energiile soarelui departe de tine și pentru a te ține de frică.
    Eu da. Nu avem atât de mult aici, ci doar o mulțime de chemtrailing.
    Ashtar: Cât despre luna va fi explodată, înțelegeți că nu va fi în curând. Întreaga ta lume s-a aclimatizat la prezența ei și va dura timp pentru ca toți să se dezacclimeze. Calendarul dvs. și modul în care marcați ora se vor schimba, calendarul dvs. fiind bazat pe luni care sunt cicluri de lună. Acest lucru este fals, deoarece luna este un obiect fals. Prin urmare, marcarea timpului dvs. este falsă.
    Oamenii tăi vor fi trebuit să depășească controlul minții pentru ca luna să fie eliminată, deoarece cea mai mare parte a controlului minții îți este dirijată de acolo. Îl diminuăm, iar energiile primite ajută la creșterea cunoștințelor oamenilor, dar dacă vom elibera controlul minții într-un singur caz, oamenii tăi ar înnebuni. Acest lucru ar fi contraproductiv pentru a spune cel mai puțin.
    Eu: Deci pământul nu va avea lună?
    Ashtar: Nu. Va fi una dintre puținele planete care nu. Dar este în regulă.
    Eu: Există un avantaj să nu ai lună?
    Ashtar: Nu vor exista cu siguranță pentru femei, care vor prelua controlul asupra ciclurilor menstruale și capacitatea de a determina când vor să rămână însărcinate. Metodele tale de control al nașterii vor deveni un lucru al trecutului, atunci când oamenii își dau seama că pot determina când vor să conceapă. Luna vă oprește capacitatea de a face acest lucru."

    Comandant Asthar Sheran

    https://sharonandivo.weebly.com/ashtar-sheran-in-this-now.html#

    RăspundețiȘtergere
  2. UNDEVA CÂNDVA

    11 (23) .20,416-9.18,117,1979,5(17).

    Făcând săpături,am descoperit în cele din urmă: 8( moneda de cupru an de fabricație 1979) şi ora 5( five clock), care este 17.00=1+7=8 din sceneta picnic:https://youtu.be/BzfuXJ9NwlM.Aceste opt-uri au o noimă,dar nu am înțeles data de 11.09(prăbuşirea Turnurilor Gemene,datele din registru Grand Hotel ), care poate fi deasemenea un portal.Lumina din muzeu poate fi Sirius care face posibilă călătoria în timp( spațiul rămânând constant) prin trezirea în ființă a energiei secrete kundalini shakti.Filmul este plin de simboluri şi semnificații,şi la începutul filmului şi la sfârşit trezirea femininului - kundalini shakti atrage după sine trezirea bărbatului( shiva ), femeia îşi cheamă bărbatul,femeia alege bărbatul,nu invers.Spre finalul filmului vedem:https://youtu.be/mQaohtfoPGo-lumina divină filtrată de vălul(perdeaua ferestrei)rețelelor de inversare electromagnetică satanice şi implanturile,care duc la ruptura de cuplu,separarea iubit-iubită.Pentru a se remedia acest neajuns,este necesară străpungerea vălului(perdeaua
    luciferică)de întunecime 2d,3d prin trezirea iubitei( iubitului ) interioare(interior), dar şi prin dezrobirea față de sclavia inconştientă în care se complac acceptând să aservească nişte criminali recidivişti( moneda de cupru de care nu era conştient din sceneta picnic.)Deasemenea este necesară dezactivarea rețelelor de inversare şi dizolvarea implanturilor.

    https://youtu.be/5X3DNJjMtfk

    https://youtu.be/o36EXzADXWc

    https://youtu.be/V4L_NrsW3WU

    https://youtu.be/GVZrj6S3Hhk

    RăspundețiȘtergere
  3. Unknown 1

    Mesaj în legătură cu purtatul măştii,de la Dumnezeu Tatăl

    https://www.facebook.com/groups/145398692301463/permalink/1666037306904253/?sfnsn=mo

    RăspundețiȘtergere