Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 iulie 2020

Benjamin Fulford 7/6/20 Report: Ex-regina Beatrix, fondatoarea Boilderberg, oferă o uriașă mită lui Putin pentru a fura averea globală.

8 iul. 2021, de Edward Morgan;
Traducere Const. Mihăilescu.


Bătălia pentru eliberarea Planetei Pământ a ajuns la un punct crucial: libertatea sau tehno-sclavia.
Facțiunea care vrea să omoare 90% din umanitate, apoi, prin microcipare, să înrobească ceea ce va mai rămâne din omenire, face ca perioada actuală să fie determinantă pentru soarta omenirii și pentru avuția globală.
Mai exact, fosta regină Beatrix a Olandei, împreună cu membrii familiei Rothschild din Elveția, i-au oferit președintelui rus Vladimir Putin o mită astronomică care să îi ajute în această intenție, promițându-i și guvernarea pe viață a Rusiei.
Săptămâna trecută, acționând la ordinele lui Putin, gangsteri sârbi au reținut ilegal un reprezentant al familiei Dragonului de Aur, spun surse apropiate. Acum se încearcă forțarea predării modalităților de preluare a averii globale. Dacă vor reuși, umanitatea va avea mari probleme nu numai financiare dar și existențiale.

Amintiți-vă, membrii familiei regale olandeze au fost întotdeauna naziști de rang înalt, precum fondatorul grupului Bilderberg, prințul Bernard de Lippe-Biesterfeld, tatăl lui Beatrix.
Aceștia și urmașii lor din tabăra nazistă, precum Bill Gates, sunt în spatele presiunilor de a înlocui banii fizici cu bani digitali.
Oamenii vor trebui să accepte să fie microcipați, pentru a mai putea avea acces la propriile conturi bancare, spun sursele ANS. Prin microcipare se va permite un control complet și permanent al populației mondiale de către satana la care se închină Mafia Khazariană.
Iată care sunt persoanele care activează și susțin programul mincinos COVID-19 (Certificat de vaccinare ID-19)
Din acest motiv, o copie a pașaportului membrului Familiei Dragonului, reținută, a fost oferită diferitelor agenții de informații.
În cazul în care nu reușesc să-i aresteze pe Dutch Royals și pe membrii familiei Rothschild, care se ascund în Elveția, atunci White Dragon Society va fi obligată să ia în considerare măsuri mai drastice. WDS are la dispoziție arme nucleare care ar putea fi folosite pentru a lovi ținte precum Haga, Tel Aviv și Zurich (populația locală va fi anunțată din timp pentru a se putea evacua), în cazul în care reprezentantul familiei Dragon nu va fi eliberat.
Întrucât acest raport urma să fie transmis în direct, am primit rapoarte neconfirmate că David de Rothschild, șeful filialei franceze a familiei, a fost arestat la Zurich, Elveția. (Urmăriți cu atenție anunțurile despre Beatrix și Putin.)
Reprezentantul familiei Dragon reținut deține cheile eliberării cvadrionilor umanității în monedă cu acoperire în aur. 

Banii sunt destinați finanțării unui jubileu, urmat de o campanie masivă pentru a pune capăt sărăciei și a opri distrugerea mediului.
Fără această facilitate financiară, lumea s-ar putea îndrepta spre vremuri extrem de periculoase și haotice.
Surse din Pentagon spun că deja, în interiorul SUA, Rothschilds și aliați regali olandezi nazisti finanțează ...
Black Lives Matter (83% dintre membrii nu sunt negri), ANTIFA și White Supremacists, printre alții,  încercă declanșarea unui război civil în S.U.A.
Surse din Pentagon spun că „implozia socio-economică a Americii, care a scos în această vară pe străzi poliția alb-neagră, ar putea fi obiectivul elitelor politice de a provoca haos înainte de alegeri.”
Scopul pare să fie acela de a promova utilizarea buletinelor de vot prin poștă pentru a fura alegerile sau a nu permite efectuarea niciunei alegeri și stârnind o altă acțiune a lui Trump de manipulare greșită a pandemiei și provocarea unui al doilea val masiv de infestare..
Există deja un război civil nedeclarat în Statele Unite, cu consecința prăbușirii economiei și care a provocat imense tulburări sociale.
Iată câteva dintre semnele colapsului sistemic din S.U.A.
Numărul americanilor care spun că sunt mulțumiți de modul în care merg lucrurile în țară a scăzut de la 31%, în aprilie, la doar 12%, astăzi .. https://www.pewresearch.org/
New York City este practic o zonă de război, din care 500.000 de oameni au fugit deja, deoarece violența a scăpat de sub control. 

.https://www.dailymail.co.uk/news/article-8490367/How-coronavirus-BLM-protests-liberal-mayor-doing-Bin-Laden-never-could.html
Cel puțin 77 de persoane au fost împușcate (14 morți) la sf. săptămânii Zilei Independenței, în Chicago, potrivit autorităților. 

https://chicago.cbslocal.com/2020/07/05/at-least-73-people-shot-13-of-them-killed-in-4th-of-july-weekend-violence-since-late-friday/
Similar, haos și vărsare de sânge au fost semnalate în orașe precum Atlanta și Seattle.
Situația economică, a reînnoit York City Hospitality Alliance, a provocat creșterea cazurilor de faliment, iar statisticile guvernamentale se dovedesc fanteziste. 

În fapt, majoritatea americanilor apți de muncă sunt șomeri. În partea economică non-profit, 509 din restaurantele din oraș învestigate, s-a descoperit că patru din cinci nu și-au plătit integral chiria pe iunie. Dintre patronii acestora, 90% au declarat că au plătit doar jumătate în luna trecută sau mai puțin.
Dar, situația nu se limitează la restaurantele din New York, ci reprezintă națiunea în ansamblu, spun surse din cadrul ANSA. În acest moment, 80% din toate datoriile din SUA nu sunt plătite, spun ei.
Desigur, acest lucru nu împiedică piața bursieră să crească în valoare.
Situația este atât de neplăcută, încât președintele FED Jerome Powell și șefa Băncii Centrale Europene, Christine Lagarde, despre piața bursieră, au afirmat:
„Din fericire, avem imprimatoare și asta ajută la menținerea tuturor funcțiilor, dar doar atât. Marea noastră teamă este că piața își va da seama de toți banii pe care îi imprimă (n.m.: fără acoperire în aur).  Desigur, nu putem comunica cât de mare este suma totală. Dar dacă lumea se va trezi în curând într-o zi, sistemul financiar va cădea iar noi am fi total neputincioși să-i oprim căderea”..
https://goldswitzerland.com/what-powell-and-lagarde-told-the-g7/
„Națiunea noastră asistă la o campanie nemiloasă pentru a ne șterge istoria, a ne învinge eroii, a ne anula valorile și a ne îndoctrina copiii.
Grupuri furioase de demolatori încearcă să dărâme statuile fondatorilor noștri, să profaneze cele mai sacre monumente ale noastre și să dezlănțuie un val de crime violente în orașele noastre ... Trebuie să înțelegeți corect: această revoluție culturală de stânga este concepută să răstoarne Revoluția americană ... 

Mai multă violență am văzut pe străzile orașelor conduse de liberali-democrați, rezultatul previzibil al anilor de îndoctrinare extremă și părtinire în educație, jurnalism și alte instituții culturale. "
https://www.whitehouse.gov/briefings-statements/remarks-president-trump-south-dakotas-2020-mount-rushmore-fireworks-celebration-keystone-south-dakota/

Now the Washington Post: „Președintele Donald Trump, cu două discursuri în două zile, a transformat ziua de 4 iulie dintr-o celebrare patriotică veselă și unificatoare a valorilor fondatoare ale Americii într-un eveniment politic partizan. Prejudiciul i-ar putea depăși președinția.

O parte a țării vede în retorica lui Trump un mesaj înălțător care extinde bogata istorie a succesului și măreției americane. Restul țării vede în el un mesaj rasist și destabilizator. Ca în toate cazurile, la Trump, nu poate exista o cale de mijloc. ” Dan Balz.

https://www.ctpost.com/news/article/Trump-turned-July-4-into-a-partisan-event-and-15387416.php

Agențiile militare și de informații ale SUA ajung din ce în ce mai mult la concluzia că nici oamenii din jurul lui Trump și nici oamenii lui Biden nu sunt capabili să scoată SUA din prăpastia în care a căzut. Cu toate acestea, dacă sunt forțați să aleagă între cei doi, ei se vor alinia în spatele lui Trump.
Problema cu Trump este că, de cele mai multe ori, pare a fi sub controlul ginerelui său Jared Kushner.
Kushner se află în spatele proiectului 666, 5th Avenue, pentru microciparea populației. El este, de asemenea, un membru al cultului Chabad care promite că fiecare „evreu” (nu sunt evrei, ci sataniști) ar avea 2.800 de sclavi, după Armageddonul planificat.
Din fericire, armata americană și aliații săi din întreaga lume intenționează să forțeze controlorii lui Kushner din Israel să se predea. Iată ce au spus sursele Pentagonului despre Israel:
„Anexa pare a fi un potir otrăvit care a unit întreaga lume, chiar și pe Hamas și Fatah. În cazul în care un tsunami diplomatic condus de UE, ONU, Liga Arabă, democrații susținuți de Vatican, Rusia, China și G20, Israelul va fi șters de pe hartă. "
Deoarece Curtea Penală Internațională este pregătită să se pronunțe împotriva Israelului, chiar și cei mai apropiați aliați ai acestuia: SUA, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Franța și Germania au fost forțați de propriul popor și de parlamentari să respecte legislația internațională și ordinea internațională bazată pe reguli.
Sancțiunile sunt gata pentru momentul anexării și pot fi aplicate chiar și fără anexare. Aceasta ar constrânge Israelul să pună capăt ocupației, să forțeze evacuarea tuturor coloniștilor evrei ilegali, să ridice asediul genocid în Gaza, să returneze toate pământurile furate, inclusiv înălțimile Golan, să se retragă în granițele din 1967 și să facă pace reală cu palestinienii.
Sursele raportează:
"Agentul Mossad Ghislaine Maxwell s-a exprimat, iar Trump poate chiar să se retragă din rezoluțiile sau sancțiunile anti-Israel UNSC, deoarece toată lumea disprețuiește statul necinstit Israel."Cu alte cuvinte, Pentagonul și restul lumii îl vor forța pe Trump să asculte de cei din spate lui Kushner și să se ocupe mai aplicat de mafia Khazară din Israel. Preluarea sistematică a agenților de top Khazarieni din întreaga lume, așa cum s-a văzut cu arestarea Maxwell, face posibil acest lucru.
Cu toate acestea, după cum s-a menționat mai sus, pentru eliberarea din sechestru a reprezentei familiei Dragonului, reținută ilegal în Serbia, se va forța cedarea de fonduri khazarilor, și asta poate schimba lucrurile.
Un semn în care Khazarii încă cred că pot realiza înrobirea umanității a venit la un „summit de vaccin” din 4 iulie, unde 8,8 miliarde de dolari au fost strânse pentru a se încerca vaccinarea fiecărei persoane de pe Pământ. ANS și alte surse confirmă faptul că aceste așa-numite vaccinuri vor conține microcipuri concepute pentru a controla oamenii în tandem cu mecanisme electromagnetice de control 5G.
https://www.gavi.org/news/media-room/world-leaders-make-historic-commitments-provide-equal-access-vaccines-all

https://www.zerohedge.com/technology/michigan-passes-controversial-bill-microchip-humans-voluntarily-protect-their-privacy

Amintiți-vă că această insistență pentru vaccinarea populației este promovată isteric de mafia khazară și de politicienii lor aliați și se bazează pe o falsă pandemie.
Cea mai recentă personalitate care a demascat „escrocheria pandemică” este președintele Asociației de Patologie Bulgară (BPA), Dr. Stoian Alexov.
Alexov spune că el și colegii săi din toată Europa nu au găsit dovezi ca măcar un deces să fi fost provocat de covid-19, în Europa. (nota C.M.: decesele raportate covid având, în realitate, alte cauze)

De asemenea, patologii europeni nu au identificat anticorpi specifici pentru SARS-CoV-2 și, prin urmare, în prezent este „imposibil” să se poată crea un vaccin eficient.
https://off-guardian.org/2020/07/02/no-one-has-died-from-the-coronavirus-president-of-the-bulgarian-pathology-association/

Dacă banii pe care Khazarii încearcă să-i fure familiei Dragonului de Aur vor fi folosiți pentru umanitate, în loc să se microcipeze toată lumea, comunitatea medicală ar putea primi fonduri practic nelimitate pentru a găsi remedii la principalele și realele cauze ale morții.
Celălalt motiv, pentru a se asigura că doamna arestată în Serbia este eliberată, este să se taie fondurile folosite pentru a provoca cel de-al treilea război mondial.

În prezent, navele de război chineze au înconjurat Taiwanul și se confruntă cu două grupuri de transportatori din SUA. https://www.investmentwatchblog.com/chineese-ships-surround-tiawan-tiawan-on-full-military-alert/

De asemenea, președintele francez, Emmanuel Macron, sclav Rothschild, a promis să se despartă de NATO și să se alăture unei alianțe militare cu Putin, recent mituit. http://en.kremlin.ru/events/president/news/63572#sel=4:1:Ixo,4:41:l3x

Pentru a face acest lucru, disprețuitul pe scară largă, Macron tocmai a concediat întregul său guvern. https://news.yahoo.com/french-government-resigns-macron-acts-101241325.html

Surse NSA raportează că un submarin francez este acum în largul Coastei de Est a Statelor Unite, amenințându-l pe fostul său aliat NATO.


Există, de asemenea, posibilitatea reală a unui război în Orientul Mijlociu, care să împiedice Turcia împotriva unei alianțe egiptene și a Arabiei Saudite.

Khazarii sunt în spatele acestui plan pentru că vor ca musulmanii să se ucidă reciproc, astfel încât să-i poată salva pe supraviețuitori. Oricum ar fi, tulburările cauzate de lipsa de bani în Arabia Saudită vor duce la un haos regional.

Există, de asemenea, tulburări în producerea bunurilor în multe alte părți ale lumii, în special în regiunea de frontieră India / Pakistan / China și Coreea de Nord. Aceste tensiuni vor crește doar dacă SUA vor rămâne acaparate de războiul intern și de conflictele economice.
Pentru a preveni haosul și suferințele ulterioare, familia Dragonului se pregătește pentru o repornire completă a sistemului financiar global, spun surse apropiate..
Se verifică aurul și comorile lumii pentru a se asigura că moneda este susținută de active reale.
Când se va reporni economia mondială, Palariile Albe din Occident vor fi răsplătite substanțial pentru faptele lor bune, promite familia.

Nu au fost stabilite date ferme, dar cel mai probabil scenariu va fi: o vară caldă și haotică, urmată, sperăm, de o repornire de toamnă și un jubileu.

Indiferent de ce se întâmplă, khazarilor nu trebuie să li se permită să scape de justiție pentru declanșarea celui de al 3-lea război mondial.

(La final, informăm cititorii noștri că următoarele trei rapoarte nu vor mai apărea deoarece realizatorul lor se va afla în vacanța de vară).



https://prepareforchange.net/2020/07/08/benjamin-fulford-7-6-20-report-bilderberg-founder-ex-queen-beatrix-offers-vladimir-putin-huge-bribe-to-steal-global-wealth/

Un comentariu:

  1. A aparut din nou acel cretin caruia i se pare distractiv acest articol extrem de la obiect,cat se poate de real si adevarat!Pesemne este din randul jidanilor,iudeo-masonilor,khazarilor sau iezuitilor,simpatizant ori sluga platita de catre acestia...Indiferent cine ai fi,sa stii ca sfarsitul vostru este foarte aproape!!!Iar viitorul care va asteapta va fi,cu certitudine,extrem de urat!!!Daca va mai fi,pentru voi...

    RăspundețiȘtergere