Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 28 iunie 2020

«Schimbările Climatice» – o Minciună Globală: Taxarea Globală, Reducerea Populației și Noua Ordine Mondială (3)


Scopul final: ateism, anarhie politică, nicio proprietate!
Teoria „schimbărilor climatice”, puternic mediatizată la nivel mondial este în realitate un mijloc prin care conducătorii din umbră ai planetei ne manipulează pentru a reuşi instaurarea Noii Ordini Mondiale.
În cele ce urmează vă vom prezenta declaraţiile unor înalte personalităţi, scriitori, ziarişti ş.a. referitoare la activităţile desfăşurate pentru instaurarea Noii Ordini Mondiale. Suntem conştienţi că cititorului de categorie medie îi va fi foarte dificil să le accepte. Totuşi, sunt adevăruri rostite…
Ulysses S. Giant, al 18-lea Preşedinte ale Statelor Unite ale Americii, a spus: „Toate partidele politice secrete, legate cu jurământ sunt periculoase pentru orice naţiune, indiferent cât de pure sau patriotice sunt motivele şi principiile care le-au făcut să se formeze”.
Manley P. Hall, mason de gradul 33, unul dintre cei mai prolifici scriitori pe subiectele de acest gen, a scris: „Nu numai că mulţi dintre fondatorii Statelor Unite au fost masoni, dar aceştia au primit şi ajutor din partea unui secret şi august corp existent în Europa, care i-a ajutat să înfiinţeze această ţară într-un scop anume, cunoscut numai de foarte puţini iniţiaţi”.
Părintele Revoluţiei Comuniste ruse din 1917, Lenin, şi-a exprimat ura faţă de Dumnezeu şi religie, făcând comentariul: „Ateismul face parte integrantă din marxism. Marxismul este materialism. Este necesar să combatem religia. Fireşte, noi spunem că nu credem în Dumnezeu. Nu credem în morala eternă. Morală e aceea care serveşte la distrugerea vechii societăţi. Este moral tot ce este necesar pentru anihilarea vechii orânduiri sociale exploatatoare (Lenin dorea să distrugă Vechea Ordine Mondială, înlocuind-o cu o Noua Ordine Mondială – n.a.) şi pentru a uni proletariatul. Este necesar să combatem religia. Jos religia. Trăiască ateismul…”
Ideea că există oameni care planifică evenimentele importante ale omenirii a fost exprimată şi de unii lideri politici.
Astfel, Winston Churchill a făcut cunoscute opiniile sale despre ceea ce descoperise:
De pe vremea lui Spartacus-Weishaupt, pâna la Karl Marx, Troţki (Rusia), Bela Kuhn (Ungaria), Rosa Luxemburg (Germania) şi Emma Goldman (Statele Unite), conspiraţia francmasonică mondială a luat în mod constant amploare, cu scopul de a răsturna ordinea socială existentă şi de a reconstrui societatea având ca baze împiedicarea dezvoltării fireşti, răutatea, invidia şi promovarea unei egalități imposibile. Această conspiraţie a avut rolul principal în fiecare mişcare subversivă din secolul al XIX-lea; şi acum, în fine, această clică de personalităţi stranii din lumea interlopă a marilor oraşe din Europa şi America au înșfăcat de păr poporul rus şi au devenit stăpâni absoluţi ai acelui enorm imperiu.”
Timp de câţiva zeci de ani, inclusiv o perioadă după cel de-al Doilea Război Mondial, Palestina a fost sub mandat britanic. Unul dintre scopurile pentru care a fost declanşat cel de-al Doilea Război Mondial a fost acela de a se crea statul Israel. Stabilirea regimului marionetă sub Lloyd George în Londra a adus o modificare vizibilă în politica oficială faţă de sionism. Noul Ministrul de Externe, Arthur Balfour, îi scria lui Lionel Rothschild într-o scrisoare din 2 noiembrie 1917:
Dragă baroane Rothschild,
Am marea bucurie de a vă comunica în numele guvernului Majestăţii Sale declaraţia de simpatie pentru eforturile evreilor sionişti, declaraţie prezentată cabinetului şi aprobată de acesta. Guvernul Majestăţii Sale priveşte cu bunăvoinţă formarea unui stat naţional al poporului evreu în Palestina şi va susţine din toate puterile realizarea acestui ţel.
Bineînţeles, nu va întreprinde nicio acţiune care să prejudicieze drepturile civile şi religioase ale comunităţilor ne-evreieşti din Palestina sau drepturile şi statutul politic al evreilor din alte ţări. V-aş fi recunoscător dacă aţi aduce această declaraţie la cunoştinţa federaţiei sioniste.
Cu salutări cordiale,
Arthur James Balfour.”
În realitate, în timpul mandatului britanic asupra Palestinei nu au fost respectate drepturile civile şi religioase ale arabilor (în special ale palestinienilor), dar nu vom prezenta aceasta in extenso în acest articol…
Un comunicat Associated Press, din 26 iulie 1968, anunţa:
Guvernatorul din New York, Nelson A. Rockefeller, afirma că, dacă ar ajunge Preşedinte, ar acţiona în sensul creării pe plan internaţional a «unei Noi Ordini Mondiale».
La data de 30 ianuarie 1976, poporului american i-a fost prezentat un nou document, numit „Declaraţia de Independenţă”. Era semnat de 32 de senatori şi 92 de deputaţi din Washington D.C. şi afirma, printre altele:
Cu două secole în urmă, strămoşii noştri au dat naştere unei noi naţiuni, acum este necesar să ne alăturăm altora pentru a da naştere unei Noi Ordini Mondiale.”
Istoricul Walter Mills susţine că, înainte de Primul Război Mondial, colonelul Edward Mandell House, principalul Consilier al lui Woodrow Wilson, preşedintele din acea perioadă, avea un motiv ascuns pentru a implica SUA în război:
Unica justificare a colonelului ca să pregătească o asemenea baie de sânge pentru compatrioţii săi era speranţa de a stabili o Nouă Ordine Mondială, a păcii şi a securităţii.”
În ziua de 12 mai 1989, preşedintele George Bush, ţinând cuvântarea inaugurală la A&M University (Texas) a afirmat:
În ultimă instanţă, obiectivul nostru este acela de a primi Uniunea Sovietică înapoi în Ordinea Mondială. Poate că Ordinea Mondială a viitorului va fi cu adevărat o familie de naţiuni.”
În cartea sa, Între două epoci, Zbigniew Brzezinski, Consilier de Securitate Naţională al preşedintelui Carter, scria:
Lumea veche se apropie de sfârşit. Va fi înlocuită cu un nou mod de existenţă. Lumea nouă se va numi «Noua Ordine Mondială».”
Această nouă structurare va redistribui proprietatea naţiunilor „avute”, transferându-le naţiunilor „ne-avute”.
Noua Ordine Mondială va include schimbări în următoarele domenii:
- familia: căsniciile homosexuale vor fi legalizate; părinţilor nu li se va permite să-şi crească ei înşişi copiii (îi va creşte statul), toate femeile vor fi angajate la stat şi nu li se va permite să fie „casnice”, divorţul va deveni foarte uşor, iar căsnicia monogamă va fi eliminată treptat;
- locul de muncă: statul va deveni proprietarul tuturor factorilor de producţie; proprietatea privată va fi scoasă în afara legii;
- religia: religia va fi scoasă în afara legii, iar credincioşii vor fi sau eliminaţi, sau închişi; va apărea o nouă religie: adoraţia omului şi a minţii lui: „toţi vor crede în noua religie”.
Lumea de mâine va suferi schimbări majore. În cadrul acestora, tendinţa de instalare a unui Guvern Mondial Unic este deja cunoscută. Unul dintre susţinătorii acestuia este şi Norman Cousins, preşedintele Societăţii Federaliste Mondiale, care a declarat:
Se apropie Guvernul Mondial. De fapt, e inevitabil. Niciun argument pro sau contra lui nu poate modifica acest fapt.”
Scriitorul şi sociologul francez, Pierre Joseph Proudhon, a sintetizat cel mai bine ce înseamnă Noua Ordine Mondială:
Principiul nostru este: ateism în religie, anarhie în politică, nicio proprietate în sfera economică.”
La fel ca cei enumeraţi mai sus, alţi socialişti, umanişti, iluminişti, comunişti, masoni şi New-Age-işti cred în Noua Ordine Mondială…
Este necesar ca toţi oamenii cu bun-simţ să acţioneze laolaltă pentru a împiedica impunerea Noii Ordini Mondiale…
Se poate pregăti o viaţă mai bună pentru copiii şi nepoţii noştri? Aceasta depinde numai de noi!

http://www.yogaesoteric.net/content.aspx?lang=RO&item=22357

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu