Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 8 iunie 2020

Originile Grays și motivul răpirilor umane (I)


by Dragonbane
August 06, 1995
from TheForbiddenKnowledge Website
Traducere Const. Mihăilescu




Printre misterele ufologiei moderne se află și originea entităților cunoscute sub numele de Grays (Grii)
Aceste ființe mici sunt entitățile cele mai frecvent observate în cazul răpirilor, considerându-se că ele sunt responsabile de cele mai multe răpiri de ființe umane.
Există multe lucruri pe care le știm despre Grays, obținute mai ales din rapoartele celor răpiți, dar există încă și mai multe pe care nu le știm sau nu le înțelegem.
Folosind dovezile adunate, inclusiv declarațiile celor răpiți ori fișiere guvernamentale sustrase, este posibil acum să se facă estimări destul de precise în ceea ce privește această grupă de entități, cunoscute sub denumirea de Grii, inclusiv despre aspecte fiziologice și mentale ale acestora.
Grupul celor 12 maeștri.
Una dintre credințele despre Grays este că aceștia au contacte cu guvernul Statelor Unite, aceste relații explicând multe dintre tehnologiile de vârf din această țară, apărute în ultimii 50 de ani, mai ales în ceea ce privește tehnologiile militare, inclusiv futuristul avion de luptă F-F. 117 și bombardierul B-2, precum și unele sisteme de arme, cunoscute sub numele de Joshua, o armă cu ultrasunete, din care recent a fost prezentată publicului o variantă ultramodernă.
Devine din ce în ce mai cunoscut că: un grup secret din guvernul american [cunoscut sub numele de Majestic Twelve ( Cei 12 măreți), sau Jason Society (Societatea Jason), ori Jason Scholars (Savanții Jason)] a pus la dispoziția entităților Gray, cu care colaborează, mai multe și importante suprafețe de teren în sud-vestul SUA, în apropierea zonei Four Corners, unde aceștia și-au construit mari baze subterane, cunoscute sub denumirea de DUMB (baze militare subterane de adâncime).
În aceste locații, Grii (Grays) au posibilitatea și acceptul guvernamental să aducă cu mai multă ușurință oamenii pe care-i răpesc și mult mai discret decât fără această suprafață de teren, care le-a fost acordată. Locația permite ca timpul de transportare a victimelor să fie mult scurtat, ceea ce le asigură răpitorilor mai multă operativitate. De asemenea, timpul de observare (de ochii curioșilor) se scurtează semnificativ.

Aranjamentul scris dintre acești ET și guvern este intitulat  „Alien-United States Government Technological Exchange Theory”, destul de cunoscut în rândul cercetătorilor americani și colaboratorilor străini, care știu bine că între acest grup ET și conducerea politică și tehnică a SUA există o înțelegere și un program.
Toate informațiile primite de la Grii, în legătură cu realitatea OZN, tehnologii avansate etc. sunt păstrate în secret, inclusiv prin lansarea către populație a unor informații false menite să dezinformeze lumea și să păcălească curioșii.
Dezinformarea apare sub diverse forme: propagandă guvernamentală, minciuni cu privire la activități și amenințări la adresa celor mai vocali martori, comunicări oficiale, prin care se susține că „după cercetări amănunțite...etc., etc...” s-ar fi dovedit că nu există un fenomen OZN și nici viață extraterestră. Mascatorii realității folosesc orice explicație, oricât de puțin credibilă, uneori frizând chiar ridicolul.
Există în prezent numeroase documente și martori oculari care acuză direct și indirect guvernul de conspirație, cele mai evidente și imposibil de explicat fiind cazul Roswell și asasinarea lui John F. Kennedy.
Aceste documente tind să indice existența unui „guvern secret”, care controlează o mare parte din adevăr.
Cu toate acestea, după cunoștițele noastre, în Congresul SUA nu au reușit să înfiltreze agenți de dezinformare, aceasta deoarece congresmenii sunt aleși de către popor.

Este însă posibil ca diferite agenții guvernamentale să fi reușit plasarea unor asemenea dezinformatori, care să coopteze pe unii dintre candidați, ajutându-i să devenă congesmeni, în schimbul aderării lor la manevrele de deturnare a atenției și lansarea de știri false.
Totuși, activitățile Congresului nu par suspecte, cu excepția  campaniilor politice obișnuite.
Pe plan general, în mare parte, guvernele statelor sunt ferite de infiltrări foarte profunde datorită faptului că „guvernul secret” trebuie să fie format dintr-un foarte restrâns grup de persoane, tocmai pentru a putea rămâne secret.
Numărul persoanelor care au acces direct la comunicare cu liderii unui astfel de grup se impune să fie, de asemenea, extrem de restrâns.
Un grup de agenți cu rol de dezinformare este folosit pentru a deturna atenția publicului de la realitățile lumilor extraterestre.
În concluzie, în marea majoritatea a statelor, nici măcar șefii acestor state nu sunt informați corect asupra fenomenului OZN.
Ființe de Lumină
O teorie larg susținută pare a fi implicată de multe ori în filozofia New Age și anume aceea că Grays sunt cu adevărat o rasă binevoitoare și că sunt aici pentru a ghida umanitatea în următorul mileniu, conform pricipiului religios ”ajută-ți aproapele !”
Cei care pretind că sunt în contact cu această rasă ET susțin că primesc informații prin care străinii își motivează acțiunile și intențiile. Aceste informații par, totuși, a avea un iz de propagandă împănată cu dezinformare. 

Teoria susține că Grays fac parte dintr-o rasă de ființe care  decade cu rapiditate, se stinge, din cauza faptului că, devenind tot mai puține, efectul cosangvinității a început să se manifeste foarte puternic. Este oarecum similar cu vechiul scenariu de ficțiune științifică, în care se afrima că mulți marțieni, pentru a se salva, ca urmare a dispariției condițiilor de viață favorabile de pe planeta lor, au venit pe Pământ.
Susținătorii acestei teorii spun că aceiași Grays le-au vorbit și le-au argumentat motivele pentru care sunt aici; asta fiind legată de dorința lor de a salva planeta noastră care s-ar afla într-un proces de distrugere din cauza unor fenomene catastrofale tot mai frecvente, iminente și inevitabile: cutremure, surpări de teren, inundații, erupții vulcanice, secetă prelungită, topirea ghețarilor, poluarea, epuizarea resurselor etc, toate acestea făcând ca oamenii să se înrăiască și să înceapă acțiuni de exterminare (războaie, revolte, acte criminale, înfometare, boli induse etc), în speranța că, o lume mult diminuată ca număr, ar putea reuși să supraviețuiască.
Conform acestora, Grays încearcă să ajute umanitatea să se salveze prin acțiuni de salvare a planetei, împuținarea populației fiind principala măsură, deoarece procesul de moarte a planetei, va deveni în curând evident pentru toată lumea.
Grays susțin că știu că aceste lucruri se vor întâmpla, deoarece la ei timpul liniar nu lucrează, ei putându-se deplasa înainte și înapoi (în trecut, prezent și viitor). 

Ei declară că tot ceea ce pot face pentru umanitate este să-i diminuieze cât mai mult suferința, imposibil fiindu-le să oprească procesul anihilării. 
Pentru că rasa umană ar urma să dispară, Grii ne propun ca în viitor să putem supraviețui prin ei. Mai concret: ne cer să le permitem să preleveze părți din ADN-ul uman pe care să le combine cu gene ale ADN-ului lor, rasa rezultantă având însușiri care să asigure atât continuitatea genomului uman cât și al griilor.

(va continua)

https://www.bibliotecapleyades.net/vida_alien/alien_zetareticuli.htm

2 comentarii:

  1. Nu prea s-a auzit de ei în Confederație,nici vreo carte despre ei nu mi-a cazut în mână,şi nici articol pe internet care să-i prezinte ca fiind demni,de aceea lucrează pe ascuns şi nu au un
    reprezentant mesager pentru noi.

    Din această cauză nu se pot salva pe ei.Dacă ei sunt micii cenuşii atunci sunt malefici( OPERAȚIUNEA CALUL TROIAN / PĂMÂNTUL PE CALE DE A FI INVADAT DE DE O RASĂ EXTRATERESTRĂ MALEFICĂ).

    RăspundețiȘtergere
  2. https://burebista2012.blogspot.com/2020/06/potrivit-andromedanilor-micii-cenusii.html

    RăspundețiȘtergere