Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 12 iunie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/12-a)


25 septembrie 2019 de Cristina Valenzuela
Traducere Const. Mihăilescu
(continuare)

Încrederea reptilienilor este zdruncinată deși încercarea de preluare este aproape de succes. Devine clar că trebuie să se folosească cea mai puternică armă pentru a pune capăt amenințării.
Războiul merge prost în Europa. Ajutorul american nu este suficient. Este foarte clar că populația SUA nu dorește să intre în război. Era necesar să se găsească un motiv care să nască o dorință puternică de a se alătura războiului.
Președintele și consilierii săi militari sunt la curent cu un atac planificat de japonezi la Pearl Harbor.
În loc să avertizeze forțele navale hawaiene, ei decid să păstreze ascunse informațiile privind acest atac japonez iminent. Un asemenea atac dur asupra portului Pearl ar putea justifica o declarație de război care să fie puternic susținută de poporul american.

Pe 7 decembrie 1941, dimineața de vreme, japonezii atacă baza navală din Pearl Harbor. 



Președintele și consilierii săi subestimează puterea forțelor japoneze și nu se răspunde imediat, astfel că baza este practic distrusă.
Reușita atacului japonez lasă coasta de vest a Statelor Unite periculos de expusă, aproape fără apărare. Nimic nu i-ar putea opri pe japonezi dacă ar alege să pătrundă în California.
Reptilienii sunt capabili să treacă prin apărarea echipei Psychion Orion. De asemenea, ei au capacitatea și cunoașterea de a pătrunde telepatic în mintea amiralului Yamamoto pentru a-l determina să renunțe la această acțiune care ar fi avut mari sorți de izbândă (atacul teritoriului SUA).
Amiralul Yamamoto hotărăște să oprească înaintarea, dând ordine în acest sens flotei aeriene și navale japoneze.
Consilierii săi încearcă să-l convingă să continue atacul și să ajungă pe teritoriul hawaian.. însă amiralul refuză să dea curs propunerii consilierilor săi, ceea ce creează o nedumerire justificată în comandamentul japonez. Cu această ocazie cei din comandament constată că amiralul este ezitant și confuz în luarea deciziilor mai ales când el declară comandamentului: „… Mi-e teamă că am trezit un gigant adormit.”
Imperiul reptilian nu a crezut niciodată că va fi amenințat. Stăpânirea sa fusese mereu totală și completă dar un război de preluare a fost considerat de neconceput. În fapt, Imperiul fusese trezit din mahmureala sa.
Tragedia din „Ziua Infamiei” a convins poporul Statelor Unite să se alăture războiului. El cere cu nerăbdare răzbunare împotriva japonezilor și aliatului acestora, Hitler. În felul acesta, cea mai mare și mai bogată țară din lume este mobilizată pentru război.
Președintele aprobă începerea și accelerarea a două proiecte secrete de producerea unor arme de distrugere în masă. Cel mai bun va fi ales pentru a fi aplicat.
În acest fel, „Proiectul Manhattan”, condus de Robert Oppenheimer, a fost demarat și luat în serios la Las Alamos, New Mexico. Scopul este de a dezvolta o „super-bombă” care va fi testată pe teritoriul japonez și, ulterior, împotriva italienilor și naziștilor.
Experimentul Philadelphia”, condus inițial de Nicola Tesla , începe să cerceteze un generator „hipodimensional”, un dispozitiv care să permită navelor de război să călătorească prin spațiu și timp. De „ochii lumii” se susține că proiectul urmărește să obțină „invizibilitatea radarului” pentru navele maritime.
Însă activitatea echipei de psihologi din Orion, în ceea ce-l privea pe fiurer, este subminată chiar de către Hitler, căci drogurile îi împiedică judecata; el începe să ia decizii greșite, crezând-se intangibil.

Echipa din Orion se vede nevoită să se gândească la eliminarea lui Hitler pe care să-l înlocuiască cu altcineva sau să încerce să distrugă unul dintre proiectele de arme secrete ale SUA. Unul dintre acestea proiecte era periculos, căci prin aplicarea lui se putea provoca haos și distrugere care s-ar fi putut extinde mult dincolo de limitele sistemului planetar și chiar al sistemului solar.
Însă Hitler nu mai era capabil (din cauza consumului de droguri, devenise dependent) de o înțelegere clară a efectelor catastrofale ale lansării acestei arme și dincolo de acest sistem solar. Deși șederea echipei psihiatrilor siriusieni pe Pământ trebuia să se încheie foarte curând, grupul hotărăște ca în timpul rămas până la plecare, să facă proiectul american inutilizabil. În consecință, reprezentanți ai Mafiei sunt înfiltrați în guvernul Statelor Unite.

Se oferă asistență militară în Sicilia și Italia, în schimbul eliberării lui Lucky Luciano, acțiune care se realizează.
Mafia încetinește circulația livrărilor în docurile porturilor din Italia, dar Mussolini bate pasul pe loc.
Mutarea lui Patton în Sicilia este ajutată de Mafie. Aceasta asigură combustibil și anvelope, inițiază atacuri în spatele frontului și transmite informații vitale.
*Statele Unite și Mafia devin sunt aliați.

Reinhard Gehlen, șeful SS Intelligence, se apropie de șeful OSS (Office Secret Services), Allen Dulles. El are înființată o întreagă rețea de spionaj în Rusia.
Dacă Dulles va garanta amnistierea Gestapo-ului, Gehlen și întregul său grup vor lucra pentru americani împotriva rușilor.
Toată lumea are încredere în Uniunea Sovietică iar oferta lui Gehlen este acceptată.
*Statele Unite și Gestapo-ul devin aliați.
OSS lansează „ Operation Paperclip ”. Agenții și oamenii de știință ai Gestapo-ului sunt scoși din Germania ... prin Vatican (!) și ajung pe continentul american.
*Statele Unite și Vaticanul devin aliați.
Astfel că, în 1948, OSS (devenită, mai târziu, CIA), Mafia, Gestapo-ul „SS” și Vaticanul sunt toți aliați. 

Echipa psihologică din Orion nu mai poate face nimic și pleacă de pe Pământ.
La 30 aprilie 1945, Hitler se sinucide.
Încercarea de preluare a tronului planetar s-a încheiat printr-un eșec. 


(va continua)

https://prepareforchange.net/2019/09/25/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-iii/


6 comentarii:

  1. Hitler nu s-a sinucis...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hitler ,ba a mers in Argentina si/sau in alta tara a Americii Latine,cu Eva Braun dupa el,si/sau ceva plozi,ba/ba/ba/ba....Cum spunea....Swaruu despre altceva/altcineva,a ales "o linie de timp diferita doar",etc.,etc.,etc.,.....

      Ștergere
  2. https://youtu.be/kb532MUN62Q

    Un cioarec pe diuzele de evacuare ale rachetei SPACE X.FILM FAKE !


    https://youtu.be/TxBj8R7XKe4

    Şi în acest film cioarecul apare pe diuză la minutul 3 şi 46 de secunde.

    FAKE NASA !

    RăspundețiȘtergere
  3. MEDITAȚIA PENTRU PACE COBRA

    ...Sau, poate tocmai de aceea, o „boare” sau altceva a împins acea parte din interiorul Fiinţei ca să fie receptivă la acest tip de energie (cea transmisă mai sus) – ca o mică mobilizare cel puţin pentru Momentul propus de Cobra şi Rezistenţă, iată, pentru duminică, 14 iunie 2020, ora 18.10 a României : o MEDITAŢIE pentru PACE cu ocazia Momentului de Maxim al Cuadraturii ERIS-PLUTO.

    http://noul-univers-christalin.blogspot.com/2020/06/cobra-meditatia-pentru-p-c-e-2-iunie.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  4. CIOCLUL APOCALIPTIC RAED ARAFAT

    https://lupuldacicblogg.wordpress.com/2020/06/10/ion-cristoiu-il-spulbera-pe-arafat/

    RăspundețiȘtergere
  5. Starlight43212 iunie 2020 la 12:07

    Masele ascultă fără speranță mass-media, considerând dezinformarea mass-media ca fapt absolut. Pentru ca mass-media să înceapă să raporteze cu exactitate, astfel încât masele să poată începe să se trezească, este necesară opțiunea Delta. Poate fi riscant, dar trebuie să se întâmple foarte curând, în luna iunie.

    Cabalele de nivel scăzut, care fac toată munca murdară, nu sunt mintea principală, ci sunt cele care efectuează comenzile în fizic. Fără cabalele cu nivel scăzut, nu ar exista nimeni care să efectueze comenzile, prin urmare, nimeni nu ar provoca toate aceste probleme pentru populația de suprafață.

    Nu este vorba despre răzbunare, ci despre oprirea cabalului de a mai face pagube. Cred că suficientă interferență non-fizică a fost curățată pentru ca Opțiunea Delta să aibă succes. Îmi pare rău că viețile se vor pierde, dar atât de multe vieți s-au pierdut deja. În viitor, opțiunea Delta nu se va executa cu multe alte vieți.

    De asemenea, dacă Opțiunea Delta nu este executată, este posibil să nu existe un bun rezultat pentru meditația de masă viitoare, din cauza frustrărilor extreme în rândul lucrătorilor de lumină. Lucrătorii ușori pot refuza să mai coopereze din cauza lipsei unui progres tangibil. Văd deja acuzații și așa mai departe în comentariile împotriva forțelor ușoare.

    The Portal Cobra

    RăspundețiȘtergere