Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

duminică, 17 mai 2020

Alimente cu vibrații ridicate


de Martine de Kloese, specialist în naturopatie, nutriție ortomoleculară și naturală.
Traducere Const.Mihăilescu

În interesul creșterii conștiinței colective a umanității, fiecare dintre noi trebuie să se concentreze asupra creșterii nivelurilor noastre individuale de vibrație. Printre altele, acest lucru revine în a conștientiza ce fel de alimente consumăm. Apoi, va trebui să facem pasul următor: să ne dăm seama că suntem mai mult decât un corp, al cărui rol nu este altceva decât de interfață dintre adevărata creatură care suntem și mediul tridimensional în care am ajuns să trăim (cu sau fără alegerea noastră conștientă).



Aspectul etic.
Din punct de vedere holistic, suntem mult mai mult decât doar un corp fizic; ființa umană are, de fapt, șapte corpuri eterice și multe câmpuri de energie (The Subtle Body, de Cindy Dale) care emană din corpul nostru fizic în niveluri superioare. Aceste corpuri au nevoie de hrană pentru a rămâne puternice și echilibrate.
Atunci când vorbim despre producerea unor alimente adecvate, nu trebuie să luăm în considerare doar valoarea nutritivă a alimentelor ci și valoarea lor în plan eteric.
Corpurile noastre eterice sunt influențate de componente spirituale precum respectul și intenția. De ex. respectul pe care trebuie să-l avem pentru mama Gaia, sufletul Pământului, care își împarte bogăția fizică și energetică cu noi.
Ea trebuie mereu luată în considerare și niciodată neglijată. Aceasta include și respectul pentru toată creația, care se regăsește pe planetă și în interioarul ei.
Multe viețuitoare de pe Pământ sunt obligate de om să „cotizeze” cu laptele, mierea și ouăle pe care le produc și adesea însăși cu tupul lor fizic, utilizat de om drept hrană. Este o nedreptate care li se face ființelor sacrificate căci Creatorul niciodată n-a gândit ca o specie să se hrănească cu corpul altei specii.
Tot ceea ce omul folosește drept hrană, obținută de la mama natură, ori de la ființele care trăiesc pe planetă, trebuie să primească din partea noastră recunoștință și iubire.
Această recunoștință trebuie să se manifeste concret în tot ceea ce face fiecare dintre noi în relația cu natura, prin: nepoluarea mediului (apă, aer, sol), refacerea vegetației acolo unde, din varii motive (incendii, inundații, surpări de teren, defrișări mai mult dsau mai puțin justificate etc), mama natură a avut de suferit.
În majoritatea covârșitoatre a cazurilor, distrugerile sunt consecințe ale activității omului.
Aproape toate ramurile economice înființate de om agresează planeta, această entitate care a admis să ne încarnăm și să trăim pe ea (ori, în unele cazuri, în interiorul ei).
În acțiunea de recoltare și utilizare a bunurilor mamei naturi, este imperios necesar să ținem cont că orice resursă a planetei este limitată și că anumite elemente trebuie păstrate și protejate pentru ca ființa planetei să nu sufere.
De asemenea, în general, prin activitatea sa, omul trebuie să nu strice echilibrele planetare, inclusiv cele masice. Din păcate, în aproape toate părțile globului planetar au loc îndiguiri, schimbări ale cursurilor apelor curgătoare, formarea de lacuri artificiale, extragerea de bogății: minereuri aurifere, cristale, țiței, cărbune, despăduriri, otrăvirea cu produse chimice, vânarea animalelor, păsărilor sau mamiferelor acvatice. Astea toate dezechilibrează, sărăcesc și epuizează planeta.

Pe de altă parte, alimentele produse cu respect pentru natură, în ciclurile temporale (anotimpurile) normale, întreținerea atentă a pământului, calitatea apei utilizate și lipsa substanțelor chimice dure, vor spori nivelul vibrațiilor produselor naturale.
Intențiile noastre joacă de asemenea un rol important în creșterea vibrațiilor noastre și ale mediului înconjurător.
Trebuie să ne întrebăm: mâncarea pe care urmează să o mănânc a fost procesată cu iubire, cu drag, cu bune intenții, sau doar din dorința vânzătorului de a face bani ?
Când un aliment este produs sau procesat fără entuziasm, fără iubire și doar din interes pecuniar de înavuțire sau este obținut prin exploatarea nedreaptă a muncii și inteligenței altora, ori prin constrângere, vibrația acelui produs va scădea drastic, alimentul transformându-se într-o adevărată otravă pentru consumator.
Ca urmare, putem intui că alimentele procesate - mai ales dacă au fost obținute din ingrediente preprocesate, pot avea costuri reduse dar adesea pot fi otrăvitoare, deci dăunătoare organismului nostru fizic, fie și numai prin reducerea nivelului de vibrație.
Conștientizarea
Trăim într-o lume cufundată într-o economie ilegală. Suntem înconjurați de supermarketuri în care, atunci când intri, te simți pierdut și plin de angoase. Munți de produse îți ies în cale, care mai de care mai provocatoare. Surprinzător e că parcă în asemenea supermagazine te simți cumva agresat, mic și neînsemnat iar produsele care te ademenesc parcă au în spatele lor o umbră de amenințare. După o jumătate de oră de privit rafturile, te simți epuizat De ce? Pentru că în acel magazin ai întâlnit puternice câmpuri de energii de joasă vibrație.
Cine le-a adus în acele spații? Produsele expuse și mulți dintre cumpărători ori dintre personalul de deservire.

Există mai multe surse de energii de joasă vibrație, dar eu voi enumera doar câteva:
Energia negativă a mărfurilor. Este determinant modul cum a fost crescut ori fabricat un produs. Un produs alimentar, din carne, va avea în general o vibrație de joasă fecvență, cu atât mai mult cu cât ființa care a fost sacrificată, și din care s-a obținut acel produs, a trăit mai chinuită: lipsită de iubire (uneori maltratată), înfometată, ținută în mizerie sau la temperaturi care i-au produs suferință. Ca să nu mai vorbim de momentul cel mai important, al modului în care i s-a luat viața. Dar nu numai la produsele de origine animală are mare importanță cum și-au trăit viața și cum au fost sacrificate ființele din care s-a obținut acel produs. Și la plante este același lucru și are aceeași importanță cum au fost tratate atunci când trăiau în plan fizic. .
Ca generalitate: acolo unde a lipsit iubirea s-a instalat otrăvirea.

De multe ori suntem prea ocupați pentru a ne gândi prea mult la ceea ce mâncăm și suntem dependenți de ideea de alimente procesate și rapide, care au o valoare nutritivă mică sau deloc și care, de obicei, conțin ingrediente dăunătoare precum OMG, conservanți și o mulțime de alte ingrediente care dau gust bun dar distrug sănătatea.

Carnea și peștele
Consumul de carne ne reduce vibrațiile.
Cei mai mulți dintre noi nu vrem să auzim asta, deoarece carnea preparată este foarte gustoasă și e ceva ce mâncam din moși strămoși.
Aici s-ar putea deschide o largă paranteză. Nu este același lucru să consumi carnea animalului pe care tu sau părinții tăi l-au hrănit și l-au îngrijit, comparativ cu animalele ajunse în galantarul magazinului. În acest ultim caz, în marea majoritate a situațiilor, animalele au fost tratate inuman (la grămadă, în spații extrem de restrânse, acolo unde indivizii se agresau, se luptau pentru hrană și apă, pentru un loc mai uscat, erau nu numai stresate dar poate bolnave etc). De regulă, cât a trăit în gospodăria ta sau a părinților, animalul a avut parte de iubire iar când a fost sacrificat nu și-a așteptat moartea la coadă, martor la chinul și strigătele de disperare și durere ale celor din fața lui.
E de înțeles că vibrațiile animalelor crescute și sacrificate în gospodărie au vibrații mai ridicate decât ale celor duse la abatoare.
Această afirmație poate primi un amendament dacă este vorba de animale trăite în sălbăticie. Iată de ce indicația pentru consumatorii de carne este să folosească produse ecologice, unde vibrația animalelor este superioară. Tot astfel se întâmplă și cu peștele (cel mai indicat este cel sălbatic, dar pescuit în zone nepoluate). Ideal însă ar trebi să nu se consume carne, căci omul nu a fost creat pentru devora alte ființe.
Sacru.
Cum, în realitate, asta nu se întâmplă, consumul de cărne ar trebui să fie un eveniment sacru; nu ceva ce facem fără gândire sau fără recunoștință.  
La urma urmei, nicio ființă vie nu-și dă viața de bună voie. Pe de altă parte, nu există două persoane deopotrivă, din varii motive, unele au nevoie totuși de carne, pentru ca corpul lor fizic să funcționeze corect (gândiți-vă la eschimoși !). Totuși, nu trebuie să fie o cantitate mare. Cea mai bună carne este cea obținută de la un animal respectat și căruia, cel care-i ia viața, îi mulțumește și-i cere iertare pentru că a fost obligat să-l sacrifice.
Produse lactate, ouă și miere
Aceleași reguli se aplică produselor lactate, ouălor și mierii.
Când consumăm aceste produse, preluăm de la cele care le-a produs ceva care nu este destinat nouă.
Laptele a fost creat pentru ca animalele tinere să se hrănească până la vârsta la care se pot hrăni cu ceea ce consumă părinții lor. 
Vă veți mira, dar și mierea este un produs care nu a fost creat pentru ca omul să-l consume. Iată de ce: mierea aparține albinelor care muncesc din greu și se sacrifică pentru a aduce în stup nectarul cu care ele trebuie să se hrănească, și pentru care muncesc non-top pentru a-l colecta și prelucra. Sacrificiul albinei este atât de mare încât (vara) viața unei culegătoare se reduce la nici două luni. E un sacrificiu suprem, de care omul (apicultorul) nu prea ține seama, mai ales toamna când, pentru ca el să obțină cât mai mult produs, înlocuie mierea cu sirop de zahăr pe care-l oferă drept hrană celor pe care de fapt le tâlhărește, luându-le mierea. E un act de nedreptate strigător la cer, căci zahărul rafinat este infinit mai puțin hrănitor decât mierea. 
Munca asiduă și neîntreruptă a albinelor, dar și nedrepatea omului, face ca vibrația mierii și a produselor apicole să nu fie ridicată. [nota C.M.: asta face trimitere și la ceara de albine folosită la lumânările atât de apreciate de biserică. Altfel spus, o lumânare din ceară de albine are o vibrație mai joasă decât cea din stearină. Atunci, de ce o preferă popa? Păi, tocmai pentru asta, căci și el este un slujitor (inconștient, în majoritatea cazurilor) aservit unor entități (FDL-uri) de vibrație relativ joasă, care nu trebuie confundate cu Ființele din Lumină Adevărată, create de Sursa Divină].
În ceea ce privește consumul de ouă, aici situația este și mai gravă deoarece, cel care consumă un ou, prin gestul său, este un dușman al creației, căci curmă viața unei viitoare ființe. (nota C.M.: din acest motiv ouăle pe care le consumăm trebuie să fie nefecundate, adică fără embrion, fără „sămânță”. În „Inuaki, reptilianul din mine”, David avertizează: „când mănânci un ou (fecundat), de fapt, mănânci de viu un pui, cu fulgi cu tot...” 
Și aici însă, în funcție de fertilitatea/infertilitatea oului consumat, nivelul de vibrație al oului este diferit. )
Totuși, lucrurile nu pot fi tranșate în alb sau negru căci avem de-a face cu diferite niveluri de vibrații. Nivelul de vibrație derivat din produsele lactate obișnuite, ouă și miere este oricum mai ridicat decât în cazul consumului de carne, și are un efect mai puțin dăunător asupra omului (excepție cazul oului fecundat).

Atunci când alimentele sunt produse sau colectate cu mult respect pentru esența animalului, vibrațional situația se ameliorează.
Una peste alta, valoarea nutritivă a unui produs depinde nu numai de natura și compoziția sa în plan material dar și de comportamentul omului față de ființa (plantă sau animal) care i-a devenit sursă de hrană.
De exemplu, în cazul mierii crude, atunci când apicultorul nu ia toată mierea și oferă albinelor o dietă nutritivă ridicată pentru iarnă (dacă s-ar putea, numai miere preparată de albinele acelui stup), astfel încât sistemul lor imunitar să nu sufere, în acest caz, valoarea vibrațională a produsului recoltat va rămâne destul de ridicată. 
La laptele crud, organic, nivelul de vibrație va fi mai ridicat dacă mulgătorul a lăsat suficient lapte vacii, pentru ca aceasta să-și hrănească vițelul, la care se adaugă și natura și bogăția furajului oferit animalului, pentru a recupera cât mai repede cantitatea și calitatea laptelui care i s-a luat.



Fructe si legume
În producția de fructe și legume trebuie să se acorde mare atenție compoziției solului, calitatații și cantității apei de udat, tratamentelor și perioadei de recoltare. 
Atunci când fructele și legumele sunt produse în armonie cu natura (adică nu sunt forțate), vom obține alimente cu vibrație ridicată. Apoi, cu cât fructul ajunge mai repede din livadă în farfurie, cu atât mai bine. Acesta este motivul pentru care produsele sezoniere obținute local sunt preferabile produselor importate.
Și, în sfârșit, mai fac mențiunea că orice mâncare, orice preparat, care a fost pregătit cu multă dragoste și atenție, va avea o frecvență mai mare decât mâncarea produsă în restaurant ori la cantină (unde la procesul de fabricație participă mai multe persoane, existând posibilitatea ca nu toate să aibă bună-dispoziție când prepară hrana..
De asemenea, este important să consumați o varietate de produse și să utilizați diferite metode de gătit (nota C.M.: cea mai dăunătoare tehnologie de preparare a hranei este cea în care se utilizează cuptorul cu micropunde). 
Vara, consumați produsele crude, nesupuse tratamentului termic!

Alimente din flora și fauna spontană.
Este înțelept să vă alcătuiți dieta în jurul unor produse pe care le puteți găsi în natură, mai ales în zopna în care trăiți. Prin intermediul internetului puteți îmbunătății mult rețetele și sursele de aprovizionare, evitând, pe cât se poate, supermarketurile.
Cumpărați câteva cărți despre plante comestibile și încercați să vă preparați singuri hrana.
O lege de aur: CELE MAI INDICATE PRODUSE SUNT CELE OBȚINUTE DIN ZONA ÎN CARE TRĂIȚI ȘI LOCUIȚI.
Înființați-vă grădina, livada, grajdul în zone nepoluate, lipsite de zgomote și agitație.

Grădinărit
Grădinăritul în gospodărie este un mod minunat de a vă conecta cu natura. Obesrvați minunea naturii, când dintr-o sămânță încolțește viața și se dezvoltă o plantă, un pom.
Nu trebuie neapărat să investești mulți bani sau să ai mult spațiu, pentru a începe.
Este distractiv să reciclați tuburi, saci, găleți și vase vechi pe care le puteți găsi în magazinele second-hand sau chiar în gospodărie. Cu un mic efort de imaginație puteți recicla aproape tot ce credeți că v-a devenit inutil.
Grădinăritul pe verticală poate fi o soluție, mai ales când nu dispuneți se spațiu suficient. Cât de reconfortant este să mănânci un fruct, să privești o flare care „au trecut prin mâna ta” ! Înainte de toate, ele sunt încărcate cu iubirea ta și a familiei, și asta contează foarte mult.

Nutrimente pentru corpurile noastre eterice
Putem oferi organismelor noastre eterice hrană, prin crearea constantă de sentimente și intenții pozitive / iubitoare și prin ieșirea în natură. Ne putem concentra pe tot ceea ce este frumos, cum ar fi muzica, arta și literatura. 
Când faci ce-ți place, îți ridici mult nivelul vibrațiilor. 
Pe de altă parte, lucruri precum jocurile războinice pe calculator, violența, zgomotul, filmele horor, programele negative și știrile alarmiste, prezentarea de scene ale morții și torturii oamenilor ori animalelor, scad mult frecvența de vibrație. CU NECESITATE, asemene filme nu trebuie văzute mai cu seamă de copii, și mai ales seara, înainte de culcare. Ele scad drastic vibrația și această stare se prelungește și în somn.
Hrana cea mai importantă pentru corpul nostru eteric o reprezintă interacțiunile blânde, iubitoare între oameni, între oameni și animale, între  oameni și plante.
Un balsam pentru inimile și sufletele noastre.


2 comentarii:

  1. http://www.justitiarul.ro/madagascar-remediu-naturist-pentru-covid-19-si-scandalul-interventiilor-abuzive-ale-organizatiei-mondiale-a-sanatatii/

    RăspundețiȘtergere
  2. Se repetă istoria?

    Datorită norului psihic întunecat și dens, distribuit de Fauci cu ajutorul presei de știri și al funkies-urilor Pharma, mulți care au obținut „diagnosticul” au presupus că vor muri și au renunțat și / sau s-au supus unor tratamente chimioterapice puternice precum AZT care în de fapt i-a ucis.

    „HIV (care, de fapt, nu a fost niciodată găsit la o ființă umană, doar anticorpi„ prezumți ”împotriva acestuia)
    provoacă SIDA (care reprezintă 30 de boli separate fiecare cu propria etiologie)”

    Dar înainte de a respinge ideea că povestea SIDA - așa cum o spune Tony Fauci & Co - este o înșelătorie, luați în considerare următoarele ...
    Sună ceva cunoscut?
    * Boala este cauzată de un virus nou, care nu a fost văzut niciodată
    * Originile virusului sunt necunoscute, dar probabil implică unele salturi de specii trans
    * Este ușor transmisibil
    * Este mortal
    * Toată lumea o va primi
    * Se morfizează constant în forme nesfârșite imprevizibile
    * Există „purtători secrete” care nu prezintă simptome și sunt foarte periculoase
    * Factorii de mediu și stilul de viață care determină cine este bolnav sunt complet ignorați
    * Nu există un tratament cunoscut
    * Cazurile sunt „prezumte” și decesele sunt atribuite aceasta fără testare
    * Numele complet diferite de boli sunt numite pentru a stimula statisticile
    * Așa-numiții „denieri”, inclusiv oamenii de știință câștigători ai Premiului Nobel, sunt fie ignorați, fie atacați de oameni de știință hackeri și jurnaliști. Membrii isterici ai publicului sunt armați și ca câini de atac.
    * Mai multe cercetări și testări sunt solicitate pentru a obține o serie de miliarde de dolari interminabile
    * „Tratamentul” aprobat de CDC ucide pacientul
    * Există o căutare disperată - și fără sfârșit - pentru un vaccin
    * Între timp „experții” în boală sunt hrănit fără miliarde de dolari, asumă o putere politică extra-legală minunată, controlează agenda de cercetare medicală a națiunii și primește o atenție mass-media, dar complet necritică.
    Suna familiar?

    Tocmai am descris agitația lui Fauci SIDA.

    https://prepareforchange.net/2020/05/18/the-36-year-scam-revealed/

    RăspundețiȘtergere