Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

luni, 11 mai 2020

ADEVĂRATUL SCOP ASCUNS (VICLEAN) AL PANDEMIEI > MARCAREA IZOTOPICĂ A OAMENILOR PRIN CONSIMȚĂMÂNT!


Posted by  | mai 7, 2020 |  


În ultimele 3 luni cu toții am auzit de multiplele scopuri ale Pandemiei de Covid19, regizate,prin care se urmărește:
– distrugerea economiei mondiale și dependența de sistemul corporatist de furnizare a orice: hrană, energie, internet și multe alte consumabile.
– renunțarea la folosirea combustibililor fosili!
– forțarea impunerii Legii Vaccinării Obligatorii în toate statele;
– trecerea de la „bani lichizi” la moneda digitală (cripto-monedă), prin sistemul de blockchain!
– vaccinarea tuturor oamenilor cu nanocipul, despre care deja se știe că va fi prezent în vaccinul antidot “contra” Covid 19!
Însă până la vaccinul propriu-zis, sistemul mondial antihristic, pretextând “grija pentru sănătatea oamenilor”, își propune să le ia temperatura craniană tuturor oamenilor prin anumite dispozitive termice care vor fi montate în autobuze, firme, instituții publice, șamd!
Costul unui astfel de scanner este de 12.000 de euro, adică aproximativ 60.000 de lei (600 de milioane de lei vechi). Întrebarea care se ridică este: “De ce să fie nevoie de o asemenea infrastructură, intruzivă, și mai ales foarte scumpă?”.
Citiți în articolul de mai jos scopul montării și folosirii acestor dispozitive.
https://www.mediafax.ro/social/pregateste-te-sa-te-intampine-termoscanerele-la-usa-scolilor-si-a-gradinitelor-sistemul-este-deja-in-testare-19108188
Fiind un dispozitiv atât de scump și ultra-sofisticat, cu tehnologie de ultimă generație, inteligență artificială, inclusiv kitul de Recunoaștere Facială, acces la bazele de date naționale și internaționale, evident că va exista posibilitatea să identifice în orice moment dizidenții sistemului, și pe baza unei temperaturi eronate, să dea semnalul către Poliție pentru a-i „sălta” pe cei care nu se comformează!

Cine să apere drepturile oamenilor în timpul “suspendării” democrației!? 
Nu vedeți că toată lumea e distrusă de acest sistem inchizitorial care, pretextând că previne răspândirea unui virus (a cărui existență NU a fost dovedită) – ne distruge economia și libertățile de orice fel!? 
Așa că, trebuie să ne mobilizăm și să cerem cu toții, la unison, să se renunțe la avcest program, și la propaganda oficială privind existența și periculozitățea unui virus (în fapt) banal și benign. Trebuie să cerem să ni se respecte drepturile de ființe umane normale, drepturi pe care le avem dăruite de Sursa Divină cea Adevărată.
Întreaga pandemie e o regie sinistră si complet fabricată; gândiți-vă că un om poate avea o temperatură ridicată din varii motive, nu că ar fi bolnav de Covid 19:
- poate fi răcit;
- poate avea o gripă banală, obișnuită; 
- poate fi supraponderal și suprasolicitat de vreun efort;
– poate avea orice altă afecțiune;

Regula pe care vor să o impună este că cine e găsit cu o anumită temperatură minimă, să poată fi „săltat” de Poliție, căci sistemul scannerelor, dotat cu Inteligență Artificială, va alerta cea mai apropiată circă de poliție pentru a-l carantina pe respectivul om!

În ce pușcărie digitalizată, inumană, ne băgăm, doar pentru că așa vrea Tătaru, Arafat, Bill Gates, OMS și Rockefeller?
.
Nelu Tătaru:
Vom stabili procedura de dotare a tuturor instituțiilor publice cu termoscannere. Sistemul va fi implementat inclusiv la mijloacele de transport în comun. De asemenea, într-un anumit interval de timp pe care îl vom stabili, toți angajații economici vor fi obligați să ia zilnic temperatura angajaților sau să își achiziționeze termoscannere. Termoscannerele vor fi dotate cu camere video pentru ca persoana să fie identificată iar în cel mai scurt timp un echipaj de poliție o va prelua în siguranță și o va preda celui mai apropiat spital unde cu demnitate i se va stabili riscul epidemiologic.
================
NICI ACUM NU VĂ DAȚI SEAMA CĂ FACEȚI PARTE DINTR-UN EXPERIMENT GLOBAL???
Știți de la ce temperatură corporală vei fi considerat oficial suspect de Covid 19 ?

R: de la temperatura de 38,4 gr.C.!
Aloooo, teroriștilor, fasciștilor medicali, cum puteți impune o tiranie generalizată, folosindu-vă de un pretext atât de nesustenabil!?
Normal că o faceți pentru că voi nu știți de Dumnezeu, de țară, de omenie, de patriotism, de iubirea aproapelui, ci funcționați după chipul și asemănarea lojelor masonice din care faceți parte, loji care vă impun cu mână forte toate aceste abuzuri!
Să răspundă cineva de ce spitalele sunt închise pe tot pământul și au pază strictă, și de ce există interdicție în opinia publică cu privire la raportarea cazurilor de Covid19, altfel decât autorităților?
De ce s-a dat o lege prin ordonanță militară prin care se spune că doctorii sau personalul medical care nu raportează decât Centrelor județene, să fie sancționați drastic!? Cine sunt acești “pandemiști globali” care ne amenință medicii să nu cumva să vorbească liber despre Covid 19?
Să se spună de ce există cenzură la toate nivelurile, iar doctori precum Andrew Kaufman, Rashid Buttar, și alții care au altă opinie față de Pandemie, nu sunt lăsați să își spună punctul de vedere?
De ce nu se dezbate public faptul că încă din 2010, fundația Rockefeller a conceput acest plan al izolării mondiale?

Revenind la termo-scannere. 
– Temperatura obișnuită a unui om viu este de 37 de grade Celsius, iar la o abatere de doar un grad în plus suntem declarați suspecți de Covid 19???
Asta ne demonstrează despre ce e vorba și nu are deloc legătură cu sănătatea, ci are legătură cu CONTROLUL, pentru că scopul lor pe termen lung, după ce oamenii vor fi fost marcați izotopic, este acela de a-i identifica din vreme pe cei care nu sunt cipați. Prin montarea acestor termo-scannere – se construiește infrastructura pentru dictatura tiranică pe care vor să ne-o impună!
Iar dacă vei fi „săltat” pentru că ai apărut pe nu-știu ce scanner la hale, la magazine, sau în vreo piață și ai o temperatură de minim 38,4 grade Celsius, vei fi carantinat forțat și testat de Covid 19!
Dar ce să spunem despre acele teste, sau măști în prealabil infestate, și descoperite de jurnaliști din Olanda sau Marea Britanie ?
https://www.telegraph.co.uk/news/2020/03/30/uks-attempt-ramp-coronavirus-testing-hindered-key-components/
https://www.thedailybeast.com/coronavirus-test-kits-have-been-contaminated-with-coronavirus-says-report
Noi, oamenii simpli, dacă îi prindem pe cei din spatele Pandemiei că joacă murdar, ce le putem face, cum îi putem opri? 
Dacă cumva sunt demascați, tot noi – “cetățenii jurnaliști” – suntem cenzurați?
Oamenilor, nu vă mai supuneți sistemului antihristic, că 
altfel, niciodată nu se va mai reveni la normalitate!

După această fază pregătitoare
urmează înșelătoria  prin injectare:
Aceste scannere, care vor fi puse la dispoziția tuturor autorităților, au rolul de a MARCA IZOTOPIC OAMENII!
Asta înseamnă a-i ștanța pe frunte cu un cod de bare! Asta nu lasă urme, nu se vede, însă în momentul în care regimul antihristic global va decide, codurile de bare se vor activa, vor începe să radieze (vor emite fotoni) și vor fi vizibile tuturor!

Citiți articolele apărute deja de un an de zile pe subiectul ăsta (și care se află la sfârșitul prezentului text)!
Priviti video-ul despre marcarea izotopica explicat in cei mai simpli termeni cu putinta!
https://www.youtube.com/watch?v=lDTL5lJgW34&t= 

– Marcarea izotopică – pecetluirea cu raze laser a oamenilor.
Șeful Regional al Imigrației din Rusia a folosit această tehnică pe copila sa de doar 5 luni, după care a declarat că nu va mai fi nevoie de nicio poză pentru fetiță, căci va fi introdusă în sistem pentru totdeauna! Ce înseamnă „că nu mai e nevoie de nicio poză”?
Craniul uman se schimbă de la vârsta de 5 luni până la, să zicem, vârsta buletinului, adică 14 ani – așa că de ce „nu va mai fi nevoie de nicio altă identificare”?
Răspunsul: odată marcată fruntea omului, acea marcare va  dăinui în acel om pt totdeauna!


Acum priviti și invenția ocazionată de coronavirus, cu toate asemănările de rigoare: tehnica de aplicare, ascunderea adevăratului scop, implantarea fără contact fizic în mai puțin de o secundă, fără a rămâne urme vizibile, permanența marcării (pe viață) pe corp, și, mai ales, scopul urmărit. 

După ce este amprentat, cel în cauză rămâne integrat în societate, ca și când nimic nu i s-ar fi întâmplat. Nimic nu va părea că este o amenințare, totul va fi „ normal”, nimeni nu are ce reclama și de ce se plânge. În realitate, acea ființă umană a fost luată în evidență, poate fi localizată oricând de la mare distanță și, mai ales, i se va putea subordona vonța, el acționând nu după mintea lui (așa cum crede el) ci așa cum este manipulat de la distanță de către cineva. Această tehnologie nu este o ficțiune, EA EXISTĂ, după cum piuteți înțelege dacă accesați :
https://patents.google.com/patent/US5878155A/en 

Iar, în final, vă invit să vedeți ce anume pățesc cei care se vor lăsa marcați!
https://www.youtube.com/watch?v=E0T_S2XOT4U

Concluzia e că NU trebuie să semnați niciun formular, nici măcar un acord de principiu, nu trebuie să vă dați acordul ca să vă fie luată temperatura cu aceste aparate ultra scumpe și sofisticate, impuse prin amenințări penale și contravenționale!

Pe lângă inchiziția cu vaccinurile cu cip, statul antihristic mai urmărește și altceva: marcarea izotopică a oamenilor, acțiune pe care vor să o facă pe ascuns, pretextându-se luarea temperaturii oamenilor!

Poate că nu credeți că marcarea izotopică se face pe ascuns; să vă dau un exemplu simplu de tot: 

-de ce la întronizarea papei Francisc, când s-a cântat în catedrala San Pietro “Iisus e fiul lui Lucifer (diavolul)”, nu s-a răsculat nimeni ca să spună: “asta e o blasfemie!”? Cum poți pretinde că mai ești “creștin” când nu protestezi la o asemenea blasfemie? De ce nu a protestat nimeni atunci? Pentru că toți cei prezenți la acea festivitate erau dintre cei marcați pe frunte sau pe mână și manipulați!
https://www.youtube.com/watch?v=7XH8PKK5wuU

Asta face Marcarea Izotopică – te controlează mental total fără să îți dai seama de aceasta! Nu mai ești om – ci ai murit sufletește în acel moment; ăsta e MOTIVUL PRINCIPAL pentru care vor să impună pe ascuns tuturor această procedură – ca să îi facă pe oameni inofensivi la apariția antihristului, și prin urmare să îl accepte ca împărat pe tot pământu,l pe post de dumnezeu!

Gândiți-vă un pic și ieșiți din zona de confort relativ în care vă aflați – cum vrea OMS binele acestei lumi, când de fapt ea distruge o economie mondială, plecând de la un motiv fabricat?

Oare OMS vrea binele oamenilor când pune monopol pe dezbaterea privind existența, virulența, tratarea și prevenirea apariției virusului/bolii?

În Spania amenzile pleacă de la 100 de euro, la noi de la peste 400 de euro! Acolo amenda maximă e de 500 – 1000 de euro, iar la noi de peste 4000 de euro!
Gândiți-vă la raportul dintre salariile sau veniturile dintre România și Spania!
Gândiți-vă la diferențele dintre România și Spania!

Ce interese au acești teroriști globali, de vreme ce în România sunt cele mai mari și mai multe amenzi în perioada pandemiei?

Iată despre ce e vorba: antihriștii știu că în România mai e un pic de conștiință liberă, ca de altfel și în celelalte state ortodoxe. Asta îi împinge pe mai marii statului să impună asemenea tiranii, să imprime asemenea stare de spirit plină de teroare. Mulți dintre cei care au primit o amendă de 20.000 de lei (200 de milioane lei vechi) se pot îmbolnăvi pe sistem nervos, iar alții, (deja au fost câteva cazuri) – se sinucid de supărare și deznădejde!

Rețineți detaliile tehnice despre tot acest proces al MARCĂRII IZOTOPICE, cu mențiunea că acelui scanner îi trebuie doar o secundă pentru a imprima codul de bare nanometric pe fruntea omului!

Cei care înțelegeți despre ce e vorba și care mai aveți o fărâmă de conștiință în voi, feriți-vă de această amprentare nevăzută dar reală!
Priviți înlăuntrul vostru și întrebați-vă:
“De ce e atâta grabă, ură și monopol în aceste proceduri ale OMS, ale statului inchizitorial, în aceste ordonanțe militare, în care, dacă nu te supui normelor lor vădit false, abuzive și idioate, ești scos în afara sistemului, si amendat, carantinat, izolat, băgat la pușcărie șamd?
Ce interes să ascundă toată această ferocitate, încât nu se permite în media vreo părere alternativă!?
Ce ascund cei ce se află în spatele Pandemiei, de cenzurează orice, la foc continuu?
Ce ascund când vor ca nici măcar un zâmbet să nu mai vedem pe stradă, căci e obligatorie masca?
Ce ascund ei, dacă nici fața nu ne-o lasă liberă, (masca și ochelarii fiind obligatorii) ?
Ce ascund ei, de nu lasă mai mult de 3 oameni să se întrunească: vor să prevină un protest colectiv? 

Ei știu că perioada asta e foarte critică pentru ei, căci i-am putea da înapoi, cu tot procesul lor satanic, dacă lumea ar lua aminte la dovezile deja disponibile peste tot despre planul lor. 
Până termină ei de montat sateliții 5G, și până îi marchează izotopic pe oameni, îi putem demasca și-i putem trage la răspundere. 
De aceea ei nu permit ca nici un tip de PROTEST să se poată desfășura. Bulgărele de zăpadă se poate transforma în avalanșă. 
Ei ascund exact ce veți găsi în aceste pagini – faptul că e un război între slugile satanei și oameni, cu scopul de a te cipa sau de a te distruge dpdv civil.

Nimeni nu vorbește despre marcarea izotopică, deși sunt mulți dizidenți ai NOM, începând cu David Icke, Alex Jones, șamd!
Ei, fie nu știu că există așa ceva, fie nu sunt lăsați să dezbată asta!

Recapitulare:
Tehnica de marcare izotopică a oamenilor există încă din 2008, ea se face cu ajutorul unui scanner specializat, în mai puțin de o secundă, după cum ați putut citi mai sus
;– singura condiție pentru a fi o marcare eficientă este ca oamenii să acepte această procedură în mod VOLUNTAR, adică prin consimțământ prealabil, scris sau de orice altă natură!
– acceptarea procedurii respective se poate face folosindu-se de orice justificare: că vrei să fii în sistem, că vrei să fii sănătos, că vrei să ai drepturi și libertăți, că vrei să fii monitorizat, sau că vrei să ți se ia temperatura!
E clar scopul lor ultim – marcarea oamenilor!

             Luați aminte, că timpul e scurt!

https://www.youtube.com/watch?v=5HByp-pK9io&t=328s


Articol 1Marcarea cu semnul fiarei, prin intermediul semnăturii conform căreia în mod voluntar suntem de acord cu deținerea unui document biometric.
(12 iunie 2019)

La urmatoarea adresă https://patents.google.com/patent/US5878155A/en puteti găsi detalii înfiorătoare pentru un creștin despre invenția marcării umane cu tatuaj invizibil în vederea securizării tranzacțiilor comerciale electronice.

Încă din titlu ne dăm seama că cei care vor fi fost marcați prin asemenea procedură sunt parteneri de vânzare-cumpărare ai unei TRANZACȚII ELECTRONICE.

 Această tranzacție presupune deținerea unui act biometric, fie în calitate de cumpărător, fie de vânzător. 
Iar ca să „deții” asemenea documente biometrice e nevoie de o semnătură prealabilă. 
Conform patentului de mai sus, marcarea are loc în momentul în care omul acceptă voluntar să primească actul biometric necesar tranzacției. 
A semna că ești de acord cu asemenea documente poate însemna că ești de acord cu întreg sistemul; viclenii promotori ai acestuia, îi marchează pe bieții oameni fără ca aceștia să cunoască consecințele unui asemenea acord. 
Știți că mesajul Cărții Apocalipsei spune că “nimeni nu va putea să cumpere sau să vândă dacă nu va avea semnul fiarei pe frunte sau pe mână”, adică nimeni nu va putea să ia parte la tranzacțiile electronice fără să aibe semnul pe mână sau pe frunte.
Vedem peste tot că documentele biometrice 
sunt scanabile, citibile, și astfel rezultă că și semnul fiarei din omul care îl va primi va fi tot de tip scanabil. 
Asta înseamnă că el trebuie să fie de forma unui cod de bare, iar în articol se spune clar că se va marca în omul respectiv “un tatuaj invizibil și indelibil (care nu poate fi șters)”.
Mai pe înțeles, concluzia este că această marcare cu tatuaj invizibil este tehnica de trimitere a oamenilor în iad!
De asemenea, din secțiunea Abstract a patentului diabolic de mai sus aflăm următoarele:
“Un cod de bare este tatuat pe individ. Înainte ca tranzacția să se finalizeze, tatuajul este scanat cu un scanner. Caracteristicile acestui tatuaj sunt verificate (comparate) cu cele existente deja în baza de date computerizată, pentru a se verifica identitatea cumpăratorului. Odata confirmată identitatea, vânzătorul poate finaliza tranzacția.”
Din acest pasaj reiese că marcarea cu tatuaj invizibil, cât și verificarea acestuia, se fac simultan, aproape instantaneu.
*Marcarea de acest tip are loc instantaneu. (în mai puțin de o secundă). Exact ca la scanarea unui produs achiziționat în supermarket.


În continuare, patentul NU se ferește să spună că “este destinat identificării persoanei” – reieșind că odată primit, nu-l mai poți scoate, el devine al tău, devine personal, te vei identifica cu el, și el cu tine.
Iată semnificația semnului fiarei, conform unor părinți aghioriți:
Eu sunt al tău. 

- Da, tu ești al meu. Te urmez de bună voie, iar nu cu forța. Și eu din voia ta te primesc pe tine, iar nu cu forța”. (Cartea “Stareții – despre vremurile din urmă”, pagina 367, 2007).
În continuare, textul de mai sus spune că: Rețelele computerizate deținute de către instituțiile financiare au creat deja puncte pentru asemenea tranzacții în moduri neprevăzute (inimaginabile)”.
În mod clar, aici inventatorul face referire la bănci, căci în cadrul acestora omul semnează primirea unui act biometric cum ar fi cardul de debit sau de credit, de tip contactless sau nu.
Mai departe vine confirmarea din partea sistemului că acest tip de marcare este unul pe viață: “Au mai existat metode de identificare permanentă a indivizilor”, de unde reiese că această tatuare invizibilă este pentru totdeauna.
Apoi, se povestește cum această “invenție” ar putea să fie asemănată cu o gravare (incizare), dar în același timp ne spun ei că “să stăm liniștiți, nu ar putea ei, din motive de conștiință, să folosească așa ceva în alte scopuri, ci doar pentru identificarea umană pentru tranzacțiile cu bani electronici”

Problema noastră, a creștinilor, nu este dată de scopul în care ne sunt prelucrate datele personale, ci în faptul că, doamne ferește, am putea primi în noi semnul diavolului! 
Știm cu toții că orice cod de bare are în el inscripționat semnul 666, care este semnul satanei. 
Păi, dacă acest semn este inoculat în om pentru totdeauna, cum să mai aibe omul respectiv nădejdea mântuirii propriului suflet, după ce va muri trupește?
Fiul lui Dumnezeu spune că “nimic spurcat (necurat) nu va intra în Împărăția Tatălui Meu!”, deci nici omul care va avea în corpul său semnul diavolului nu va ajunge în Rai!


Apoi, se spune că „respectivul cod de bare tatuat (gravat) în om este unic, și că cerneala folosită la tatuare este invizibilă”.
Tehnica de folosire a unei asemenea proceduri se numește STEGANOGARFIE. Iată cum este definită această știință:
“Cuvântul Steganografie (steganography) (a nu se confunda cu stenografie) vine din limba greacă unde steganos înseamnă ascuns și graph înseamnă scris. Am putea spune că steganografia este știința sau arta de a scrie mesaje ascunse astfel încât existența lor să fie cunoscută numai de destinatar și expeditor.”
Acest tatuaj este preferabil a fi plasat pe antebrațul individului” – spune în continuare inventatorul. Iar aici, evident că avem de-a face cu încă o “coincidență” legată de locul unde ne spune Cartea Apocalipsei că va fi plasat semnul numărului fiarei.

Ca un fapt divers, în China, creștinii nu au Biblie care să conțină Cartea Apocalipsei. Oare de ce? Tocmai ca să nu se sesizeze și să refuze semnul satanic!
Luați aminte, dragi români, că acest cuvânt nu este doar alarmant, ci este destinat a vă deschide conștiințele. Măcar pe ultima sută de metri să ne ferim de cursa vrăjmașului din adâncuri, refuzând documentele biometrice!
Părintele Paisie Aghioritul spunea “Important este să nu fie luat semnul fiarei!”, adică spunea că alte neputințe (greșeli) mai pot fi reversibile, adică pocăibile, însă cel care primește semnul diavolului în corpul său, nu se mai poate pocăi și este destinat pierzării veșnice.
Justificarea sistemului vis-a-vis de implementarea acestor tatuaje invizibile este dată de faptul că dacă cardul poate fi clonat și /sau furat, tatuajul respectiv nu poate fi furat.
“Cerneala folosită se numește Invisible Skin Marking Ink” (cerneală invizibilă pe piele de marcare (gravare).
“Tatuajul poate avea orice formă și mărime”, așa se spune în patent, iar “cine are un asemenea tatuaj nu va mai fi nevoie de nicio altă identificare”. Din această afirmație reiese fără doar și poate că avem de-a face cu semnul satanei, pentru că este de ultimă generație acest tatuaj, de vreme ce nu are nevoie de nimic în plus, el va îngloba totul, odată cu datele financiare ale individului, documente, certificate, adresă, stare de sănătate; practic, în acest tatuaj va fi înglobat tot dosarul omului respectiv.
În continuare se spune că “această tehnică de marcare este posibilă și prin intermediul tatuajelor vizibile ochiului uman”.
“Pentru a putea fi scanat un asemenea tatuaj invizibil este nevoie de scanner cu ultraviolete”.
“Acest tatuaj poate fi folosit în tranzacții de îndată ce a fost primit”.
Concluziile inventatorului, pe scurt:
Metoda aceasta facilitează tranzacțiile prin următorii pași:

– arătând identitatea cumpărătorului;
– aplicând cumpărătorului cerneala invizibilă pe mână formând un tatuaj; și

– conectând prin scanare datele de pe tatuajul cumpărătorului cu baza de date existentă”.
De-a lungul ultimilor 10 ani, avem de-a face cu 3 tipologii de simbioză între om și înalta tehnologie:
– prima a fost HOLDABLES – adică deținerea de dispozitive tehnice;
– a doua generație a fost WEARABLES – adică purtarea de device-uri hi-tech (ear-plugs, smart-watch, hands-free, smart bracelet, șamd), iar
– a treia și ultima categorie este IMPLANTABLES – adică dispozitive implantabile, gravabile, tatuabile, și care odată primite nu mai sunt reversibile, identificându-se cu persoana respectivă pentru totdeauna! Injecția cu cip subcutanat, tatuajul electronic, marcarea izotopică, marcarea de mai sus sub toate formele ei, șamd).
Cine crede că războiul contra diavolului și a vicleșugurilor sale este ceva simplu se înșeală amarnic. 

Acesta nu va veni niciodată la om să îl întrebe: “Iei semnul fiarei ca să te duci în iad?”, ci întotdeauna va veni cu o justificare gen: binele comun, avansul tehnologic, norme europene, sănătate deplină, viață lungă etc, etc.
Ce ne spune Sfântul Paisie, atunci când este întrebat referitor la semnul fiarei:
-“Părinte, atunci când vor veni aceste vremuri, oare ni se va pune cu forța pecetea diavolului?”, iar părintele răspunde:
–“Nu, nu o vor pune cu forța, ci fiecare va merge să îl primească din proprie inițiativă

Vor fi europeni (adică cu bun simț aparent) ca noi, dar nimeni nu va putea să rămână în sistem fără să aibe semnul fiarei”.
Așadar, este o solicitare voluntară din partea omului atunci când semnul va fi plasat în el.

 Omul va dori să cumpere sau să vândă și va accepta  sistemul biometric respectiv. 
Cu toții știm ce este un card contactless, și știm cum poate fi scanabil, citibil de la distanță. 
În momentul în care semnăm că vrem să deținem un asemenea dispozitiv, sistemul poate considera aceasta ca fiind acordul nostru pentru a ne implanta (grava) în corp, cipul care va putea fi scanat. Ferească-ne Dumnezeu pe toți de asemenea cădere!
Ceea ce ni se pregătște și deja se implementează în lume este ceva premeditat de mulți ani de zile; înțelegem acum de ce presa favorizează mediatizarea tatuajului, și de ce sportivi, artiști, oameni celebri, promovează acest cult al tatuării: penytru ca în mentalul colectiv să se inoculeze ideea că tatuajul este ceva normal, ceva de dorit, și ceva cool.
Chiar și copiii foarte mici sunt obișnuiți cu acesta, de vreme ce la anumite bomboane au abțipild cu tatuaj temporar.


Ca un fapt divers, numele inventatorului acestei tehnici de marcare prin tatuaj invizibil este Thomas Heeter – are o similaritate cu termenul Heater (încălzitor), și face trimitere la ceea ce-i așteaptă după moartea corpului fizic pe cei care primesc semnul fiarei:
Dacă se închină cineva fiarei și primește semnul ei pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui; și va fi chinuit în foc și în pucioasă, înaintea sfinților îngeri și înaintea Mielului. Și fumul chinului lor se suie în sus în vecii vecilor. Și nici ziua, nici noaptea n-au odihnă cei ce se închină fiarei și numelui ei și oricine primește semnul numelui ei!” Apocalipsa 14:9-11, ne dăm seama că nimic nu este întâmplător.


Articolul 2 CUM SUNT INTERCONECTATE Chemtrails, Nanoparticulele și Marcarea Izotopică prin laser!?
(7 septembrie 2019)

Zilele trecute cu toții am putut fi martorii cipării unui bărbat din Rusia cu un cod de bare, primit într-o bancă comercială, atunci când și-a dat acordul să fie înregimentat biometric, prin amprentare și scanarea feței sale!
Modul prin care această procedură se efectuează este următorul: atunci când este fotografiat, individul stă nemișcat, iar aparatul trimite către fruntea lui nanoparticule (cellule vii) invizibile ochiului uman! Odată ce acestea se instalează în om, acestea vor intra până la ADN-ul său și vor accesa întregul organism. Timpul de activare al cipului variază între 8 și 12 luni!
Însă acest articol nu este doar despre cazul acelui bărbat din Rusia, ci se referă mai degrabă la modalitatea prin care un organism uman este “pregătit” pentru a primi acest cip nanometric.
Pentru cine nu știe ce dimensiune reprezintă măsura nano: aceasta este 10 la puterea (- 9) metri, adică 1 metru împărțit la un milliard, sau UN MILIMETRU ÎMPĂRȚIT LA UN MILION. 

Aceste nanoparticule sunt atât de mici încât nu se pot vedea nici măcar la microscop!
Datorită avansului tehnologic – de a manipula materia până la nivel nanometric – a luat naștere ceea ce numim astăzi nanotehnologie, însă cunoaștem cu toții că de-a lungul istoriei, saltul tehnic nu a dus doar la prosperitate, ci și la CREAREA DE ARME care mai de care mai distructive! La fel este și cazul acum, cu bio-arma CHEMTRAILS (dârele chimice șpreiate din avioane).
Acestea reprezintă cea mai avansată armă a grupării Noua Ordine Mondială în vederea controlării omenirii!
Am explicat în articolul Chemtrails ce forțe, persoane, și servicii de intelligence sunt implicate în această mega-conspirație, și mai ales de ce nimeni nu îndrăznește să oprească acest atentat bio-terorist la adresa omenirii!
Motivul ocult pentru care se șpreiază are legătură directă cu ciparea oamenilor de la distanță (exact ca în cele 2 videoclipuri de mai sus) prin raze laser cu nano-particule; voi explica aceasta în cele ce urmează!
Dr. Raenna Jennings despre chemtrails și nanoparticule!
Cardiologul Dr. Raena Jennings din Texas, SUA, explică într-un limbaj cât se poate de simplu cum ne afectează intern aceste nano-particule șpreiate din avioane!

***Ce este trecut în paranteză sunt adăugirile mele!
Chemtrails conțin: Mercur, Aluminiu, Bariu și Strontiu (toate metale toxice), dar și celule roșii – mycoplasma care reprezintă un virus ce poate pătrunde în ochi, gură și nas și cauzeaza pneumonia;
Alte elemente care se șpreiază sunt quantum dot dye (colorant cuantic = puncte quantice colorate) – și reprezintă particule foarte mici, adică ceea ce se numește “smart dust” (praf inteligent) care are proprietatea de semi-conductor – adică poate transmite și recepta semnal electro-magnetic. 

(Cu alte cuvinte, din cauza ingerării acestor nanoparticule, se explică cum de corpul uman, după ce a fost cipat, poate transmite informații despre el însuși căci, de vreme ce e plin de nanoparticule inteligente, acestea transmit non-stop date către sistemul de sateliți. Aveau dreptate rușii din documentarele de mai sus că omul cipat se transformă în “turn psihotropic”, iar explicațiile doctorului Jennings vin să confirme acest lucru).
Odată ce aceste nanoparticule sunt ingerate, corpul nostru va  emite bio-fotoni care vor cuprinde lumina ADN-ul nostru ! (Așa se explică de ce după activarea cipului nanometric, semnul fiarei se va activa luminând pe frunte, devenind verde!
Prin urmare – cei care șpreiază POT MODIFICA CONȘTIINȚA UMANĂ! (Aduceți-vă aminte ce spunea doamna Petrescu – Aspazia Petrescu despre particula NASA: “orice om la fecundare a primit în el scânteia divină (conștiința că există Dumnezeu)”, iar acum, cei răi, prin modificarea conștiinței umane (prin cipare) îl trimit pe om în iad! 

Știm cu toții că “omul este făcut după Chipul și asemănarea lui Dumnezeu” însă, dacă cei răi scot din om conștiința divină, omul respectiv chipul cui îl va lua? Va lua chipul diavolului, și tocmai de aceea va fi IMPOSIBIL ca cineva să se mai mântuiască după ce a primit cipul nanometric!).
Orice om are o frecvență energetică unică (o aură), însă odată ce ingerează aceste nanoparticule, frecvențele sale își reduc intensitatea! (aceste nanoparticule întinează/murdăresc persoana respectivă).

Pentru alterarea sistemului uman, ei încep prin VACCINARE, în special prin cele anti-gripale! (apoi explică cum anume vaccinurile dăunează întregului Sistem Nervos prin eliminarea rolului benefic din organism al Cuprului, și cum odată anihilat efectul Cuprului, corpul va căuta să îl înlocuiască cu altceva, iar aici vine “soluția salvatoare” prin chemtrails, prin BARIU ȘI STRONȚIU);

Și de ce acest lucru e important? (Adică înlocuirea Cuprului cu Bariu și Stronțiu) – Deoarece Cuprul nu este electromagnetic, iar Bariu și Stronțiu sunt electromagnetice! (cu alte cuvinte, Cuprul nu emite unde la distanță, unde atât de necesare pentru cei răi de a urmări de la distanță oamenii cipați. Așadar, pentru ca chemtrails să aibă efect asupra oamenilor, prima etapa de alterare este vaccinarea, apoi chemtrails, și ultima etapă este ciparea propriu-zisă!)

Odată ce s-a făcut această alterare (prin vaccinare), devenim foarte sensibili la radiațiile magnetice externe (adică la manipularea comportamentală), și PUTEM EMITE ȘI PRIMI SEMNALE RADIO EXACT CA ȘI O ANETENĂ! (IATĂ DE CE RUȘII DIN MATERIALUL VIDEO AVEAU DREPTATE – omul devine o antenă psihotropă! Devine cyborg, după cipare. Însă înainte de cipare, vaccinarea și chemtrails îi oferă “pachetul întreg” de ingrediente în aceste sens!)

Așadar, atunci când respirăm, “praful intelligent”(smart dust), adică nanoparticulele, ÎNCEP SĂ FORMEZE CRISTALE ÎN INTERIORUL CORPULUI TĂU! Acestea se mai numesc PIEZO CRISTALS! Atunci când se presează un cristal, acesta va emite căldură, și astfel existând în noi acestea, în jurul creierului se formează practic un “creier” nou, dar care va fi capabil să emită radiații prin această piezo-tehnologie!

Prima aplicație a electricității Piezo a fost în Războiul din Golf, în Kuweit (anii 1990-1991)! După ce au șpreiat chemtrails peste oamenii de acolo, i-au atacat cu un semnal electro-magnetic astfel încât toți opozanții au început să tremure și să înghețe, astfel încât victoria a fost simplă!

Apoi am făcut studii detaliate asupra plămânilor veteranilor de război și s-a demonstrat că aceștia (plămânii) erau plini de aceste cristale Piezo!

Motivul pentru care chemtrails poate fi atât de eficient este pentru că componentele sale sunt amestecate cu Black Goo (substanță neagră)! (Black Goo reprezintă praf foarte fin preluat de pe meteoriții (pietrele) care au căzut pe pământ! Despre originea lor se crede a fi extratetrestră; satanică).

Acest praf inteligent poate reprograma sau modifica conținutul genetic al persoanei în care pătrunde, și având în vedere că în cazul bărbatului din Rusia că a fost marcat pe frunte cu celule vii nanometrice, de fapt, PENTRU A INTRA PÂNĂ LA ADN-UL UMAN, acestea s-au “întâlnit” cu ceea ce intrase deja în om (quantum dot dye) prin inhalarea chemtrails.

Așa se explică de ce odată marcat un om, IMEDIAT corpul acestuia “acceptă” aceste nanoparticule, pentru că organismul uman fusese “obișnuit” în prealabil cu aceste nanoparticule în ultimii ani, ingerându-le peste tot: prin aer, apă, mâncare, șamd!.

Poate că aceste explicații ale doctorului american par SF pentru unii dintre voi, însă ele se intersectează foarte bine cu ceea ce am văzut deja, și anume – ciparea de la distanță – a unui om!
- Da, nanoparticulele există! Pot fi modulate precum niște celule vii și integrate de îndată omului care le primește!
- Chemtrails există și conțin exact ceea ce spune doctorul!
- Vaccinurile există și produc atât de mult rău!

Pe lângă dovezile vizibile imediat ale planurilor celor răi, ne mai putem da seama de ce aceste sfere de activitate sunt atât de importante pentru Noua Ordine Mondială: în toate se aruncă zeci de mii de milliarde anual, și în toate nu ți se dă voie să vorbești având altă opinie față de versiunea oficială!

TOATE ACESTE ȘPREIERI AU UN SINGUR SCOP: să altereze funcționalitatea corpului uman și să-l pregătească  pentru a primi semnul fiarei!

Toate acestea vi le-am comunicat cu un dublu scop:
1. există o singură metodă prin care cineva poate anula efectul acestor nano-materiale pe care le inhalăm de sus, iar aceasta este sfânta Taina a Euharistiei (Împărtășaniei) Ortodoxe! Prin sfânta Împărtășanie Ortodoxă, săvârșită la slujbele ortodoxe, nu la slujbele întinate de erezia ecumenistă, se poate anula efectul nanomaterialelor inhalate din aer! Acestea întinează corpul, iar sfânta Euharistie anulează această întinare! 

Evident că în cazul primirii cipului nanometric nu se mai poate face nimic, așa că mergeți la slujbele ortodoxe ale părintilor ortodocși cât se mai poate! Îi puteți găsi pe aceștia și sub denumirea de “îngrădiți de erezie”.
Sfântul rus Lavrentie de Cernigov spunea în anii de început ai secolului 20 că: “umblați la biserică cât se mai poate umbla”, (căci va veni vremea când nu se va mai putea umbla – din pricina ereziei fățișe) (și deja a venit acea vreme după 2016, odată cu primirea duhului ereziei la majoritatea slujbelor din țară)!
2. Să evitați acceptarea și biometrizarea datelor dvs precum scanarea feței și amprentarea, deoarece acestea duc negreșit la pierderea sufletului.
Concluzia: planul din 3 pași al Noii Ordini Mondiale privind ciparea oamenilor e următorul:
a) Vaccinarea – cu scopul de a face craniul uman sensibil la radiații electromagnetice; adică înlocuirea Cuprului din Sistemul Nervos cu Bariu și Stronțiu, tocmai pentru ca acel cap (craniu) să fie capabil să “emită” și să “recepteze” unde electromagnetice! Desigur că vaccinarea are o mulțime de planuri secundare, însă acesta este cel mai important.
b) Chemtrails – modificarea ADN-ului uman astfel încât cipul nanometric primit pe frunte să se înregimenteze mai ușor în toate celulele corpului; de aceea activarea cipului durează între 8 și 12 luni, deoarece unii oameni sunt mai puțin expuși la chemtrails!
c) Ciparea propriu-zisă prin acceptarea de documente biometrice!
În cazul marcării izotopice – de aproape – puteți vedea cât de important este acceptul nostru privind sistemul biometric actual, deoarece fără acceptul nostru (actul volițional), toate aceste mizerii ale antihristului nu ne pot ataca mântuirea! Doar în cadrul acceptului de bunăvoie al omului, sistemul îi anihilează conștiința și îi ia sufletul băgându-l în iad pentru veșnicie!
Dumnezeu ne-a dat la naștere cel mai mare dar – liberul arbitru – libertatea, așa că acum diavolul se leagă tocmai de acest aspect pentru a ne înrobi pe vecie!


Citiți mai jos, cum încă din anii 2012-2013, Dumnezeu i-a descoperit unui Părinte grec – Elpidie – ceea ce va urma, cu detalii, care poate atunci nu erau crezute de nimeni:
“Ceea ce va urma va fi foarte greu. Va urma multă violență împotriva noastră a celor ce vor să ne transforme în niște pioni. Prin intermediul controlului alimentelor, a aerului, a apei, chiar și a gândurilor noastre și a sentimentelor noastre și a creierului nostru… și spun asta pentru că ceea ce ne pregătesc sataniștii este ceva ce nu își poate imagina nimeni, și totuși acești sataniști și-au imaginat și vor ști cum să manipuleze și să controleze mintea oamenilor. Cum ne vor controla? Și nu mă refer acum la controlul exercitat acum prin televizor sau internet, sau la controlul prin telefonul mobil… (…) ci ceea ce va veni va fi ceea ce spune și Apocalipsa, pecetluirea oamenilor cu cipuri. Nu vor fi ca aceste cip-uri de azi, astea nu înseamnă nimic (cele cât un bob de orez)… acestea sunt doar o prefigurare a cipului pe care îl va pune Antihristul cui va accepta. Nu vor obliga pe nimeni, dar vor ști că nu vom putea supraviețui fără ele.
Acest semn cum va fi? Această pecete va fi o invenție satanică extrem de complexă, dar pe de altă parte și foarte subtilă, care va funcționa pe două nivele:
Primul nivel va fi similar cu antena de satelit prin care putem să recepționăm programe la televizor. Prima oară vor încerca să ne dea această antenă, pe căi ocolite, în special prin așa zise “vaccinuri” vor încerca să ne implanteze nano-echipamente în corp, invizibile cu ochiul liber și care vor juca rolul unui spion. Aceste echipament va putea citi și interpreta semnalele corpului uman. Acesta va fi o parte din pecete.
“………Nu vor putea exista în noi ceea ce sataniștii vor încerca să ne introducă prin înșelăciune, acele nano-dispozitive (n.t. primul nivel de care vorbește părintele). Sfânta Împărtășanie va avea o asemenea putere încât va anihila puterea a ceea ce vor să implanteze (n.t. nano-dispozitivele (chemtrails) pe care vor să le implanteze fără știrea noastră, nu pecetea).
Al doilea nivel va fi un cip extrem de subtil pe care îl vor implanta pe mână sau pe frunte, un nano-cip (nu ca cele pe care le știm acum) care va comunica cu echipamentele pe care le vom avea deja în corpul nostru și care vor funcționa ca un tot unitar, ca un computer și vor transmite informații. Acest dispozitiv va putea să interacționeze strâns cu materialul genetic al omului, cu creierul și cu sistemul nervos, astfel încât nimeni nu va putea să-l mai scoată. De aceea, cei care vor primi acest semn vor fi robiți de Antihrist. Și cine va înțelege că ceva nu e în regulă, nu-l va mai putea scoate. 

Cine va încerca să îl scoată va muri. 
Aceia care vor primi semnul vor suferi mai mult decât creștinii.”
Semnat – Q un Om – 06-05-2020

Textul poate fi descărcat în format pdf de aici: marcarea-izotopica.


---------------------------------------------------------
FOARTE IMPORTANT!!!

SEMNEAZĂ ACUM și tu petiția:
În prima pagină a sitului romanortodox.info,  deasupra secțiunii ”ULTIMELE ARTICOLE” (sus în dreapta – când accesați situl de pe un calculator, sau jos la sfârșit – când accesați situl de pe un telefon) se află o fereastră mică (un dreptunghi) în care scrie: ”CĂUTARE”. Tastând acolo un cuvânt sau o anumită expresie, veți găsi pe loc toate articolele din acest sit în care apare acel cuvânt sau expresie.
Să ne fie tuturor DE MULT FOLOS SUFLETESC !
Doamne ajută !


http://romanortodox.info/adevaratul-scop-ascuns-viclean-al-pandemiei-marcarea-izotopica-a-oamenilor-prin-consimtamant/?fbclid=IwAR0eY2C5Zb3Dxu2N9zsYC5JM0TN51jHBH7zvM_9UMHzbEvKa7yiPTruZ6qg

nota C.M.: urmăriți și luați exemplul lui Viorel Cataramă, care, pentru a demonstra „făcătura” cu „ pandemia de coronavirus” s-a supus benevol infestării cu acest virus și, după perioada de 14 zile , testele medicale au dovedit că este sănătos tun. Concluzia: „pandemia” a fost indusă  și a avut cel puțin următoarele scopuri:
- producerea de energie a fricii (necesară entităților malefice);
- crearea unui haos generalizat care să destabilizeze civilizația umană și să abată atenția lumii de la activitățile malefice ale intunecaților, ai căror reprezentanți pe Pământ au început să fie arestați (în special „iluminați” și componenți ai Ocultei Mondiale);
- distrugerea economiilor țărilor lumii; 
- creșterea deceselor în populația lumii (prin neglijarea bolnavilor cronici cu alte afecțiuni, expunerea vârsticilor cu sisemul imumnitar scăzut); 
- introducerea obligativității scannării tremperaturii oamenilor la intrarea în spații comerciale, cinematografe, stadioane etc (ocazie cu care vor fi marcați/amprentați cu un set de bare și programe ce vor putea fi activate oricând de către inițiatori)
- pregătirea populației să accepte vaccinarea (ocazie cu care celor injectați li se vor implanta cipuri cu programe).
(14 mai 2020)  

41 de comentarii:

 1. Cine a scris tampenia asta de articol are mari probleme cu capul

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Corect io ii doresc so aibe pa piept cand moare,poatel ajuta eseul asta!

   Ștergere
  2. Poate, dar nu şi cu sufletul...

   Ștergere
  3. Vă depășește nivelul de înțelegerea, așa-i? Mai informați-vă, mai citiți, mai meditați și poate-i veți da dreptate, cândva.

   Ștergere
  4. Schizofrenie am putea crede e diagnosticul. Sau, daca simplificam lucrurile ar putea fi crasa incultura.Dar cel mai probabil e un model clasic de manipulare ieftina care, amestecand franturi de adevar cu manipulari grosolane dau senzatia generala de autenticitate. Nu vrea sa fie o jignire, dar pariez ca cei care cred ce scrie aici nu au avut nicio tentativa de a face vreo facultate. Zic si eu :)))

   Ștergere
  5. Chiar că.. Zici și tu.. Te contrazici singur.. Tu, ăsta cu tentativa de a face vreo facultate.. N-are nicio legătură ce zici tu.. Mai ales cu schizofrenia.. Dă-i un search pe google: dex on-line... Schizofrenie și vezi ce zice.. "Intelijentule".. Vrei sa pari inteligent că știi să folosești cratima... M-ai uimit

   Ștergere
 2. Nu inteleg cum de sunt SATANISTI atat de puternici si pot avea o influenta atat de mare asupra noastra , noi CRESTINI ? . Luminati-ma , va rog ! .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stai liniștit! Niciun Satanist nu poate să aibă putere asupra unui CREȘTIN adevărat, pentru că un creștin adevărat înseamnă implicit, legătura puternică între om și Dumnezeu,iar sataniștii fug de rup pământul când aud de creștini adevărați.🤪✝️🕯️✝️

   Ștergere
 3. M-a luat durerea de cap,bre! Cu atât mai mult ca bagă frica în oameni! Cu Dumnezeu inainte!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cei fricoși se vor îngrozi și vor produce energia de care sataniștii au nevoie. Cei curajoși vor deveni și mai hotărâți să riposteze. Alegerea vă aparține.

   Ștergere
  2. Ce fumezi,frate...?
   Nu de alta, dar pare marfă bună rău!!!

   Ștergere
 4. Da de unde le-ai scos omule? Ai avut o revelație ceva?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. nu el sau ea spune adevarul mai devreme sau mai târziu va veni vremea de pe urma

   Ștergere
 5. Cred ca sunt probleme grave cu fricile aici!!!

  RăspundețiȘtergere
 6. mda ... ce zic muistii ... "Nu vreti buletine cipate ?! ... Va cipăm pe voi direct !!!" ... 😡😡😡😡😡 ... "Roboței" ne vom numi, daca nu mai dam atenție si RELIGIEI !!! ...

  RăspundețiȘtergere
 7. Felicitari pentru acest articol , da acesti marsavi isi pregatesc terenul cu orice pret. Sa nu avem incredere in minciunile lor.

  RăspundețiȘtergere
 8. Să avem curaj si cu bunul Dumnezeu înainte.

  RăspundețiȘtergere
 9. Cascati bine ochii si urechile, e de retinut se intampla acum!

  RăspundețiȘtergere
 10. Parca am citit un comentariu banal pe Facebook a unui neinformat retardat cu acces la internet. Cam asta e tot acest articol. Daca se poate numi astfel

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tare mi se pare că n-ați reușit să pătrundeți în miezul problemei! (De fapt, o corectă înțelegere reclamă neapărat o anumită cultură ezoterică, spirituală). Bine ar fi ca toți cei care fac comentarii să încerce să și argumenteze. Personal, cred că articolul (în pofida unor exprimări care lasă de dorit) aduce dovezi concrete și verificabile. Acesta a și fost motivul pentru care l-am preluat (și căruia, pentru o mai bună înțelegere, i-am adus unele corecții de exprimare, fără a-i modifica substanța). Că articolul stârnește interes, o dovedește și numărul mare al celor care l-au accesat: peste 88.000, până la ora la care postez acest răspuns - de obicei, un articol considerat bine primit are în jur de 3000 de accesări. C.M.

   Ștergere
  2. Se pare că i-ați întrerupt din somnul RAȚIUNII,ceva nu le-a convenit,usturător ADEVĂRUL ăsta pentru unii...

   Ștergere
 11. Ce aiureala aburita!Ce ghiveci!Ce tampenii!Cred ca e scris chiar de "satana" ca sa rada de idioti.He he!

  RăspundețiȘtergere
 12. Asa nume de blog...asa articol! Nu stiu zau cine face mai rau, vaccinul sau minciunile inventate de voi pentru a genera trafic?

  RăspundețiȘtergere
 13. Nu credeți orice doar pt ca e scris pe internet. V-ați uitat la prea multe filme SF.

  RăspundețiȘtergere
 14. Dacă am intrat intr-o institutie și mi s-a luat temperatura inseamna că am fost pecetluită și nu mă mai pot mîntui? Sunt studenta și pentru a putea intra în camin sa-mi iau lucrurile a trebuit să mi se ia temperatura.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Da,aşa e, la facultate nu vă învață să faceți deosebirea între scanner şi termometru.

   Ștergere
 15. Vă îndemn să ascultați toate sfaturile și să luați ce e bun din ele. Ce nu vi se par bune lăsați-le, dar nu vă mai certați, pentru că nu ăsta e scopul. Ce faceți când o să fie obligatoriu ciparea? Gândiți dacă vă supuneți său nu. Citiți Apocalipsa și vedeți dacă acolo scrie zilele astea în care trăim. Vă trimit și la Matei 24. Dumnezeu să aibă milă de noi toți și să ne de-a putere să acceptăm binele, iar răul să fie nimicit. Iubirea dintre oameni să fie tot mai puternică, unitate, că și hora uniri (cine o mai știe). Încercați să gândiți, nu să vă certați. Mai bine vă ajutați, decât să vă dezbinați, etc.

  RăspundețiȘtergere
 16. Despre ziua aceea si despre ceasul acela nu stie nimeni, nici angeri din ceruri,nici Fiul ci numai Tatal.

  RăspundețiȘtergere
 17. Sa n-e pregatim acum cat mai avem timp de pace si vointa libera,pt.timpurile ce vor veni pt.noi si copii nostri!
  Aveti credinta in Hristos si rugaciunea sa nu lipseasca,cat de mica ar fi ea...!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. În principiu omul nu trebuie să se roage la nimeni și de nimeni. Este suficient dacă prin comportamentul său dă dovadă de iubire necondiționată, înțelegere,cinste, compasiune și trăiește în armonie cu natura.

   Ștergere
 18. Este adevărat că se dorește atingerea noastră la păsă cu acest termoscaner?

  RăspundețiȘtergere
 19. nu uitati aveti incredere in dumnezeu si nu va lasati

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă vă referiți la dumnezeul religiilor (creștină, de ex), sunteți foarte departe de realitățile universului în care trăim.

   Ștergere
 20. Autorul acestui articol are CI de SUVERAN?
  Daca da, poate poate esti de treaba si le faci si celor care nu au ��

  RăspundețiȘtergere
 21. Se spune ca romanul s-a nascut poet! Acum cred ca e si scriitor SF!Din pacate se vede nivelul de cultura al romanilor! Daca am ramas in urma cu tehnologia , orice chestie noua este malefica, ne implanteaza cipuri, ne imbolnaveste! Trimiteti-va copiii la scoala si aveti grija de ei sa invete cu adevarat,nu sa treaca precum gasca prin apa si devina ca voi , necunoscatori,si orice tehnologie noua sa va sperie si sa nasca scenarii fanteziste!Cititi si formati-va singuri o parere,nu mai va uitati in gura oricui!E doar un sfat de la o persoana realista. Aveti grija de voi!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Materialitatea (fizicitatea) creației este partea în care credeți cu obstinație. Numai că această parte este infimă în comparație cu componenta majoritară - spiritualitatea. Creația este 99% spirituală, nu materială.

   Ștergere
 22. Asa cretinatati am vazut doar in filmele sf proaste. Ar trebuie sa aflam cine posteaza si sa ii dam omorul de pe lume. Cine nu are discernământ sau un minim de educatie o creada prostiile astea .

  RăspundețiȘtergere
 23. Fericiți cei săraci cu duhul, căci a lor va fi Împărăția cerurilor.
  Ca de obicei, fără insulte nu se poate.
  Avem tendința, noi oamenii, să respingem ceea ce nu înțelegem,dar violența verbală nu e un argument, dimpotrivă denotă o limitare autoimpusa și multe frustrări.
  Nu înseamnă că cine țipă și jigneste mai tare, are și dreptate.
  Cei mai violenți sunt cei mai sărăcuti la minte si sunt și ironici, ca doar " desteptul" nu e destul, dacă nu e și fudul.

  RăspundețiȘtergere