Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 4 martie 2020

Prima farfurie zburătoare din lumea noastră, inventată de Nikola Tesla, şi legătura cu extratereştrii

 Nikola Tesla a fost un geniu care a depăşit nu doar epoca în care a trăit, ci şi epoca noastră. Renumit inventator, fizician, inginer mecanic, inginer electrician și unul dintre promotorii cei mai importanți ai electricității comerciale, Tesla este considerat ca fiind un important om de știință al sfârșitului de secol XIX și începutului de secol XX. Una dintre cele mai ciudate invenții ale sale a fost ceea ce pare a fi o farfurie zburătoare.


Invențiile, precum și munca teoretică ale lui Tesla au pus bazele cunoștințelor moderne despre curentul alternativ, puterea electrică, sistemele de curent alternativ, incluzând sistemele polifazice, sistemele de distribuție a puterii și motorul pe curent alternativ, care au determinat cea de-a doua Revoluție Industrială.

Pe de altă parte, Tesla a fost şi excentric, considerat de către unii chiar a fi un „nebun”, pentru ideile sale incredibile, cum ar fi electricitatea wireless sau „energia liberă”, de exemplu. De aceea, unii au sugerat faptul că inspiraţia lui Tesla probabil că nu era din această lume datorită naturii radicale a descoperirilor și invențiilor sale.

Una dintre cele mai ciudate invenții ale sale a fost ceea ce pare a fi o farfurie zburătoare proiectată de Tesla însuși.
Interesant e faptul că metodele utilizate în proiectarea farfuriei zburătoare a lui Tesla se potrivesc cu descrierile celor care pretindeau că au văzut un OZN în interior: cu un propulsor discoidal de o dimensiune suficientă pentru a asigura tracțiunea necesară, în timp ce alte propulsoare mai mici permiteau controlul direcției farfuriei zburătoare; la toate acestea, se adaugă un sistem de stabilizare giroscopică și electrică, pentru controlul unităţii.

Tesla nu s-a mulţumit doar cu atât: interiorul navei era echipat cu ecrane plate și camere video externe. OZN-ul lui Tesla avea nişte „ochi”, de fapt nişte lentile electro-optice, dispuse în cadrane, care permiteau pilotului să vadă totul în jurul său.
Ecranele și monitoarele erau plasate pe o consolă în care se puteau observa toate zonele din jurul vehiculului. În plus, farfuria zburătoare a lui Tesla era una „anti-gravitaţie”, adică nu era influenţată de gravitaţia Pământului.




Dar, să fie „de vină” doar geniul lui Tesla pentru această invenţie incredibilă? Sau poate că Tesla s-a inspirat undeva din afara Pământului. Nu cumva l-au „ajutat” pe briliantul fizician nişte extratereştri, care i-au oferit schema acestei farfurii zburătoare? Astfel s-ar explica prezenţa unor idei tehnologice ale lui Tesla care nu sunt viabile nici măcar acum, în anul 2017, dar pe timpul lui Tesla, acum peste 100 de ani! Aşa că ideea că Tesla să fi obţinut planul farfuriei zburătoare de la extratereştri nu-i una chiar fantezistă.
În 1923, marele fizician Tesla a făcut o declaraţie de presă în care spunea că el putea comunica cu extratereştri de pe o planetă îndepărtată. Tesla avea un laborator la ultimul etaj al hotelului Waldorf Astoria din New York, în care avea o staţie de transmisie, iar instalaţia de recepţie, antenele de recepţie şi receptoarele se aflau pe hotelul New Yorker.
Există chiar martori care spun că Tesla, în acea perioadă, vorbea cu cineva, care se pare că nu era cineva de pe această planetă.


                -) https://stiinta-mister.ro/prima-farfurie-zburatoare-din-lumea-noastra-inventata-de-nikola-tesla-si-legatura-cu-extraterestrii/?fbclid=IwAR0GB09EroH-YY1QVneby2aCtpDwAzGmoLrORQr9-F8Omf6hRpNABuyZak0

Un comentariu: