Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 18 martie 2020

Mesaj de la Matei (2)

(alegerile americane; ascensiunea planetară de grup și personală; ajutoare de suflet)

11 februarie 2020
Traducere Const. Mihăilescu
(ultima parte)

Matei
În ceea ce privește alegerile din Statele Unite, vă vom spune ce am observat în potențialul energetic al Pământului. Fluxurile de energie în jurul candidaților din toate cursele de stat și naționale continuă să descrie mișcări în zig-zag, deoarece vibrațiile înregistrate de fiecare dintre candidați, precum și gândurile și sentimentele colective despre toți continuă să se schimbe. Majoritatea fluxurilor principale, care au fost bine definite la început, au pierdut teren, în timp ce puterea celorlalți a crescut vizibil.
În acest moment, niciunul nu a avansat decisiv pentru a depăși statutul de „posibil” ori „probabil”, ca să poată deveni o „certitudine”.
Cu privire la întrebările legate de ascensiune, vom face un rezumat. Este important să înțelegem că acest proces este scopul fiecărui suflet în fiecare viață, dar în niciun caz nu vom afirma că percepția noastră este infailibilă, aceasta din cauza libertății fiecărui suflet de a face alegeri prin renunțarea la ceva și adăugarea altui obiectiv.
Noi vedem ascensiunea ca pe un proces, o „lucrare în desfășurare”, dacă vreți, care cuprinde nenumărate evenimente care se desfășoară pe două fronturi. Călătoria Pământului în diversele planuri energetice are impact asupra planetei și asupra a tot ceea ce există pe ea, în ea sau în proximitatea ei. Din acest motiv, adică din cauza existenței foarte multelor posibilități de alegere, rezultanta planetară suferă, incontestabil, modificări, multe dintre acestea fiind imprevizibile chiar și pentru ființele extraordinar de evoluate. O certitudine pentru fiecare individ este cea personală, care, deși are limitările impuse de egregorul civilizațional general, beneficiază de suficient de multă libertate de alegere.
Este deci nevoie să se facă distincția dintre ascensiunea personală (individuală) și ascensiunea planetară, colectivă cât și ascensiunea care privește planeta Pământ luată ca entitate individuală.

Deși noțiunea de dimensiune este adesea folosită pentru a indica densitatea, e bine să folosim acest ultim termen, deoarece definește cu precizie masa unei entități fizice și nivelul de evoluție a sufletului, în timp ce dimensiunea face trimitere la diferite modalități de măsurare geometrică. Ori, energia nu are delimitări geometrice.
Noi și alți mesageri din lumină ne referim la evoluție pentru a marca un proces care poate avansa, stagna ori regresa nu din punctul de vedere al unei mase fizice ci mai degrabă al domeniului său de vibrație.
Referindu-ne la Gaia, sufletul Pământului, cunoaștem că originea ei este în domeniul de vibrație corespunzător celei de a cincea densități. Gaia, ca suflet, continuă să existe în 5D în timp ce corpul ei fizic se regăsește în cea de a treia dimensiune (a treia densitate). Aceasta se întâmplă din cauza negativității create în primul rând de comportamentul și gândirea unora dintre ființele umane, din păcate, încă majoritare. Ne referim cu precădere la brutalitatea oamenilor unul față de celălalt și față de animale, dar și de neacceptarea ideii că Pământul este un corp al universului care dispune de un suflet ca orice altă ființă inteligentă din univers, o ființă emanată din Sursa Divină.
Unele suflete evoluate, venite „din stele”, s-au întrupat pe această planetă, pentru perioade variabile de timp, cu scopul de a ajuta ființele umane să conștientizeze că în ele există suflete cu o vastă cunoaștere și înaltă conștiință, dar care, din varii motive, încă se află în stare de adormire. Mulți dintre acești vizionari, depun o admirabilă muncă de conștientizare a oamenilor. Procesul prin care ființele umane reușesc să se trezească și să-și ridice nivelul conștiinței se numeste ascensiune. Această ascensiune poate fi un proces individualizat, care privește persoanele luate separat sau unul colectiv, care se referă la un grup, o națiune, o rasă, populația unui continent ori a întregii planete. Se poate constata că modalitatea de ascensiune personală este mai avansată decât cea colectivă.
Pe de altă parte, trebuie făcută disincția dintre evoluția spirituală și evoluția tehnologică. Sunt multe rase, multe civilizații în universul acesta ori în altele, extrem de avansate tehnologic dar care nu se află la un nivel prea înalt de spiritualitate. Deși Gaia, se află, așa cum am spus, în cea dea a cincea densitate, prin dăruirea și iubirea ei plină de devotament, menține pe și în corpul ei fizic, în marea majoritate, ființe care corespund densității celei de a 3-a dimensiuni. Pentru a le asigura supraviețuirea și prosperitatea, ea le crează tuturor rezidenților săi condițiile optime de evoluție.
Cu toate acestea, din cauza comportamentului, acțiunilor și gândirii foarte multor ființe umane, în multe sute și mii de ani, s-au acumulat pe Pământ și în jurul acestuia enorme cantități de energie negativă care a scăzut treptat și constant nivelul de vibrație general al sistemului planetar. În acest fel se ajunsese la o situație periculoasă, în care se punea chiar problema dezintegrării planetei, cu consecința dispariției vieții de orice fel de pe Pământ. La strigătul de ajutor lansat în univers de către Gaia, Dumnezeu a autorizat civilizațiile extrem de avansate în toate direcțiile să trimită pe planetă cantități masive de lumină pentru a stabiliza și apoi cxorecta axa de rotație a Pământului, care era periculos de denaturată. (nota C.M.: deși despre aceasta am mai scris și în anii precedenți, voi aborda succint acea situație și acele momente, al căror apogeu s-a atins cu cca 80 de ani în urmă.
Infuzia de lumină i-a permis planetei să-și crească nivelul de vibrație și să-și corecteze abaterea unghiulară a axei sale de rotație, altfel, s-ar fi putut ajunge la situația în care planeta și-ar fi părăsit orbita de rotație și evoluție , cu cosecințe imprevizibile. De atunci, ea s-a aflat într-un proces continuu de ascensiune, astfel că, la sfârșitul anului 2012, a părăsit nivelul energetic caracteristic celei de a treia dimensiuni, avansând în primele subnivele ale dimensiunii 4D, dimensiune de tranziție spre 5D)

Deși nu pare, nu se simte, toate ființele umane care trăiesc în prezent pe Pământ se află deja în mod normal, în primele niveluri de densitate ale dimensiunii 4D, având create toate condițiile să evolueze. Totul depinde acum numai și numai de propria voință a fiecărui uman (nota C.M.: asta dacă noi, ființele umane, nu vom mai fi interferate și manipulate de către entități din univers, precum FDL-uri, reptilieni, draconieni, mantizi, arhoni, demoniaci etc, care, profitând de limitările densității a 3-a, obțin acordul nostru prin care ne angajăm să le servim interesele - în special producerea de enegie de vibrație joasă ori experimente privind reproducerea).
Desigur, frecvența de vibrație nu este exact la fel la toate persoanele, așa cum nici nivelul de pregătire, de experiență, de trai, de înțelegere etc. nu este identic la toată lumea (nota C.M.: cu respectul pe care-l am față de acest suflet, Matei, mă simt obligat să fac unele precizări, poate chiar corecții, sau „aduceri la zi”.
Din comunicările lui Matei către mama lui pământeană, Suzanne Ward - începute cu peste 20 de ani în urmă - se înțelege că el se raportează la Dumezeul acestui univers, entitate care nu trebuie confundată cu Sursa Divină. Noi, adică ființele care avem parte subliminală, adică suflet, am fost create, de Sursa Divină nu de altcineva. Există printre noi și ființe cu o altă structură: clone, făpturi fără suflet, entități din alte lumi cărora doar o infimă parte dintre ființele umane le pot depista prezența).
Mesajele venite din lumina adevărată au menirea de a sensibiliza și conștientiza oamenii (dacă ei au parte subliminală, adică suflet).
Ființele umane „trezite” beneficiază de o intuiție mai bună, un nivel de conștiință mai ridicat, un mai larg orizont de cunoaștere universală, au reacții și instincte care le particularizează, inspirație, aspirații înălțătoare etc.
Pe total, într-o astfel de ființă încep să apară transformări la nivel celular, consecință a unor modificări în structura ADN și ARN.
De fapt, la modificările structurii celulare, o contribuție importantă, dar nesesizabilă de majoritatea oamenilor, o are lumina astrului principal, soarele, dar și lumina primită de sistemul planetar de la majoritatea corpurilor din univers, în primul rând de la cele fierbinți și în activitate.
Totul în univers este interconectat și intercondiționat. Aceste influențe se modifică în timp, ca rezultat al dinamicii cerești în care distanțele și unghiurile de reflexie și refracție dau anumite rezultante care au impact asupra corpurilor. Ființele umane (și nu numai) de pe Pământ se află acum angajate într-o cursă de lungă durată, în care structura de carbon se transformă în structură cristalină.
Aceste modificări structurale sunt necesare pentru ca organismele vii nu numai să supraviețuiască dar să și evolueze, în noile condiții existențiale, determinate de amplasamentul sistemului nostru solar în galaxie, în fiecare epocă.
Nu este greu de înțeles că, întrucât în univers (de fapt în toată creația; n.m.) nimic nu este cu adevărat în afara mișcării și transformărilor, organismele trebuie să se adapteze și să se perfecționeze continuu pentru a-și asigura dăinuirea peste timp.
Procesul de ascensiune de care de ani buni se tot vorbește, reprezintă chiar răspunsul materiei vii la creșterea nivelului vibrațional din sistemul planetar. Dar schimbarea spectrului vibrațional înseamnă implicit și modificarea nivelului de conștiință.

Nu există nicio modalitate prin care să ți se certifice că celulele tale absorb sau nu lumina, și nici în ce proporție.
Dar, a fi amabil, înțelegător, compasiv și ocrotitor cu oamenii și animalele, a avea mintea deschisă și a te simți în pace cu propria-ți conștiință sunt indicii bune că drumul pe care l-ai ales este cel care îți va asigura evoluția, dacă-l vei urma cu perseverență.
Încă din vremuri imemoriale, sufletele au făcut contracte care includ ceea ce vor să experimenteze în următoarea întrupare, iar contractele respective devin părți ale unui acord cu alte suflete care doresc să împărtășească aspecte comune ale vieții care urmează.
Acordurile oferă oportunități de creștere pentru toți participanții [nota C.M.: cu condiția ca membrii consiliilor de încarnare să nu ascundă nimic sufletelor care urmează a-și lua un corp fizic. În general însă, la încheierea contractelor, sufletele nu sunt corect și total informate, iar unele sunt deja interferate. Înainte de accepta un corp fizic, la consiliul de încarnare, li se justifică necesitatea unei noi încarnări pe motiv că sufletul ar trebui să aibă noi experiențe, în vederea perfecționării lui și acumulării de cunoaștere. Majorității sufletelor chemate la consilii pentru a accepta o nouă viață în trup fizic, li se spune că au nevoie de noi experiențe pentru a-și corecta „greșelile” și nerealizările din viețile anterioare, modalitate prin care și-ar asigura și evoluția. Din păcate, toate consiliile de încarnare - alcătuite din reprezentanți ai diferitelor rase din univers - umanoizi, ființe de falsă lumină (FDL), ființe negative de lumină (FNL), reptilieni, mantizi, draconieni etc. urmăresc să trimită sufletele la reîncarnare pantru a contribui la producerea energiilor și crearea condițiilor necesare entităților pentru a supraviețui și a prospera. Din aceste motive, atunci când se prezintă în fața consiliului de reîncarnare, sufletul ar trebui să declare că refuză încheierea oricărui contract cu indiferent ce consiliu și că, în alegerea experiențelor lui viitoare se va consulta numai cu Sinele său Superior emanat din Sursa Divină de Lumină Pură.]
Multe suflete se încarnează de mai multe ori înainte de a stăpâni o lecție karmică, cum ar fi răbdarea, generozitatea sau onestitatea.
Cu toate acestea, în această perioadă de accelerare, care este fără precedent în acest univers, sufletele care se încarnează pe Pământ pot alege să-și completeze toate lecțiile lor karmice într-o singură viață (actuală sau viitoare), astfel încât să poată traversa și depăși cea de a patra stare de densitate.
Nu numai sufletele care au trăit adesea pe această planetă pot profita de această unică oportunitate dar și sufletele din alte civilizații 3D venite de pe alte tărâmuri din univers.
Voluntarii din civilizații evoluate, încarnați pe Pământ, pentru a ajuta pământenii să se trezească și să avanseze spiritual și în conștientă, își aduc contribuția în procesul „trezirii” și a celor mai slabi, iluminându-le, prin exemplul personal, părți din lecțiile lor grele, astfel încât să-și crească nivelul de conștiință și conștientizare. Acesta este motivul pentru care un număr tot mai mare de suflete cu statut avansat de spiritualitate s-au întrupat în actuala civilizație umană.
Mulți voluntari dintre aceștia vor reveni pe Pământ pentru a avea noi experiențe și pentru a sprijini sufletele încarnate de pe Pământ să evolueze. (nota C.M.: tare mă tem că această afirmație s-ar putea formula mai corect altfel: „Mulți dintre acești voluntari vor fi „convinși” de consiliile de reîncarnare să revină în corpuri fizice umane, semnând noi contracte, pentru a contribui la producția de energie atât de necesară supraviețuirii, menținerii și prosperității civilizațiilor reprezentate în acele consiliile de reîncarnare).
Deși ascensiunea personală nu este legată de ascensiunea planetară, există o conexiune energetică biunivocă între ființele umane și Gaia.
De-a lungul existenței sale, Pământul a cunoscut creșteri și scăderi energetice determinate de poziția pe care a ocupat-o în spațiu, în raport cu Soarele și cu alte planete din sistemul vostru solar, el însuși aflat într-o permanentă schimbare (de formă, de masă, de amplasament în geometria universală). Totul se transmite și se intercondiționează prin vibrații de diferite forme și modulate cu informație.
Oricum, unul dintre efecte privește ființele umane ale căror inimi (fizice și energetice) și minți primesc influențe în concordanță cu caracteristicile luminii recepționate.
În acest proces dinamic de modelare contează foarte mult caracteristicile comportamentale de la care se pleacă.
O ființă dominată de „bunele intenții” va fi mai ușor penetrată de vibrațiile care definesc „binele”, în timp ce una „rău intenționată” va asimila cu mai multă ușurință energiile corespunzătoare „răului”.
În acest fel, caracterele „rele” vor avea tendința de a deveni încă și mai rele în timp ce la cei buni, compasivi, înțelegători și iubitori se vor accentua aceste bune comportamente și însușiri.
Explicația este una cât se poate de ușor de înțeles, dacă vă veți aminti că în univers „cine se aseamănă se adună”. Aceasta este o lege universal valabilă.

În mesajele anterioare am oferit îndrumări pentru a vă adapta mai ușor la schimbările cu care vă confruntați, și care vor continua pe tot parcursul ascensiunii Pământului.[12 august 2014 și 20 noiembrie 2017, Mesajele de pe www.matthewbooks.com includ cele mai cuprinzătoare informații despre simptome și ajustare.]
Toate persoanele care îmbrățișează lumina vor ascensiona odată cu planeta și este de presupus că și în viitor sufletele lor vor alege experiențe de spiritualitate din ce în ce mai înaltă.
În acestă perioadă vor continua provocările pentru ca oamenii să facă alegeri în diferite domenii: relații, locuri de muncă, tipuri de activități, locație, educație, dietă, sănătate, destinații de călătorie etc.
Unii vor suferi pierderi de persoane dragi sau de animale iubite; unii vor avea succese alții eșecuri, evenimente plăcute sau dezagreabile, pierderi sau câștiguri financiare etc. Toate acestea, și alte evenimente posibile, vor avea o semnificație personalizată, dar niciunul nu va fi întâmplător. Regula va fi însă aceeași: „celor care au li se va mai da, celor săraci li se va mai lua” (nota C.M.: în sensul că cei buni, virtuoși, iubitori, cinstiți vor avea parte de evenimente și situații care să-i bucure, în timp ce aceia care sunt plini de ură, necinste, aroganță, cei corupți și care exploatează munca celorlalți, se vor confrunta cu situații din ce în ce mai dificile, lipsite de adevăratele bucurii, în toate aspectele vieții.)

Acum să aruncăm o privire asupra evenimentelor viitoare, care vor avea impact la nivel mondial:
-) veți afla adevăruri care v-au fost îndelung ascunse;
-) veți afla abia acum care a fost cauza reală a unor conflicte care au avut loc pe planetă, de-a lungul timpului;
-) care a fost rolul și implicarea unor femei în anumite evenimente;
-) cum au apărut anumite legi nedrepte și justiția nedreaptă; -) tratamentul inuman față de animale.
-) majoritatea voluntarilor veniți din alte civilizații și care trăiesc printre voi se vor identifica;
-) unele dintre numeroasele echipaje care brăzdează cerul vostru, la diferite înălțimi, vor ateriza și toți vă vor saluta și vă vor recunoaște ca membri ai familiei universale.

Tot ceea ce am comunicat în acest mesaj și în precedentele, constituie motivul pentru care afirmăm că ascensiunea la care majoritatea dintre voi veți participa nu este un eveniment care s-a produs, ci mai degrabă un proces care continuă de mai bine de opt decenii și care a fost pregătit cu foarte mult timp în urmă pentru umanitate și planeta Pământ.
Când popoarele Pământului vor trăi în plinătatea Epocii de Aur, ființele umane împreună cu Gaia își vor continua călătoria revenirii în brațele pline de iubire ale Primului Creator, după catre vor dori să-și reia călătoriile, însă la un nivel mult mai ridicat.
Iubite surori și frați, sunteți onorați și iubiți necondiționat de ființele cele mai elevate din acest univers.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu