Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 17 ianuarie 2020

ISTORIA ascunsă a Pământului (partea a III/5 -a)


Traducere Const. Mihăilescu


Rezumat de ROBERT MORY SKY
ERIDANUS (galaxia noastră) este casa a miliarde de ființe, de rase diferite, la fel de variate ca stelele în sine, dar fiecare rasă e născută prin aceeași formulă evolutivă.
De la prima scânteie a vieții până la nașterea primei celule, de la diviziunea acesteia, la apariția primelor forme de viață multicelulare , urmate de apariția primelor creaturi în mediul acvatic, în contrucții din ce în ce mai complexe, viața s-a diversificat. După formele anfibiene, a urmat ocuparea uscatului de către unele dintre acestea. Ele s-au modelat, s-au modificat, prin adaptare la condițiile oferite de uscatul care le oferea hrană, mai multă lumină, mai multe posibilități de exprimare. Toate acestea au fost căi naturale de dezvoltare, dar și rezultate ale muncii de cercetare și experimentare îndelungată depusă de echipele prințului-savant, pasionat de știința genezei. Ca o consecință firească, într-un final, a apărut „umanoidului”. Toată evoluția a urmat legile și regulile proprii galaxiei noastre. Se poate spune că humanoidul a fost regula, NU excepția.

Rasele venite pe ERIDU din stele sunt descendente din reptile, insecte, păsări și alte forme de viață pe care omul de astăzi nici măcar nu și le poate imagina.

Două rase de Ființe Stelare monopolizează istoria galaxiei noastre ... și a Pământului.
În cel de-al IX-lea sector galactic, una dintre cele mai vechi rase din stele este cea reptiliană ARI-AN.
Descendente ale strămoșilor dinozaurieni, reginele ARI-AN au creat imperiul galactic cel mai puternic în acest sector al ERIDANUS.
Având războinici de o ferocitate și vitejie de neegalat (denumiți MK sau MG), Imperiul ARI-AN era inegalabil în putere și dimensiune.
În milioane de ani, în nenumărate bătălii, Știința Războiulu a avansat inimaginabil în Imperiul ARI-AN.
Au fost dezvoltate noi metodologii, noi tehnologii.
Cucerirea populațiilor diverselor lumi a adus câștiguri nu pierderi Imperiului ARI-AN.
Rezistența celor colonizați a fost eliminată prin simpla reprogramare a minții celor „recalcitranți”, metodă descoperită și perfecționată în imperiu. Prin controlul minții, orice dușman răzvrătit devenea un umil servitor al Tronului.
Controlul și dominația imperiului ARI-AN în cel de-al IX-lea sector galactic a fost practic total și nu a necesitat eforturi deosebite, din moment ce tehnica de control al munții era eficientă.

Asta până la momentul în care, pe neașteptate, s-a afirmat un alt sistem solar în care existau alt fel de entități.
Această a doua rasă de ființe stelare era descendentă din creaturi canine (tip câine sau lup).
Erau cunoscuți sub numele de KANUS, Wolf Beings of the Star (Ființe lup din stele) și veneau de pe SIRIUS.
Imperiul lor nu era la fel de vechi și nici la fel de evoluat precum Regatul ARI-AN, dar fervoarea, înverșunarea războinicilor săi (cunoscuți sub numele de DK sau TK) caracterizau niște ființe barbare, dure, fără principii etice, puternice, care nu cunoșteu noțiunea sau sentimentul de frică ori de milă. De aceste ființe au început să se teamă chiar și diciplinații războinici ARI- UN, MK .
Cei denumiți Kanus mai aveau o caracteristică: devorau fără scrupule, ba chiar cu plăcere, carnea adversarilor răpuși în luptă.

Un culuar stelar ("Star Lane"), cunoscut sub numele de PESH-METEN (Al nouălea pasaj), leaga Stelele Centrale interioare cu marginile cele mai exterioare ale galaxiei.
Prin controlul acestei linii stelare, reginele ARI-AN își asiguraseră și menținuseră puterea asupra Imperiului, încasând taxe importante de la cei care utilizau această cale galactică.

Extinderea regilor siriusieni a început să se afirme și în PESH METEN, ceea ce era de neadmis pentru reginele ARI-AN.
Folosindu-se de vechea și eficienta lor politică, Reginele au contactat pe noul apărut „în peiaj”, Regele Siriusian, cu o ofertă de nerefuzat, pentru o alianță.
Îi propuneau o relație pașnică și admiteau ca acesta să mențină controlul asupra zonei exterioare a culuarului de trecere (Starway), cu condiția ca el, regele siriusian, să recunoască puterea și rolul vechiului imperiu și vasalitatea lui față de reginele ARI-AN.
Prin acest aranjament Siriusienii ar fi obținut profit și control asupra traficului, în zona exterioară.
Oferta de alianță cuprindea în încheiere și atevertizarea că în cazul în care Siriusienii ar respinge-o, Reginele ARI-AN se vedeau nevoite să elimine forțele Siriusiene ... aceasta însemnând chiar anihilarea Sistemul Stelar Sirius.
Sesizând avantajele din ofertă, Regii SIRIUSIENI au acceptat propunerea de alianță a Reginelor ARI-AN.
Astfel, se năștea Alianța dintre Reginele Reptiliene, ARI-AN și Regii Pește-lup (Wolfish), din Sirius..
Cel puțin la nivel militar, apărea o alianță între Sistemul stelar ARI-AN (Orion) și Sistemul stelar Kanus (Sirius), care, pentru o vreme
a asigurat pacea în Sectorul al IX-lea Galactic.

Noul Sistem Solar se născuse aproape de Calea Stelară (Starway), cuprinzând o zonă în care Regele Siriusian și-ar fi putut consolida și mai mult stăpânirea în Pasaj, asigurându-și o poziție sigură și dominatoare în treburile galaxiei.
În plus, Noile Lumi erau și surse de metale prețioase și minereuri rare, neexploatate, precum și compuși elementali vitali vieții și progresului.
Odată pactul între cele două imperii încheiat, Regele Siriusian a trecut rapid la exploatarea resurselor Noului Sistem Solar (Eridanos).
Sistemul Solar BAD a devenit un avanpost crucial, atât pentru siriusieni cât și pentru cei din Orion. În acest fel, puterea, bogăția și influența ambelor imperii (cel din Sirius și cel din Orion) au cunoscut o creștere rapidă.

Dar, așa cum se întâmplase mai mereu în imperiile celui de al IX-lea Sector Galactic, o lovitură de stat (de palat) la Curtea Regală Siriusiană l-a obligat pe Regele Siriusian (celui căruia imperiul îi datora rapida sa dezvoltare) să fugă pentru a se salva, în Noul Sistem Solar.
Acolo, locuitorii l-au primit cu multă căldură, simțindu-se onorați să-i acorde azil. În coloniile sale din avanpost, Regele a continuat să lucreze pentru progresul acestora.
Mai târziu, Regele refugiat a perfectat și încheiat un acord cu Reginele din Orion, acord prin care aducea un omagiu atât tronurilor ARI-AN, cât și KANUS, în schimbul siguranței sale.
Deși Noul Rege Siriusian, AN, dorea moartea celui căruia-i luase tronul, totuși a fost obligat să accepte acordul impus lui de către reginele ARI-AN.
Și, din nou, pentru scurt timp ... a domnit pacea.
Un pricipiu comun era acceptat de conducerile celor două imperii (cel din Orion și cel din Sirius): „Orice cucerire trebuie supravegheată cu atenție constantă căci PUTEREA nesupravegheată e vulnerabilă și poate fi pierdută.” Acesta era modul de gândire al conducerii Imperiilor SIRIUSIAN și din ORION. Se afirma sloganul că >Regele /regina care alege să „doarmă” în timpul domniei merită să fie „adormită” pentru totdeauna. <

Știrea despre moartea în lumile îndepărtate a regelui siriusian alugnat i-a oferit noului rege siriusian motive de mare satisfacție, căci rivalul său dispăruse definitiv.
Însă regele dispărut avea un nepot care a început să se afirme, în sinea lui urmărind răzbunarea pentru alungarea, și poate uciderea, unchiului său refugiat.

De numele său va fi legată „Marea Rebeliune”.
Loialitatea popoarelor BAD și o ciudată inapetență pentru luptă a noului rege siriusian au permis Regelui ZUZ să câștige împotriva lumilor din stelele îndepărtate ale lui Sirius.
În acest fel, „Epoca de Aur” a unui zeu antic ZUZ, de pe Muntele AL-AMBU-Z (Olympus), putea să înceapă.
Însă timpul a lucra împotriva tânărului rege căci Forțele ambelor imperii (din Orion și din Sirius) au făcut front comun împotriva lui ZUZ. Sistemul solar BAD avea să sufere mari daune din cauza forțelor reunite ale celor două imperii.
Coaliția împotriva lui ZUZ era condusă de Regele AN iar atacurile sale au anihilat multe dintre micile și încă neformatele civilizații apărute prin colonizarea unor tărâmuri. Acțiunea de pedepsire și răzbunare a forțelor regelui AN a fost nemiloasă și totală, intenția cuceritorilor fiind mai mult de anihilare și de exterminare a prizonierilor.
Din nefericire pentru ZUZ, Era sa de Aur nematurizată se încheia destul de repede.

Milioane de ani mai târziu, regele AN și-a trimis fiul, un om de știință în genetică, în tărâmurile pe care tatăl său le distrusese cândva. De altfel, existau și interese care justificau intenția de renaștere în sistemul solar cucerit:
-) noile planete ale sistemului conțineau imense resurse minerale necesare vechilor imperii,
-) o poziție cheie în sectorul al IX-lea, în ceea ce priveste căile comerciale, de acces și fde tranzit între acest sector galactic și restul galaxiei, și chiar conexiunea cu alte galaxii.

Prin eforturile tânărului prinț (fiul lui AN), planeta de reședință a colonizatorilor a fost readusă la viață. Viața a reapărut atât în mediul acvatic cât și cel terestru. Plante, copaci și flori au apărut pe scoarța de suprafață, iar creaturile autohtone (cele care reușiseră să supraviețuiască holocaustului) au avansat prin munca de cercetare și hibridizarea desfășurată de echipele de cercetători conduși de prinț. ERIDU renăștea din propria-i cenușă!
Încet încet, numărul coloniștilor veniți din Vechiul Imperiu creștea. Cum lucrătorii și tehnicienii au venit cu familiile lor, orașele au început să înflorească, iar lucrările de exploatare a minereurilor de metale prețioase au luat amploare.
Coloniștii veneau din multe părți ale sectorului al nouălea devenind rezidenți ai noii lumi.
Tânărul Prinț a continuat să fabrice și să modeleze, prin hibridare, noi creaturi, cu caracteristici din ce în ce mai diversificate. Unicul și singurul scop al cercetărilor genetice era să pună la dispoziția Lorzilor și Stăpânilor, forță de muncă pentru efectuarea celor mai grele și periculoase munci, în primul rând pentu extracția și prelucrarea minereurilor prețioase, atât de necesare imperiului. În acest mod, soarta și direcția de formare a „fiarelor” era pecetluită.

Regii, prinții și prințesele siriene au venit să guverneze asupra noilor lumi, aducând cu ei și diverse feluri de comportament care, cu timpul, s-au transmis și „fiarelor” (modificate genetic în laboratoare cu scopul de a se obține un anumit hibrid, de utilitate pentru stăpânitori)
Gelozia, lăcomia și spiritul războinic al cuceritorilor au ajuns să facă parte din viață pe ERIDU.
(Veți fi mirați când veți afla că această acțiune asupra omului continuă și astăzi pe Pământ)

(va continua)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu