Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 25 decembrie 2019

SOLITONUL, o descoperire care ar putea schimba lumea.


ATENTIE!  STIU CA ESTE O POSTARE LUNGA DAR AM RUGAMINTEA SA O CITITI CU ATENTIE.

Cristina Moraru
Am afirmat deseori ca noi suntem dotati cu „Innernet”, o conexiune solida a noastra cu Constiinta Universala, prin Sinele nostru divin și ca propria Constiinta este cel mai bun motor de cautare.
In momentul cand tu ai ajuns la starea de a-i pune propriei minti intrebari, asa cum am explicat in postarea precedenta, Sinele tau se va transforma in google si va cauta pentru tine.
De aici încolo, depinde de gradul de incredere si conexiune a fiintei tale la informatia Universala .
Raspunsul la ceea ce intrebi va veni fie fulgerator direct fie printr-un mesaj de orice fel, o coincidenta repetata, un articol, o discuție in urma careia tu vei capata raspunsul la intrebarea pe care ai pus-o mintii tale.
Atentie, nu ea tie ci tu ca suflet constient de tine insuti/insati.
Întalnind diverse lucruri, situatii in investigatiile mele, in drumurile mele, să spunem, imi puneam o intrebare. Uneori vezi dar nu ai timp sa pui intrebari in stare de hipnoza pentru ca altul este scopul tau acolo si trebuie să te concentrezi asupra unor alte aspecte.
In urma unei discutii, am aflat o denumire care mă framântă. Apoi am investigat personal cum am stiut eu mai bine "extinzând solutia" peste nebuloasele care ma framantau.

Simt o bucurie imensa de a o impartăși cu voi ceea ce am aflat. 

Despre SOLITON:


* Ce este SOLITONUL?
- SOLITONUL ESTE O UNDA STRUCTURALA, STABILA PREZENTA IN SISTEMELE NELINIARE. ACESTE UNDE SE COMPORTA CA FIINTELE RATIONALE ?
S-A FACUT UN EXPERIMENT CU ACEASTA UNDA DE CATRE OAMENII DE STIINTA.
ESENTA EXPERIMENTULUI, DERULAT TIMP DE 40 DE ANI, ERA URMARIREA SUCCESIUNII ACESTOR UNDE IN ADN. 

MERGÂND PRIN LANȚUL ADN, UNDA CITESTE IN INTREGIME INFORMATIILE (COMPARATI CU UN OM CARE CITESTE O CARTE DESCHISA, DAR DE SUTE DE ORI MAI PRECIS ȘI MAI REPEDE). 

DECI, SUNTEM VIBRATIE, NU ?

* S-A PUS AUTOMAT INTREBAREA: DE CE ACESTE PARTICULE, SOLITONII, SE COMPORTA ASTFEL SI CINE ÎI COMANDA ?
- OAMENII DE STIINTA RUSI AU INCERCAT SA ACTIONEZE ASUPRA SOLITONILOR CU VORBE UMANE INREGISTRATE PE UN SUPORT INFORMATIINAL.
CEEA CE AU OBTINUT A DEPASIT TOATE ASTEPTARILE: SUB INFLUENTA CUVINTELOR SOLITONII INVIAU 


* AU CONTINUAT EXPERIMENTUL EXPUNAND BOABE DE GRAU LA RADIATII LA UN GRAD LA CARE LANTURILE DE ADN SE RUP SI MOR.
- SOLITONII AU ACTIONAT ASUPRA BOABELOR RECUPERAND ADN-ul DETERIORAT DE RADIATII.

SE PARE CA ..CUVINTELE UMANE AR PUTEA REÎNVIA CELULA MOARTA” CĂCI, SUB INFLUENTA CUVINTELOR, SOLITONII AU INCEPUT SA CAPETE O FORTA DATATOARE DE VIATA (În acest sens, s-au făcut cercetări și în alte țări).

* OAMENII DE STIINTA AU DEZVOLTAT UN PROGRAM SPECIAL IN CARE VORBELE UMANE SE TRANSFORMAU IN OSCILATII, DUPĂ CARE ERAU SUPRAPUSE PESTE UNDELE SOLITONILOR SI APOI ERAU PUSE SĂ ACTIONEZE ASUPRA ADN-ului UNOR PLANTE. 

- REZULTATUL A FOST CĂ S-A OBȚINUT O ACCELERE SEMNIFICATIVA A CRESTERII ȘI O ÎMBUNĂTĂȚIRE A CALITĂȚII PLANTELOR. 

* APOI EXPERIMENTUL S-A APLICAT LA ANIMALE.

 - REZULTATUL,DUPA EXPUNEREA LA ACESTE UNDE, A  FOST IMBUNATATIREA RITMULUI CARDIAC, A TENSIUNII ARTERIALE SI A STARII  FIZICE GENERALE A CORPULUI.

* S-A EXTINS APOI EXPERIMENTUL ASUPRA OAMENILOR. 

- LA EXPERIMENTE AU PARTICIPAT 60-100000 DE OAMENI IN INDIA ȘI SUA.
OAMENII AU FORMAT DE BUNA VOIE GRUPURI SI AU TRIMIS GANDURI POZITIVE SPRE UN ANUME LOC DE PE PLANETA.

(CA PUNCT DE DESTINATIE A FOST ALES ORAȘUL BAGDAD UNDE, LA MOMENTUL ACELA, AVEAU LOC BATALII SANGEROASE).

IN TIMPUL EXPERIMENTULUI LUPTELE S-AU OPRIT BRUSC SI, PENTRU MAI MULTE ZILE, A FOST LINIȘTE ȘI PACE. S-A CONSTATAT ȘI CĂ RATA CRIMINALITATII IN ORAS S-A REDUS DRASTIC.

EFECTUL GANDIRII POZITIVE A FOST ÎNREGISTRAT DE DISPOZITIVE STIINTIFICE, CARE AU DEPISTAT ȘI MĂSURAT EXISTENȚA UNUI PUTERNIC FLUX DE ENERGIE POZITIVA.

PRIN ACEST EXPERIMENT S-A DOVEDIT CARACTERUL MATERIAL AL GANDURILIR PRECUM SI INFLUENȚA SENTIMENTELOR UMANE, CAPACITATEA LOR DE A REZISTA INCREDIBIL LA RAU, LA MOARTE SI LA VIOLENTA .


Mă întreb:
-) în aceste experimente se pot folosi numai gânduri pozitive, benefice?
-) pentru declanșarea procesului, se pot utiliza anumite cuvinte cheie, de control MIND ? 

Sper ca lumea să ajungă să pună în aplicare aceste tehnici, modulând solitonii astfel încât să se obțină acțiuni și manifestări benefice, în interesul omenirii și al planetei !

Am speranța că ați citit cele de mai sus!! După mine, înțelegerea corectă a enormelor avantaje pe care ni le poate oferi în viitor această tehnică revoluționară va duce omenirea la aplicații deosebit de benefice pentru civilizația umană. 

Aștept feet back. 

Cristina.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

3 comentarii:

  1. Se stie..Gandul este cea mai mare forma de manifestare din galaxie si univers. Multumim Cristina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc pentru distribuire. Cand se "lumineaza" o sectiune trebuie sa impartasim aceasra lumina. Sper sa fie de folos

    RăspundețiȘtergere
  3. Desigur ca se fac actiuni control mind oe aceasta baza. Ei stiu de sute de ani asta. Toate tehnicile de interferare mass media asa actioneaza.
    Un muc exemplu, reclame. Te trezesti consumator, cumparand si lucruri inutile (mai ales).
    Am expus acel experiment ca orientare.

    RăspundețiȘtergere