Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

vineri, 22 noiembrie 2019

ISTORIA ASCUNSĂ A PAMÂNTULUI (Part.II/7)

Traducerea Const. Mihăilescu.
(continuare)



Modul de viață și concepțiile specifice făcuseră ca mai tot timpul în ASA-RRR să existe războaie interne mai mari sau mai mici. În afara perioadei inițiale de înflorire a imperiului, atât prințul EA, cât și prințul EN-LIL se aflaseră într-un „război” aproape perpetuu. Gelozia, invidia și dorința de a deține puterea erau motivele principale din care cauză membrii familiilor regale se dușmăneau și se atacau reciproc. Aceste fricțiuni și războaie interne erau tolerate de Imperiu atâta timp cât el nu era afectat sau implicate. Ba chiar se considera că aceste lupte intestine erau menite să întărească și să întrețină spiritul războinic în imperiu, ceea ce făcea ca posibilii combatanți să fie totdeauna pregătiți să facă față unui eventual conflict cu lumile de dincolo de imperiu. Cam acesta era spiritul în care se trăia în Imperiul ASA-RRR.
Rezultatele obținute prin aplicarea ingineriei genetice de către Prințul EA erau deosebit de utile dat fiind faptul că populația hibridă, care avea acum capacitatea de a învăța și de a se perfecționa, devenise o forță de muncă indispensabilă în mai toate tipurile de activități. În plus, după o instruire adecvată, hibrizii selecționați deveniseră o forță de reprimare a oricăror revolte sau acte de nesupunere care se manifestau în imperiu. Se crease astfel o forță specializată de reprimare cu care stăpânirea putea fi apărată, în caz de nevoie.
Erau performanțe pe care Prințul EA nu le dorise niciodată. El a înțeles că parte din ființele create și modelate de el erau acum folosite în interesul stăpânilor, față de care acești hibrizi dovedeau fidelitate și chiar spirit de sacrificiu. Recompensele pe care le primeau acești cerberi credincioși era derizorii: adăpost și hrană.
Singura teamă a prințului EA era ca hibrizii să se întoarcă împotriva sistemului, caz în care însăși supraviețuirea celor care i-au creat ar putea fi amenințată; doar stăpânii îi învățaseră arta războiului !
Privite din acest unghi, războaiele regilor erau doar jocuri de șah planetare, în care pionii formau servitorii și creaturile rezultate din hibridare. Nu-i mai puțin adevărat că în imperiu se cunoșteau și se practicau: rutina reanimării, readucerea la viață a ființelor deja declarate în moarte clinică, transplanturi de organe, chiar recompunerea unui corp fizic aproape total distrus. Desigur asemenea tehnici erau mai puțin utilizate când cel vătămat în luptă era o „bestie”. Se făceau însă și excepții.
Loiale și din ce în ce mai inteligente, „bestiile” deveniseră participanți indispensabili în desfășurarea evenimentelor cotidiene în ERIDU.
Prin eforturile și grija Prințului EA, ale Regalilor și ale ANUNNAKI, în timp, hibrizilor li s-a permis să-și conducă propriile afaceri, să-și administreze habitatul, teritoriul (proprietatea) în care trăiau, ... atâta timp cât se dovedeau loaiali celor care-i stăpâneau, dovedind credință Imperiul ASA-RRR.

În acele vremuri s-a remarcat în ERIDU personalitatea unui sclav pe nume BO ADAMA. Ca urmare a calităților native, devotamentului față de imperiu și priceperii de care dădea dovadă, el a fost cooptat treptat în treburile importante ale imperiului. Crescuse atât de mult în ochii superiorilor imperiului încât devenise al doilea personaj important în imperiu.
În Războaiele Împăraților, care au făcut ravagii, credinciosul ADAMA servise pe câmpurile de luptă, unde-și dovedise vitejia.

Tradiția” permanentelor fricțiuni între neamuri, prea-bine cunoscută pe vremea Domnului EN-LIL și Lordului EA, a continuat și în timpul copiilor acestora, care concurau aprig la obținerea dreptului de domnie și putere în imperiu.
Așa a început epoca în care se va desfășura ceea ce va rămâne
cunoscut a fi fost „Războiul Marii Preluări”, o încercare a Prințului MARDUK, fiul Domnului EA, Regele fiarelor.
Maestru cu abilități deosebite de luptător DAK, prințul MARDUK dorea să devină rege al sistemului ERIDU, ceea ce-l determina să provoace pe oricare dintre membrii familiei regale, care vizau cucerirea Tronului imperial. Printre acești posibili rivali el includea atât pe tatăl său, lordul EA, cât și pe unchiul său, prințul
EN-LIL.
Pentru a-și realiza țelul, MARDUK accepta chiar ideea războiului, politica intrigilor și trădarea, chiar dacă pe timpul derulării unor astfel de acțiuni, cineva ar fi trebuit să moară.
El gândea că dacă tatăl său, EA, fusese lipsit de posibilitatea de a ocupa tronul ERIDU ori pe cel al ASA-RRR ... el, MARDUK, nu va accepta o soartă asemănătoare.

Dar, în plină ascensiune spre puterea deplină, Prințul MARDUK a fost acuzat pe nedrept de asasinarea propriului său frate, Prințul DUMUZZI.
Știindu-se nevinovat Marduk a refuzat să fie arestat și închis, alegând să lupte împotriva acuzatorilor săi și refugiindu-se într-o fortăreață piramidală.
Situația creată a impus convocarea de urgență un consiliu, care a luat decizia de a înnăbuși în fașă revolta lui Marduk, prin sechestrarea lui în acea structură de piatră, unde singur se refugiase. Pentru el, perspectiva era sumbră: nu mai avea scăpare.
Cu toate acestea, câțiva dintre adepții săi au reușit să sape un tunel prin care Marduk a putut să iasă din cetate, recompensând copios pe cei care realizaseră tunelul, căci luase cu el cea mai importantă parte a averii imperiului. 

Maestru cu abilități deosebite de luptător DAK, prințul MARDUK dorea să devină rege al sistemului ERIDU, ceea ce-l determina să provoace pe oricare dintre membrii familiei regale, care vizau cucerirea Tronului imperial. Printre acești posibili rivali el includea atât pe tatăl său, lordul EA, cât și pe unchiul său, prințul
EN-LIL.

(va continua)

https://prepareforchange.net/2019/09/16/the-hidden-history-of-the-planet-earth-part-2/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu