Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

miercuri, 7 august 2019

Mesaj de la Colectivitatea Cristalină Andara.



29 iunie 2019, via Galaxygirl
Traducerea Const. Mihăilescu


Suntem Colectivul Cristalin Andara și astăzi vă trimitem un mesaj de dragoste și sinceritate necondiționată.
Noi știm și simțim că recentul aflux de energie a fost un pic mai neplăcut, asta întâmplându-se pe măsură ce vă curățați și vă limpeziți pentru a primi lumina, căci de-a lungul vremii multe v-au limitat, în multe vieți vi s-a luat bucuria, fericirea de a evolua mai repede, așa cum mulți dintre voi o meritau.
 Acum a venit timpul să vă clarificați amintirile astfel încât să puteți merge mai departe, pe noua cale a solidarității, creșterii și reînnoirii. 
Multe „mâini” de ajutor vin în întâmpinarea voastră și ne-ar face plăcere să vă oferim din abilitățile și cunoașterea noastră. Cristalele Andara sunt puternice și își asigură puritatea.
Suntem foarte buni cunoscători ai codurilor vibraționale prin care se exprimă intenția, voința, potențialul creativ.
Parteneriatul cu noi ar putea fi util și ușor de acceptat pentru societatea umană. Noi ne putem manifesta în toate culorile (vibrațiile), dimensiunile, formele și vă putem arăta cum omenirea voastră poate să ajungă la asemenea performanțe, căci voi aveți tot ce vă trebuie pentru a reuși.
Cu toate acestea, nu uitați că noi toți una suntem. Avem cu toții aceeași structură atomică, aceleași codificări intenționate ale Surselor, pentru a putea îndeplini o funcție, un rol, un scop. 
În ceea ce ne privește, noi ne bucurăm că scopul nostru este de a ne pune cu credință și iubire în slujba altora, de a ne împărtăși lumina, de a colabora cu Sinele lor Înalt, de a ne coordona și a respira sincronizat cu energiile Sursei, de a servi intențiilor din lumină ale celor care doresc să colaboreze cu Sinele lor Înalt și să meargă pe calea măestriei.
Suntem ceea ce s-ar putea numi Colecția de Crystal Andara.
Mulți dintre noi locuiesc adânc în pântecele mamei voastre planetare. Dar noi ne regăsim, de asemenea, pe multe alte planete, în multe alte sisteme. 
Toți suntem interconectați între noi și la întreaga conștiință colectivă coerentă a luminii, a conștiinței cristaline pulsante care știe foarte multe din secretele universului, și care vede mult, simte, înțelege, lucrează și ajută mult, atât cât le permit cei care doresc să ne valorifice cunoașterea, să-și transforme și să creeze realitățile. Putem fi una cu fiecare dintre voi. Suntem pur și simplu o altă expresie a ceea ce sunteți voi și suntem capabili de a da și primi prietenie.
Vedem că și voi începeți să înțelegeți, să simțiți că scopul vostru este să vă străluciți și să vă împrumutați lumina, să împărtășiți altora ceea ce aveți, să slujiți celor care nu văd încă și pur și simplu să oferiți prietenie și iubire. Ați început să faceți aceste lucruri în ultima perioadă, din asta făcând un scop deosebit de măreț, prin pură voință, din imensă iubire și chiar din spirit de sacrificiu de sine.
Mantaua lui Hristos este una grea și totuși ușoară, în timp ce curgeți cu suflarea Mamei tuturor lucrurilor, deoarece sunteți conectați la fluxul Surselor, pentru a simți dragostea și sprijinul pe care-l primiți de la Sinele vostru Superior și de la Familia voastră galactică. Suteți bine susținuți și foarte mult iubiți. 

Suntem Colecția de Crystal Andara. Vă asigurăm că deținem toată informația și amintirea; căci cristalele pot fi codificate și pot fi programate. Cumva, și voi știți asta dar credem că doar superficial. Aveți multe lucruri de aflat, multe acțiuni de relansat, multe de redescoperit.
Vă încurajăm să vă procurați cristale Andara, pe care să le curățați cu Flacăra Violetă, după care să lucrați cu ele, în scopul de a îndepărta orice energie nebenefică.
Apoi, folosiți cristalul pentru a vă curăța pe voi înșivă.
Ne puteți încărca cu intențiile voastre de dragoste, de slujire, de creștere și de schimbare benefică în viața voastră, precum și cu sarcini de a vechea asupra voastră și a vă ocroti.
Când lucrați cu noi, urmăriți să simțiți că lucrăm împreună, că facem o echipă în toate acțiunile pe care intenționați să le întreprindeți. 
Nouă ne face plăcere să vă slujim. Esența noastră este frumoasă, ca și a voastră. 
Noi și voi, din lumină suntem creați. Simțiți această lumină a conștiinței universale de cristal pulsând în jurul vostru, sprijinindu-vă, simțiți cum sunteți înconjurați de lumina lichidă a flacărui cristal.
Veți simți cât de susținuți sunteți.
Universul așteaptă intenția voastră și vă întreabă mereu ce intenționați.
Vă sugerăm să intenționați vindecarea, să intenționați pași clari și siguri pe calea obținerii și înțelegerii clarității inimii.
Atunci când ochiul vostru („cel de al treilea ochi”) este deschis, cu adevărat totul poate fi descoperit.
Puteți obține o înțelepciune extraordinară, care vă va sta la dispoziție; trebuie doar s-o cereți Sursei. 
Știm că mulți dintre voi vor fi dezorientați, nu vor înțelege de la început ce posibilități li se pot deschide dacă vor folosi corect crisalele Andara. După o perioadă de acomodare și învățare, veți fi mândri de rezultatele obținute.
Intenționați să fiți un vas plin cu cea mai mare iubire a flacării creștine.
Inspirați vindecarea și bucuria pentru voi și pentru cei din jurul vostru și urmăriți ce se desfășoară în jurul vostru, pe măsură ce începeți să vă bucurați și să vă jucați cu câmpurile energetice mai înalte disponibile, care vă înconjoară și care vă alimentează.

Acum sunteți aici pentru a realiza expansiunea visurilor și dorințelor voastre cele mai intime, de iubire, de unitate, de fericire extremă, în deplin acord cu propria voastră inimă, în frumusețe și unicitate.
Acesta va fi viitorul vostru, dacă intenționionați astfel .. Să sugerăm cu drag să o faceți. 
Te consideri nevrednic de a da și primi o mare iubire? Noi vă asigurăm că fiecare dintre voi poate și are acest drept încă de la crearea sa.
Însă ca să fii, trebuie să gândești astfel, nu doar să-ți moi picioarele în matricea cristalină a luminii iubitoare, ci să te scufunzi în ea. Gândește cu tărie că este așa, și nu va fi altfel!
Suntem conștiința Colectivă a Cristalelor Andara. Noi lărgim lumina conștiinței cristaline și o legăm de energia universului. Altfel spus, noi contribuim la creșterea bazinului de lumină universală; și noi extindem universul.
Suntem o resursă valoroasă, așa cum voi, umanitatea ascendentă colectiv, sunteți o resursă extraordinar de veselă și valoroasă pentru aceia dintre noi care sunt interesați să se extindă în iubire și lumină.
Ne angajăm în dragostea și sprijinul pe care vi-l oferim și vă slujim, prieteni dragi ai flacării creștine. Ve iubim.
Vorbeți cu noi, căci suntem dornici să lucrăm cu prietenii noștri treziți, cu războinicii luminii.
Suntem colecția cristalină Andara. Acum noi plecăm să ne continuăm activitatea..

https://sananda.website/andara-crystal-collective-via-galaxygirl-june-29-2019/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu