Sine al meu Superior, cu iubire îți cer ca începând din acest moment să mă îndrumi în tot ceea ce fac sau intenționez, pentru a cunoaște cele mai corecte soluții în problemele cu care mă voi confrunta în viitor. Îți cer aceasta pentru binele meu cel mai înalt, pentru evoluția ființei mele în Lumină și în afara oricărei interferențe malefice. Vreau să îmi ridic frecvența de vibrației la nivelul cel mai potrivit pentru evoluția spirituală a ființei mele în Lumină. Așa să fie!” (în sprijinul celor interesați)

Totalul afișărilor de pagină

joi, 11 iulie 2019

Mesaj de la Mira de la Înaltul Consiliu Pleiadian.



8 iulie 2019, prin Valerie Donner.
Traducere Const. Mihăilescu.


Salutări, eu sunt Mira. Vorbesc astăzi prin canalul adevărului, informații nefiltrate, astfel încât să aveți ceva absolut original, cu care să lucrați.
Iată că au dispărut zilele de denaturare. Nu mai este timp pentru asta. Dezechilibrele totale din sistemele corupte se desfășoară până la cel mai întunecat aspect.
Rezultatul va fi bun pentru lumină pe întreaga planetă. Programul este curățat până la punctul în care veți avea un nou Pământ strălucitor. Veți fi capabili să străluciți cu adevărata voastră stare de iubire și lumină. Da, iubiților, sunteți, în sfârșit pregătiți.Sunteți gata.
Mai este nevoie de o singură completare care trebuie să se întâmple.
Această etapă stă să demareze.
Asta înseamnă că a venit clipa când unele ființe trebuie să fie reținute și mutate de pe Pământ în altă parte.
Falsurile (neadevărurile, liniile temporale false) trebuie să fie șterse pentru ca adevărul să fie văzut și auzit.
Încercările de a obstrucționa planul divin trebuie să fie împiedicate. Scenariul pentru domnia terorii trebuie să fie distrus. Fiecare ființă umană trebuie să fie în locul care i se cuvine și unde are dreptul, în conformitate cu nivelul său de evoluție, astfel încât schimbarea să poată fi manifestată în siguranță și în mod pașnic. După aruncarea a tot ceea ce nu v-a permis să înaintați, porțile (portalurile) și rutele de evacuare vor fi închise și sigilate. Există o lungă listă de elemente, din acest Program, care sunt finalizate.
Între timp, omenirea este pregătită pentru a accepta să se confrunte cu inevitabilul. În sfârșit, tot mai mulți dintre voi încep să considere că există viață și pe alte planete și că Pământul nu este singura planetă din Creație, unde există viață.
Mulți se trezesc și încep să se gândească la noi realizări.
Teama de galactici (extratereștri) și de ființele din alte dimensiuni este pe cale de a fi înlăturată cu ajutorul Alianței Luminii și Galacticilor. Multe scenarii de complexitate ridicată sunt pregătite pentru a fi activate. Adevărul este simplu și veți fi eliberați.
Frumusețea realităților care urmează este, deocamdată, dincolo de înțelegerea voastră actuală. Voi însă ați lucrat sârguincios pentru a cunoaște adevărurile universale.
Vi se va da tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe o nouă viață în dimensiunile superioare. Dacă ne veți permite, vom veni și vă vom ajuta să progresați mai repede.
Multe sisteme Galactice și alte sisteme stelare colaborează pentru ca ascensiunea voastră, din această fază evolutivă, să se încheie cu bine pentru civilizația voastră. Este un proces puternic care se desfășoară din iubire.

Energiile tranformatoare vor veni încă și mai pregnant în perioada următoare. Ele vor impune modificări la fiecare nivel afiliat structurii voastre, până la ultima celulă. Creierul vostru va fi complet schimbat și inimile voastre vor fi deschise cât mai mult posibil.
Însăși planeta Pământ suferă profunde modificări, inclusiv vibraționale, care ating noi niveluri evolutive.
Unii, și nu puțini, dintre voi vor avea schimbări sub diferite aspecte: loc de muncă, de domiciliu (sat, oraș, țară etc), preocupări, orientări profesionale și spirituale, familiale, sociale, politice etc.

Acesta este un proiect foarte important. Este un proiect relevant în toate aspectele vieții și privește nu numai ființele umane dar și restul creației planetare.
Sperăm ca voi să continuați a vă conecta la inimile voastre, mai mult decât la mintea voastră, în numele unicității și iubirii universale.
Ne simțim binecuvântați să fim acum cu voi, în această efervescentă activitate de înălțare.
Cu dragoste, de la Mira și Consiliul Pământului

https://sananda.website/mira-from-the-pleiadian-high-council-through-valerie-donner-july-8-2019/

2 comentarii:

  1. Ar fi minunat ca,tot mai multi dintre cititorii acestui interesant blog sa calatoreasca in toata Europa si,de ce nu,in toata lumea si sa analizeze,cu ochii deschisi si cu mintea limpede,situatia reala existenta.Asa cum este ea.Vor observa ca,absolut peste tot in aceasta lume,"ascunsi" bine,"pititi-camuflati"in "umbra" sunt,peste tot, aceiasi,aceiasi proprietari,beneficiari,finantatori si conducatori ai tuturor multinationalelor,bancilor,trusturilor de presa si mass-media,agentiilor de stiri,guvernelor si armatelor...Cine sunt "EI"?Pai sunt doar "EI" si numai "EI",jidanii,iudeo-masonii,khazarii si iezuitii...

    RăspundețiȘtergere